به گزارش ایسنا، «فاطمه محمدی» در این باره افزود: زوجین شناخت و آگاهی از هم و فرهنگهای هم ندارند و به این علت با تشکیل خانواده سازگاری، بین آنها وجود نخواهد داشت .
وی تصریح کرد: حتی در خانوادههایی هم که سعی شده از نظر سطح فرهنگ و آداب و رسوم جامعه در انتخاب همسر به هم نزدیک باشند تا ازدواج پایداری بیشتری داشته باشد اما به سبب نداشتن شناخت و آگاهی نتوانستهاند، زندگی خوبی داشته باشند در صورتی که میتوان با شناخت، حتی اگر ازدواج با فرد غریبهای هم صورت میگیرد بتواند پایداری داشته باشد .
این روانشناس با اشاره به دور ماندن فرزندان از مهارتهای ارتباطی و مسئولیتهای زندگی در حین تحصیل، گفت: زمانی که درس میخواند مسئولیتهای کمتری نیز در زندگی به او داده میشود، در صورتی که در خانوادههای گذشته اگر ازدواج موفقی داشتهاند، تنها به دلیل سبک زندگی خانواده بوده است که فرزند همراه با بزرگ شدن، برای ازدواج هم آماده می شد .
محمدی افزود: در گذشته به فرزندان همراه با درس خواندن، مسئولیتهای دیگر هم داده می شد و همزمان هم درس می خواند و هم چند کار را با هم انجام میداد اما متاسفانه در حال حاضر اگر دو مسئولیت را به دانشآموزی که تازه دیپلم گرفته بدهیم، واقعا گیج میشود و کاری از دستش بر نمی آید .
کارشناس مسئول پیشگیری از آسیبهای اجتماعی بهزیستی استان در پایان گفت: در آموزشهای پیش از ازدواج، تمرینهایی به بچهها داده میشود که با انجام آن، به خوبی متوجه خواهند شد که چگونه چند کار را با هم انجام دهند و تحمل سختیها و چالشهای زندگی را داشته باشند .
- 9
- 2