به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که هنوز ماجرای حضور محمدرضا گلزار ومیلاد کیمرام درفدراسیون تنیس مورد بحث است، حالا خبررسیده سالار عقیلی نیز در فدراسیون گلف صاحب مسئولیت شده وبه عضویت هیات رئیسه انجمن وودبال درآمده است. انتصابهای نابهجا که مشخص نیست چطور قرار است با شهرت خود به این ورزشها کمک کنند و دقیقا چه ارزش افزودهای برای ورزش دارند؟
خوانندهای در فدراسیون گلف
متن خبر این است:« سالار عقیلی، ازمفاخر موسیقی وهنر آوازکشور باقبول دعوت مهرداد جمشیدی، دبیرکل فدراسیون و سرپرست انجمن وودبال و طی حکمی از سوی حمید عزیزی، رئیس فدراسیون گلف به عنوان عضو هیأت رئیسه انجمن وودبال منصوب شد» با کدام سابقه ورزشی درگلف و وودبال؟ هنوز کسی نمیداند! اگر بنای انتصابات قبلی را برعلاقهمندی سلبریتیها بگذاریم، تا به حال هیچ مصاحبهای مبنی بر علاقه وافر سالار عقیلی به وودبال هم منتشر نشده است.البته اگر تا به حال نام این رشته را نشنیدهاید باید گفت وودبال یک ورزش توپ و میلهای شبیه گلف است. در این ورزش جدید، بازیکنان از یک میله چوبی و توپهایی که کمی بزرگتر از توپهای گلفاند استفاده میکنند و باید توپ را با کمترین ضربه، به هدف برسانند. این رشته به دلیل امکان بازی در فضاهای کوچک و هزینه کمتر نسبت به گلف محبوبیت پیدا کرده است.
فدراسیون تنیس در صدر
فدراسیون تنیس ابتدا با دعوت امیر جدیدی، بازیگر مطرح سینما به تیمملی سر زبانها افتاد. جدیدی که سالهاست در رشته تنیس به صورت تخصصی فعالیت میکند حضور درتیمملی را ردکرد. اما چند ماه پیش محمدرضا گلزار به دعوت داوود عزیزی، رئیس فدراسیون تنیس به عضویت هیات رئیسه پدل درآمدوسرپرست تیمملی پدل شد.این بازیگر مطرح سینمای ایران البته درنشست خبریاش گفت:«خیلی تلاش کردم این سمت را نپذیرم چون مسئولیتش سنگین است اما زندگی من با ورزش عجین شده است. سالها والیبال رابهصورت حرفهای و باشگاهی کار کردهام و یک فصل هم به عنوان مربی بدنساز کنار یکی از تیمها بودم. دراسکی هم بودهام. برای پدل هم مطمئن باشید تیمملی سال آینده سورپرایزهایی دارد و دنبال کارهای بینالمللی برای این رشته هستیم.»
از میلاد کیمرام تا داریوش ارجمند
پس از حضور گلزار در فدراسیون تنیس، میلاد کیمرام طی حکمی ازسوی رئیس فدراسیون تنیس به عنوان مشاور و عضو کمیته ساحلی این فدراسیون منصوب شد. نکته عجیب درخصوص حکم کیمرام این است که در آن علاقه شدید او به رشته تنیس به عنوان یکی از دلایل انتخابش ذکرشده بود! این داستان اما سردراز دارد.آذرماه سال ۹۶طی حکمی ازسوی مسعود سلطانیفر،وزیر ورزش و جوانان وقت،داریوش ارجمند به عنوان عضوهیأت رئیسه فدراسیون ورزشهای پهلوانی وزورخانهای منصوب شد وپژمان بازغی نیز به دلیل علاقه زیادش به تیم پرسپولیس، دردوره مدیریت حبیب کاشانی ودر آذرماه ۸۸ مدت کوتاهی مشاور ومسئول فرهنگی تیم پرسپولیس شد.
سلبریتیها چه ارزش افزودهای دارند؟
سؤال این است که عایدی این حکمها برای فدراسیونهای ورزشی چیست؟ جلب توجه یا بیشتر دیده شدن رشتههای نوپا؟ میلاد کیمرام چه مشاورهای میتواند در کمیته ساحلی به عزیزی بدهد؟ محمدرضا گلزار چطور حکم سرپرستی و عضویت در انجمن هیات رئیسه دارد؟ سالار عقیلی چند بار وودبال بازی کرده است؟ حضور ارجمند چه دستاوردی برای بیشتر دیده شدن ورزشهای زورخانهای داشت؟ انتخاب این دو بازیگر چقدر روی بیشتر دیده شده تنیس ایران و پیشرفت این رشته تاثیرگذار بود؟ آیا بهتر نیست فدراسیونهای ورزشی روی انتخاب افراد و مدیران زبده در هر رشته ورزشی تمرکز کنند؟ سوالهایی که هنوز هیچ جوابی از سوی روسای فدراسیونها برای آن دریافت نکردیم و این داستان باز هم ادامه خواهد داشت.
- 11
- 6