دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۲۴ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۴۵۷۲
مجلس

سلحشوری: رفتن استراماچونی بدلیل ‎تحریم‌‌ های انتقال پول است

پروانه سلحشوری,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تحریم بر همه ابعاد اعم از دارو، تجهیزات پزشکی، کاغذ و ... تاثیرگذار بوده است، یکی از تبعات این تحریم‌ها را بروز اشکال در پرداخت پول مربیان خارجی فوتبال و بروز مشکلات کنونی در این عرصه دانست.

به گزارش ایسنا، پروانه سلحشوری بعدازظهر چهارشنبه ٢٠ آذر در نشست "یأس و امید" در دانشگاه صنعتی شیراز بیان کرد: اگر در جامعه بذر امیدی وجود دارد و اگر می‌گوییم امید بذر هویت ماست به دلیل وجود جوانان است، جوانان به ویژه جوانان دانشجو، منشا امید هستند، پویایی و شور و نشاط و شادابی از جوان به جامعه منتقل می‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با طرح سئوالی مبنی بر اینکه دانشجو چه باید بکند؟ گفت: دانشجو فارغ از رویکردها باید روح نقاد یک جامعه باشد و البته پذیرنده محض هم نباشد و هر موضوعی که گفته می‌شود باید روی آن فکر و تامل کند. دانشجو باید هم شنونده و هم پاسخ دهنده خوبی باشد.

او در خصوص رخدادهای اخیر حوزه فوتبال و مطرح شدن استیضاح وزیر ورزش و جوانان، گفت: بسیاری از کاربران فضای محازی علیه من توئیت کرده‌اند که شما مقصر رفتن استراماچونی هستید و باید پاسخگو باشید، چون سه سال پیش از وزیر ورزش دفاع کردید؛ در نگاه اول این موضوع درست است، چون پروانه سلحشور سه سال و اندی پیش از وزیر ورزش دفاع کرد، اما مسئله این است که وقتی از او دفاع کردم که دولت یازدهم در حال کار بود اما کمی فکر کنیم متوجه خواهیم شد که در دولت دوازدهم او ابقا شد.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحریم‌ها همانگونه که بر دارو، تجهیزات پزشکی و کاغذ و ... اثر گذاشته به همان میزان در مبادلات مالی ایجاد مشکل کرده است، گفت: از تبعات تحریم این بوده که نمی‌توانیم پول استراماچونی را بدهیم و می‌گویند تقصیر ایکس و ایگرگ است.

او به یکی از مباحث طرح شده در مجلس مبنی بر اختصاص ٥٠ درصد سهمیه به رشته پزشکی برای پذیرش دانشجو، و بازخوردهای آن گفت: بنده در صحبت خود هیچ اشاره‌ای به خانواده شهدا و جانبازان نکردم، اما گروهی خاص شروع کردند که هدف سلحشور خانواده شهدا بوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس قانون سهمیه اختصاصی دانشجویان پزشکی مناطق محروم ٣٠ درصد، سهمیه خانواده ایثارگران هم ٣٠ درصد است و نخبگان هم درصد کمی دارند و درصد کمی هم به عنوان امتیاز برای اعضای هیئت علمی پیش‌بینی شده است.

سلحشور اضافه کرد: پس از طرح این مسائل بلافاصله شروع کردند به صحبت در مورد سهمیه اعضای هیئت علمی تا سهمیه ناصوابی را که داده بودند بپوشانند، در حالی که ما ملاک علمی را نباید نابود کنیم، به همین دلیل در مجلس دهم همکاران ما مصوبه‌ای دادند تا کسانی که چند ماه جبهه رفته‌اند بتوانند از آن کنند البته به میزان ٥ درصد و در تمام مقاطع تحصیلی با احتساب درصدهای دیگر قابل قبول بود.

او گفت: مجلس سال گذشته و سال ٩٦ طرحی در دستور کار قرار داد و مبنای آن، افزایش بنیه علمی افراد بود که متاسفانه رای نیاورد. معتقدیم که در علوم پزشکی نمی‌توان جان افراد را به دستان کسانی سپرد که بنیه علمی ندارند، اما فرافکنی می‌شود و اصل مطالب گفته نمی‌شود. مسئله اختصاص ٥٠ درصد سهمیه‌های پزشکی واقعیتی بود که من آن را عیان و آشکار کردم. قرار است این مملکت را به کجا ببرند؟ 

این فعال سیاسی اصلاح طلب ادامه داد: بنده را متهم کردند که در مقابل خانواده شهدا ایستاده‌ای اما من ذره به ذره با خانواده شهدا تجربه دارم، آنها از حداقل‌ها هم محروم هستند و سهمیه برایشان تعریف می‌کنند، اما معلوم نیست سهمیه به چه کسانی می‌رسد؟ مگر بعد از ٣٠ سال چند خانواده شهید داریم؟

سلحشور در پاسخ به سئوال یک دانشجو در این باره که چرا در حوادث اخیر پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت استعفا ندادید؟ گفت: هیچگاه سناریوی استعفا را بازی نکردم، اگر استعفا داده بودم آیا می‌توانستم نطق دو روز اخیر را بدهم؟ بنده به مردم تعهد داده‌ام و باید به آن پایبند باشم.

او همچنین در پاسخ به نماینده دانشجویان انجمن مستقل اسلامی دانشگاه گفت: بارها بر روحیه نقادی تاکید کرده‌ام درست است که سئوالاتی در ذهنتان می‌آید اما متن را از کجا آماده می‌کنند و به شما می‌دهند؟ شوهری که زنش را کشته به ما چه ارتباطی دارد؟ این یک مسئله خصوصی است. اصلا شما چرا دلتان برای میترا استاد می‌سوزد؟ ضروری است اتاق فکر دانشگاه به روز شود.

عضو کارگروه زنان روستایی، عشایر و مناطق محروم معاونت زنان و خانواده ریاست‌جمهوری ادامه داد: بارها گفته‌ام قتل میترا استاد جنایت است اما نمی‌دانم چرا برخی امر بدیهی را توئیت می‌کنند؟ اینکه از مرده هم نگذریم، خیلی بد است.

سلحشور عنوان کرد: بارها گفته‌ام این مجلس و حکومت در مقابل مرگ سحر خدادادی هم مسئول است چه بپذیرید چه نه! فکر می‌کنید سهم ما و برنامه ریزان در ناامیدی که زنان جامعه دارند، کم است؟

او همچنین در واکنش به صحبت یکی از دانشجویان در این خصوص که چون دیگر رای نمی‌آوردید برای مجلس یازدهم ثبت نام نکردید، گفت: فرزندم خودتان هم می‌دانید اگر کاندیدا می‌شدم رای می‌آوردم حتی اگر برای ریاست جمهوری هم کاندیدا شدم باز هم رأی خودم را دارم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچینن در پاسخ به سئوال نماینده شورای صنفی دانشگاه صنعتی شیراز که معضل کالایی و پولی شدن دانشگاه‌ها را مطرح کرد، گفت: مشکلات صنفی دانشجویان را از نزدیک آشنا هستم. متاسفانه آرامش خاطر و ذهن یک دانشجو را هم بهم ریخته می‌کند.

سلحشور با بیان اینکه باید به فکر خودمان باشیم، حتی اگر تا آرنج هم عسل در دهان آمریکا و متحدانش بریزیم، یک روز هم دلسوز ایران و ایرانی نخواهند بود، گفت: زندگی مردم ما خوب نیست و این موضوع مربوط به یک دولت خاص هم نیست. امام جمعه‌هایی که هر هفته نطق می‌کنند؟ واقعا می‌دانند که در زندگی مردم چه خبر است؟ 

او در پاسخ به سئوال نماینده بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شیراز نیز گفت: بنده برای مجلس یازدهم نامنویسی نکردم تا مقصر تصمیماتی که دیگری و دیگران می‌گیرند، نباشم.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در شرایط اقتصادی کشور که این همه مشکل داریم بر اساس چه تفکری هنرمندان را از مالیات معاف کرده‌اند؟ بنده در این باره به شدت به دولت نقد دارم.

سلحشور همچنین در پاسخ به نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شیراز که همه پرسی قانون اساسی را مطرح کرد نیز گفت: هر کسی یک توان و مسئولیتی دارد، اجرای قانون دست ما نیست، یکی از ابزارهای ما همین نطق کردهن است و به مدد آن امروز فضایی ایجاد شده که مباحثی مانند همه پرسی مطرح می‌شود.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش