به گزارش ایرنا از روابط عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی گفت: با توجه به بهبود نسبی استاد صدیقی با هماهنگی تیم پزشکی، مقرر شد روند درمانی وی در منزل ادامه یابد.
وی ضمن قدردانی از کادر پزشکی بیمارستان محل بستری این بازیگر سینما ، تلویزیون و تئاتر کشورمان یادآور شد: طی هفته های گذشته بلافاصله پس از کسب اطلاع از بستری شدن وی، به نمایندگی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به بیمارستان محل بستری این هنرمند رفته و در گفت و گو با همراهان ایشان در جریان روند درمانی وی قرار گرفتیم.
رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر بیان کرد: ما قدردان اهالی فرهنگ، هنر و رسانه هستیم. بیتردید تکریم پیشکسوتان و پرچمداران عرصه فرهنگ و هنر از رویکردهای مهم صندوق اعتباری هنر است، تمام تلاش ما این است علی رغم محدودیت های بودجه ای گامی هرچند کوچک در راستای رفاه هنرمندان کشور برداریم.
پوراحمدی همچنین با توجه به نیاز به ادامه روند درمانی این هنرمند پیشکسوت پس از ترخیص از بیمارستان، تأکید کرد: صندوق اعتباری هنر، تمامی تلاش خود را به کار خواهد بست تا صدیقی در شرایط بهتری دوران بیماری را طی کند و تا سلامتی و بهبودی کامل وی، همراه و در کنار این هنرمند هستیم.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ابراز امیدواری کرد تا وضعیت درمانی و جسمی صدیقی همچنان روبه سلامتی و بهبودی کامل رفته و شاهد حضور ایشان در صحنه های هنر کشور باشیم.
فرامرز صدیقی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون و تئاتر کشور در سال ۱۳۲۸ در شهر سقز واقع در استان کردستان به دنیا آمد. او فارغالتحصیل تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است و فعالیت هنری اش را از سال ۱۳۴۷ آغاز کرد.
خاک و آتش، پسر آدم، دختر حوا، قدمگاه، مارال، هزاران زن مثل من، عشق کافی نیست، اسکادران عشق، پاییز بلند، طعمه (نویسنده و کارگردان)، دادستان، دلشدگان، آخرین پرواز، دندان مار، زمان ازدسترفته از جمله آثار سینمایی و تلویزیونی فرامرز صدیقی ست که در آنها ایفای نقش کرده است.
این هنرمند پیشکسوت در سال ۱۳۷۰ برنده سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد برای فیلم دادستان در دهمین دوره جشنواره فیلم فجر شد.
فرامرز صدیقی چند روزی ست به علت مشکلات ریوی و معده در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی در تهران بستری و تحت درمان قرار گرفته است.
***
«خاله شیرین» سینما در بیمارستان بستری شد
شیرین یزدانبخش بازیگر سینما به دلیل عارضه مغزی در بیمارستان بستری است.
به گزارش فارس، این هنرمند از اواخر هفته گذشته به دلیل سکته مغزی در بخش آیسییو بستری شد و از روز گذشته دوشنبه چهارم اردیبهشت ماه به بخش عمومی منتقل شده است.
در پی این اتفاق، خانه سینما نامهنگاریهای لازم را به صندوق اعتباری هنر انجام داده است اما به دلیل اینکه این بازیگر عضو این صندوق نیست، مسئولان در پی بررسی شرایط و نحوه حمایت از شیرین یزدانبخش هستند.
عجیب اینکه بازیگران و هنرمندان متعددی همچون خانم یزدانبخش بعد از سالها فعالیت هنوز نتوانستهاند شرایط عضویت در صندوق اعتباری هنر را کسب کنند؛ اما با این همه هر روز با آمارهای عجیب و غریب از طرف مدیران این صندوق روبرو هستیم.
لازم به ذکر است هنرمندانی چون خانم یزدانبخش ممکن است هیچگاه چنین درخواستی نداشته باشند ولی یک بررسی ساده از مجموعه فعالیتهای صندوق اعتباری هنر نشان میدهد این صندوق بیشتر از فعالیت جدی و رسیدگی به وضعیت هنرمندان درگیر کارهای تبلیغاتی است.
یزدانبخش از اواخر دهه ۷۰ به تماشاگر ثابت تئاتر، موسیقی و سینما تبدیل شد و همین امر سبب شد تا میان جامعه تئاتری شناخته شود. او ابتدا با بازی در فیلم «لطفا مزاحم نشوید» ساخته محسن عبدالوهاب وارد حوزه بازیگری شد و به مدت ده سال در این حوزه فعالیت کرد.
او در سالهای حضور خود در سینما با بازی در فیلمهایی همچون «بوسیدن روی ماه»، «ابد و یک روز»، «آشغالهای دوستداشتنی»، «ملبورن»، «تختی»، «عنکبوت» و... با کارگردانهای شاخص سینما مانند همایون اسعدیان، سعید روستایی، محسن امیریوسفی، نیما جاویدی، بهرام توکلی، ابراهیم ایرجزاد و... همکاری داشته است.
- 12
- 1