چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۳
۱۳:۰۴ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۰۷۸۴
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

اصولگرایان چگونه به انتخابات ۹۸ نکاه می کنند؟

میرتاج‌الدینی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی گفت: از سال ۱۳۹۷، تحرک سیاسی و تشکیلاتی جمنا بیشتر خواهد شد.

به گزارش نامه نیوز، جمنا اگر چه که در نتیجه حاصل مثبتی برای اصولگرایان در پی نداشت اما برخی افراد این جناح این سازوکار انتخاباتی را موفق می دانند . اینکه جمنا در دو انتخابات مهم پیش رو چه جایگاهی در روند سیاسی اصولگریان خواهد داشت مساله ای بسیار مهم است که در همین خصوص با محمد رضا میرتاج الدینی گفت و گو کرده ایم.

 

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی، گفت: بنا ندارم از اکنون در خصوص برنامه های انتخاباتی اصولگرایان صحبت کنم؛ به عبارتی نمی خواهم تاکتیک های انتخابات مجلس ۹۸ را لو بدهم. کم کم و به مرور زمان طی دو سال باقی مانده تا انتخابات، بیان خواهد شد. اگرچه هنوز تصمیمی گیری و جمع بندی در خصوص سرلیست اصولگرایان انجام نشده است ولی افراد جدیدی داریم که در سال ۱۳۹۷، مطرح خواهند شد و به مردم معرفی می گردند تا به نوعی شوک سیاسی در جامعه پیش بیاید؛ به طور کل تصمیم بر این است تا از چهره های جدید در سر لیست انتخاباتی اصولگرایان برای مجلس ۹۸،خصوصا در تهران استفاده شود. چهره های جدید نیروهای انقلابی و اصولگرا که قبلا در عرصه انتخابات مجلس نبوده اند در این لیست حضور خواهند داشت و طبیعی است که الآن نامی از آنها برده نمی شود.

 

او در خصوص اینکه اگر انتخابات مجلس دهم، اکنون برگزار می شد، نتیجه چه تفاوتی پیدا می کرد گفت: اگر انتخابات اکنون انجام می شد، نتیجه به کلی متفاوت بود و ماحصل کار پنجاه پنجاه می شد؛ یعنی از هر کدام از لیست های اصولگرایان و اصلاح طلبان نیمی از آنها وارد مجلس می شدند؛ به عبارت بهتر، تنها چهره های شاخص از هر دو طیف سیاسی، وارد مجلس می شوند. اگر این انتخابات دو سال دیگر برگزار شود، باز نتیجه کاملا متفاوت است؛ با توجه به روندی که دولت در پیش گرفته است و نارضایتی های پیش آمده در مردم، ماجرای آبادگران سال ۱۳۸۲ تکرار می شود و این بار تمام لیست اصولگرایان در تهران، رأی می آورد. بر اساس بازخورد لیست اصلاح طلبان در مجلس و همچنین با توجه به عملکرد دولت دوازدهم، نه تنها رضایت مردم را در پی نداشته، بلکه نارضایتی عمومی هم ایجاد شده است.

 

این عضو هیأت رئیسه فراکسیون اصولگرایان در مجلس هشتم، در خصوص اتخاذ استفاده از چهر های جدید در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، افزود: شیوه ورود به رقابت های انتخاباتی برای هر یک از گروه ها و جبهه های سیاسی بر مبنای مقتضیات زمان و  بسته به شرایط تعریف می شود. گام نخست در حوزه انتخابات، مجلس شورای اسلامی سال ۹۸ است؛ اگر شیوه و روش های انتخاباتی اصولگرایان در آن سال با اقبال مردم روبرو شد و بتواند موفقیت را رقم بزند، می شود آن را تقویت کرد تا برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هم از آن برنامه ها و روش ها استفاده کرد. بنابراین نمی توان از الآن در خصوص انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، نظر داد و اسمی از شخصی خاص برد. روند طبیعی آن است که برخی از افرادی که در دوره های گذشته هم کاندیدا بودند، مجدد بیایند و این نیست که یک مجموعه تصمیم بگیرد که چه کسی بیاید، یا چه کسی نیاید. برخی از اشخاص خودشان تصمیم خواهند گرفت. اما به طور کلی شاکله جریان اصولگرایی و انقلابی، این است که چهره های جدیدی را معرفی کنند، و این به عنوان یکی از تاکتیک های مهم خود، بررسی خواهند کرد و به آن بی تفاوت نیستند.اما موفقیت اجماع در خصوص اقای رییسی  الگوی خوبی برای اصولگرایان است اگرچه عده ای با تصمیم انفرادی و شخصی چه در مجلس و چه در ریاست جمهوری وارد میدان انتخابات می شوند ولی تصمیم جمعی نیروهای انقلاب تعیین کننده است.

 

این فعال سیاسی اصولگرا خاطر نشان ساخت: در مصاحبه های قبلی هم گفته ام؛ جبهه مردمی نیروهای انقلاب (جمنا)،  در دوره فترت و فراغتی که تا انتخابات بعدی وجود دارد، بیشتر بر اصلاح ساختار داخلی خود، تمرکز کرده است و بیشتر جلسات هم در همین رابطه برگزار می شود. از سال ۱۳۹۷، تحرک سیاسی و تشکیلاتی بیشتری پیدا خواهند. این ساختار درونی بیشتر در راستای گسترش ارتباط با کارگروه های تخصصی در حوزه های مختلف نظیر دانشگاهیان، فرهنگیان، کارگران و مجموعه هایی از این قبیل، اهداف خود را دنبال می کنند. طبعا هر الگو و مدلی را که انتخاب کنند، هم برای شهرستان ها قابل کاربرد خواهد بود و هم برای تهران؛ اینگونه نیست که تهران رها کنند و تنها بر روی شهرستان ها کار کنند.

 

میرتاج‌الدینی با تأکید بر کارآمدی جمنا و موفقیت آن بر اجماع میان اصولگرایان در سال ۹۶، اظهار داشت: البته این موضوع را بایستی در نظر گرفت که موضوع انتخابات ریاست جمهوری با مجلس شورای اسلامی به کلی متفاوت است. تلاش جریان اصولگرایی و تشکل های همسو با جمنا و چه سایر تشکل های این جبهه سیاسی مانند پیروان خط امام و رهبری و پایداری و ایثارگران بر این است که بتوانند در انتخابات مجلس ۹۸ به لیست های واحد چه در تهران چه در شهرستان ها برسند. طبعا در این رابطه، قدم اول، همگرایی درون طیفی و میان گروه های اصولگرا است؛ که این موضوع در دستور کار تمامی تشکل ها قرار گرفته است؛ اما چون همیشه با تعدد و تکثر کاندیداها روبرو هستیم، طبیعی است که برخی از افراد خودشان به صورت مستقل تصمیم بگیرند؛ به این معنی که بر مبنای تصمیم فردی خود عمل کنند و به صحنه انتخابات بیایند و نه با تصمیم تشکیلاتی؛ که در آن صورت، کاندیداهای انفرادی خواهند بود. در هرکجا که بتوانیم به لیست واحدی برسیم که مورد حمایت تمام گروه های جبهه اصولگرایی باشد، یک امتیاز خواهد بود و شانس موفقیت را بالا خواهد برد.

 

 

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش