مهمترین عناوین خبری
جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳
۲۰:۰۶ - ۰۶ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۱۳۹۸
سایر حوزه های اجتماعی

هلال؛ پیشگام در گسترش فرهنگ بشردوستی

دکتر ضیایی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه

 هلال‌احمر سازمانی اجتماعی با ماموریت‌های فرهنگی است استاندار سیستان‌وبلوچستان: هلال‌احمر موجب آرامش مردم است مدیرعامل هلال سیستان‌وبلوچستان در گفت‌وگو با «شهروند»: با افتتاح این مجتمع، ٥٦٠نفر به ظرفیت صندلی سینمای استان اضافه شد.

 

 مجتمع فرهنگی هلال روز گذشته با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر در سیستان‌وبلوچستان افتتاح شد. این مجتمع بزرگترین مجموعه چندمنظوره استان به حساب می‌آید. دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در مراسم افتتاح ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن هفته دولت و گرامیداشت یاد، نام و خاطره بزرگمردان شهید رجایی و باهنر، اظهار داشت: خوشحال و خرسندیم که یک پروژه نیمه‌تمام فرهنگی در استان سیستان‌وبلوچستان به اتمام رسید و این یک موفقیت است. رئیس جمعیت هلال‌احمر با بیان این‌که توسعه، نیازمند زمینه انسانی است، عنوان کرد: اگر توسعه زمینه انسانی نداشته باشد، آن توسعه نامتقارن و ناپایدار است و به عوارض می‌انجامد و به جای پیشرفت، مشکل ایجاد می‌کند.

 

اساس فعالیت‌های هلال‌احمر فعالیت‌های مبتنی بر مردم است

دکتر ضیایی با تأکید بر این‌که هلال‌احمر سازمانی اجتماعی با ماموریت‌های فرهنگی است، اضافه کرد: اساس فعالیت‌های هلال‌احمر، فعالیت‌هایی مبتنی بر مردم است و رشد اجتماعی بزرگترین جایگاه محسوب می‌شود. رئیس جمعیت هلال‌احمر درباره فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر گفت: فعالیت‌های این جمعیت تنها در امدادونجات و خدمات سلامت خلاصه نمی‌شود، بلکه این نهاد عمومی و مردمی، در گسترش فرهنگ صلح و بشردوستی پیشگام است. وی به تدوین برنامه ١٠ساله جمعیت هلال‌احمر و ایجاد جامعه‌ای تاب‌آور، اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از تاب‌آوری، تاب‌آوری اجتماعی است؛ یعنی فرهنگ تحمل دیگران در شرایط ناپایدار و سخت، احترام‌گذاشتن و نفی خشونت را ایجاد کنیم. دکتر ضیایی با بیان این‌که امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر که در این جمعیت فعالیت می‌کنند، برای تأمین سلامت روانی و معنوی خود تلاش می‌کنند و به غیر از آن، هیچ توقعی ندارند و این ارتقای فرهنگی نوعی سرمایه اجتماعی محسوب می‌شود.

 

خدمات هلال در دنیا زبانزد است

وی به نقش هلال‌احمر در عرصه‌های بین‌المللی اشاره و بیان کرد: خدمات هلال‌احمر در تمام دنیا زبانزد است و این مهم به دلیل سرمایه مردمی آن‌که داوطلبانه فعالیت می‌کنند، محقق شده است. به گفته رئیس جمعیت هلال‌احمر، هلال‌احمر ایران به‌عنوان پرآوازه‌ترین جمعیت هلال‌احمر در دنیا در ١٤ کشور جهان حضور مستمر دارد و خدمات لازم را به مردم ارایه می‌کند. دکتر ضیایی با اشاره به نظر مردم درباره نحوه ارایه خدمات از سوی عوامل امدادی هلال‌احمر گفت: افرادی که در سوانح و حوادث از کمک‌های امدادی هلال‌احمر و ارگانی دیگر بهره‌مند شده‌اند، معتقدند که نوع و جنس خدمات امدادگران هلال‌احمر کاملا متفاوت است. رئیس جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: تجهیزات لازم به منظور تکمیل ظرفیت امدادونجات هلال‌احمر استان سیستان‌وبلوچستان به ‌زودی برای استان ارسال می‌شود؛ به‌علاوه اعتباراتی هم از محل جمعیت هلال‌احمر مرکز برای اجرای ماموریت‌های امدادی در اختیار جمعیت هلال‌احمر استان سیستان‌وبلوچستان قرار می‌گیرد.در ادامه حجت‌الاسلام اصغری؛ مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر استان سیستان‌وبلوچستان درباره افتتاح مجتمع سینمایی و فرهنگی هلال، عنوان کرد: دین مبین اسلام هم به مسائل عبادی و دینی می‌پردازد و هم به مسائل دنیایی. بنابراین افتتاح چنین مرکزی برای استفاده تمامی هموطنان در استان سیستان‌وبلوچستان قابلتقدیر است.

 

مجتمع فرهنگی هلال تنها سینمای استاندارد سیستان‌وبلوچستان

استاندار سیستان‌وبلوچستان نیز مجتمع سینمایی و فرهنگی هلال را مقصد فرهنگی ارزشمند استان سیستان‌وبلوچستان عنوان کرد و گفت: هلال‌احمر به‌عنوان نهادی فاقد هرگونه پیروی از رنگ، نژاد، مرز و تعلق‌خاطر شناخته می‌شود و هر جا اثری از درد برای مردم هست، هلال‌احمر در نقش تسکین‌دهنده و درمانگر ظاهر می‌شود و هرجایی که ویرانی، سختی و مصیبت است، هلال‌احمر موجب آرامش و پشتیبان مردم خواهد بود. علی اوسط‌هاشمی ادامه داد: استان سیستان‌وبلوچستان از ظرفیت فرهنگی بسیار ارزشمندی برخوردار است، به‌گونه‌ای که این فرهنگ حتی در افغانستان و بخشی از پاکستان نیز سایه افکنده است. وی با تأکید بر این‌که بهترین کار برای توسعه رفتارها و ارتقای رضایت فارغ از نگاه قدرت که با فطرت همخوانی دارد، فرهنگ است، بیان کرد: با استفاده از این ظرفیت می‌توان در میان مردم ارزش قابل‌توجهی پیدا کرد.

 

استاندار سیستان‌وبلوچستان با اشاره به این‌که هیچ کشوری با پیشرفت‌های عمرانی و اقتصادی به توسعه دست نمی‌یابد، افزود: اساس توسعه بر محوریت انسان خردورز است، فردی که در توسعه فرهنگ به بلوغ رسیده است. وی با اشاره به افتتاح مجتمع سینمایی و فرهنگی هلال، ابراز داشت: تکمیل این مجتمع در ‌سال ٩٣ مصوب شد و براساس دستور استانداری هیچ سازمان و ارگانی در استان سیستان‌وبلوچستان مجاز به استفاده ارگانی از فضاها در اختیار خود نیست و تمامی فضاهای در اختیار سازمان‌ها و ارگان‌ها برای استفاده عموم مردم سیستان‌وبلوچستان درنظر گرفته شده است؛ چراکه این امکانات برای ملت است.‌ هاشمی با تأکید بر این‌که اراده ما بر این بود تا تمامی پروژه‌های ناتمامی که برای مردم قابل استفاده است، تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار بگیرد، تصریح کرد: مجتمع فرهنگی و سینمایی هلال به‌عنوان تنها سینمای استاندارد استان سیستان‌وبلوچستان افتتاح شد تا مورد استفاده عموم مردم قرار گیرد. وی مجتمع سینمایی و فرهنگی هلال را مقصد فرهنگی ارزشمند استان سیستان‌وبلوچستان عنوان کرد و گفت: هلال‌احمر به‌عنوان نهادی مستقل از هر رنگ، نژاد، مرز و تعلق‌خاطر شناخته می‌شود و هرجا اثری از درد و رنج برای مردم است، هلال‌احمر در نقش تسکین‌دهنده و درمانگر ظاهر می‌شود و هرجایی که ویرانی، سختی و مصیبت است، هلال‌احمر موجب آرامش و پشتیبان مردم خواهد بود.

 

امدادرسانی به بیش از ٢٩٠هزار نفر ازشهروندان سیستان‌وبلوچستان

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان‌وبلوچستان نیز در افتتاح مجتمع فرهنگی و سینمایی هلال اظهار داشت: جمعیت هلال‌احمر به‌عنوان سازمانی عام‌المنفعه و خیریه برای کمک به افراد نیازمند، بدون چشمداشت خدمت می‌کنند. رسول راشکی با اشاره به فعالیت ٤‌سال گذشته جمعیت هلال‌احمر استان سیستان‌وبلوچستان گفت: در طول این مدت، ٣‌هزار و ٤٥٣ ماموریت امدادونجات در سطح استان انجام شده است و ٢٩٠‌هزار و ١٣٨ تن از هموطنان سیستانی از خدمات امدادی امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر بهره‌مند شدند. مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سیستان‌وبلوچستان با بیان این‌که تیم امدادونجات کوهستان طی ٤سال اخیر، ١٩٤ تن از مصدومان در کوهستان را نجات دادند، عنوان کرد: به‌علاوه ٩٧نفر نیز در ماموریت‌های امداد ساحلی نجات داده شدند. وی به برگزاری ٩٨٠ مانور در شرایط واقعی در استان سیستان‌وبلوچستان اشاره کرد و اظهار داشت: طوفان شن در شمال استان سیستان‌وبلوچستان موجب شد تا با اختصاص اعتبارات از سوی استانداری و جمعیت هلال‌احمر ٤٠‌هزار سبد کالا در میان افراد کم‌برخوردار توزیع شود.

 

ارایه آموزش‌های همگانی به ٢٣‌هزار و ٣٠٠ خانوار در ‌سال ٩٦

راشکی درباره اعضای داوطلب جمعیت هلال‌احمر بیان کرد: ٣٥‌هزار و ٩٢٨ داوطلب هلال‌احمر درحال فعالیت در استان سیستان‌وبلوچستان هستند؛ به‌علاوه ٨‌هزار و ٥٠٠ خانواده در ‌سال ٩٥ در قالب طرح خادم آموزش‌های همگانی را فرا گرفتند و در ‌سال ٩٦ نیز ٢٣‌هزار و ٣٠٠ خانوار این آموزش‌ها را فرا خواهند گرفت. وی با اشاره به فعالیت تیم‌های درمان اضطراری عنوان کرد: ١١ تیم درمان اضطراری در سراسر استان تشکیل شد و مرکز درمان اضطراری نیز درحال تشکیل است. راشکی در گفت‌وگو با «شهروند» نیز اظهار کرد: این مجتمع بزرگترین سینما در سطح استان را در خود دارد و علاوه بر آن، محلی برای برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌هاست و به صورت کلی ٣٢٠٠متر زیربنا دارد. او گفت: با افتتاح این مجموعه ٥٦٠نفر به ظرفیت صندلی سینمای استان اضافه شد.

 

روحیه خستگی‌ناپذیر امدگران و نجاتگران هلال ستودنی است

همچنین رئیس جمعیت هلال‌احمر در سفر یک‌روزه خود به استان سیستان‌وبلوچستان، از پایگاه امدادونجات جاده‌ای زاهدان بازدید کرد و به گفت‌وگوی صمیمانه با امدادگران نشست. دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در این بازدید به گفت‌وگوی صمیمانه با امدادگران و نجاتگران حاضر در این پایگاه امدادی پرداخت. رئیس جمعیت هلال‌احمر خطاب به عوامل امدادی حاضر در پایگاه امدادونجات جاده‌ای زاهدان با بیان این‌که شما موجب افتخار جمعیت هلال‌احمر هستید، گفت: جمعیت هلال‌احمر به خاطر داشتن نیروهای فداکاری چون شما به خود می‌بالد. وی با تأکید بر این‌که کاری که امدادگران هلال‌احمر قادر به انجام آن هستند، از عهده هر فردی برنمی‌آید، اظهار داشت: امدادگران هلال‌احمر زمانی که به یکی از هموطنان که در حوادث و سوانح گرفتار شده‌اند، کمک می‌کنند، آن فرد حس محبت و انسان‌دوستی امدادگران را حس می‌کند، حتی اگر آن فرد بیهوش و روی برانکارد باشد. دکتر ضیایی ضمن تشکر از امدادگران و نجاتگران زحمتکش هلال‌احمر خاطرنشان کرد: نیروهای امدادی هلال‌احمر از کمک به همنوعان خود در هیچ جای کشور خسته نمی‌شوند و در سرما و گرما برای نجات جان هموطنان خود تلاش می‌کنند. رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر این‌که روحیه خستگی‌ناپذیری امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر ستودنی هستند، یادآور شد: هلال‌احمر به داشتن نیروهای جان برکف و مخلص خود می‌بالد.

 

توانمندسازی حاشیه‌نشینان سیستان‌وبلوچستان در قالب طرح «خدمت»

شهروند| رئیس جمعیت هلال‌احمر در دیدار با استاندار سیستان‌وبلوچستان بر ضرورت ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به حاشیه‌نشینان شهرها در این استان در قالب اجرای طرح خدمت تأکید کرد. دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در بدو ورود به استان سیستان‌وبلوچستان با علی اوسط‌هاشمی؛ استاندار سیستان‌وبلوچستان دیدار و گفت‌وگو کرد. علی اوسط‌هاشمی در این دیدار با بیان این‌که استان سیستان‌وبلوچستان از نظر جذب سرمایه خارجی مقام سوم را در کشور داراست، گفت: فرصت‌های قابل توجهی ازجمله فولاد، نیروگاه‌های برق، انرژی و بندرچابهار برای جذب سرمایه‌های خارجی وجود دارد. وی با تأکید بر این‌که چندین پروژه عظیم ازجمله پست‌های ٨٨٠ و ٥٤٠ مگاواتی سیکل ترکیبی برق در زاهدان درحال احداث است، تصریح کرد: مشکلی از نظر جذب سرمایه در این زمینه وجود ندارد. استاندار سیستان‌وبلوچستان با اشاره به اقبال بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های درمانی در این استان، اضافه کرد: درحال حاضر احداث ٢ بیمارستان در دست اقدام است و بخش سرطان یکی از بیمارستان‌ها به ‌زودی افتتاح می‌شود. وی به جمعیت ٥٠٠هزار نفری استان سیستان‌وبلوچستان اشاره کرد و اظهار داشت: وضع استان درحال حاضر کاملا متفاوت شده است و با ایجاد فضای همکاری با سایر نهادها و ارگان‌ها نسبت به انجام بیش از یکصد طرح اقدام می‌کنیم.‌ هاشمی با اشاره به ساخت بیمارستان ٥٤٠ تختخوابی برای حاشیه‌نشینان شهر زاهدان، عنوان کرد: این بیمارستان به صورت مشارکتی درحال ساخت است که از جمعیت هلال‌احمر دعوت می‌شود تا برای سرعت‌بخشیدن در ساخت این پروژه مشارکت داشته باشد. وی با توجه ویژه به حاشیه شهرها در استان سیستان‌وبلوچستان اشاره کرد و گفت: ٣٠‌درصد از اعتبارات کل استان برای تقویت و آبادانی حاشیه شهرها اختصاص داده می‌شود.

 

 استاندار سیستان‌وبلوچستان در پایان از رئیس جمعیت هلال‌احمر خواست تا نسبت به تقویت پایگاه‌های این جمعیت در استان سیستان‌وبلوچستان، اقدامات لازم صورت گیرد.

 

در ادامه این دیدار دکتر سیدامیرمحسن ضیایی؛ رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اجرای طرح «خدمت» با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان خوزستان گفت: در این طرح داوطلبان هلال‌احمر با همکاری وزارت بهداشت نسبت به محرومیت‌زدایی و توانمندسازی هموطنان در حاشیه شهرها اقدام می‌کنند. وی ادامه داد: امکان محرومیت‌زدایی و توانمندسازی حاشیه‌نشینان شهرها در استان سیستان‌وبلوچستان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی این استان نیز وجود دارد. رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأکید بر این‌که استان سیستان‌وبلوچستان کانون خطرپذیری و بیماری است، عنوان کرد: حاشیه‌نشینی در این استان مسائل و مشکلات خاص خود را دارد و جمعیت هلال‌احمر در حد بضاعت و توان خود نسبت به ارایه خدمات به حاشیه‌نشینان انجام وظیفه خواهد کرد.

 

 

  • 16
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش