یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۸:۲۷ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۱۰۲۲
اشتغال و تعاون

عضو هیات مدیریه اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی:

سال‌هاست در حوزه کسب و کارهای اینترنتی سرمایه‌گذاری خارجی نداشته‌ایم/ جوانان را می‌رانند و جایشان را با افراد خودی پر می‌کنند!

رضا الفت‌نسب,عضو هیات مدیریه اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی
رضا الفت‌نسب عضو هیات مدیریه اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی می‌گوید جوانانی که امروز کسب و کارهایشان را پلمپ می‌کنید، در خارج از کشور شرایط بسیار بهتری از هر نظر برایشان مهیا است، اما مانده اند تا در کشور خودشان کار کنند، باید به آن‌ها افتخار کنید.

رضا الفت‌نسب عضو هیات مدیریه اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی در توضیح تاثیر اقتصادی و اجتماعی پلمپ کسب و کارها  به دلیل حجاب، به رویداد۲۴ می‌گوید: فشار‌هایی که می‌بینیم صرفا برای امروز و دیروز نیست، اگر حواس‌مان باشد در سا‌ل‌های گذشته نیز این اتفاق رخ می‌داد و جای تعجب دارد که چرا آنقدر روی کسب‌وکار‌های آنلاین از سوی دولت حساسیت وجود دارد! و واقعا چرا این برخورد‌ها صورت می‌گیرد. 

او می‌گوید: نوع برخورد باید منصفانه باشد. امروز جلوی کسب‌وکار‌هایی گرفته شده است که تعداد زیادی پرسنل دارند و در سطح کشور خدمات ارائه می‌کنند و دچار مشکل شده‌اند. من هم معتقدم قانون باید رعایت شود، اما در کنارش موضوع تعامل هم باید درنظر گرفته شود. توقع می‌رود حاکمیت با تعامل بهتری با کسب‌وکار‌ها برخورد کند و اینگونه نباشد که کسب و‌کار‌ها را دچار مشکل کنیم. طبیعتا هیچ وقت مدیران کسب وکار‌ها نمی‌خواهند خودشان را وارد چنین تنش‌هایی کنند زیرا هر ثانیه‌ای که کسب و کار دچار اختلال شود، ضرر‌های هنگفتی به مجموعه آن‌ها وارد می‌شود.

الفت‌نسب با بیان اینکه باید تعامل صورت بگیرد و یک فرد یا تشکلی باید باشد که نگاه دلسوزانه داشته باشد، گفت: این کسب‌و‌کار‌ها جوانان همین کشور هستند و با زحمات فراوان و با محدودیت‌های بسیار زیادی که همه ما از آن خبر داریم، روی کار آمده‌اند. این صنف ضربات عجیب و غریبی خورده و در این بین علاوه بر تحریم‌های خارجی، تحریم‌ها و فشارهای داخلی را هم داشتیم. جای تعجب است در جلساتی که می‌رویم مقامات عالی کشور نسبت به موضوع کسب و کار‌های آنلاین موضع خیلی خوب و حمایتی دارند، اما در عمل اصلا اینگونه نیست. 

وی می‌گوید: از کسب‌وکار‌ها می‌خواهم که مراقبت کنند، شرایط بسیار خاص است و سطح تعاملات‌شان با حاکمیت را بالا ببرند. این رفتار‌ها سرمایه‌گذاری در حوزه کسب و کار‌های آنلاین را دچار مشکل می‌کند، کما اینکه در طول این چندسال سرمایه‌گذار خارجی نیامده و ما تشنه سرمایه‌گذاری هستیم، اما خب وقتی رفتار‌های این‌چنینی را می‌ببینند، جرات حضور پیدا نمی‌کنند.

الفت‌نسب با اشاره به اینکه حاکمیت باید با تعامل بیشتری با کسب و کار‌ها همراهی کند، گفت: باید عینک خودی و غیرخودی را برداریم! کسب‌وکار‌ها برای بچه‌های همین مملکت است و اگر می‌خواستند از این کشور بروند به مراتب شرایط مالی بهتری از اینجا داشتند و پیشنهادها خیلی خوبی هم دارند و استقبال زیادی از آن‌ها می‌شود، اما در این کشور ماندند تا ارزش افزوده‌ای ایجاد کنند، حالا هرکسی رویکرد و سلیقه‌ای دارد. این حرف خطرناکی است که این کسب‌وکار‌ها ببندند و جوانان را برانند و جایشان را با افراد خودی پر می‌کنند! ما باید به این جوانانی که کسب‌وکار در این کشور راه انداخته‌اند افتخار کنیم. 

او ادامه داد: همین دیجی‌کالا را از صفر شروع کردند، نه آقازاده بودند و نه به جایی وصل بودند. آن‌ها یک پراید داشتند و آن را فروختند. ما باید به این‌ها افتخار کنیم. این‌ها باید حمایت شوند تا محصولات‌شان را صادر کنند. همین ترندیول در ترکیه، با بازار‌های اروپایی کار می‌کنند و ارزش بالایی دارند، کاش برای این‌ها غصه می‌خوردید! هرکسی با هر اعتقادی باید بتوانند کار کنند و به دولت و‌ بخش تولید کمک کنند.

عضو هیات مدیریه اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی می‌گوید: اسنپ و تپسی روزانه ۳ میلیون سفر دارند، حالا فکر کنید این‌ها را بدهیم بخش دولتی! چه اتفاقی رخ می‌دهد؟ حتی بحث امنیت آن‌ها را هم نمی‌توانند حل‌وفصل کنند. از جوانان کشور حمایت کنید، فکر نکنید اگر خدایی نکرده این جوانان از کشور بروند به راحتی می‌توانید جایگزینی برایشان پیدا کنید. ضمن اینکه نگاهی به آینده باید داشته باشید. دور از ذهن نیست در چندسال آینده، احتمال زیاد نسل جدید اینترنت و موبایل خواهیم داشت که دیگر دولت‌ها نخواهند توانست نظارتی بر آن‌ها داشته باشند. 

او می‌گوید: اتفاقی که در دولت رئیسی رخ داده این است که تنها تشکل رسمی کسب‌وکار‌های انلاین که امروز باید وسط این ماجرا باشد، دو سال است که انتخاباتش توسط وزارت صمت برگزار نمی‌شود؟ خب باعث شده این صنف تضعیف شود و به نظر می‌رسد اصلا نمی‌خواهند صنف و تشکلی باشد، چرا با ما این کار را می‌کنید؟ نگران مطالبه‌گری صنف نباشید. ما حتی از این بخش هم ضربه می‌خوریم! امیدواریم تدبیری اندیشیده شود اتحادیه دوباره فعال شود و صنف مشکلاتش را با حاکمیت حل کند.

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش