چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۵۰ - ۲۲ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۵۸۶۹
شهری و روستایی

عضو شورای شهر اراک:

بلاتکلیفی ۱۶ ساله شهروندان اراکی را با رای به لغو اجرای طرح ٥٨ متری پایان دهید

فرزانه رحمتی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
عضو شورای شهر اراک در ابتدای جلسه صحن علنی شورای شهر اراک در نطق پیش از دستور خود خواستار پایان دادن به بلاتکلیفی ١٦ ساله مردم در طرح ٥٨ متری شد.

به گزارش ایلنا، فرزانه رحمتی عضو هیات رئیسه شورا امروز ضمن تبریک به مناسبت سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار و همچنین گرامیداشت سالروز شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر گفت: همانگونه که مستحضرید، پس از عملیاتی شدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان و خالی شدن پست شهردار اراک، فراکسیون امید شورای شهر اراک با طی فرایند مرحله‌‌‌ای و در نظر گرفتن معیارهای مختلف کارآمدی، اقدام به معرفی گزینه نهایی خود به صحن رسمی شورای اسلامی شهر کرد و در ادامه، سعید نادری با اکثریت هشت رأی از ۱۱ رأی، انتخاب و برای صدور حکم به وزارت کشور معرفی شد که امیدواریم فرایند صدور حکم ایشان توسط وزیر کشور هرچه سریع‌‌تر طی شود. 

 

وی افزود: لازم می‌‌دانم نکاتی چند را در این خصوص به استحضار شما همشهریان برسانم؛ نیک می‌‌‌‌دانیم منشأ قدرت اعضای پارلمان‌‌‌های محلی، آرای مردم و اکثریتی است که آنان را به عنوان نمایندگان خود برگزیده‌‌‌اند. لذا بدیهی است که از اهم فعالیت‌‌‌های هر نماینده در کنار رسیدگی به امور عمومی و مطالبات مردم، اعم از آنهایی که به وی رأی داده یا رأی نداده‌‌اند جامه عمل پوشاندن به مطالبات قانونی اکثریتی است که به وی اعتماد کرده‌‌‌اند. یکی از مطالبات برحق عموم مردم رأی‌‌دهنده به اینجانب، تغییر در فضای مدیریت شهری و تزریق تفکری نو، پر تحرک و تحول‌‌گرا بوده و هست. این تغییر میسر نمی‌‌شود مگر با عینیت‌‌بخشی و تطابق این مطالبه با آنچه در قانون تصریح شده است. 

 

این عضو شورای شهر اراک ادامه داد: طبق ماده ٨۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی، انتخاب شهردار از وظایف شورای اسلامی شهر است. صراحت این ماده قانونی به نحوی است که جای هیچ گونه تفسیر و توضیحی برجای نمی‌‌گذارد. آنچه واضح است هر گونه موازی‌‌کاری و تفسیر به رأی از قانون مصرح، به نحوی که نتیجه آن، برآیند عقل جمعی شورای شهر نباشد، مسؤلیت کاستی‌‌ها و محقق نشدن وعده‌‌ها و امیدهایی که در ایام انتخابات به مردم داده‌‌ایم متوجه کسانی خواهد بود که بر سر راه اصیل‌‌ترین نهاد دموکراسی یعنی شورای شهر، مانع‌‌‌تراشی کرده و حق قانونی نمایندگان در انتخاب شهردار مورد نظرشان را وارد فرایندهای مهندسی شده کرده‌‌اند. لذا از همه دلسوزان می‌‌خواهم با تشویق و هم‌افزایی، در جهت تقویت این نهاد منتخب مردمی حرکت کرده تا طعم شیرین این حرکت را در توسعه شهر شاهد باشیم. 

 

رحمتی اضافه کرد: در تبصره ٣ ذیل ماده ٨۰ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی آمده است «نصب شهرداران در شهرهای با جمعیت بیش از دویست هزار نفر و مراکز استان‌ها بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور و در سایر شهرها به پیشنهاد شورای شهر و حکم استاندار صورت می‌‌‌گیرد...» صراحت این تبصره نیز به حدی است که جای هیچ گونه تفسیری نمی‌‌گذارد. لذا با عنایت به مواردی که عرض شد انتظار این است که با وجود سلایق مختلف، ضمن تکریم تصمیم شورای شهر، همگان نتیجه را به قانون به عنوان فصل‌‌الخطاب واگذار کنند. 

 

وی با اشاره به طرح ۵۸ متری اظهار داشت: موضوع دیگری که لازم به توضیح می‌‌دانم در خصوص پروژه ۵٨ متری است. شورای شهر پنجم با اعتماد نسبت به قول‌‌هایی که درخصوص توانایی اجرای این پروژه توسط شهردار سابق و مسئولان دیگر استان, در ماه‌های آغازین شروع به کار این شورا داده شد و با عنایت به رویکرد توسعه‌‌گرایانه این شورا رأی به عدم لغو این پروژه بزرگ شهری داد. اما شاهد هستیم با گذشت بیش از یک سال، کماکان شهروندان ساکن در این مسیر از بلاتکلیفی رنج می‌‌برند. این چالش باعث شد موضوع با حساسیت بیشتر در کمیسیون عمران و سرمایه‌‌گذاری شورا به ریاست فدایی در دستورکار قرار گرفته، که مصوبه این کمیسیون در صحن شورا مطرح خواهد شد. اینجانب از همکاران محترم و پرتلاشم تقاضا دارم با رأی به لغو اجرای این طرح با هدف تسریع در رفع بلاتکلیفی ۱۶ ساله بخشی از شهروندان اراکی، گامی مثبت در جهت آرامش این شهروندان عزیز بردارند.

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش