چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۲۴ - ۱۸ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۵۳۹۰
حقوقی، قضایی و انتظامی

معاون اول قوه قضائیه:

در این نظام ولایی از مدیران تکلیف مداری بهره‌مند هستیم

حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
معاون اول قوه قضائیه گفت: خدا را شاکرم هم بابت نعمت بزرگ ولایت و امامت انقلاب و هم اینکه در این نظام ولایی ما از مدیران تکلیف مداری بهره‌مند هستیم که هر کجا که مسئولیت زمین مانده باشد و پیشنهاد شود با احساس مسئولیت بارها را برمی‌دارند و وظیفه را می‌پذیرند و اگر جایی جابجایی صورت بگیرد با یک خوشرویی از آن استقبال می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای در مراسم تودیع و معارفه معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضائیه گفت: یکی از وظایف مهم نظام تحقق عدالت در همه ابعاد است و در تمام طول ۴۰ سال یکی از هجمه‌های سنگین نظام سلطه و شیطان بزرگ امریکا هجمه‌هایی است که در برابر دادگاه‌های انقلاب بوده است و می‌دانست که دادگاه‌های انقلاب است که در مقابل افراد فاسد و ظالم و کسانی که به بیت المال دست اندازی کردند می‌ایستد و آنها را به مجازات می‌رساند.

وی تاکید کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون شیطان بزرگ علیه نیروهای مسلح و سپاه پاسداران هجمه‌های سنگین داشته و دارد زیرا این نیروهای مسلح و سپاه هستند که در مقابل تجاوز می‌ایستد و تا امروز هم ایستاده‌اند.

محسنی اژه‌ای افزود: الان که پایه‌های نظام جمهوری اسلامی استحکام یافته و الان نمی‌تواند دشمن علیه ما اقدام کند و اگر اقدام کند پاسخ می‌شنود این انتظار هست که همان هدف جمهوری اسلامی یعنی تحقق عدالت در زندگی محقق شود و انتظار از کل نظام است ولی از قوه قضائیه توقع خاصی است و در این گام دوم همه مردم نگاهشان به قوه قضائیه است.

وی افزود: امروز همه نگاه‌ها و همه توقع‌ها برای اصلاح نارسایی‌ها و برای جلوگیری از نفوذ و برای اینکه انقلاب به دست نامحرمان نیفتد است و همه ما در تحقق این امر شریکیم.

وی افزود: امروز از سال‌های قبل بهتریم و حتماً اقتدار و شوکت و نفوذ منطقه‌ای و جهانی ما بیشتر شده و کمتر نشده است.

محسنی اژه‌ای افزود: یکی از مدیران با سابقه کهزادی بود که همه توان خود را به کار گرفتند اما آیا به نقطه مطلوب رسیدند، خیر نرسیدند ولی ایشان تمام تلاش و وسعشان را برای خدمت رسانی بهتر به کار گرفتند و آرزوی موفقیت برای مسئولیت‌های بعدی ایشان را دارم و از مهندس فروزان مهر تشکر می‌کنم که این مسؤلیت را پذیرفتند. آقایکهزادی با مشکلی روبرو بودند که ان‌شاءالله مرتفع شود. ان‌شاءالله این مشکلات کمتر شود و آن بخشی از وظایفی بود که مربوط به این معاونت است و پراکنده شده بود. بخشی از ساخت و سازهای ما در جای دیگری بود و بعضی ازمسائلی که می‌توانست خدمت رسانی کند در اختیار ایشان نبود که امیدواریم با تلاش این مشکل رفع شود.

وی افزود: در مورد مسائل مهندسی تا الان تلاش شده ولی در جهت استحکام و ماندگاری این قسمت هرچه تلاش کنیم سرمایه گذاری است و آن را باید ادامه دهیم. از این معاونت توقعاتی است و بخش کوچکی از آن که اثربخشی‌اش زیاد است در جهت سلامت نیروهای انسانی ماست. هر میزان که ممکن است از جهت پزشکی کمک کنیم و آقای کهزادی قدم‌های خوبی برداشته ولی هنوز جا دارد برای سلامت مجموعه انسانی قدم‌های بیشتری هم برای آنها و هم برای خانواده‌هایشان برداریم و بازنشستگان را فراموش نکنیم. نباید آنها را رها کنیم. رسیدگی به امور جسمی و روحی هم برای شاغلین و هم برای بازنشستگان مهم است و باید تلاش مضاعفی را داشته باشیم.

محسنی اژه‌ای افزود: در شرایط جنگ اقتصادی و تحمیلی هستیم. ان‌شاءالله از آن عبور خواهیم کرد و بشارت‌های خوبی به ما می‌دهند که تحریم‌های ظالمانه باعث شده که اعتماد جوانان و دانشمندان و مردم به داشته‌های خودشان زیاد شود. ما باید در جنگ اقتصادی زندگی اداری و شخصی‌مان را متناسب با آن تعریف کنیم و باید ببینیم کجا را می‌توانیم صرفه‌جویی کنیم و از این امکانات موجود بیشترین بهره برداری را کنیم و راه‌های میان بر و کم هزینه تر را انتخاب کنیم و بازنگری در مجموعه کارهای اداری داشته باشیم.

وی افزود: در همه بخش‌ها، انضباط و نظارت لازم است ولی هر جا که مسائل مالی است دقت بیشتری لازم است. لذا این معاونت که یکی از وظایفش امور مالی است باید به این موضوع توجه کند.

معاون اول قوه قضائیه با اشاره به مساله مهم مسکن، گفت: قدم‌هایی در این زمینه برداشته شده ولی ما نبایدمأیوس شویم و باید راهکارهایی را برای بهره مند شدن همکارانمان برای مسکن برداریم تا این دغدغه پرسنل‌مان کم شود. ما شرکت تعاونی‌های متعددی داریم ولی آسیب داشته‌اند و همه صاحب مسکن نشدند لذا باید آن راساماندهی کنیم. البته ما صندوق‌های قرض الحسنه هم داریم اما نیاز به بازنگری بیشتر دارد.

محسنی اژه‌ای افزود: خدا را شاکرم هم بابت نعمت بزرگ ولایت و امامت انقلاب و هم اینکه در این نظام ولایی ما از مدیران تکلیف مداری بهره‌مند هستیم که هر کجا که مسئولیت زمین مانده باشد و پیشنهاد شود با احساس مسئولیت بارها را برمی‌دارند و وظیفه را می‌پذیرند و اگر جایی جابجایی صورت بگیرد با یک خوشرویی از آن استقبال می‌کنند.

وی ادامه داد: از ابتدای انقلاب اسلامی دشمن در مسیر انقلاب سنگ اندازی می‌کرد و این سنگ اندازی به این دلیل بود که اجازه ندهد این عدل اسلامی که برای همگان گوارا است به طور کامل محقق شود و در طول این ۴۰ سال برای این نظام ولایی سنگ اندازی‌های زیادی داشته‌اند و البته گمان می‌کردند و باور نمی‌کردند که این نظام ولایی اسلامی پا بگیرد و بتواند استقلال پیدا کند و بتواند ادامه حیات بدهد.

محسنی اژه‌ای گفت: امروز فقط قاضی ما نیست که باید برای تحقق عدالت تلاش کند. همه باید با روحیه جهادی و تلاش وارد شوند و امید را نه تنها ناامید نکنیم بلکه این امیدی که از قوه قضائیه شکل می‌گیرد به سایر قوا و نهادهای نظام القا شود تا مردم امیدوار باشند.

وی ادامه داد: دستگاه دیگری که در جهت حمایت از مردم و جلوگیری از نفوذ عوامل استکبار ایستادگی بیشتری داشته و هجمه بیشتری نیز دریافت کرده است و امروز هم می‌بینید که یکی از مراکزی که مورد هجمه عملیات روانی دشمن قرار گرفته قوه قضائیه است و به حمدالله امروز در شرایطی که پیش آمده همه نظام و همه بخش‌های ما از استحکام و اقتدار لازم برخوردار شده و این دشمن است که باید به فکر چاره باشد.

معاون اول قوه قضائیه گفت: امروز ابتکار عمل به دست جمهوری اسلامی است و امروز قوه قضائیه در یک شرایطی قرار گرفته که هجمه بسیار سنگینی علیه خود تحمل می‌کند و ما ۴۰ سال تجربه را پشت سر گذاشته‌ایم و در آستانه دهه پنجم انقلاب هستیم. گام دوم انقلاب آغاز شده و نسل کشور عوض شده است. نسلی که انقلاب کردند دیگر امروز حضور ندارند. نسل سوم و چهارم امروز در کشور سنین نوجوانی و جوانی را طی می‌کنند.

وی افزود: دشمن در این شرایط ساکت ننشسته و سعی می‌کند با فشارهای زیاد بر مردم آنها را در فشار اقتصادی قرار دهد و در اقدامات بعدی نیز آن را به دردسر بیاندازد. البته خودش می‌داند که نمی‌تواند نظام را ساقط کند اما می‌تواند مشکلاتی را ایجاد کند. ایران چهلمین سال انقلاب خود را جشن گرفت و آنها دیدند دی ماه ۹۷ هم گذشت، جشن چهل ساله انقلاب در ایران جشن گرفته شد، مردم هم پشت نظام خود هستند و امروز شوکت و نفوذ منطقه‌ای و بین المللی ما بیشتر شده و همین موضوع هم وظیفه ما را بیشتر می‌کند.

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش