سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۱:۲۹ - ۲۸ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۸۰۱۱
مجلس

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

در برابر تحریم‌ها دست‌مان بسته نیست

محمدرضا پورابراهیمی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما در شرایط فعلی فرمانده‌ای واحد، متخصص و مبتکر می‌خواهیم که در عرصه جنگ اقتصادی تصمیم‌گیری کند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی در دیدار با رئیس و پرسنل بیمارستان حضرت فاطمه (س) کرمان اظهار کرد: محتوای نظام جمهوری اسلامی هیچ وقت با جریان استکباری نمی‌توانند در کنار هم قرا گیرند و اوج آن را در جریان برجام شاهد بودیم که علیرغم خواست دلسوزان نظام، برجام توافق شد تا اتمام حجتی برای درون و بیرون باشد که نظام جمهوری اسلامی بر پیمان خود می‌ماند، اما قانون شکنی و پیمان شکنی واضح دشمن را شاهد بودیم.

 

وی ادامه داد: تا زمانی انقلاب اسلامی بر مواضع خود پایبند است، مخالفانی دارد، مگر این‌که از موضع اقتدار آن‌ها را مجبور کنیم که به جمهوری اسلامی کاری نداشته باشند.

 

وی عنوان کرد: منافقان در تاریخ انقلاب اسلامی روسیاه ترین گروهی هستند که مردم ایران از آن‌ها نام می‌برند و ۱۷ هزار شهید در تاریخ انقلاب اسلامی به واسطه وجود این شجره خبیثه داریم، اما وضعیت تاسف‌باری امروز می‌بینیم که بعضی می‌خواهند بد را خوب جلوه دهند. عده‌ای فکر می‌کنند که جریان منافقان تمام شده است، اما ۲۰ روز قبل ۴ هزار نفر از منافقان در پاریس با پول وهابی‌ها و سردمداری آمریکا و حمایت ننگین فرانسه گردهمایی علیه جمهوری اسلامی ایران گرهمایی گذاشتند. در مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور و وزارت امور خارجه تذکر دادیم که باید سفیر فرانسه را اخراج کنید، چون رسما علیه ما براندازی به راه انداخته‌اند.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: جنایت‌های منافقان در تاریخ انقلاب اسلامی، همانند اقدامات وحشیانه‌ای است که داعش انجام می‌دهد، این گروه با حمایت عربستان و آمریکا، علیه جمهوری اسلامی سازماندهی شده و در حوادث اخیر تهران بخشی از این افراد دستگیر شدند. جریان به سمتی رفته که رئیس جمهور جاهل و غیرقابل اتکا در آمریکا روی کار آمده که پازل جریان مقابله با جمهوری اسلامی را تکمیل کرده است.

 

وی تصریح کرد: در تحریم ها علیه ایران سال ۹۱ تحریم فلج کننده را مطرح کردند، اما بر روی جمهوری اسلامی اثری نداشت، گروهی خبره از افراد مالی و اقتصادی تشکیل داده‌اند که رصد برنامه های اقتصادی ایران را داشته باشند و براساس آن اقدامات خود را انجام دهند، یک اجماع و کار سختگیرانه و کاملا خلاف ضوابط و قوانین بین‌المللی.

 

وی افزود: التهابات ارزی که در ماه های اخیر داشیم یک موضوع این بود که عربستان با همکاری امارات بخش عظیمی از مراودات اقتصادی ما را در منطقه اخلال ایجاد کردند، البته این‌گونه نیست که ما دست‌مان بسته باشد، بلکه راهکارهایی برنامه ریزی و اجرا می‌شود. هیچ شکی نیست که تحریم هزینه جمهوری اسلامی را افزایش می‌دهد، اما این‌گونه نیست که نتوانیم کاری در مقابل آن‌ها انجام دهیم.

 

پورابراهیمی اظهار کرد: این‌که برجام را با اروپایی‌ها ادامه دهیم، جمهوری اسلامی بررسی می کند، اما شخصا فکر می‌کنم که نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد، چون تحت نفوذ آمریکایی ها قرار دارند.

 

وی ادامه داد: در حوزه مسائل خارجی با وجود برنامه‌ریزی‌هایی علیه ما انجام می‌گیرد، اما جمهوری اسلامی ایران از موضع قدرت خود در عرصه مراودات کوتاه نمی آید و توقف نمی شود.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اما اگر با یک تحریم سخت مواجه شدیم، در حوزه داخلی همه باید آمادگی پیدا کنیم، از نظر ما تیم اقتصادی دولت برای مواجهه با این جنگ اقتصادی که رئیس جمهور با تاخیر به آن رسیده است، از ویژگی های لازم در جنگ اقتصادی برخوردار نیست.

 

پورابراهیمی با بیان این‌که «ما در شرایط فعلی فرمانده‌ ای واحد، متخصص و مبتکر می خواهیم که در عرصه جنگ اقتصادی تصمیم گیری کند» گفت: به عنوان یک کارشناس حوزه اقتصادی می گویم که در شرایط فعلی کشور، بود و نبود بانک مرکزی الان شرایط ما را تغییری نمی‌دهد، سیاست‌هایی که بانک مرکزی در حوزه ارزی اتخاذ می‌کند، نه تنها فایده ای ندارد، بلکه بخش عمده آن بنزین روی آتش تحریم است. ناکارآمدی در نظام جمهوری اسلامی قابل پذیرش نیست، سه ماه به دولت تاکید کردیم که سیاست نرخ ارز ثابت مشکل ساز است و صادرات را متوقف می‌کند و سه ماه اول امسال به واسطه نرخ ثابت ارز، ۳۰ میلیارد دلار درخواست تقاضای واردات داشتیم که البته جلوی آن را گرفتیم.

 

وی  ادامه داد: کمیته ارزی کمیسیون اقتصادی را تشکیل دادیم و جمع بندی کردیم تا دو بازار اولیه و ثانویه ارز داشته باشیم که برای آسایش مردم نرخی برای واردات کالاهای اساسی و ضروری باشد و نرخی توافقی هم باشد که صادرات را توجیه کند و واردات کالاهای غیرضرور را کنترل کند. تخلفات اقتصادی کوچک و بزرگ به مراتب بدتر از سوء‌ مدیریت‌هاست، جریان منفعت طلبی به دنبال فساد اقتصادی شکل گرفته و متاسفانه گسترش داشته و نگرانی را ایجاد کرده که به مراتبت از نگرانی تحریم و سوء مدیریت بیشتر  است.

 

 

  • 15
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
فقط عقل تان بسته است.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش