شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
۱۴:۱۴ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۷۲۲
شهری و روستایی

بودجه ۵۵۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران برای تبلیغات مذهبی!

تبلیغات مذهبی,بودجه ۵۵۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران برای تبلیغات مذهبی
طرحی مذهبی در شهرداری تهران با عنوان «آرمان» برگرفته ازنام «آرمان علی‌وردی» در حال اجراست. اما ابهاماتی در اقدامات شهرداری در این طرح نه تنها برای برخی از شهروندان تهرانی بلکه بعضی از اعضای شورای شهر تهران به وجودآمد و سوالاتی را در متمم بودجه مطرح کردند.

دیده بان ایران نوشت: طرحی مذهبی در شهرداری تهران با عنوان «آرمان» برگرفته از نام «آرمان علی‌وردی» در حال اجراست. اما ابهاماتی در اقدامات شهرداری در این طرح نه تنها برای برخی از شهروندان تهرانی بلکه بعضی از اعضای شورای شهر تهران به وجودآمد و سوالاتی را در متمم بودجه مطرح کردند. چرا که شهرداری تهران در متمم بودجه این طرح را در ردیف افزایشی‌ها قرار داده و درخواست کرده بود که ۱۵۰ میلیارد تومان به بودجه ۴۰۰ میلیارد تومانی این طرح اضافه شود و با وجود ابهاماتی که مطرح شد در نهایت اعضای شورای شهر تهران به افزایشی شدن این ردیف بودجه رای مثبت دادند.نکته مبهم در این طرح نبود ذیحسابی و مشخص نبودن نوع مصارف این بودجه است. اختصاص بودجه ای که پاسخگویی مشخصی ندارد.

علیرضا نادعلی، سخنگو و رئیس کمیته دینی شورای شهر تهران درتشریح طرح آرمان گفت: «نزدیک به ۳هزار طلبه در این طرح مشارکت دارند و آنها براساس معیارهای خاصی انتخاب شده‌اند. چیزی به نام حقوق برای آنهاتعریف نشده است. تمام این  ۳ هزار نفر طلبه‌هایی هستند که در حوزه‌های علمیه کار فرهنگی انجام می‌دادند و حالا آموزش‌هایی را پشت سر گذاشته‌اند و مدیریت جامعی انجام شده تا آنها بهتر نقش آفرینی کنند.» 

در طرح آرمان اقدامات پیچیده‌ و برنامه‌ریزی شده‌ای داریم 

علیرضا نادعلی، سخنگو و رئیس کمیته دینی شورای شهر تهران به تشریح ابعاد این طرح پرداخت و گفت: ابعاد مختلف طرح آرمان را تشریح کرد و گفت: «طرح «آرمان» بهیاد شهید آرمان علی‌وردی نام گذاشته شده اما مباحث قرارگاه تعلیم و تربیتی که زیر مجموعه مرکز فعالیت‌های دینی معاونت اجتماعی است را دنبال می‌کند. تقریبا نزدیک به۸۰۰ مدرسه و ۷۰۰ مسجد را پوشش داده است. این طرح تنها سخنرانی برای بچه‌ها یا جنگ شادی نیست، بلکه اقدامات پیچیده‌تر و برنامه‌ریزی شده‌ای در آن انجام می‌شود.البته این طرح در گذشته به صورت پایلوت در جای دیگری اجرا شده و آزمون و خطاهای خود را پس داده است.»

سخنگوی شورای شهر با بیان این که در گذشته ارتباط بین مدرسه و مسجد یا نوجوانان و مسجد وجود نداشت، افزود: «به عنوان مثال ما در شمال شهر بعضی از نوجوانان اولین بار بود که پا در مسجد می‌گذاشتند. برای ما مسجد محوریت داردبنابراین این برنامه‌ها مهم است. ضمن آن که مساجد و تکایا بخشی از هویت تهران است.»

می خواهیم "پیام خدا" با اثرگذاری بهتری به مردم برسد

رئیس کمیته دینی شورای شهر تهران با اشاره به این که در طرح آرمان مدرسه و خانواده جدای از هم نیستند، گفت: «مسجد زمانی می‌تواند محور باشد کهخانواده نیز حائز اهمیت باشد و محور قرار گیرد. در سه سال گذشته این طرح تکمیل شده است. اما طرح آرمان تنها در مسجد اجرا نمی‌شود. رویداد «قهرمان شهر» در سازمانورزش شهرداری نیز پیوست طرح آرمان شده است. در حقیقت معاونت اجتماعی بسته‌ای از اقدامات متنوع و مختلف را در طرح آرمان پیش‌بینی کرده است. به عنوان مثال در کنارمسجد سازمان ورزش شهرداری موضوع ورزش نوجوانان را پوشش می‌دهد. همچنین در طرح تعالی  زنان نیز اداره کل امور زنان و خانواده شهرداری با مرکز فعالیت‌های دینی همکاریمی‌شود. طرح آرمان بستر و اتصال بین مسجد، مدرسه، خانه و محله ایجاد کرده تا پیام خدا با اثرگذاری بهتری به مردم برسد.»

به کار گیری ۳۰۰۰ هزار طلبه توسط شهرداری تهران برای جذب نوجوانان

نادعلی در پاسخ به این سوال که شهرداری چند روحانی برای اجرای طرح آرمان جذب کرده‌ است؟ گفت: «نزدیک به ۳ هزار طلبه در این طرح مشارکت دارند و آنها براساس معیارهای خاصی انتخاب شده‌اند. چیزی به نام حقوق برای آنها تعریف نشده است. تمام این ۳ هزار نفر طلبه‌هایی هستند که در حوزه‌های علمیه کار فرهنگی انجام می‌دادند و حالا آموزش‌هایی را پشت سر گذاشته‌اند و مدیریت جامعی انجام شده تا آنها بهتر نقش آفرینی کنند. شهریه‌ای که در حوزه ها به آنها پرداخت می‌شود چیزی حدود ۳ تا ۸ میلیون تومان و گاه پایین تراست.»

طلبه ها در هر محله تهران دانش‌آموزان و خانواده‌ها را شناسایی می کنند

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان این که انتخاب مدارس ومساجد نیز معیارهای خود را دارد، تاکید کرد: «مساجد باید برخی از ویژگی‌ها و تجهیزات را داشته باشد که طرح آرمان در آن اجرا شود. بیش از ۲۱۵۰ مسجد فعال در تهران وجوددارد و همانطور که گفته شد تقریبا ۷۰۰ مسجد در این طرح هستند در هر مسجد میانگین حداقل ۱۰۰ و حداکثر ۵۰۰ دانش آموز تحت برنامه‌های آرمان قرار گرفته‌اند ممکن است یکدانش آموز در تمام برنامه‌های آرمان حضور داشته باشد و یک دانش آموز تنها در یک برنامه. این طرح در تمام مناطق در حال اجراست. طلبه‌ها و روحانیون مساجد ارزیابی شده‌اند. پس از آن طلبه‌ها مدارس محله را شناسایی کردند و ظرفیت مسجد برای جذب دانش‌آموزان و حتی خانواده‌ها را مشخص کردند.»

روحانیون در مدارس دخترانه

رئیس کمیته دینی شورای شهر تهران با تاکید بر این که مدرسه‌ها هم پای اجرای طرح آرمان هستند، تاکید کرد: «شهرداری تعهد و تفاهمنامه‌ای با آموزش و پرورش منتقد کرده که نقش و میزان فعالیت مسجد و مدرسه در آن مشخص شده است. این تفاهم دو طرفه است. آموزش و پرورش برنامه‌های جانبی پرورشی دارد. در حال حاضر ظرفیت معلم پرورشی وزارت‌خانه پایین است و برخی از مدارس معلم پرورشی ندارند برای تکمیلاز ظرفیت مساجد استفاده کردند تا بعضی از برنامه‌های موظفی مدرسه را در قالب «طرح آرمان» پوشش دهند. برنامه‌ها در حیطه‌ای اجرا شده که آموزش و پرورش ابلاغ کردهاست. در حقیقت اجباری برای دانش‌آموزان وجود نداشته بلکه همان برنامه‌های درسی در حوزه پرورشی است که آموزش و پرورش آن را باید اجرا کند و بخشی از تدریس آموزش وپرورش است.»

عضو شورای شهر با اشاره به بودجه این طرح نیز افزود: «تقریبا تمام ۴۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده در بودجه سالانه شهرداری برای اجرای این طرح هزینه شدهاست. در طرح آرمان فقط نوجوانان در سال اول مد نظر بودند اما در سال دوم خانواده‌ها هم در این طرح حضور داشتند و برنامه‌هایی مانند «پدر و دختری» یا اعتکاف با حضورخانواده‌ها اجرا شد.»

  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش