شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۰۰۴
مجلس

اولین جلسه علنی مجلس در تیر ۹۹

روسای کمیسیون های مجلس مشخص شدند/ پاسخ وزیر کشاورزی و آذری جهرمی به سوالات نمایندگان

مجلس شورای اسلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
اولین جلسه علنی مجلس در تیرماه ۹۹ امروز برگزار شد.

وزرای جهاد کشاورزی و ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی امروز (یکشنبه) به نمایندگان گزارشاتی ارائه خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، جلسه علنی امروز (یک شنبه) دقایقی پیش به ریاست محمدباقر قالیباف شروع شد.

در این جلسه کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی درباره ی وضعیت تولیدات کشاورزی، دامی و اهداف پیشرو در سال «جهش تولید» و محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مشکلات فضای مجازی، اپراتورهای کشور و اقدامات انجام شده گزارشاتی به نمایندگان ارائه می کنند.

مجلس شورای اسلامی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس

قالیباف: مذاکره با آمریکا مطلقا ممنوع است

محمد باقر قالیباف در اغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسائل پیش آمده در حوزه هسته ای، گفت: ملت عزیز ما در جریان هستند که در روزهای قبل بحث هایی در مورد موضوع هسته ای در سطح سیاسی و رسانه ای مطرح شده و لازم است که بنده چند نکته را به استحضار نمایندگان و مردم برسانم.

او در ادامه گفت: نخستین موضوعی که بنده بر آن تأکید دارم این است که ظرف روزهای گذشته کشورهای غربی به ویژه آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی یکبار دیگر ماهیت غیرقابل اعتماد و خصمانه خود را به ملت ایران نشان دادند و برای چند دهمین بار به ما ثابت کردند برای حفظ حقوق و عزت ملت ایران و تضمین پیشرفت راهی جزء ایستادگی و مقاومت هوشمندانه و خردمندی انقلابی وجود ندارد.

وی افزود: ما معتقدیم که هر نوع مذاکره باید از موضع قدرت باشد و همچنین مذاکره با آمریکا مطلقاً ممنوع است.

***

خاوازی: بخش کشاورزی حوزه‌ای تاثیرگذار در تحقق جهش تولید است

کاظم خاوازی در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی مسائل حوزه کشاورزی ضمن ارائه گزارش به نمایندگان بیان کرد: بخش کشاورزی یکی از بخش هایی است که هم در حوزه تولید هم در حوزه اشتغال و هم در حوزه پایداری محیط زیست تاثیر گذار بوده و همه کشورها به این حوزه توجه ویژه دارند. در کشور ما نیز بر اساس اصل ۳ و ۴۳ قانون اساسی و بیانیه گام دوم انقلاب و سایر اسناد بالادستی به این حوزه توجه ویژه ای شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: این حوزه حدود ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بهره بردار دارد و سهم ارزش افزوده این بخش از تولید ناخالص داخلی حدود ۸ درصد یعنی ۴۰ میلیارد دلار است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سهم کسب و کارهای حوزه کشاورزی از تولید ناخالص داخلی ۳۲/۵ درصد است این بخش نشان داده که شرایط سخت و عدم فروش نفت و تحریم های یک جانبه می تواند تاثیر مثبتی در اقتصاد داشته و تاب آوری کشور را افزایش داده و منجر به رشد اقتصادی شود در حالی که در سال های اخیر حداکثر سرمایه گذاری در این بخش بیشتر از ۵ درصد نبوده است یکی از اهداف راهبردی ما در این حوزه ارتقاء امنیت غذایی با حفظ منابع پایه نظیر آب، خاک و ذخایر ژنتیکی است از سوی دیگر ما به دنبال حضور پایدار تولید کنندگان در چرخه تولید و افزایش درآمد آنها هستیم مثبت کردن تراز تجاری غذا در کشور از دیگر موضوعاتی است که ما با جدیت دنبال می کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه بیان کرد: در بخش کشاورزی و در حوزه زراعت سطح زیر کشت در چرخه تولید ۱۸/۵ میلیون هکتار بوده و کل تولید کشور ۱۲۴ میلیون تن است میزان تولید محصولات زراعی ۸۳/۵ میلیون تن بوده و گندم به عنوان یک محصول راهبردی حدود ۱۴ میلیون تن تولید می شود و ما در این حوزه به خود اتکایی بالای ۱۰۰ درصد رسیده ایم تولید جو در داخل کشور نیز ۳/۵ میلیون تن است در تولید شکر نیز به مرز ۲ میلیون تن رسیده ایم و امسال حدود ۱/۷ میلیون تن تولید خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به میزان تولید دانه های روغنی و حبوبات در کشور بیان کرد: تولید دانه های روغنی به میزان ۵۶۰ هزار تن و حبوبات با ۶۸۰ هزار تن رسیده ایم، میزان تولید پنبه نیز ۲۲۰ هزار تن است که یکی از برنامه های راهبردی ما افزایش میزان تولید آن بوده که اشتغال و خودکفایی را به دنبال دارد.

وی افزود: در تولید سیب زمینی به ۱۴/۳ میلیون تن رسیده ایم و در بخش زراعت به طور کلی ۸۳/۵ میلیون تن تولید داریم در بخش باغبانی نیز ۲۳ میلیون تن تولید داشته که حدود  ۵/۴میلیون تن مرکبات، ۳/۲ میلیون تن انگور، ۱/۲ میلیون تن خرما و ۱/۶ میلیون تن تولید انار داریم. برنامه ریزی های لازم انجام شده تا در حوزه زراعت و محصولات باغبانی جهش داشته باشیم بر اساس برنامه ۱/۷ میلیون تن در بخش زراعت آبی و ۳/۵ میلیون تن در بخش زراعت دیمی قصد افزایش تولید داریم در حوزه باغبانی نیز ان‌شاءالله ۴۵۰۰ هکتار به سطح گلخانه ها اضافه  می شود یکی از اتفاقات بسیار خوبی که رخ داده است توسعه باغ ها در اراضی شیب دار بوده که تاکنون ۶۰ هزار هکتار محقق شده و ۲۰ هزار هکتار نیز اضافه خواهد شد درخصوص کشت گیاهان دارویی نیز ۲۲۰۰ هکتار به غیر از اراضی زارعی در حوزه جنگل و مراتع نیز در نظر گرفته ایم.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه با اشاره به میزان تولیدات دام و طیور کشور بیان کرد: ما حدود ۶۷ میلیون راس دام سبک، ۸/۴ میلیون راس دام سنگین و  ۱/۴ میلیون قطعه جوجه ریزی داریم در بخش دام و طیور وضعیت کشور مطلوب بوده و ما ۱۵/۶ میلیون تن تولید گوشت داریم و در حوزه طیور میزان تولید ۲/۷ میلیون تن است در تولید تخم مرغ به یک میلیون و  ۶۰ هزار تن رسیده ایم که خود اتکایی ما بیشتر از ۱۰۰ درصد است، در تولید گوشت قرمز ۸۶۰ هزار تن امروز محقق شده و ضریب خود اتکایی ما ۸۶ درصد است در تولید عسل نیز به ۱۱۲ هزار تن تولید رسیده ایم در بخش دام و طیور برنامه ریزی ما حفظ وضعیت موجود است و در تولید گوشت قرمز ان‌شاءالله تا پایان سال به ۹۰۰ هزار تن دست خواهیم یافت.

وی در ادامه با اشاره به میزان تولیدات کشور در حوزه آبزیان و شیلات بیان کرد: ما امروز ۷۲۰۰ مزرعه آبزی پروری داشته و حدود ۷۰ مزرعه پرورش میگو داریم در تولید محصولات شیلات و آبزیان به ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تن دست یافته ایم ما حدود ۷۵۵ هزار تن صید داریم و خاویار پرورشی نیز به ۱۰/۷ تن تولید رسیده است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: ما حدود ۳/۴ میلیون هکتار جنگل و مرتع در کشور داریم بر اساس برنامه ریزی های انجام شده تاکنون ۷۶ میلیون هکتار از ۸۴ میلیون هکتار مرتع ممیزی شده است و ان‌شاءالله ما ۸ میلیون هکتار دیگر ممیزی خواهیم کرد. امسال برای ۱۵ میلیون هکتار از مراتع کشور طرح تهیه خواهد شد و تاکنون ۳۴ میلیون هکتار نیز طرح تهیه شده بود که ۲۰ میلیون هکتار آن تاکنون به دست مجریان داده شده است در حوزه جنگل و مراتع برنامه ریزی مفصلی داریم تاکنون ۵۰ هزار هکتار از اراضی مرتعی شناسایی شده و برای توسعه کشت دانه های روغنی تخصیص خواهد یافت، تاکنون طرح کاداستر در ۳۲ میلیون هکتار جنگل اجرایی شده است.

خاوازی در پایان افزود: توسعه و غنی سازی جنگل ها در سطح ۴۰ هزار هکتار در دستور است، حل اختلاف بین مردم و دولت در خصوص تعیین تکلیف تداخلات قانونی اراضی ملی در دستور قرار دارد که ان‌شاءالله با هماهنگی سازمان ثبت اسناد در چارچوب قانون این اختلافات حل شده و کنار می رود ان‌شاءالله در تامین مسکن نیز با شناسایی اراضی کشاورزی کلاس ۵ و ۶ از نظر خاک شناسی در اختیار وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن قرار می گیرد. درخصوص صدور مجوزها و امضاهای طلایی برنامه هایی در دستور ما قرار دارد.

۶۰ نماینده خواستار تخصیص اعتبار برای پرداخت حقوق کارکنان صداوسیما شدند

۶۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای خطاب به رییس جمهور خواستار تامین و تخصیص اعتبار برای پرداخت حقوق و معوقات کارکنان صدا و سیما شدند.

به گزارش ایسنا، در نامه ۶۰ نماینده خطاب به رییس جمهوری آمده است:

«جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام

احتراما همانگونه که مستحضرید سازمان صدا و سیما از دستگاه‌های راهبردی نظام بوده و کارکنان رسانه ملی، به عنوان رزمندگان خط مقدم دفاع از انقلاب و نظام اسلامی در جنگ نابرابر رسانه‌ای دشمنان قسم خورده قرار دارند که لزوم پشتیبانی و توجه خاص مادی و معنوی و جلوگیری از تبعیضات ناروا در قبال این رزمندگان غیور و پرهمت جنگ نرم در شرایط کنونی وظیفه‌ای مهم و غیرقابل انکار به شمار می‌آید.

از آنجا که کار رسانه‌ای به ویژه در عرصه رادیو تلویزیونی از جمله مشاغل زیان‌آور و پرخطر و در عین حال حساس و عالی در جهان امروز محسوب می‌شود، نظر به گلایه‌مندی‌ها و نارضایتی‌های کارکنان زحمت‌کش رسانه ملی نسبت به شرایط حقوق و مزایا، ضروریست توجه جنابعالی را به درخواست‌های برحق کارکنان شاغل و بازنشسته این سازمان جلب کنیم که خواهان بهره‌مندی از مزایای فوق‌العاده ۵۰ درصدی از اسفندماه سال ۱۳۹۸ همانند دیگر کارکنان کشوری و لشگری، براساس مجوز و بخشنامه دولت محترم هستند. در این فرآیند به عنوان نمونه وزارت آموزش و پرورش که بیشترین کارمندان دولت را در میان دستگاه‌های کشوری دارد خوشبختانه موفق شده با اجرای مجوز فوق‌العاده ۵۰ درصدی و به علاوه؛ رتبه‌بندی اخیر معلمان، پایه حقوق کارکنان و معلمان خود را به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش دهد.

در دیگر دستگاه‌های کشوری و لشگری هم خوشبختانه گزارش‌ها حاکیست به طور متوسط اجرای این فوق‌العاده، پایه حقوق کارکنان این دستگاه‌ها را از اسفندماه سال ۱۳۹۸ به طور متوسط ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داده و ترمیم کرده است. مزید استحضار به علت تامین نشدن منابع و اعتبارات این مجوز دولت از محل منابع پیش‌بینی شده خاص و حتی اضطراری قانون بودجه و یا اعتبارات در اختیار سازمان برنامه و بودجه، همچنین ناممکن بودن رشد فزاینده آگهی‌های بازرگانی در شرایط کنونی و نبود اموال منقول و غیرمنقول کافی، مطمئن، پایدار رسانه ملی برای واگذاری و فروش و در نتیجه تامین نشدن اعتبار آن، کارکنان صداوسیما از این حقوق قانونی که قدر مسلم محق دریافتش می‌باشند مغفول و محروم مانده‌اند.

ذکر این مساله ضروریست که نظریه‌ها و پژوهش‌های کارشناسی نشان می‌دهد در صورتی که رسانه ملی برای رفع تنگناهای مالی خود نظیر تامین هزینه‌های ضروری حقوق و مزایا، بیش از این قصد جذب و پخش مشارکت یا آگهی‌های بازرگانی را داشته باشد، طبعا نتیجه‌ای جز آزردگی خاطر و ریزش مخاطب نخواهد داشت.

لذا به موجب بند ۹ اصل سوم قانون اساسی که بر رفع تبعیضات ناروا و ایجاد امکانات عادلانه برای همه از جمله کارکنان کشوری و لشگری تاکید دارد و با عنایت به سهم ارزنده مشارکت رسانه ملی در ایجاد همگرایی و امنیت پایدار و ضرورت توجه به تبصره ۳ ماده ۲۹ و ماده ۳۰ قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه و مضافا بعضی از ظرفیت‌های هزینه‌ای و اضطراری قانون بودجه و بهره‌گیری از برخی منابع پایدار و قابل دسترس همچون جدول چهارم تغییرات اعتیارات هزینه‌ای موضوع جز الحاقی ۲ تبصره ۱۲ بودجه سال ۱۳۹۹ یا حتی برخی اعتبارات در اختیار، امید است دستور فرمایید حداقل تمام اعتبار یکساله این فوق‌العاده ۵۰ درصدی مختص کارکنان رسانه ملی که حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود، تامین و امر به ابلاغ شود.»

***

آذری جهرمی: اینستاگرام به دلیل سیاست‌های نادرست و از دسترس خارج شدن پلتفرم‌های دیگر تبدیل به قطب شده است

زیر ارتباطات گفت: اینستاگرام به دلیل سیاست‌های ما و از دور خارج کردن بقیه پلتفرم‌ها امروز به قطب سرگرمی تبدیل شده است، همه چیز با دست روی دست گذاشتن و بستن شبکه‌های اجتماعی حل نمی‌شود.

«محمد جواد آذری جهرمی» امروز (یکشنبه) در پاسخ به سوالات و انتقادات نمایندگان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: «اگر اینستاگرام در زمان شهادت حاج قاسم سلیمانی، صفحه‌های مربوط به ایشان و کاربرانی که ابراز ارادت کردند را می‌بندد، باید بدانیم آن‌ها تروریست های کت و شلوارپوش هستند و در آن شکی نیست. اما اگر سردار در بغداد به شهادت می‌رسید ما باید آن شهر را خالی می‌کردیم؟ دغدغه شما در خصوص فضای مجازی و اینستاگرام درست است، اما استفاده حداکثری از این فضا نگاه دیگری است.»

وزیر ارتباطات گفت: فضای مجازی و شبکه ملی اطلات، سه لایه شامل لایه محتوا، خدمات و زیرساخت است که تمام این لایه ها باید به موازات هم رشد کنند و پیش بروند.

آذری جهرمی با بیان اینکه وظیفه وزارت ارتباطات صرفا رشد و تهیه زیرساخت برای شبکه ملی اطلاعات است، اضافه کرد: اگر حمل و نقل وارد شبکه ملی اطلاعات شده است وظیفه پاسخگویی درباره عملکرد آن با وزارت ارتباطات نیست، اگر جرم و جنایتی در فضای مجازی رخ می‌دهد وظیفه رسیدگی آن با وزارت ارتباطات نیست. سوالات نمایندگان و دغدغه‌هایی که دارند همگی درست است اما باید آن را از مسئولان دیگری بپرسند.

وی اظهار داشت: انتقاد دیگری که به درستی مطرح شد، درباره «نسبت ترافیکی» است. این نسبت ترافیکی از کجا به دست می‌آید؟ از جریان تبادل و مصرف داده. اگر این اتفاق به درستی پیش نرفته به دلیل عدم تولید محتوا و گردش آن روی پلتفرم ها است. راه اندازی تلوزیون های اینترنتی به همین دلیل بوده است.

وزیر ارتباطات گفت: شما در خصوص نگرانی هایی که در حوزه تولید محتوا به ویژه برای کودک و نوجوان وجود دارد صحبت کرده اید، وزارت ارتباطات با این‌که در این حوزه مسئولیتی نداشته است، اما به آن ورود کرده تا بتواند بستر خوبی را مهیا کند؛ اما از من به دادگاه شکایت کرده اند که چرا در این حوزه ورود می کند.

آذری جهرمی گفت: ما از قالیباف (رییس مجلس) خواهش می کنم که به بحث فیبرنوری و مساله خصوصی‌سازی ورود و آن را حل کنند. این طرح را دو مرتبه به مجلس آوردم که با کندی پیش رفته است.

وی اشاره کرد: مانع بزرگ، مخابرات ایران است که از انحصار ذاتی خود نمی گذرد تا توسعه شبکه به خوبی پیش برود. اکنون کانال زیرزمینی در خصوصی سازی واگذار شده است، چطور چنین چیزی ممکن است؟ من بیش از دو سال است این مورد را پیگیری می کنم اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

آذری جهرمی با بیان اینکه انحصار شبکه‌های اجتماعی دغدغه به‌جا و درستی است، افزود: تمام دغدغه‌هایی که در حوزه فرهنگ، سبک زندگی، دین و کودکان مطرح شد درست و به‌جاست، اما با دست روی دست گذاشتن و بستن شبکه‌های اجتماعی این مساله حل نمی‌شود.

وی ادامه داد: من باید به‌عنوان مسئول پیش بروم و شما نیز پشتیبانی کنید. این ساماندهی به‌تنهایی اتفاق نمی‌افتد. نباید با محدودسازی و بستن شبکه‌های اجتماعی از این مهم گذشت. باید بر این مساله تأکید کنم که کسی موافق بی‌دینی و دغدغه‌های مهمی که دارید، نیست.

***

خلاصه مهمترین اخبار مجلس در روز یکم تیر ماه

در جلسه علنی مجلس که به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی درباره‌ی وضعیت تولیدات کشاورزی، دامی و اهداف پیش‌رو در سال «جهش تولید» و محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مشکلات فضای مجازی، اپراتورهای کشور و اقدامات انجام شده گزارشاتی به نمایندگان ارائه کردند.

محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور در واکنش به قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس انرژی اتمی مذاکره با آمریکا را «مضر و ممنوع» مذاکره با کشورهای اروپایی را «با حداکثر بی‌اعتمادی و مذاکره با آژانس انرژی اتمی را با «اطمینان از استقلال آنها از قدرت‌های سلطه‌گر» عنوان کرد و گفت: اجازه تخطی آژانس از چارچوب‌های قانونی داده نخواهد شد.

رییس مجلس همچنین گفت که امروز در بین جلسه علنی به دنبال وقوع خورشید گرفتگی، تنفسی خواهیم داشت و نمایندگان ان‌شاءالله نماز آیات می خوانند.

علی کریمی فیروزجایی، عضو هیات رئیسه مجلس هم بیانیه نمایندگان مجلس در محکومیت قطعنامه اخیر شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی را قرائت کرد.

بخش کشاورزی حوزه‌ای تاثیرگذار در تحقق جهش تولید است

کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی ضمن ارائه گزارش به نمایندگان تاکید کرد که بخش کشاورزی یکی از بخش هایی است که هم در حوزه تولید هم در حوزه اشتغال و هم در حوزه پایداری محیط زیست تاثیر گذار بوده و همه کشورها به این حوزه توجه ویژه دارند. در کشور ما نیز بر اساس اصل ۳ و ۴۳ قانون اساسی و بیانیه گام دوم انقلاب و سایر اسناد بالادستی به این حوزه توجه ویژه ای شده است.

پایداری تولید منوط به صادرات محصولات مازاد بر نیاز کشور است

پس از توضیحات اولیه وزیر کشاورزی، نماینده بوئین زهرا منابع طبیعی را از موانع جدی پیش‌روی تولید کنندگان دانست و تاکید کرد که وزارت جهاد کشاورزی باید اقداماتی نسبت به صادرات محصولات مازاد بر نیاز کشور انجام دهد.

روح‌الله عباسپور بر لزوم خرید تضمینی کشمش هم تاکید کرد و گفت که پایداری تولید به صادرات محصولات مازاد بر نیاز کشور مبتنی است که باید به آن توجه شود.

وضعیت خرید و فروش گندم نابسامان است

حجت الاسلام سید محمد رضا میرتاج‌الدینی نماینده تبریز هم از وزیر جهاد کشاورزی برای اقدامات انجام شده در بخش زراعی، باغی و گلخانه‌ای قدردانی کرد و گفت: وضعیت خرید و فروش گندم نابسامان است و این حوزه به نظارت و برنامه‌ریزی و اقدام بیشتری نیاز دارد. دسترنج کشاورزان سخت‌کوش در مسیر واسطه‌گری قرار گرفته و برنامه وزارت جهاد کشاورزی در این باره معلوم نیست. کشاورزان حامی جز وزارت جهاد کشاورزی ندارند و باید به آنها کمک شود.

انتقاد یک نماینده از واردات بی‌رویه برنج

درادامه بررسی مسائل حوزه کشاورزی سید کاظم دلخوش اظهار کرد: متاسفانه کوتاهی‌هایی در مجموعه وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد. البته این وزارتخانه زیرمجموعه‌های زیادی دارد و در برخی کشورها هر کدام از آنها یک وزارتخانه هستند.

نماینده مردم صومعه‌سرا همچنین از واردات بی‌رویه برنج انتقاد کرد.

از نحوه مدیریت و توزیع نهاده‌های دامی ناراضی هستیم

بهروز محبی نجم‌آبادی نماینده مردم سبزوار هم خاطرنشان کرد: سه ماه است به دلیل کاهش شدید و رکود در فروش مرغ، زیان زیادی به مرغداران وارد شده است و در هر کیلوگرم، ۳۰۰۰ تومان ضرر متوجه آنها شده است لذا نارضایتی خود از نحوه‌ی مدیریت و توزیع نهاده‌های دامی، گوشت و گوشت مرغ را اعلام می‌کنند.

اجازه ندهید سفره کشاورزان خالی شود

در ادامه این جلسه مرتضی محمودوند نماینده مردم خرم آباد تاکید کرد که باید هر چه سریعتر مشکل کشاورزن در خصوص مراتع حل شده و موانع قانونی موجود بر سر راه آنها کنار رود.

سلاطین گوشت صدها میلیارد تومان به جیب زده‌اند

همچنین عبدالرضا مصری اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی واردات دام را ممنوع اعلام کرده ولی معاون وزیر مجوزهایی را به صورت زیرمیزی برای برخی شرکت‌ها صادر کرده است. آنها پولی از دامدار می‌گرفتند و اقدام به صادر می‌کردند. من لاشه‌ چک‌های رد و بدل شده را دارم.

نماینده مردم کرمانشاه گفت که با تغییر قیمت واردات گوشت، سلاطین گوشت صدها میلیارد تومان به جیب زده‌اند و وزارت جهاد کشاورزی نقش تماشاچی داشته است.

وزارت جهاد کشاورزی از دامداران کوچک حمایت کند

نماینده مردم شاهرود هم خواستار حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دامداران کوچک شد.

علی‌ اصغر خانی افزود: ما بعضی دامداران بزرگ را تقویت کردیم در صورتی که دامداران کوچک مورد حمایت قرار نمی‌گیرند. نه ما به آنها وام می‌دهیم نه آنها را تقویت می‌کنیم، در حالی که اکثرشان ضعیف هستند اشکالش هم این است که مهاجرت از روستا بیشتر می‌شود؛ لذا از وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهیم از دامداران کوچک حمایت کند تا جلوی مهاجرت هم گرفته شود.

افزایش ۳۰۰ درصدی نهاده‌های کشاورزی چه توجیهی دارد؟

محمد خدابخشی نماینده مردم الیگودرز نیز خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت که نهاده‌های کشاورزی نسبت به اسفند گذشته حدود ۳۰۰ درصد افزایش یافته و دیگر کشاورزی برای کشاورز صرفه اقتصادی ندارد.

مکانیزم توزیع ذرت و سویا برای مرغداران مشکل دارد

در ادامه بررسی های مربوط به مسائل حوزه کشاورزی، بهمن محمدیاری نماینده مردم تالش و رضوان‌شهر در مورد وضعیت کشاورزی کشور با بیان این‌که بخش زیادی از ذرت و سویا که با ارز ۴۲۰۰ تومانی خریداری می‌شود به بازار آزاد می‌رود، گفت: مرغداران مجبور هستند ذرت و سویا را به دو برابر قیمت بخرند و این منجر به نوسان قیمت مرغ می‌شود.

میلیون‌ها نفر نخل در حال از بین رفتن است

حجت‌الاسلام مجید ناصری‌نژاد نماینده مردم شادگان نیز با انتقاد از سیاست‌های اعمال شده در خصوص انتقال آب کشاورزی در جنوب کشور تاکید کرد: میلیون‌ها نفر نخل در حال از بین رفتن است چرا وزارت جهاد کشاورزی به فکر این صنعت مهم نیست.

قالیباف خواستار اصلاح الگوی کشت از طرف وزارت جهاد کشاورزی شد

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر جهاد کشاورزی گفت: الگوی کشت مساله‌ای است که بعد از چند دهه باید تدبیری شود مثلا فروش گوجه فرنگی از طرف کشاورز به قیمت ۱۸۰ تومان چه معنایی دارد.

محمدباقر قالیباف اظهار کرد: به خسارت کشاورزان عنایت بیشتری داشته باشید. الگوهای کشت بحث مهمی است که خود شما از آن مطلع هستید، اما به نظرم بعد از چند دهه باید تدبیری در این خصوص صورت بگیرد. مثلا فروش گوجه فرنگی توسط کشاورز کیلویی ۱۸۰ تومان چه معنایی دارد.

تا مهرماه برنامه الگوی کشت را ابلاغ می‌کنیم

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سخنان نمایندگان و رییس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اراده کنیم می‌توانیم بگوییم که کشاورز در کجا چه چیزی باید بکارد تا ضرر نکند و حداکثر عملکرد را داشته باشد. برای سیاست‌گذاری در این زمینه نیازمند کمک دولت و مجلس هستیم. از مهرماه برنامه الگوی کشت تولیدی را به مجلس ابلاغ می‌کنیم.

***

در ادامه جلسه علنی امروز، محمد باقر قالیباف با اشاره به این که وقت نماز آیات است، به مدت ۲۰ دقیقه جلسه را قطع  و اعلام تنفس کرد. 

جلسه علنی مجلس بعد از تنفس کوتاهی جهت برگزاری نماز آیات مجددا آغاز شد و وزیر ارتباطات به ارائه گزارش خود به نمایندگان پرداخت.

ناطقین امروز مجلس

انتقاد نماینده علی آباد از عدم توجه به ظرفیت‌های استانی

نوروزی: مجلس حزب‌الله خروج از ان پی تی را تصویب کند

حاجی: از تبدیل شدن هیات رئیسه به هیات سلیقه جلوگیری می‌کنم

بهروزی‌فر: مگر قرار نبود چرخ سانتریفیوژها و زندگی مردم با هم بچرخد

نماینده چابهار: حدادعادل برای مردم مناطق جنوبی اصطلاح جدیدی به جای «محروم» وضع کند

***

بررسی مسائل حوزه ارتباطات در مجلس

تا پایان سال ۱۸ ماهواره تولید داخل خواهیم داشت

محمد جواد آذری جهرمی در گزارش به نمایندگان از فعالیت‌های این وزارت خانه گفت که وزارت ارتباطات در دو حوزه و دو محور تولیدی فعالیت دارد که شامل شبکه ملی اطلاعات و برنامه صلح آمیز فضایی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این که تا پایان سال ۹۹، ۱۸ ماهواره تولید داخل داریم، گفت که برنامه صلح آمیز فضایی با تکیه بر توان پرتابگران وزارت دفاع در حال پیگیری است و اخیرا ظرفیت‌های نیروی هوا و فضا سپاه نیز به ظرفیت‌های عملی کشور اضافه شده است.

انتقاد «محمدبیگی» از اختصاص نیمی از ترافیک اینترنت کشور به اینستاگرام

پس از صحبتهای اولیه وزیر ارتباطات، نماینده مردم قزوین، از اختصاص نیمی از ترافیک اینترنت کشور به اینستاگرام انتقاد کرد.

فاطمه محمد بیگی اظهار کرد: من نگران وضعیت فرهنگی موجود در فضای مجازی هستم. چندی پیش اینستاگرام انتشار تصاویر عرضه‌نگاری را آزاد کرد و در ایام شهادت سردار قاسم سلیمانی نیز اقدام به حذف پست‌های تسلیت کاربران ایرانی کرد اما نه تنها چاره‌جویی نشد بلکه بیش از ۵۰ درصد ترافیک اینترنت کشور به این شبکه اختصاص یافته است.

چرا قماربازی آنلاین مجاز است؟

مجتبی رضاخواه هم در جریان بررسی مسائل حوزه ارتباطات، اظهار کرد: چرا حریم خصوصی شهروندان به صورت گسترده نقض می‌شود مگر نه این‌که ما نیازمند زیرساخت‌های قوی و مطمئن هستیم. موارد متعددی از نفوذ و دسترسی به داده‌ها وجود دارد.

این نماینده مردم تهران  خواستار جلوگیری از قماربازی آنلاین و تراکنش‌های مالی مرتبط با آن شد.

اینستاگرام قتلگاه اعتقادات بسیاری از جوانان شده است

همچنین حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم  با انتقاد از مدیریت فضای مجازی و پیام‌رسان‌های خارجی تاکید کرد: چرا پیام‌رسان‌های داخلی حمایت نشدند؟ و چرا پیام‌رسان‌های خارجی اینقدر حمایت می‌شوند؟ اینستاگرام قتلگاه اعتقادات بسیاری از جوانان ما شده است. چقدر از خانواده‌ها که به دلیل این فضا متلاشی شدند. بدون فراهم نمودن امنیت پیام‌رسان‌های خارجی چه مشکلاتی برای جوانان به وجود آمد و چقدر فضای خانمان‌سوز بی‌دینی، بی‌غیرتی، غرب‌گرایی را فراهم کرد. چه کسی باید اینگونه مسائل فضای مجازی را رفع کند؟ آیا شما مسئولیتی ندارید؟

مومنان و علما چه اندازه از مدیریت فضای مجازی رضایت دارند؟

مصطفی طاهری ضمن تشکر از گزارش وزیر در این حوزه گفت: سوال من این است که اگر امروز یک نظرسنجی از مومنان و علما انجام شود چند درصد از مدیریت فضای مجازی و محتوای آن رضایت دارند؟

نماینده مردم زنجان تاکید کرد که باید قانونی شفاف برای فضای مجازی تهیه شده تا حداقل های عادلانه در خصوص سرویس های خارجی و داخلی رعایت شود.

انتقاد نماینده ساری از افسارگسیختگی در فضای مجازی

علی بابایی در جریان جلسه علنی امروز بیان کرد: بحث های مرتبط با وزارت ارتباطات یکی از مباحث چالش برانگیز امروز کشور و دغدغه مقام معظم رهبری، نخبگان و دانشگاهیان بوده و سامان دهی فضای مجازی در راس آن قرار دارد.

نماینده مردم ساری تاکید کرد: دغدغه رهبری، نخبگان و دانشگاهیان سامان دهی فضای مجازی بوده و افسارگسیختگی در این حوزه قابل قبول نیست.

چرا دولت الکترونیک در مناطق کمتر برخوردار اجرایی نشده است؟

نماینده مسجد سلیمان از اجرایی نشدن دولت الکترونیک در مناطق کمتر برخوردار انتقاد کرد.

علیرضا ورناصری گفت: تحقق دولت الکترونیک و اقتصاد دیجیتال امری لازم است. وقتی بیش از ۲۰ میلیون تراکنش بانکی صورت می‌گیرد یعنی مردم به دولت الکترونیک اعتماد داشته و منتظر تحقق آن هستند، پس چرا همچنان اجرای آن به ویژه در مناطق کمتر برخوردار با موانع و ضعف‌هایی رو به روست.

انتقاد کوهساری از مشکل آنتن‌دهی تلفن همراه

همچنین غلامعلی کوهساری نماینده رامیان و آزادشهر از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در نقاط مختلف کشور انتقاد و تاکید کرد که باید دولت الکترونیک به درستی در کل کشور اجرایی شود.

فضای مجازی موجود از کنترل دولت خارج شده است

در ادامه بررسی چالش‌های پیش‌روی حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس با انتقاد از سیاست‌های وزارت ارتباطات و دولت در عرصه فضای مجازی گفت: فضای مجازی موجود در کشور از کنترل دولت و وزارتخانه خارج شده لازم است که به صورت اساسی در این حوزه فکر شود.

طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» خلاف قانون اساسی بود

محمد حسن آصفری نماینده مردم اراک با اشاره به اینکه طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» که خردادماه سال گذشته رونمایی شد خلاف قانون اساسی بود، گفت: این طرح از چند جهت شائبه‌برانگیز بود.

مجلس یازدهم اجازه توقف روند پیشرفت فضایی کشور را نمی‌دهد

همچنین سید محسن دهنوی از عملکرد دولت در زمینه انرژی هسته ای و صنعت فضایی انتقاد کرد.

این نماینده مردم تهران خطاب به آذری جهرمی گفت: صنعت فضایی یکی از اصلی ترین فناوری‌های کشور بوده که تاکنون سرمایه گذاری کلانی روی آن انجام شده است چشم انداز روشنی جهت توسعه این صنعت ترسیم شده اما متاسفانه شاهد وقفه در روند پیشرفت‌های فضایی کشور هستیم.

چرا یک پیام ساده بین دو شهروند ابتدا باید به خارج برود؟

رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود مشکلاتی در بخش پیام‌رسان‌ها گفت:‌ چرا باید یک پیام ساده بین دو شهروند ابتدا به خارج برود بعد به داخل بازگردد.

محمدباقر قالیباف بر اهمیت شبکه ملی اطلاعات تاکید کرد و گفت: این هم نیاز همه مردم در شئونات مختلف زندگی است و از سوی دیگر امنیت ملی، عمومی، اجتماعی و اخلاقی ما در گروی شبکه ملی اطلاعات است.

با بستن پلت‌فرم‌های دیگر اینستاگرام به قطب تبدیل شده است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از شنیدن نظرات نمایندگان  با تاکید بر این‌که دغدغه‌های فرهنگی، دینی و تغییر سبک زندگی به‌جا است، خاطر نشان کرد: با دست روی دست گذاشتن و بستن کار درست نمی‌شود؛ باید در این زمینه کار کرد. اینستاگرام با سیاست‌های ما به قطب تبدیل شده؛ زیرا پلت‌فرم‌های دیگر بسته است.

محمدجواد آذری جهرمی افزود: اگر اینستاگرام صفحه سردار دل‌های ما را می‌بندد طبیعی است آنها دولت تروریستی هستند و تروریست‌هایی در کت و شلوارند؛ در این موضوع شکی نداریم، اما اگر سردار ما را در بغداد به شهادت رساندند ما بغداد را خالی می‌کنیم؟ آیا عرصه رسانه بین‌المللی است و حضور جریان‌ساز مورد تاکید رهبری را نباید ببینیم؟

***

محمد حسین فرهنگی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس از برگزاری انتخابات هیات رئیسه ۹ کمیسیون تخصصی مجلس در جلسات امروز آنها خبر داد و گفت که تا ماه آینده تکلیف ریاست دیوان محاسبات و مرکز پژوهش ها مشخص می‌شود.

تذکرات شفاهی امروز نمایندگان مجلس

نماینده سپیدان: آیا ارزش درختان زاگرس به اندازه یک بالگرد نیست؟

نماینده بجنورد: فدراسیون سوارکاری اقدام به واردات خلاف قانون اسب می‌کند

پژمانفر: باید به جای برجام درباره خروج از NPT صحبت شود

منتظری: کارنامه مجلس توسط نخبگان ارزیابی شود

دلخوش: مطالبات معلمان حق‌التدریسی‌ گیلان پرداخت نشده است

صباغیان: بود و نبود دستگاه‌های نظارتی تفاوتی نمی‌کند

صبح امروز جمعی از آموزشیاران نهضت سواد آموزی برای رسیدگی به وضعیت استخدامی خود مقابل مجلس تجمع کردند و خواستار حذف آزمون ورودی برای استخدامشان هستند که به باور آنها این وضعیت مشکل آفرین خواهد شد.

همچنین یک عضو هیات رییسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولین اجرایی کشور را قرائت کرد.

***

روسای کمیسیون ها مشخص شدند

اکبری تالارپشتی رییس کمیسیون صنایع شد.

«پورابراهیمی» رییس کمیسیون اقتصادی شد.

«جوکار» رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها شد.

«حاجی‌بابایی» رییس کمیسیون برنامه و بودجه شد.

«رضایی کوچی» رئیس کمیسیون عمران شد.

«شهریاری» رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شد.

«منادی سفیدان» رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات شد.

«عباسی» رئیس کمیسیون انرژی مجلس شد.

ذوالنوری رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی شد.

عیسی‌زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شد.

ساداتی نژاد رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شد.

اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم مشخص شدند

نمایندگان بر اساس امتیاز بندی و اولویت هایشان به عضویت اعضای کمیسیون های تخصصی درآمدند که تا روز گذشته ترکیب ۹ کمیسیون تخصصی مشخص شد و امروز نیز چینش کمیسیون بهداشت و درمان به شرح زیر تعیین شد.

۱-مسعود پزشکیان
۲- زهرا شیخی مبارکه
۳-سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی
۴-حسینعلی شهریاری
۵-سیدمسعود خاتمی
۶-محمدعلی محسنی بندپی
۷-یحیی ابراهیمی
۸-ملک فاضلی
۹-رضا آریان پور
۱۰-علی اصغر باقرزاده
۱۱-عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی
۱۲-محسن فتحی
۱۳-سیدمرتضی خاتمی
۱۴-فاطمه محمدبیگی
۱۵- همایون سامه یح نجف آبادی
۱۶-سید محمد پاک مهر
۱۷- حسن رزمیان مقدم
۱۸- غلامحسین رضوانی
۱۹-سید جلیل میرمحمدی میبدی
۲۰- پروین صالحی مبارکه

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش