دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۲۹ - ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۰۷۷۱
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

جعفرزاده ایمن آبادی: آقای «محمد مخبر» یک بلوف زن بزرگ است

جعفرزاده ایمن آبادی,انتقاد جعفرزاده ایمن آبادی از مخبر
نماینده ادوار مجلس گفت: «آقای رضایی در حوزه اقتصاد تئوری هایی دارد و استعفایش از کمیسیون اقتصادی نیز دولت اعتراضی است. آقای مخبر هم یکه تاز است، یکه تازی او موجب شده که این از هم گسیختگی در حوزه اقتصادی کشور به وجود بیاید. در کل معتقدم آقای مخبر یک بلوف زن بزرگ است، یادمان نرفته که می گفت «۵ کشور بزرگ دنیا از ما واکسن می خرند».

به گزارش دیده بان ایران، معاونان اقتصادی و اجرایی رئیس جمهور از ترکیب تیم اقتصادی دولت حذف شدند، حال سئوال آن است که این تصمیم چقدر می تواند تیم اقتصادی دولت را هماهنگ تر و تصمیمات این تیم را موثرتر کند؟

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی درباره میزان کارآمدی تیم اقتصادی دولت بعد از تغییر اعمال شده در ترکیب اعضای این تیم گفت: آقای رئیسی به مرور زمان در حال جمع کردن تیمی برای خود است. امروز مهمترین مسئله کشور موضوع اقتصاد است و بدون تعارف علم آقای رئیسی در این حوزه خیلی خیلی کم و تیم اقتصادی اش هم بسیار بسیار ضعیف و غیرمسنجم است.

وی افزود: مشکل امروز مردم اقتصاد است و در واقع جامعه به موضوع دیگری کار ندارد. آقایان گفتند «اقتصاد کشور را به برجام گره نمی زنند» اما در واقع همه چیز به برجام گره خورده است چون مصاحبه آقای امیرعبداللهیان قیمت دلار را تا ۱۰۰۰ تومان بالا و پایین می برد.

فعال سیاسی اعتدالگرا با بیان اینکه دولت به شدت مورد هجمه مردم قرار دارد، اظهار کرد: ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هم اکنون از اعضای کابینه دولت آقای رئیسی هستند و به عبارتی این دولت ۶ رئیس جمهور دارد، پس وضعیت فعلی مصداق بارز این ضرب المثل است که می گوید «آفتابه لگن هفت دست ولی شام و نهار هیچی».

وی افزود: شواهد و قرائن از اختلافات اساسی بین تیم اقتصادی دولت حکایت می کند، این توجیهی بچگانه است که می گویند «چون آقای رضایی خودش درخواست کرده که در تیم اقتصادی نباشد، با این درخواست موافقت شد». مگر می شود معاون اقتصادی رئیس جمهور در کمیسیون اقتصادی دولت نباشد؟ اگر معاون اقتصادی بگوید «کمیسیون اقتصادی دولت نمی رود»، رئیس جمهور کلا باید عذرش را بخواهد.

این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه بلبشویی را در دولت رئیسی شاهدیم، اظهار کرد: واقعا دلمان برای آقای رئیسی می سوزد، او یک تنه می دود و برای حل مشکلات قول می دهد چون فشار روی او است اما تیم اقتصادی دولت با او همراه نیستند. فایل صوتی آقای عبدالملکی وزیر رفاه را شنیدیم، آقای میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه هر کاری دلش می خواهد انجام می دهد و کاری هم به تحقق یا عدم تحقق وعده های رئیس جمهور ندارد، آقای خاندوزی با بانک ها کاری را که مدنظر خودش است جلو می برد.

وی ادامه داد: آقای رضایی در حوزه اقتصاد تئوری هایی دارد و استعفایش از کمیسیون اقتصادی نیز دولت اعتراضی است. آقای مخبر هم یکه تاز است، یکه تازی او موجب شده که این از هم گسیختگی در حوزه اقتصادی کشور به وجود بیاید. در کل معتقدم آقای مخبر یک بلوف زن بزرگ است، یادمان نرفته که می گفت «۵ کشور بزرگ دنیا از ما واکسن می خرند». معتقدم او شرایط واقعی کشور را به آقای رئیسی اطلاع نمی دهد.

جعفرزاده اوضاع تیم اقتصادی دولت را به هم ریخته و اختلافات بین آنها را شدید توصیف کرد و افزود: نارضایتی آقای رئیسی از وزرا و کابینه شدید است. می گویند «۱۳ درصد نرخ تورم کاهش پیدا کرده است» اما قیمت ها روزانه تغییر می کند. آقایان بگویند ماست را نسبت به هفته گذشته چند می خرند؟ پس چرا خلاف واقع با مردم حرف می زنند.

وی افزود: شیرازه دولت از هم پاشیده و هیچ کدام از وعده های رئیس جمهور محقق نشده است. به طور مثال در موضوع ساخت سالانه یک میلیون مسکن می گویند «هزینه ساخت گران است ضمن آنکه زمین هم نداریم».

این فعال سیاسی با بیان اینکه آقای رئیسی باید شجاعانه تصمیم بگیرد و در رأس سازمان برنامه و بودجه، وزارت اقتصاد و وزارت کار تغییراتی انجام دهد، گفت: مردم در تنگنای شدید اقتصادی هستند و گرانی دارد روی اعصاب مردم راه می رود، قیمت کالاها وحشتناک و میزان مصرف سرانه گوشت از دوره جنگ هم کمتر شده است. وضعیت آنقدر بد است که حتی مردم توانایی خرید نان ندارند.

وی با بیان اینکه اولویت اول دولت باید در حوزه اقتصاد باشد اما نتوانست اوضاع اقتصادی کشور را سروسامان دهد، ادامه داد: شخصا مشکلات آقای رئیسی را درک می کنم اما یک حلقه بسیار کوچکی او را محاصره کردند و خط و خطوط اشتباه به او می دهند.

جعفرزاده تأکید کرد: رئیس جمهور باید یک خانه تکانی در حلقه مشاورانش انجام دهد چون نگاه آنها انتقام گیری انتخاباتی است نه خدمت به مردم. این افراد از اعتبار آقای رئیسی برای نیل به اهداف شان استفاده می کنند بدون آنکه شخص آقای رئیسی از این مسئله مطلع باشد. روزی که آقای رئیسی مطلع شود که مشاورانش چه بلای بزرگی سر دولت و کشور آورده اند، جبران خسارات خیلی دیر خواهد بود.

  • 11
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش