یکشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۴ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۵۱۶۷۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

 داستان فرندز با حواشی پرونده متیو پری همچنان ادامه دارد 

مرگ یا قتل

سریال فرندز ,فهرست محبوب‌ترین سریال‌ها,بازیگر سریال فرندز
سریال فرندز قطعاً در فهرست محبوب‌ترین سریال‌های دو، سه نسل قرار دارد؛ سریالی که روایتش از کافه‌ای که پاتوق شخصیت‌های سریال است شروع می‌شود و ریچل با لباس عروس وارد کافه می‌شود، از همین‌جا بیننده می‌داند قرار است چه سریالی را ببیند.

  روزنامه هم میهن نوشت:این سریال از شروعش یعنی سال ۱۹۹۳ تا پایانش در سال  ۲۰۰۴، یکی از محبوب‌ترین سریال‌هایی بود که خیلی‌ها را پای تلویزیون می‌نشاند اما بعد از تمام شدن آن، سریال برای خیلی‌ها تمام نشد، خیلی از اصطلاحاتش دهان‌به‌دهان می‌شد و بسیاری بارها و بارها هنگام غم و غصه، پای آن نشستند تا گرد اندوه‌شان را بتکانند.

هر وقت خبری از بازیگران این سریال می‌شد همچنان برچسب بازیگر سریال فرندز دنبال اسم‌شان بود و اخبار این سریال بعد از پایان یافتنش همچنان ادامه داشت. یکی از آن‌ها خبر دورهمی بازیگران سریال فرندز بعد از سال‌ها بود که خیلی‌ها برایش لحظه‌شماری می‌کردند. در بحبوحه‌ی همه‌گیری کووید خبر «تجدید دیدار دوستان» منتشر شد؛ پس از هیاهوی بی‌پایان، سرانجام ستارگان سریال کمدی «فرندز» دوباره دور هم جمع شدند. بازیگران این سریال محبوب حالا گرد پیری روی صورت‌ها و موهایشان نشسته بود.

«فرندز: تجدید دیدار»، بار دیگر این شش‌بازیگر را کنار هم نشاند تا سریالی را مرور کنند که به پدیده‌ای محبوب تبدیل شده بود و حتی پس از پایان سریال هم به زندگی خود ادامه می‌داد. از میان شش بازیگر تنها جنیفر آنیستون به بازیگری معروف تبدیل شده بود و بقیه‌ی بازیگران این سریال را هنوز با سریال فرندز به‌خاطر می‌آورند.

سقوط چندلر

خبر دیگری که درباره‌ی یکی از بازیگران این سریال حسابی سروصدا کرد، خبر مرگ متیو پری به‌خاطر اوردوز بود. فضای مجازی پر از عکس‌های سریال فرندز شد و سوگنامه‌هایی درباره‌ی مرگ متیو پری یا همان چندلر فرندز نوشتند. این بازیگر سال‌ها درگیر اعتیاد بود و حتی در قسمت‌های اولیه این سریال او اعتیاد داشت اما در اواسط سریال، اعتیادش را ترک کرد و این موضوع در سریال هم خیلی مشهود شد و چندلر نحیف به‌یکباره کلی وزنش زیاد شد.  متیو پری سال‌های تلخی برای مبارزه با اعتیاد به مواد و الکل گذرانده بود. او یک‌سال قبل از مرگش در مصاحبه‌ای گفته بود که دیدن دوباره‌ی سریال فرندز برایش سخت است زیرا این سریال او را یاد کشمکش‌اش با اعتیاد به مواد و الکل می‌اندازد. او گرچه دورانی مواد را ترک می‌کرد، اما اعتیاد هرگز دست از سر متیو پری یا همان چندلر بینگ سریال فرندز برنداشت تا اینکه او را به دام مرگ انداخت.  بعد از یک‌سال از مرگ متیو پری، دوباره سریال فرندز با نام متیو پری بر صدر اخبار آمده است.

چند روز پیش اعلام شد که چند نفر با مرگ پری در ارتباط بوده‌اند. دادستانی اعلام کرده است که پزشکان و فردی موسوم به «ملکه‌ی کتامین» از آسیب‌پذیری پری به‌عنوان معتادی در حال بهبودی، سوءاستفاده کرده و مواد این بازیگر محبوب را تأمین کردند که درنهایت منجر به کشتن او شدند. در این ارتباط پنج نفر در رابطه با مرگ پری متهم شده‌اند.

۵ متهم پرونده

متیو پری سال گذشته در ۵۴ سالگی درگذشت. بدن او درحالی‌که در جکوزی خانه‌اش در پاسیفیک پالسایدس بود، کشف شد. در گزارش کالبدشکافی اعلام شد که او به‌خاطر «تأثیرات حاد کتامین» و غرق‌شدگی درگذشته است.  خود پری در خاطرات ۲۰۲۲ به‌نام «فرندز، عاشقان و چیزهای وحشتناک بزرگ»، درباره‌ی دهه‌ها مبارزه‌اش با اعتیاد صحبت کرده بود. او گفته بود، بعد از تصادفی که با یک جت‌اسکی سر صحنه‌ی فیلمبرداری «هجوم احمق‌ها» در ۱۹۹۷ داشته و برای دردش ویکودین تجویز شد، شروع به سوءاستفاده از داروهای تجویزی کرد.

با این‌که پری سال‌ها مبارزه کرده بود تا از دست اعتیاد خلاص شود اما گفته می‌شد او چند وقتی بود که دوباره به اعتیاد بازگشته بود.  استرادا، دادستان این پرونده اعلام کرده است که دو پزشک ـ سالوادور پلاسِنسیا و مارک چاوزـ برای پری، کتامین تأمین می‌کردند و پلاسِنسیا از این فرصت برای منفعت مالی و پول درآوردن از آقای پری سوءاستفاده کرده بود.

براساس اسناد دادگاه، سپتامبر سال گذشته یک‌ماه قبل از مرگ پری، پلاسنسیا فهمید که پری مایل به خرید کتامین است و او را با چاوز مرتبط کرد. پلاسنسیا در پیامی در سپتامبر ۲۰۲۳ نوشته بود: «نمی‌دونم این احمق چقدر پول می‌ده؟» پلاسنسیا همچنین نوشته بود که او می‌خواهد تنها تأمین‌کننده‌ی مواد او باشد.  دادستان گفته است که طی چند هفته‌ی بعد پلاسنسیا از چاوز کتامین خریداری کرد، ویال‌های کتامین را به دستیار پری داد و به او گفت که چطور مواد را مصرف کند.   به گفته دادستانی، پلاسنسیا همچنین برای تحویل دادن کتامین، به خانه‌ی پری رفت و حتی در عقب خودرو در پارکینگ به پری مواد تزریق کرد.  دادستانی براساس اسناد دادگاه اعلام کرد که در دوازدهم اکتبر، دوز زیادی مواد به پری تزریق شد که باعث واکنش پزشکی شدیدی شد. فشار خون سیستولیک پری افزایش یافت و یخ کرد و قادر به صحبت یا حرکت نبود.  مقامات گفتند که در اواسط اکتبر، اریک فلمینگ ـ‌ فرد دیگر نزدیک به پری ـ شروع به تماس با یک فروشنده‌ی مواد مخدر برای خرید ویال‌های کتامین از طرف پری کرد.  از سپتامبر تا اکتبر ۲۰۲۳، به پری «حدوداً ۲۰ ویال کتامین» داده شد که قیمت آن حدود ۵۵ هزار دلار می‌شد.  استرادا گفت، متهم جاسوین سانگا ـ که مقامات او را «ملکه کتامین» هالیوود شمالی می‌نامند ـ در خانه‌اش «یک فروشگاه فروش مواد مخدر» را اداره می‌کرد.

دادستان گفته است، فلمینگ اعتراف کرده که او کتامین را از سانگا تهیه کرده و این کتامین است که پری را کشته است و کنت ایواماسا ـ دستیار پری ـ با اینکه هیچ آموزش پزشکی‌ای ندیده بود، به این بازیگر کتامین تزریق کرده است. طی آخرین هفته‌ی حیات پری، ایواماسا حداقل ۲۱ تزریق کتامین کرده است. مقامات می‌گویند، ایواماسا در ۲۸ اکتبر ۲۰۲۳ ـ روزی که پری درگذشت ـ چندین تزریق به پری کرده بود. براساس اسناد دادگاه، او در ساعت هشت‌ونیم صبح و دوباره در ساعت ۱۲:۳۰ ظهر روز مرگش، به او تزریق کرده بود. حدود ۴۰ دقیقه بعد، پری از ایواماسا خواست که جکوزی را برایش آماده کند و گفت: «یک دوز زیاد برایش تزریق کند.» این اسناد همچنین مشخص کردند که بعد از مرگ پری، این دو یعنی فلمینگ و سانگا سعی کردند پیام‌هایی که نشان می‌داد آن‌ها به او مواد فروخته بودند را پاک کنند. فلمینگ پیامی برای سانگا ارسال کرده بود و گفته بود: «۹۰ درصد مطمئن است که همه در امنیت هستند. من فقط دستیار او بودم. بنابراین دستیار، کار راه‌انداز است.»

ادعای بی‌گناهی متهمان

پلاسنسیا در یک مورد توطئه برای توزیع کتامین، هفت فقره توزیع کتامین و دو مورد تغییر و جعل اسناد یا سوابق مربوط به تحقیقات فدرال، بی‌گناه شناخته شد. وکیل او به سی‌ان‌ان گفت که هیچ مدرکی برای اثبات ادعاهای این پزشک وجود ندارد.

وکیل پلاسنسیا در این باره به سی‌ان‌ان گفته است: «آقای پری تحت درمان کتامین بود. تحت نظارت پزشکی و تجویز پزشکی قرار داشت و درحالی‌که ممکن است دادستان ایالات‌متحده با قضاوت پزشکی دکتر پلاسنسیا مخالف باشد، اما در آن زمان هیچ عمل مجرمانه‌ای وجود نداشت. مهم‌تر از آن، کتامینی که در مرگ آقای پری نقش داشت، به دکتر پلاسنسیا ارتباطی نداشت.»

به گفته‌ی دادستان، چاوز ـ پزشک دیگری که متهم شده است ـ «با اعتراف به یک فقره توطئه برای توزیع کتامین موافقت کرده است.» سانگا، ملکه‌ی کتامین ادعا‌شده، در اتهام به یک فقره توطئه برای توزیع کتامین، یک مورد نگهداری از محل مرتبط با مواد مخدر، یک فقره نگهداری به قصد توزیع مت‌آمفتامین و یک فقره نگهداری به قصد توزیع، ادعای بی‌گناهی کرده است. اخبار اتهامات مظنون قدری آرامش برای خانواده متیو پری به همراه آورده است و آن‌ها منتظرند تا عدالت مسیر خود را طی کند.

  • 10
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش