پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۲۱ - ۲۷ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۷۲۸۰
سایر حوزه های اجتماعی

اگر پیکر محمد بازنگردد تا آخر عمر چشم انتظار می‌مانیم

کشتی سانچی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,جامعه
۱۶ دی ماه بود که خبری از تصادف یک کشتی ایرانی در دریای شرقی چین مخابره شد، نخست مثل همه اخبار معمولی دیگر خیلی‌ها به فرض اینکه خسارتی قابل صرف نظر وارد شده و احتمالا به کسی هم آسیبی نرسیده از کنار آن گذشتند اما کمی که گذشت احساس وقوع یک فاجعه تنمان را لرزاند و در نهایت شد آنچه نباید می‌شد.

‌به گزارش ایسنا، ‌سانچی با ۳۰‌ خدمه ایرانی و ۲ خدمه بنگلادشی فرسنگ‌ها دور از وطن سوخت، اما داغش را برای همیشه بر تن این مملکت جاودانه کرد، آن روزها یک ایران در آب سوخت و در آتش غرق شد تا شاید سیمرغ در میان گدازه‌هایی سرکش دوباره پا بگیرد.

 

حال از همه سانچی فقط یک یاد مانده و خانواده‌هایی که نمی‌دانند برای ذره‌ای آرامش خاطر به کدام آرامستان بروند، خانواده زنده یاد افسریکم محمد کاووسی تکاب، زنده یاد ملوان بهرام پوریانی و زنده‌یاد سرملوان عبدالغنی ثامری سه شهید البرزی نفت‌کش سانچی هم در بین این خانواده‌ها هستند.

 

‌به پدرم غبطه می‎‌خورم

ملوان علی پوریانی، پسر زنده‌یاد بهرام پوریانی در مورد این حادثه غم‌انگیز گفت: بنده خودم ملوان هستم و واقعا نمی‌توانم بگویم در این حادثه چه به این ۳۲ نفر گذشته است.

 

پوریانی افزود: دریانوردی کار بسیار دشواری است، نه دسترسی به تلفن هست و نه اینترنت، فقط یک تلفن ماهواره‌ای وجود دارد که ارتباط گرفتن با آن هم بسیار سخت و پر هزینه است.

وی ادامه داد: همه این مشقت‌های ارتباط گرفتن و سفرهای دور و دراز  باعث دلنگرانی مداوم خانواده‌ها است، دلنگرانی‌هایی از جنس همین سانچی که ای کاش رخ نداده بود.

 

پوریانی ادامه داد: در هر حال این اتفاقی است که رخ داده و با تمام ناراحتی که دارم به پدرم غبطه می‌خورم، این عزیزان ایران را داغدار کردند، همه ما روزی از این دنیا می‌رویم اما سرنشینان کشتی سانچی عزیز و با عزت رفتند.

 

وی در خصوص اینکه آخرین بار چه صحبتی با پدر داشته است، گفت: پدرم اواخر آبان مرا به فرودگاه رساند تا پس از پرواز و رسیدن به ساحل عازم سفر دریایی شوم، چند روز بعد برایم صوت فرستاد که حال همه خوب است، این آخری باری بود که صدایش را شنیدم بعد خودش نیز ۱۸ آذرماه برای سفر با سانچی عازم شده بود.

 

وی در  ادامه از مشقت‌های دریانوردان گفت و خاطرنشان کرد: کارکنان دریانورد خیلی مظلوم هستند، با تمام دشواری‌هایی که دارند اما از بسیاری امتیازات و مزایا محرومند و صدایشان هم به جایی نمی‌رسد.

 

پوریانی افزود: در هر حال امیدواریم به جای این افسوس‌ها بیشتر از کارکنان زحمتکش نفت‌کش و کشتیرانی حمایت بشود.

 

وی گلایه‌هایی هم از نحوه پوشش خبری حادثه سانچی داشت.

 

پوریانی در این خصوص گفت: توقع ما این است که وقتی اتفاقی مثل سانچی رخ می‌دهد رسانه‌ها با مردم صداقت داشته باشند و شفاف‌سازی کنند، در این حادثه خبرهای ضد و نقیض و البته کذب زیادی مخابره شد، اول گفتند که حال سرنشینان خوب است اما بعد مشخص شد که ظاهرا در همان انفجارهای اولیه سرنشینان به شهادت رسیده‌اند.

 

وی ادامه داد: در هر حال بنده در شهادت پدرم کسی را مقصر نمی‌دانم، این اتفاقی است که رخ داده، پدر هم دلش با این دنیا نبود، همیشه قبل از سفر از همه حلالیت می‌طلبید همیشه هم می‌گفت دوست ندارم مراسم کفن و داشته باشم و نمی‌خواهم زحمت پس از رفتنم بر دوش کسی بیفتد.

 

اگر پیکر محمد بازنگردد تا آخر عمر چشم انتظار می‌مانیم

زنده‌یاد افسریکم محمد کاووسی تکاب، یکی دیگر از جان باختگان البرزی کشتی سانچی است، برادر همسرش در بهت ناباوری به ایسنا گفت: ما جز خوبی از محمد چیزی ندیدیم اما رفتنش خیلی زود بود.

 

وی ادامه داد: رفتنش را هیچ وقت باور نخواهیم کرد، با رفتنش داغی سخت بر دل ما گذاشت که هیچ وقت نمی‌توان فراموش کرد.

 

وی از بچه ۶ ساله زنده‌یاد تکاب گفت و خاطرنشان کرد: واقعا نمی‌دانیم جوابش را چه بدهیم، با حرف نمی‌توان همسر و فرزند محمد را آرام کرد فقط از خدا می‌خواهیم دلشان را آرام کند.

 

وی افزود: فقط خداوند کمک کند تا پیکر این عزیزان برگردد و خانواده‌ها آرام شوند وگرنه همه تا آخر عمر چشم انتظار خواهیم ماند.

 

برادر زنده‌یاد تکاب نیز گفت: رفتن محمد تکه‌ای از وجودم را برده است، از مسئولان خواهش می‌کنیم این موضوع را پیگیری کنند تا بدانیم چه مشکلی پیش آمده است، فقط منتظریم جواب این سوال را از مسئولان بگیریم.

 

 

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش