سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۸ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۴۳۰۹
شهری و روستایی

قاليباف:

قصد نداشتم بار ديگر در شهرداري تهران بمانم

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,محمد باقر قالی باف

روزنامه اعتماد، ديروز شهردار تهران كه اين روزها كمتر در بين مردم و رسانه‌ها ظاهر مي‌شود با حضور در مراسم بهره‌‌برداري از ۵۵ پروژه منطقه ۶ بار ديگر ضمن دفاع از عملكرد ١٢ ساله خود در جمع خبرنگاران براي نخستين‌بار رسما اعلام كرد كه ديگر تمايلي به ادامه كار خود به عنوان شهردار ندارد. شهردار تهران در ابتدا با بيان اينكه شهرداري كارش با حرف و شعار و تضعيف پيش نمي‌رود، بلكه تهران به يك شهردار تلاشگر و پايه كار نياز دارد گفت: اين روزها برخي حرف‌ها گفته مي‌شود كه درست نيست و گذشت زمان خودش همه موضوعات را مشخص مي‌كند، زيرا كار شهرداري كاري نيست كه در پستو انجام داده شود و شهروندان از زمان تولد و حتي پس از مرگ سر و كارشان با شهرداري است و مردم عملكردها را قضاوت مي‌كنند.

 

وي ادامه داد: من مدعي نيستم كه همه‌چيز آن طور كه بايد و در شان شهروندان تهراني اداره شده است، اما به اين ماه عزيز و با زبان روزه مي‌گويم در اين ۱۲ سالي كه در شهرداري بودم لحظه‌اي از كار و تلاش دست برنداشته و هيچ كوتاهي نكرده‌ام و اگر مشكلي در اين شهر وجود دارد، بيش از اين در توان من نبوده است. شهردار تهران با ذكر اينكه بي‌انصافي است بگوييم شهرداري در حوزه ساختاري و كالبدي كارش پيش رفته و درحوزه نرم‌افزاري كاري نداشته است، گفت: از آن سمت برخي فعاليت‌هاي سازه‌اي ما را قبول ندارند و مي‌گويند شهر سوخته را مي‌خواهيم تحويل بگيريم.  

 

قاليباف با تاكيد بر اينكه شهر را با مطالعه و بدون حب و بغض و بدون نگاه سياسي اداره كرده است، گفت: هر نيروي كارآمدي كه دو ويژگي معتقد بودن به نظام و كارآمدي در او وجود داشت بدون توجه به سليقه سياسي با آن كار كرديم و در برابر انتقادات هر دو جناح گفتيم اگر فرد كارآمدتري را سراغ داريد بگوييد تا در مسند بگذاريم و به دوستاني كه قرار است مديريت شهر را برعهده بگيرند مي‌گوييم نگاه سياسي در مجموعه شهرداري سم مهلكي براي خدمت به مردم است.

 

وي ادامه داد: تا هفته آينده بخش‌هايي از خط ۷ و تا پايان اين دوره خط ۶ به بهره‌برداري خواهد رسيد كه ۸ خط مترو به طول ۳۰۰ كيلومتر را بهره‌برداري خواهيم كرد. وي تاكيد كرد: تمام تونل‌ها، بزرگراه‌ها كه در شهر ساخته شده بر اساس طرح جامع شهر بوده و هيچ برنامه‌اي در شهر سليقه‌اي اجرا نشده است.

 

قاليباف با تاكيد بر اينكه با حرف، شعار، تضعيف كار در شهرداري پيش نمي‌رود، افزود: بي‌اغراق مي‌گويم كه به جز چند روز استثنايي، روزي نبوده كه قبل از اذان صبح براي آغاز كار از خانه بيرون نيامده باشم، زيرا اين شهر براي اداره بهتر نياز به تلاش و كار و همفكري دارد.

 

وي همچنين با اشاره به بخشنامه‌اي كه پيش از سال ابلاغ شد و در آن انتخابات شوراياري‌ها را متوقف كرده بود، گفت: بايد مردم در تصميم‌گيري‌هايي كه به حوزه زندگي‌شان مربوط است دخيل باشند. اين شوراياري‌ها مصداق عيني حضور مردم در تصميم‌گيري‌هاي شهري هستند. قاليباف ادامه داد: من به همه شهرداري‌هاي ساير شهرها توصيه مي‌كردم كه شوراياري‌ها را شكل دهند، اما جز در تهران در هيچ شهري شوراياري‌ها شكل نگرفت، اگر هم شكل گرفت بعد از يك سال جمع شد. دليل را كه مي‌پرسيديم مي‌گفتند مگر دنبال مزاحم مي‌گرديم، اينها هر روز يك درخواست دارند، مگر ما غير از كار مردم كار ديگري بايد انجام دهيم و چه بهتر كه از خود مردم بفهميم كه چه كم و كسري‌هايي دارند تا آنها را برطرف كنيم.

 

همچنين شهردار تهران در حاشيه اين مراسم و در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال «اعتماد» در خصوص احتمال ادامه فعاليتش به عنوان شهردار تهران گفت: چه اصلاح‌طلبان و چه اصولگرايان در شوراي شهر قرار مي‌گرفتند، قصد نداشتم بار ديگر در شهرداري تهران بمانم. ١٢ سال خدمت در يك پست كفايت مي‌كند. بايد فرصت را به جوان‌ترها بدهيم تا روح تازه‌اي در اداره شهر دميده شود.

 

وي افزود: البته در عين حال آماده هرگونه هم‌انديشي و انتقال تجربه هستم اما اگر دوستان اصولگرا هم به شورا مي‌آمدند و اين درخواست را مي‌كردند، نمي‌پذيرفتم. وي همچنين در پاسخ به سوال ديگر «اعتماد» مبني براينكه آيا اين انتقاد اعضاي شوراي شهر كه شما را به عدم پاسخگويي به شورا متهم مي‌كنند مي‌پذيريد يا خير؟ نيز با بيان اينكه دور از انصاف است كه بگوييم مديران شهرداري پاسخگوي اعضاي شورا نيستند، گفت: البته ممكن است يك عضو شورا به طور فردي درخواستي كرده باشد كه ما به صورت انفرادي نتوانيم به آن پاسخ گوييم و اين عدم پاسخگويي نيز از لحاظ قانوني درست است زيرا ما بايد بر اساس مصوبات و قوانين رفتار كنيم و نمي‌توانيم هر درخواستي را بپذيريم؛ جز درخواست‌هايي كه در چارچوب مصوبات شورا باشد.

 

 

etemadnewspaper.ir
  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش