پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۱۰ - ۲۹ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۸۱۴۸
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

پاسخ حدادعادل درباره ۱۹ سمت خود

غلامعلی حدادعادل,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
رهبر انقلاب تعدادی شغل را با وجود سنگین بودن آن‌ها برعهده من گذاشته اند و حتما صلاحی در این کار دیده اند و هر زمان ایشان بخواهند شغل دیگری را بر عهده من بگذارند یا این شغل‌ها را از من بگیرند، گوش به فرمان خواهم بود.

به گزارش دانشجو، غلامعلی حدادعادل، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عصر دیروز در جمع دانشجویان حاضر در بیست و چهارمین دوره طرح ولایت در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه فردوسی مشهد درباره جنبه ایمانی و تقوا مقام معظم رهبری بیان داشت: در اوایل انقلاب و انتخاب نخست وزیری و ریاست جمهوری نظر مقام معظم رهبری با برخی گزینه‌ها نبود؛ اما از آنجا که امام راحل نسبت به انتخاب برخی افراد در مقاماتی همچون نخست وزیری مصلحت را می‌دیدند، رهبر انقلاب نسبت به، ولی امر خود اطاعت می‌کردند.

حدادعادل با اشاره به اینکه رهبر انقلاب از لحاظ اخلاقی بسیار منصف بوده و با دشمنان و مخالفان خود کریمانه رفتار می‌کنند، افزود: در جریان برجام ایشان ابتدا خطاب به مسئولان و مردم فرمودند که من به آمریکا اعتماد ندارم، اما بعد از برجام و خروج آمریکا از آن ایشان هیچگاه به مذاکره کنندگان ما نفرمودند که من به شما گوشزد کرده بودم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دیگر جنبه‌های شخصیتی رهبر معظم انقلاب از جمله انس با قرآن، جهان بینی، مطالعه بسیار، سریع و عمیق، دیدن فیلم‌های سینمایی و تحلیل آن ها، مطالعه زبان خارجی، خوش خلق، خوش برخورد و مردمدار، بیان کرد: ایشان از لحاظ فکری نیز شخصیتی متفکر دارند و مجمع عالی حکمت اسلامی نیز به دستور ایشان بنا شد.

وی درباره ساده زیستی مقام معظم رهبری گفت: از ساده زیستی ایشان در همین حد بگویم که تمام اثاثیه منزل ایشان به جز کتاب‌ها و کتابخانه شان در یک وانت جمع می‌شود. اگر به منزل ایشان تشریف ببرید، خواهید دید که فرشی که در منزل ایشان پهن است مربوط به آغاز زندگی مشترکشان بوده و الان هم بسیار کهنه شده است.

حدادعادل به شایعات درخصوص زندگی فرزندان و خانواده رهبر انقلاب هم پاسخ داد و تصریح کرد: درباره زندگی داماد ایشان شایعه‌ای ساختند که وی یک میلیون پوند هزینه به دنیا آمدن فرزندش در لندن شده است؛ این موضوع صحت ندارد؛ تمام هزینه بدنیا آمدن فرزند وی در تهران ۵۰۰ هزار تومان شد. داماد ایشان در یک منزل بسیار ساده و در حد یک کارمند با کمترین درآمد زندگی می‌کنند. رهبر انقلاب در ابتدای زندگی مشترک داماد و دخترشان یک جفت کفش برای دامادشان تهیه می‌کنند و وی تا ۵ سال از آن کفش استفاده می‌کرد و ما هر زمان به دیدار رهبر می‌رفتیم و آن کفش‌های کهنه را می‌دیدیم، متوجه می‌شدیم که وی آنجا حضور دارد.

وی درباره فرزندان رهبر انقلاب نیز گفت: هیچ کدام از فرزندان رهبر معظم انقلاب فعالیت اقتصادی ندارند، همه پسران ایشان معمم هستند و زندگی ساده‌ای دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: امام راحل (ره) همیشه می‌فرمودند که پس از شهادت شهید مطهری فکر می‌کردم کسی نمی‌تواند جای ایشان را در ذهن من بگیرد، اما با دیدن آیت الله خامنه‌ای و شناخت ایشان، دریافتم که ایشان بهتر از شهید مطهری هستند.

وی به تاکید مقام معظم رهبری درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب نیز اشاره کرد و افزود: ایشان تاکید بسیار بر مطالعه دقیق بیانیه گام دوم انقلاب دارند. ایشان جز به جز این بیانیه را بسیار دقیق کنار هم قرار داده اند و برای آن بسیار وقت گذاشته اند.

پرسش و پاسخ درباره میزان درآمد و شغل‌های حدادعادل

حدادعادل در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان حاضر در جلسه مبنی بر اینکه چرا رهبر انقلاب در تمام این سال‌ها با هیچ خبرنگاری مصاحبه‌ای نداشته اند، گفت: من این را عیب نمی‌دانم؛ چرا که مصاحبه کار دیپلمات هاست، اما ایشان مواضعشان را در همه جلسات عمومی و خصوصی شفاف بیان کرده اند.

وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان با این مضمون که شعار رهبر انقلاب مبنی بر جوان گرایی است، اما چرا جنابعالی باید ۱۹ سمت در این نظام داشته باشید، پاسخ داد: جوانان همیشه مورد هدف دشمنان هستند و به همین دلیل در فضای مجازی اعلام می‌کنند که بنده ۱۹ سمت دارم. مراقب باشید در تله فضای مجازی دشمنان نیفتید چرا که دشمن بیشترین دروغ را به افرادی که کمترین عیب را دارد، نسبت می‌دهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: رهبر انقلاب تعدادی شغل را با وجود سنگین بودن آن‌ها برعهده من گذاشته اند و حتما صلاحی در این کار دیده اند و هر زمان ایشان بخواهند شغل دیگری را بر عهده من بگذارند یا این شغل‌ها را از من بگیرند، گوش به فرمان خواهم بود.

وی درباره میزان حقوق خود نیز گفت: حقوقم حقوق بازنشستگی است و مقداری کمتر از چیزی که باید بگیرم هم از فرهنگستان می‌گیرم.

  • 4
  • 10
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
اقای حدادعادل عمرانیان میگذرد، چراشما باید اینهمه مسعولیت داشته باشید وجوانان وتحصیلکردگان ومیانسالان که حقیقتا لایق هستند وخیلی بهترازشما سواد ومدیریت دارند خانه نشین باشند ضمن اینکه این افراد سالیان سال مبارزه ودرجبهه های جنگ بوده اند چرا داشتن چندگرم ریش روی صورت مناط برتری است
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش