جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۳۱ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۴۱۴۸
مجلس

تاج‌الدین: آشتی ملی را سرلوحه سیاست داخلی قرار دهیم

ناهید تاج‌الدین,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: وحدت ملی می‌تواند اقتدار ایران را افزایش دهد و در سایه‌ی درایت دولت و هدایت بزرگان ما را در گذراندن این دوران حساس یاری کند. وحدت ملی در گروی آشتی ملی است و بدون انسجام فراگیر ملی محقق نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، ناهید تاج‌الدین در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس بیان کرد: در سالروز صدور فرمان مشروطیت به سر می‌بریم، روزی که حکومت مشروط بر قانون شد و با مشارکت مردم معنا و محوری دیگر یافت. در این روز به تک تک ما یادآوری می‌شود که امر، امر قانون است و اراده، اراده ملت و هیچ اراده‌ای بالاتر از اراده ملت نیست. این مردم هستند که چگونگی حکومت و چرایی حاکمیت را تعیین می‌کنند و اساسا مردم فلسفه وجودی حاکمیت هستند.

 

وی در ادامه گفت: در یکی از حساس‌ترین برهه‌های انقلاب اسلامی به سر می‌بریم، انقلاب اسلامی چهلمین سال خود را طی و عصری جدید را تجربه می‌کند. ۴۰ سالگی به لحاظ روحی سن پیامبری است و در این سن پیامبر مبعوث گردیده است و از این حیث سن کمال است. این سن مسئولیتی جدید بر دوش انقلاب اسلامی می‌گذارد و بار آرمان‌هایی چون استقلال، آزادی را بر دوش انقلاب اسلامی سنگین‌تر می‌سازد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس ادامه داد: از لحاظ جسمی بعد از ۴۰ سالگی سوخت و ساز هر کالبدی افزایش می‌یابد. انقلاب اسلامی نیز وارد ۴۰ سالگی شده است و بیم آن می‌رود که پس از ۴۰سالگی کارکرد دولت‌ها در آن کندتر شود و وزن و حجم آنها بیشتر شود و سرمایه اجتماعی آن کاهش یابد.

 

وی افزود: این کالبد امروز نیاز به دمیدن روحی تازه دارد. امروز حضور پرشتاب‌تر زنان و جوانان و مشارکت بیشتر  آنها در قدرت و شنیدن واضح‌تر صدای ملت می‌تواند دمیدن روح تازه باشد. بی تردید راهی که با انقلاب اسلامی آمده‌ایم اگر چه پرفراز و فرود بوده است اما همواره رو به جلو حرکت کرده‌ایم.

 

وی تصریح کرد: چهلمین سال انقلاب اسلامی را در شرایطی سپری می‌کنیم که بیم و امید فراوانی پیش روی ما قرار گرفته است از یک سو آرمانهایی داریم که هر روز برای تحقق  آنها امیدواریم و از سویی دیگر طمع دشمنان توسعه و پیشرفت کشور ما را نشانه گرفته است و راه عقلانیت را در حکمرانی جهانی پرسنگلاخ کرده است. حاکمان بی عقل و جنگ طلبان در سراسر دنیا از آمریکا تا عربستان ائتلافی نوشته و نانوشته پیدا کردند و می‌خواهند خرمن امیدها و آرزوهای دموکراسی خواهان و توسعه گرایان رابه آتش بکشند و چشم ویرانگری‌های آنها به ایران است.

 

تاج‌الدین خاطرنشان کرد: با وجود این همه فتنه و در میان این همه آشوب جهانی ایران در چهار راه تغییرات اجتماعی قرار گرفته است و نسل‌های نو با مطالباتی جدید سازنده‌های امروز ایران و انقلاب اسلامی هستند. صاحبانی که برای آینده ایران و انقلاب اسلامی هیجان ماندن و ساختن دارند و اگر آنها را جذب نکنیم هیجان ماندن و ساختن آنها به رفتن و خراب کردن تبدیل می‌شود. دو سال است که پیوسته می‌گویم در یک پیچ تاریخی قرار گرفته‌ایم و امروز معتقدم که سه عامل درایت، اقتدار و وحدت ملی می‌تواند ما رابه سلامت از این پیچ خطرناک تاریخی  عبور دهد و مکر دشمنان را به خود بازگرداند.

 

وی در ادامه اظهار کرد:‌ وحدت ملی می‌تواند اقتدار ایران را افزایش دهد و در سایه‌ی درایت دولت و هدایت بزرگان ما را در گذراندن این دوران حساس یاری کند. وحدت ملی در گروی آشتی ملی است و بدون انسجام فراگیر ملی محقق نخواهد شد. برای عبور از این پیچ تاریخی باید سلسله اقداماتی شجاعانه و یکپارچه انجام داد که بسیج همه نهادهای حاکمه را به همراه داشته باشد. در گام اول مسوولیت‌های اجرایی باید به نسل‌های نو سپرده شود. نسل‌های جدید انگیزه و جسارت بیشتری برای ساختن دارند. و آشتی پذیرتر نیز هستند. اصلاح قانون منع به کارگیری بازنشستگان اقدامی شایسته در این زمینه بود که امیدواریم با تایید شورای نگهبان هر چه سریعتر به بدته اجرایی ابلاغ شود.

 

تاج‌الدین ادامه داد:‌ در گام دوم باید ریشه فساد را بخشکانیم و اجازه ندهیم این اژدهای هفت سر کارآمدی و مشروعیت نظام را ببلعد. باید شکاف‌های اجتماعی نظیر شکاف بین دولت و ملت و شکاف طبقاتی و شکاف نسلی و قومی را به حداقل برسانیم و هر کاری برای افزایش سرمایه اجتماعی می‌توانید انجام دهید. روابط عزتمندانه با دنیا را باید حفظ  کنیم و اجازه ندهیم کاسبان تحریم کاسبی کنند و از انزوای ایران جیبشان پر شود باید آشتی ملی را سر لوحه سیاست داخلی قرار دهیم و راه را برای گفت و گوی ملی باز کنیم.

 

وی در پایان گفت: انجام این اقدامات می‌تواند راه عبور ما از بحران‌ها در شرایط کنونی باشد. رفتن این راه جسارت، شجاعت و درایت می‌خواهد و انقلاب اسلامی با انجام این اقدامات در ۴۰ سالگی دارای شکوه و جلالی دیگر خواهد بود.

 

 

  • 10
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش