دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۷:۱۳ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۳۸۱۵
شهری و روستایی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره):

آماری ازتعداد خانه‌های تاریخی نداریم/ به فعالیتهای اقتصادی ورود نمی‌کنیم/نامزد انتخابات نمی‌شوم

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,پرویز فتاح
رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه تاکنون ۹۶ درصد بودجه این نهاد محقق و ۴ درصد آن باقی مانده، گفت: متاسفانه تا به امروز نتوانسته‌ایم عیدی مددجویان را که دقیقا مطابق یک ماه مستمری آنان است را پرداخت کنیم که در صورت تحقق چهار درصد باقیمانده بودجه می‌توان آن را پرداخت کرد.

به گزارش ایسنا، مهندس سیدپرویز فتاح در نشست خبری امروز خود گفت: اگر در کشور چند موضوع را پیدا کنیم که همه یک وفاق ملی بر روی آن داشته باشند قطعا یکی از آنها مسائل و خدمات کمیته امداد است ودر این راه هم‌افزایی‌ها و کمک‌های خوبی داشتیم.

 

وی گفت: حول محور خدمات کمیته امداد در سطح کشور یک وفاق ملی ایجاد شده و این وفاق از رسانه‌ها به مسئولین نیز منتقل شده است.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: در حال حاضر اختلاف نظری در باب مسائل و وظایف کمیته امداد در کشور وجود ندارد.

 

فتاح در خصوص بودجه سال جاری این نهاد حمایتی گفت: تا امروز ۹۶ درصد بودجه سال ۹۵ کمیته امداد ابلاغ شده و در حال اقدام است. به این ترتیب یکی از دستگاه‌هایی که در سال جاری دولت و سازمان مدیریت توجه به آن داشته کمیته امداد بوده است.

 

به گفته وی، با جهانگیری معاون اول رییس‌جمهور و نوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در خصوص تحقق چهار درصد بودجه این نهاد حمایتی نیز مکاتباتی شده است.

 

فتاح در ادامه در خصوص بودجه سال ۹۶ این نهاد نیز گفت: مجلس شورای اسلامی توجه خوبی به کمیته امداد داشته تا جایی که شاهدیم بیشترین افزایش بودجه سال آینده به حوزه حمایتی یعنی بهزیستی و کمیته امداد رسیده است.

 

وی گفت: مستمری‌های مددجویان بهزیستی و کمیته امداد نیز معادل ۲۰ درصد حداقل حقوق سال ۹۶ رسیده است و وام‌های ازدواج کمیته امداد نیز دو برابر افزایش یافته که نشان دهنده حمایت‌های دولت و مجلس از کمیته امداد است.

 

فتاح ادامه داد: در حال حاضر میانگین پرداختی مستمری‌بگیران ۱۸۰ هزار تومان است که خانواده‌های کمتر از سه نفر مبلغ پایین‌تر از آن و خانواده‌های سه نفر به بالا بیشتر از ۱۸۰ هزار تومان دریافت می‌کنند.

 

وی به منابع قانونی پیش بینی شده برای افزایش پرداخت مستمری اشاره کرد و گفت: قرار است ۳۸ هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها تامین شود که از این مبلغ چهار هزار میلیارد تومان به افزایش مستمری تحت پوششین کمیته امداد و بهزیستی تخصیص خواهد یافت که به صورت ماهانه به نهادهای ذیربط پرداخت خواهد شد.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص درآمدهای مردمی این نهاد حمایتی نیز گفت: درآمدهای مردمی سال جاری ۱۱۵۰ میلیارد تومان  پیش‌بینی شده بود که تاکنون به علت برپایی جشن نیکوکاری هنوز درآمدهای مردمی و مشارکت‌های اسفند ماه را محاسبه نکرده‌ایم اما برآوردها آن است که به رقم مشارکت‌ها و درآمدهای مردمی ۲۰ درصد از میزان پیش‌بینی شده اضافه شود.

 

فتاح ادامه داد: افزایش ۲۰ درصدی درآمدهای مردمی کمیته امداد با وجود وضعیت اقتصادی مردم نشان دهنده افزایش اعتماد عمومی به این نهاد حمایتی است.

 

وی در خصوص تسهیلات اشتغال بانک‌ها به کمیته امداد نیز گفت: بودجه تسهیلات اشتغال بانک‌ها در سال جاری هزار میلیارد تومان بود که در یک اقدام بی‌سابقه صددرصد آن محقق شد که این امر نشان دهنده عنایت ویژه بانک‌ها به کمیته امداد است.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در سال جاری با بودجه هزار میلیارد تومانی تسهیلات اشتغال بانک‌ها توانستیم صد هزار فقره وام اشتغال به مددجویان پرداخت کنیم این در حالی است که رقم این تسهیلات برای سال ۹۶ افزایش بیش از دو برابر داشته و به ۲۱۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

 

فتاح گفت: امسال تعداد وام‌های پرداختی نسبت به مدت مشابه سال ۹۴ صددرصد افزایش یافته به طوری که ۱۴۰ هزار نفر از مددجویان تحت پوشش از این طریق خودکفا شده و از چرخه حمایت خارج شده‌اند.

 

به گفته وی، صف پشت نوبتی‌های دریافت جهیزیه و وام ضروری نیز که به صورت سنتی در کمیته امداد وجود داشته شکسته شده این در حالی است که تا پیش از آن حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار نفر پشت نوبت دریافت جهیزیه و وام‌های ضروری از این نهاد حمایتی بودند.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن اشاره به انتقال ساختمان این نهاد از مجتمع سوهانک به ساختمان آزادی، گفت: در حال حاضر کمیته امداد صددرصد از سوهانک به ساختمان آزادی منتقل شده که این انتقال شش ماه طول کشید. هر چند کار سختی بود اما وقفه ای در این ماموریت نینداختیم تا جایی که این انتقال می‌تواند به عنوان یک مدل در کشور باشد که مسئولین منتظر نباشند که ساختمان‌هایشان آماده شود و بعد به آنجا بیایند.

 

فتاح به چابک‌سازی سازمانی کمیته امداد با مصوبه هیات امنای این نهاد حمایتی اشاره کرد و گفت: در سال جاری چابک‌سازی سازمانی کمیته امداد با مصوبه هیات امنا در دستور کار بود و به این ترتیب هم از نظر نیروی انسانی و هم اصلاح فرآیندها این چابک‌سازی صورت گرفت.

 

وی تصریح کرد: از محل این چابک‌سازی‌ها حدود ۱۰۰ میلیارد تومان در منابع کمیته امداد صرفه‌جویی شده که تمامی آن به حوزه حمایت این نهاد منتقل شده است.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) به پالایش مددجویی در سال جاری اشاره کرد و گفت: امسال برای اولین بار موفق به پالایش در جامعه مددجویی کمیته امداد شدیم و به این ترتیب ۱۰ درصد از تحت پوششین را کاهش دادیم.

 

فتاح گفت: در ابتدای سال جاری تعداد تحت پوششی‌های کمیته امداد یک میلیون و ۷۴۰ هزار خانوار بود که در حال حاضر تعداد آنها به یک میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار رسیده است به این ترتیب از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۴۰ هزار خانوار از طریق تحقیق، خودکفایی و ... پالایش و از چرخه حمایت خارج شده‌اند.

 

رییس کمیته امداد در ادامه به ساخت مسکن مددجویی نیز اشاره کرد و گفت: در سال جاری موفق به ساخت و تحویل هزار واحد مسکونی و همچنین تعمیر و بازسازی ۴۰ تا ۵۰ هزار واحد مسکونی دیگر در جامعه مددجویی خود شدیم.

 

وی به افتتاح صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت اشاره کرد و گفت: در حال حاضر این صندوق با مجوز بانک مرکزی در تمامی استان‌های کشور راه‌اندازی شده است و چندی پیش نیز به عضویت شبکه شتاب درآمد.

 

فتاح گفت: طبق اساسنامه کمیته امداد و همچنین مجوز این بانک فقط می‌توانیم وام‌های قرض‌الحسنه ضروری پرداخت کنیم هر چند میزان این وام‌ها کم است اما وسعت آن زیاد است که امیدواریم سال آینده با افزایش سپرده‌گذاری مردمی، میزان و گستره آن رشد کند تا در چند سال آینده تبدیل به یک بانک قرض‌الحسنه درست و حسابی در کشور شود و فرهنگ قرض‌الحسنه را نیز رواج دهد.

 

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن اشاره به صحبت‌های روز اول خود در کمیته امداد، گفت: از همان روز اول به «افزایش اعتماد عمومی» تاکید کردم و این مساله را هدف کمیته امداد دانستم که گمان می‌کنم تا حدی به این هدف رسیدیم هر چند فضا و جای کار بسیار زیاد است.

 

وی با بیان اینکه در سال جاری ارتباط با کمیته امداد را توسعه دادیم، گفت: مبادی ورودی از طریق اینترنت به سیستم کمیته امداد را نیز هم از نظر اطلاع‌رسانی و هم پرداخت‌ها توسعه دادیم .

 

فتاح تاکید کرد که سال ۹۶ کمیته امداد کاملا شفاف و شیشه‌ای عمل خواهد کرد به طوریکه درآمدها، هزینه‌ها و درآمدهای جاری این نهاد به طور کامل شفاف می‌شود تا مردم کاملا از نحوه هزینه‌کرد احسان خود باخبر باشند.

 

فتاح افزود: برای اولین بار امسال صندوق صدقات پیامکی کمیته امداد در کشور ایجاد شد و تاکنون حدود یک میلیون نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند این در حالی است که این روش علاوه بر اثرات مثبت خود هزینه‌های صندوق‌های صدقات و همچنین مسائلی چون ناامنی آنها را ندارد.

 

وی به برگزاری جشن نیکوکاری اشاره کرد و گفت: صندوق‌های جشن نیکوکاری همچنان پابرجاست و امیدواریم مردم با کمک خود باعث شوند مددجویان و نیازمندان مانند سایرین بتوانند در آستانه سال نو به نیازهای خود پاسخ دهند.

 

به گزارش ایسنا رئیس کمیته امداد در خصوص ساخت مسکن مددجویی نیز اظهار کرد: در تابستان سال جاری قراردادی را با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به منظور ساخت ۵۴۰۰ واحد مسکن روستایی مددجویی در شش استان مرزی کشور منعقد کردیم. این واحدها عمدتا در مناطق دورافتاده و دوردست روستایی که ساخت آنها برای پیمانکاران به صرفه نیست ساخته خواهد شد که تا کنون ۳۰۰۰ واحد آن یا تحویل داده شده یا تا آخر سال تحویل داده می‌شود.

 

فتاح خاطرنشان کرد: ساخت این واحدهای مسکونی با همکاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج سازندگی در مناطق دوردست روستایی است که از وام و منابع مردمی کمیته امداد نیز برای ساخت آنها استفاده کردیم. این در حالیست که سپاه هم برای ساخت این منازل هیچ هزینه‌ای را دریافت نمی‌کند.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که مددجویان از لحاظ کیفیت از منازل راضی هستند و امیدواریم در سال آینده این ساخت و سازها توسعه پیدا کند.

 

فتاح در خصوص همکاری با بنیاد برکت برای ساخت مسکن مددجویی نیز گفت: با بنیاد برکت همکاری نزدیکتری داریم و در بسیاری از مواقع کد و آدرس ساخت مسکن را ما به این بنیاد معرفی کردیم و آنها نسبت به ساخت و ساز در آن منطقه اقدام کرده‌اند.

 

وی افزود: آستان قدس رضوی و بنیاد برکت به ساخت ۸۰۰۰ واحد مسکونی مددجویان متعهد شدند که در این همکاری نیز کمیته امداد هیچ مبلغی را پرداخت نمی‌کند.

 

فتاح در ادامه گفت: در روزهای اولی که در کمیته امداد بر سر کار آمدم گفتم که کارمندان این نهاد حقوق نمی‌گیرند مگر آنکه مددجویان مستمری خود را دریافت کرده باشند. تا کنون نیز به این قول خود عمل کردیم و حتی یک ماه هم نشده که حقوق کارمندان کمیته امداد زودتر از مستمری بگیران واریز شود.

 

وی در ادامه به عدم پرداخت عیدی مددجویان اشاره کرد و گفت: مسئله عیدی نرخ، مقدار و زمان پرداخت آن به کارمندان توسط دولت مشخص می‌شود و ما هیچ دخالتی در آن نداریم. این در حالیست که همین الان هم مستمری اسفند ماه تمام یک میلیون و ۶۰۰ هزار خانوار تحت پوشش پرداخت شده اما هنوز حقوق کارمندان پرداخت نشده است.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: پرداخت عیدی مددجویان نیز منشأ دولتی دارد و معادل یک ماه مستمری آنهاست زیرا همواره در بودجه ریزی دولت برای کمیته امداد رقم ۱۳ ماه مستمری در نظر گرفته می شود و از ۱۰۷ تا ۱۰۸ میلیارد تومان معادل چهار درصد بودجه محقق نشده کمیته امداد است که با تحقق آن عیدی مددجویان پرداخت خواهد شد.

 

قصد افزایش شعب صندوق امداد ولایت را نداریم

فتاح در ادامه با بیان آنکه بانک مرکزی مجوز راه اندازی ۵۰ شعبه صندوق امداد ولایت در کشور صادر کرده است گفت: هم اکنون این صندوق در ۳۱ استان کشور ایجاد شده اما قصد افزایش شعب آن را نداریم. زیرا با افزایش شعب هزینه‌ها افزایش یافته، تعداد کارمندان نیز بیشتر می‌شود. این در حالیست که یک مزیت این صندوق نسبت به سایر بانک‌ها تعداد شعب محدود آن است به این ترتیب ما حتی از همان مجوز افتتاح ۵۰ شعبه هم استفاده نخواهیم کرد و همین ۳۱ شعبه کافیست زیرا توسعه این بانک با روش‌های نوین امکان پذیر است.

 

وی در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص آنکه مشتری مجتمع سوهانک کدام نهاد یا وزارتخانه است گفت: در حال حاضر با برخی از وزرا توافقنامه‌هایی را داشته‌ایم اما نمی‌توانم با صراحت بگویم چه کسی می‌خواهد سوهانک را خریداری کند زیرا خرید به معنای آن است که پولی پرداخت شود.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان مجتمع سوهانک را قیمتگذاری کردیم اما طرف قرارداد ما هم یک طرف معامله است و قطعا نظری در این مورد دارد.

 

به گزارش ایسنا مهندس پرویز فتاح در ادامه نشست خبری خود ضمن اشاره به افراد بدون شناسنامه در نقاط مرزی کشور گفت: در حال حاضر قوانین اجازه نمی‌دهد که کمیته امداد خانواده‌هایی که دارای سرپرست نامعلوم، مفقود، بدون شناسنامه و یا غیر ایرانی هستند را تحت پوشش قرار دهد.

 

وی ادامه داد: این در حالیست که کمیته امداد از نظر شناسایی این افراد هیچ مشکلی ندارد و تقریبا اکثر آنها شناسایی شدند و با اینکه ما نمی‌توانیم به لحاظ قانونی این افراد را تحت پوشش خود قرار دهیم اما خدمات موردی را دریافت می‌کنند و چندین سال است که در خصوص این افراد با نهادهای ذیربط در حال مذاکره‌ایم. زیرا برای پرداخت مستمری دولت به آنها باید حتما شناسنامه داشته باشند.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) اشتغال را مهمترین ماموریت این نهاد حمایتی دانست و گفت: در سال جاری رقم تسهیلات بانکی کمیته امداد ۱۰۰۰ میلیارد تومان بود که ۱۰۰ هزار فقره وام اشتغال پرداخت کردیم. خوشبختانه در سال آینده رقم این تسهیلات به ۲۱۰۰ میلیارد تومان رسیده، این در حالیست که در سال آینده از محل بودجه صندوق امداد ولایت نیز به مسئله اشتغال اختصاص خواهیم داد.

 

فتاح در خصوص پرداخت سبد کالا به مددجویان نیز گفت: در زمینه پرداخت سبد کالا با دولت و وزارت رفاه هماهنگ هستیم و در همین ایام یک سبد کالا از طرف دولت به تمامی تحت پوششین کمیته امداد و بهزیستی و حتی سایر نیازمندان پرداخت خواهد شد که به صورت کالا بوده و وجه نقد نیست.

 

وی افزود: کمک‌های مردم در جشن نیکوکاری نیز در اولین فرصت تا دو روز اول فروردین ماه ۹۶ در میان مددجویان توزیع خواهد شد. این در حالیست که استان‌های تهران، قم و البرز نیز بن فروشگاه‌های رسمی را خارج از مستمری به مددجویان خود پرداخت می‌کند.

 

کمیته امداد به هیچ عنوان به فعالیت‌های اقتصادی وارد نمی‌شود

فتاح در ادامه ضمن تاکید بر آنکه کمیته امداد به هیچ عنوان به فعالیت‌های اقتصادی وارد نمی‌شود گفت: کمیته امداد به شدت از ورود به حوزه‌های اقتصادی که به حیثیت کمیته امداد در اذهان عمومی لطمه می زند اجتناب می‌کند.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) به فعالیت مجتمع اقتصادی این نهاد حمایتی اشاره کرد و گفت: فعالیت‌هایی که مجتمع اقتصادی کمیته امداد انجام می‌دهد هم بیشتر در جهت توسعه خدمات کمیته امداد است و فعالیتش در حد امور مددجویی برای مثال فروش فرش مددجویان بوده و اصلا قصد سود در این حوزه را نداریم.

 

وی ادامه داد: این در حالیست که این مجتمع اقتصادی زمین‌هایی را داشت که ما با بررسی‌هایی که کردیم متوجه شدیم این زمین‌ها مناسب ساخت مسکن مددجویی است و به این ترتیب اجازه ساخت مسکن را به مجتمع اقتصادی دادیم. به این ترتیب تمامی فعالیت‌های این مجتمع باری را از روی دوش کمیته امداد بر می‌دارد و به هیچ عنوان فعالیت اقتصادی به شکل کلان نیست.

 

کمیته امداد فراجناحی و فراقومی عمل می‌کند

وی در ادامه عنوان کرد: به شدت مراقبت می‌کنیم که کمیته امداد در جناح بندی‌های سیاسی و انتخاباتی وارد نشود و بارها اعلام کرده‌ایم که کمیته امداد فراجناحی و فراقومی عمل می‌کند.

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه عنوان کرد: در انتخابات دوره پیش مجلس شورای اسلامی به شدت تاکید داشتم که کارمندان امداد حق ورود در مسائل انتخاباتی را ندارند. با این حال ۹۷ نفر متخلف در دوره قبلی شناسایی شدند که ۱۷ نفر آنها را اخراج کردند. در انتخابات ریاست جمهوری نیز به همین روش ادامه خواهیم داد و از مواضع خود کوتاه نمی‌آییم.

 

فتاح ادامه داد: اجازه نمی‌دهم از عواطف تحت پوششین و نام کمیته امداد استفاده انتخاباتی و تبلیغاتی شود.

 

وی در خصوص آنکه نامش بارها در لیست‌های انتخابات ریاست جمهوری برخی احزاب تکرار شده است گفت: بارها گفته‌ام کاندید نتخابات نمی‌شوم و حتی نامم در این لیست‌ها را هم از طریق سایت‌ها می‌بینم.

 

آماری از تعداد خانه‌های تاریخی و میراث فرهنگی متعلق به امداد نداریم

به گزارش ایسنا رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص املاک تاریخی این نهاد نیز گفت: از املاکی که تحویل کمیته امداد شده مراقبت می‌کنیم و این املاک از طریق مصوبه معروف نخست وزیری و یا از سوی امام راحل و یا رهبری به عنوان پشتوانه ایتام و نیازمندان به امداد داده شده است که بعضا مسائل حقوقی خود را دارند که در حال پیگیری آنها هستیم.

 

فتاح ادامه داد: اگر از سوی شهرداری یا سازمان میراث فرهنگی نامه‌ای و یا حتی تذکری به ما داده شود طبق آن عمل خواهیم کرد اما باید بدانند ما علم غیب نداریم که هر خانه‌ای که ۶۰ یا ۵۰ سال قدمت دارد میراث فرهنگی و تاریخی است.

 

وی همچنین تاکید کرد: تا کنون اگر هر ساخت و سازی در این املاک صورت گرفته حتما با اجازه شهرداری بوده است. هم اکنون هیچ آماری از تعداد خانه‌های تاریخی و میراث فرهنگی متعلق به امداد نداریم و در مورد هیچ یک از آنها هم خلاف قانون عمل نکردیم.  

 

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) همچنین در خصوص وضعیت دفاتر خارج از کشور این نهاد حمایتی گفت: در حال حاضر حضور نیروهای ایرانی در دفاتر خارج از کشور به عدد صفر نزدیک شده است و تمامی کارکنان این دفاتر بومی شده‌اند؛ این در حالیست که زمانی عزم مان را برای بستن و تعطیلی این دفاتر جزم کرده بودیم که وزارت امور خارجه مدعی شد که وقتی این دفاتر باری بر روی دوش کمیته امداد نیست و حتی ریالی پول به آنها نیز منتقل نمی‌شود چرا آنها را ببندیم در حالیکه برخی از آنها عملکرد بسیار خوبی داشته و اثرات مثبتی را در آن کشور بر جای گذاشته‌اند.

 

وی ادامه داد: حتی اگر دفاتر در بعضی از کشورها بسته شده هم بنا به دلایل سیاسی بوده، یعنی رابطه نظام جمهوری اسلامی به هر دلیلی با آن کشور دچار وقفه شده و ما نیز بنا به دلایل دیپلماسی دفتر را تعطیل کرده‌ایم. در هر صورت فعالیت دفاتر خارج از کشور متوقف و یا کند شده‌اند و به هیچ عنوان قصد توسعه آنها را نداریم.

 

 

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش