دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۲۸ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۶۲۸۸
مجلس

مخالفان و موافقان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی

حجتی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

محمد حسینی نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی صبح امروز پنج‌شنبه (۲۶ مرداد ماه ۹۶) در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم به عنوان مخالف وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی طی سخنانی، اظهار داشت: وزارت جهاد کشاورزی به عنوان یکی از وزارتخانه‌هایی که بستری برای خلق ثروت از مسیر تولید و اشتغال مولد محسوب می‌شود و ۹۰ درصد از ارزش مواد غذایی مورد نیاز و ۱۹ درصد اشتغال مولد کشور را به عهده دارد، می‌تواند نقش مهمی را در فرایند توسعه ملی ایفا کند.

وی امنیت غذایی با اتکا به تولید داخلی را یکی از مفاد سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی دانست که در سیاست‌های کلی بخش کشاورزی حاکم بر برنامه ششم توسعه و همچنین اصل ۴۳ قانون اساسی مورد تاکید قرار گفته است.

 

نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی نیازمند مدیری مدبر و با تجربه است که با در نظر داشتن محدودیت‌های اقلیمی کشور به ویژه محدودیت‌های متاثر از خشکسالی‌های اخیر، مدیریت بحث‌برانگیز بر منابع آبی کشور داشته باشد چرا که تعداد چاه‌های غیرمجاز، خشک شدن قنات‌ها، تالاب‌ها و تمرکز استفاده از آب‌های صنعت کشور برای آب شرب، فعالیت‌های کشاورزی را دچار تنگنا کرده است.

 

حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین معضلات فراوانی که در حوزه‌های آبی‌و فعالیت‌های آبخیزداری،‌ توسعه آبخانه‌های کشور با آن مواجه هستیم سبب شده است بخش کشاورزی با ناپایداری در تولید مواجه شود.

 

وی بر همین اساس اضافه کرد: علاوه بر آن سرمایه‌گذاری‌های محدود گذشته در اراضی پایاب صدها و توسعه شبکه آبیاری اصلی و فرعی مکان بهره‌برداری مناسب و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در احداث سدها را مختل کرده است.

 

«بررسی عملکرد آقای حجتی در ۱۴ سال گذشته ضمن تقدیر از همه زحمات او ولی موارد قابل توجهی است که باید بیان شود»

 

این نماینده مجلس دهم شورای اسلامی با اشاره به نواقص موجود در دوره مدیریت محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، عنوان کرد: آقای حجتی! سال گذشته جشن خودکفایی گندم را گرفتید، رکورد خرید حدود ۱۱.۵ میلیون تن گندم را در سال‌های بعد از انقلاب تجربه کردید اما وعده سر خرمن کشاورزان که دیرباز در ذهن همه کشاورزان بود را بر باد دادید. کشاورزانی که در زمان کاشت در هزینه‌های زندگی در فصل برداشت وعده دادن بدهی‌های خود را می‌دادند به علت عدم مدیریت حضرتعالی و پرداخت به موقع پول گندم آنها به جز یک بدهی برای کشاورزان باقی نماند.

 

حسینی ادامه داد: امسال هم که وعده داده بودید ۵۰ درصد پول گندم را بعد از ۱۰ روز پرداخت کنید ولی متاسفانه با توجه به همین فاکتوری که دست من است بیش از ۳۰ روز به طول انجامیده است. خالی شدن روستاهای کشور به طوری که در سرشماری سال ۹۵ جمعیت روستایی ما به ۲۵ درصد رسیده است و سن بالای افراد ساکن در روستاها به بیش از ۴۰ سال رسیده است با اجرای سیاست «مزرعه تا سفره شما» سفره آنها کوچکتر شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: علی‌رغم اینکه خدماتی چون آب، برق، گاز و تلفن را به روستاها برده‌ایم ولی امروز در روستاها به خاطر نبودن درآمد مشکلات عدیده‌ای را به همراه دارند.

 

نماینده مردم تفرش در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: با اجرای قانون اراضی ملی و اصلاحات بعدی و اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر زمین خواری نه تنها جلوی زمین خواران حومه تهران را نگرفته‌اید بلکه اگر سری به دادگاه‌های شهرستان‌های کوچک بزنید کشاورزان خودتان را خواهید یافت که در راهروهای دادگاه‌های شهرستان‌ها به جای اینکه در مزرعه باشند، منتظر آرا هستند.

 

وی افزود: امروز مردم روستا از همکاران منابع طبیعی شما از مزارع فرار می‌کنند جایی که با اجرای قوانین سنوات بسیار گذشته مشکلات عدیده‌ای را بوجود آورد هیچ لایحه‌ای تحت عنوان اصلاحیه به مجلس نیاوردید که موجب کوچ مردم روستاها در حاشیه شهرها شدید.

 

وی خطاب به وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی تصریح کرد: هرچند عملکرد جنابعالی موجب خرسندی مقام معظم رهبری است و بر هیچ کسی پوشیده نیست اما آیا در اطراف شما به جز بازنشستگان نیروی کارآمد دیگری نبود تا از آنها استفاده کنید. تیم مدیریتی شما یکی از علامت‌سوال‌های اکثر نمایندگان است که باید اصلاح شود.

 

 

محمودزاده: حجتی بهترین گزینه برای مقابله با بحران‌های کشاورزی و منابع طبیعی است

 

جلال محمودزاده به عنوان موافق وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در جلسه علنی امروز (پنج‌شنبه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوابق حجتی، گفت: آقای حجتی از وزرای موفق دولت یازدهم بوده است که پیش از این دولت در وزارت جهاد کشاورزی عملکرد خوبی از خود به جای گذاشت.

 

وی با بیان این که در شرایط کنونی کشور به مدیران باتجربه، دلسوز و کارآمد نیاز دارد، گفت: کشور با مشکلاتی همچون خشکسالی، کم آبی و حتی بی آبی دست و پنجه نرم می‌کند که باید مدیری در این عرصه روی کار آید که با داشتن تجربه بتواند مشکلات را رفع کند.

 

محمودزاده با اشاره به انتقادات به مدرک تحصیلی حجتی گفت: مگر وزارت جهاد کشاورزی تنها مختص به کارهای کشاورزی است که وزیر باید فقط مدرک کشاورزی داشته باشد، این حوزه گسترده است و آقای حجتی با مدرک عمران می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

 

این عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به انتقادات در خصوص نحوه‌ی پرداخت بیمه صندوق کشاورزی، گفت: دولت ۱۱۰۰ میلیارد به صندوق کشاورزی اعتبار داد، اما این اعتبارات به طور کامل پرداخت نشده است. طبیعتا این مشکل آقای حجتی نیست البته که ایشان تلاش‌های زیادی کرده است.

 

وی افزایش رشد اقتصادی از ۳.۷ در سال ۱۳۹۱ به ۵.۷ در سال ۱۳۹۵ را به عنوان یکی از موفقیت‌های حجتی دانست و گفت: در طول این چهار سال تولید گندم از ۹.۳ میلیون تن به ۱۴.۶ میلیون تن رسید. همچنین خرید تضمینی گندم از ۲.۴ میلیون تن به ۱۱.۵ میلیون تن افزایش یافت. نرخ رشد تولید محصولات دامی و کشاورزی هفت درصد شد و تراز تجاری کشاورزی نیز پنج میلیارد دلار افزایش یافت. این آمارها همه نشان دهنده عملکرد مثبت آقای حجتی است.

 

محمودزاده با اشاره به اجرای طرح‌های استفاده بهینه از آب در وزارت جهاد کشاورزی دولت یازدهم، اظهار داشت: با مدیریت خوب آقای حجتی مراکز خدمات کشاورزی که تعطیل شده بود مجددا آغاز به کار کرد که اینها همه نشان می‌دهد آقای حجتی با داشتن تجارب مفید در حوزه صنعتی و مدیریتی بهترین فرد برای مقابله با بحران‌های کشاورزی و منابع طبیعی و کاهش مشکلات است.

 

این عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت که مساله‌ی کم آبی و امنیت غذایی به تدبیر احتیاج دارد که اقای حجتی می‌تواند این کار را به خوبی انجام دهد. البته نباید فراموش کرد که برخی از مشکلات فرابخشی است و تنها مرتبط با وزارت جهاد کشاورزی نیست.

 

وی در پایان از نمایندگان درخواست کرد که با حجتی به دلیل توانمندی و تجربه بالایش در اداره وزارت جهاد کشاورزی رای بالا دهند.

 

 

 

farsnews.com
isna.ir
  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش