براساس قانونی در هند فروش اسید به دلیل افزایش حملات ظالمانه ممنوع شده است. مگر در مواردی که دارای مجوز رسمی از نهادهای مسئول برای شرکتهای تولیدکننده مواد پاککننده صادر شده باشد.
درحالیکه خطرناکترین اسیدها به راحتی در اختیار فرصتطلبان درحمله به قربانیان خود قرار میگیرد، اعتراضهای گستردهای با حمایت NGOها برای ممنوعکردن فروش آزاد اسیدهای خطرناک برای حفظ جان انسانها در سراسر جهان بهویژه هند صورت گرفت. براساس گزارشهای موجود هرساله در سراسر جهان ١٥٠٠مورد حمله با اسید گزارش میشود که تنها چند نفر از مجرمان و عاملان این جنایت هولناک دستگیر میشوند.
هندوستان بزرگترین کشوری است که با حمله اسید قربانیان بیشماری برجای گذاشته است، اما از گزارش آمار دقیق امتناع میکند. قربانیان حمله با اسید در هند بین رده سنی ١٤ تا ٣٠سال هستند که تنها به جرم تنندادن به خواستههای بیشرمانه مورد حمله اسید قرار میگیرند.
این درحالی است که پلیس با وجود شناسایی مجرمان و دستگیرکردن آنها تنها به یک ماه حبس یا پرداخت جریمه نقدی ناچیز رضایت میدهد و آنان را آزاد میکند. قربانیان اسیدپاشی در هند که تنها تصاویر تعدادی از آنان در یک خبرگزاری منتشر شده در تجمع خود از دولت خواستار ممنوعکردن فروش آزاد اسیدهای مهلک شدند.
بسیاری از زنان و دختران جوان که قربانیان اصلی این حملات در هند هستند با انجام جراحیهای گوناگون بازهم نتوانستهاند صورتی طبیعی را برای خود بازسازی کنند و بسیاری از آنان بر اثر این حملات ظالمانه ناشنوا و کور شدهاند. بنا به درخواست این گروه، دولت با ممنوعکردن فروش اسید بهصورت آزاد برای کنترل این محلات، قانون فروش اسیدهای مهلک را تنها با داشتن مجوز رسمی تصویب و فروش آزاد آن را به هر نحوی غیرقانونی اعلام کرد.
- 17
- 2