دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۹:۱۷ - ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۲۲۹۴
چهره ها در سینما و تلویزیون

گرمای تنور انتخابات با حضور هنرمندان

اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران,انتخابات

هنرمندان همواره در ادوار گذشته در عرصه های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حضور موثر و جریان‌سازی داشته اند و اقدامات و حمایت‌های این گروه در موضوعات فرهنگی و اجتماعی بازتاب گسترده ای در رسانه ها و به خصوص فضای مجازی داشته است. هنرمندان صدای مردم شده و مطالبات آنها را به گوش مسئولین رسانده اند. همین موضوع کافی است تا اهمیت نقش هنرمندان در عرصه‌های مختلف را درک کنیم.

 

در نهایت مردم، با انتخاب خود برای سرنوشت خود تصمیم می گیرند و این موضوع در شرایطی محقق خواهد شد که توسعه و پیشرفت فرهنگ هر کشور نیز مورد توجه قرار گیرد. اگر هنر را بخشی از فرهنگ هر جامعه بدانیم، هنرمندان، نخبگان و اهالی فرهنگ و هنر دارای جایگاه ویژه و قابل احترامی در جامعه هستند و به دلیل محبوبیتی که در نزد مردم جامعه دارند از موقعیتی تاثیرگذار در کسب آرای کاندیداها برخوردار می شوند. بدین ترتیب این موضوع می تواند هم فرصتی برای اهالی فرهنگ و هنر برای پیشبرد اهداف و مطالبات فرهنگی باشد و هم بستری برای برگزاری انتخاباتی پرشور تر. حتی برخی معتقدند که حضور هنرمندان، فرهیختگان و نخبگان می تواند در مدیریت راهبردی کشور به عنوان مشاوران قوی موثر باشند.

 

به هر حال به نظر می رسد باید از ظرفیت های فرهنگی و هنری موجود استفاده های بیشتری در جهت پیشرفت و توسعه هر چه فزون تر کشور کرد.

 

در بخش دوم این گزارش به سراغ برخی از اهالی فرهنگ و هنر و هنرمندان رفتیم و نظرات ایشان را در خصوص اهمیت حضور هنرمندان در بالا بردن میزان مشارکت مردم در دوازدهمین دوره  انتخابات ریاست جمهوری جویا شدیم که از نظرتان می گذرد.

 

پرویز پورحسینی:حضور هنرمندان تأثیر قطعی روی مردم  برای شرکت در انتخابات می‏گذارد

پرویز پورحسینی بازیگر فیلم های «صله سحر»، «قاتل اهلی» و «صدای مرا می شنوید» در پاسخ به این پرسش که آیا حضور هنرمندان می تواند در میزان مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری تأثیر بگذارد، به بانی فیلم گفت: به نظرم حضور هنرمندان تأثیر قطعی در میزان مشارکت مردم در انتخابات و صندوق های رأی دارد. اگر کاندیدای مورد نظر صالح باشد، نظر هنرمندان ممکن است موثر باشد.

 

وی در پاسخ به اینکه هنرمندان باید با چه شناختی وارد عرصه سیاست و تشویق مردم به رأی دادن شوند، عنوان کرد: هنرمندان افراد صادقی هستند و بی جهت از کسی دفاع نمی کنند و به آن ها منفعت یا پست خاصی نیز از این جهت نمی رسد. تنها امکان دارد که ضمن احساس خطر وارد این عرصه شوند و نظر بدهند.

 

همایون ارشادی:در انتخابات نباید دنباله‏ روی کسی باشیم

همایون ارشادی معتقد است مردم باید به خاطر آینده خودشان رأی بدهند. در انتخابات نباید دنباله روی کسی باشیم. می توانیم سیاست واحدی را انتخاب کنیم، ولی کار جالبی نیست که به خاطر حرف های کسی بخواهیم رأی بدهیم یا ندهیم.

 

همایون ارشادی در خصوص تاثیر حضور اهالی فرهنگ و هنر در مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری به بانی فیلم گفت: مردم با رأی دادن سرنوشت کشورشان را تعیین می کنند، کسی که با رأی دادن کسان دیگر همچون هنرمندان بخواهد رأی بدهد، اگر رأی ندهد بهتر است! مردم باید به خاطر آینده خودشان رأی بدهند. در انتخابات نباید دنباله روی کسی باشیم. می توانیم سیاست واحدی را انتخاب کنیم، ولی به خاطر حرف های کسی بخواهیم رأی بدهیم یا ندهیم کار جالبی نیست.

 

وی افزود: مشارکت در انتخابات تشویق نمی خواهد. انتخابات وظیفه ملی هر کسی است و کسی که بخواهد به خاطر من هنرمند رأی بدهد به وظیفه ملی اش عمل نکرده است. باید اول وظیفه ملی اش را درک کند و بعد رأی بدهد. غیر از جامعه هنرمندان جامعه حرفه های دیگری همچون پزشکان، نویسندگان و… هم وجود دارد و اگر اینطور باشد مردم باید به خاطر جامعه هنرمندان و پزشکان و… رأی بدهند. انتخابات مسئله جداگانه ای است، این عقیده من است.

 

وی با بیان اینکه شرکت در انتخابات موضوعی شخصی است، ادامه داد: هر کسی برای یک دلیلی به نماینده مورد نظرش رأی می دهد. کسی نباید به واسطه شخص دیگری رأی بدهد و همه باید به خاطر خودشان رأی بدهند.

 

کوروش تهامی:تکلیف هنرمندان برای ورود به عرصه سیاست مشخص نیست

کوروش تهامی معتقد است هر کس بر مبنای نوع نگاهش یک اتفاق را در زمینه های سیاسی تحلیل می کند. البته این گاهی درست است، ولی فکر می کنم کمی در برخی مسائل تندروی می کنیم. برای همین تکلیف یک هنرمند هم برای ورود به این عرصه ها واقعاً مشخص نیست.

 

بازیگر فیلم «رگ خواب» در خصوص تأثیر حضور هنرمندان بالا بردن مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری به بانی فیلم گفت: قاعدتاً حضور هنرمندان در این زمینه تاثیر بالایی داشته باشد، ولی متأسفانه کشور ما در این چند سال اخیر بسیار سیاست زده شده است و اصولاً همه چیز بر مبنای سیاست سنجیده می شود. یعنی هر اتفاقی از سیاه و سفید و کوچک و بزرگ می افتد و هر حرفی زده می شود از آن بر مبنای یک موضوع سیاسی برداشت می شود. به هر حال هر کسی بر مبنای نوع نگاهش یک اتفاق را در زمینه های سیاسی تحلیل می کند، البته گاهی درست است، ولی فکر می کنم کمی در برخی مسائل تندروی می کنیم. برای همین تکلیف یک هنرمند هم برای ورود به این عرصه ها واقعاً مشخص نیست. در کل دنیا هنرمندان در زمان انتخابات یا موارد مشابه وارد عرصه می شوند و عقایدشان را می گویند و یا انتقادات خود را بروز می دهند و یا درباره کاندیداهای خاص صحبت می کنند و چه آن کاندیدا انتخاب بشود یا نشود بعد از این جریان هر کسی زندگی و کار خودش را ادامه می دهد و ظاهراً اتفاق خاصی نمی افتد، ولی ما نمی دانیم که اگر در کشورمان هنرمندی راجع به نوع نگاهی -که نگاه موجه و تأیید شده ای هم هست- صحبت کند بعد از آن چه اتفاقی برای آن هنرمند می افتد. برای همین وارد این جریانات شدن در کشور ما بسیار خاص است، اما واقعاً می تواند تاثیرگذار باشند.

 

وی افزود: متاسفانه معمولاً در همه ادوار مختلف هنر در کشور ما مهجور بوده است و هر کسی وعده ها و قول هایی درباره هنر داده و از هر صد قول شاید پنج قول اجرا شده باشد. هنر یک اتفاق بشری است که توسط آدمها شکل می گیرد بنابراین من فکر می کنم معمولاً هنرمندان سعی می کنند از کسانی حمایت کنند که کمی بیشتر شأن انسان ها را رعایت می کنند، به حقوق شهروندی احترام می گذارند و آرامش و امنیت برایشان اهمیت بیشتری دارد.

این بازیگر در خصوص جایگاه هنرمندان و تاثیرگذاری آنان بر بالا برد مشارکت مردم در انتخابات عنوان کرد: مردم ما مردم آگاهی هستند و اصولاً قرار است که خودم مرد تشخیص دهند که چه کسی را انتخاب کنند و این اتفاق مهمی است و چیزی نیست که بتوان سرسری از آن گذشت. بنابراین بستگی دارد که یک هنرمند و یا شخص سرشناس که محبوبیتی هم نزد مردم دارد از چه شخصی و با چه نوع دیدگاهی حمایت کند و آن شخص هم چقدر در طول این سالیان خودش را اثبات کرده باشد، مردم هم دوستش داشته باشند و همانقدر که او به مردم احترام می گذارد مردم هم به او احترام بگذارند. بنابراین بستگی دارد که یک هنرمند از چه شخصی حمایت کند.

 

فردوس حاجیان:هنرمندان تذکر دهنده و هشدار دهنده هستند

فردوس حاجیان، استاد دانشگاه معتقد است که این هنرمندان نیستند که مرجعیت دارند، بلکه مرجعیت خود مردم هستند. هنرمندان تذکر دهنده و هشدار دهنده هستند. گاهی مردم که مرجعیت اصلی هر نظام اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستند، گوشه گیری می کنند، اینجاست که هنرمندان به مردم متذکر می شوند و به قول یونگ، ضمیر ناخودآگاه جمعی یک ملت را بیدار می کنند. اگر قرار است ما به سمت نقطه امید نهایی و اقتصاد پویا و بالنده حرکت کنیم هنرمندان و فرهیختگان و نخبگان باید در مدیریت راهبردی کشور به عنوان مشاوران قوی در صحنه حضور داشته باشند.

 

این استاد دانشگاه  در خصوص تاثیر حضور اهالی فرهنگ و هنر در مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری به بانی فیلم گفت: اساساً هنرمندان و نخبگان هر جامعه به دلیل رفتارشان تاثیر فزاینده ای در جامعه دارند؛ حال اگر هنرمندان بتوانند در لایه های اجتماعی ضمن مشارکت خود دیگری را هم به میدان مشارکت دعوت کنند آنگاه می توانیم بگوییم ما برای سرنوشت خودمان براساس همین شرایط موجود تصمیم خواهیم گرفت. اگر هنرمند بتواند بر همه مردم تاثیر بگذارد و از طرفی خود را تافته جدا بافته از مردم نداند حضور این هنرمند در اجتماع و بیان احساسات و عقلانیت او در جهت تعمیق بخشیدن به حضور اجتماعی مردم تاثیر فزاینده ای خواهد داشت.

 

وی افزود: به تازگی در همایش معلمان برتر جهان حضور داشتم که نکته جالبی در این سفر توجه مرا جلب کرد و آن نکته این بود که معلمان برتر سایر کشورها نسبت به سرزمین و وطن خود عرق عجیبی داشتند و می گفتند کسی که به وطن خود عشق می ورزد پس به مردم سرزمین های دیگر هم عشق می ورزد. ما نمی توانیم بگوییم که من مکدر و دلگیرم و یا انتقاد دارم، پس در انتخابات مشارکت نمی کنم. اگر مشارکت نکنیم باید چهار سال کسی را قبول داشته باشیم که بر اساس مشارکت دیگری انتخاب شده است. هنرمندان همواره برای اینکه مردم را در عرصه های اجتماعی بیاورند، همواره حضور موثر داشته اند. اما در اینجا من انتقادی نسبت به خود و برخی از هنرمندان دارم و آن این است که ما همیشه صفحات مجازی مان پر از اخبار و پست هایی است که حاوی خبر مرگ و میر است. انتخابات هر جامعه حیات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی یک جامعه است. خوب است هنرمندان به موضوعاتی درباره زندگی، امید و تداوم امید بپردازند. چرا ما باید منتظر باشیم که کسی بمیرد و بعد برای تشییع جنازه او پوستر بزنیم و در آن مشارکت کنیم. به نظرم حضور هنرمندان و تشویق مردم به حضور در یک آوردگاه عظیم اجتماعی و فرهنگی و البته سیاسی می تواند پوسترهایی باشد که حیات، ادامه حیات و ادامه به امید را در مردم زنده می کند. معتقدم و باور دارم که این بار هم هنرمندان مردم را به مشارکت حداکثری دعوت می کنند تا ما بتوانیم برای سرزمین و وطنمان و آرمان هایی که داریم دوباره در مسیر سازندگی و پیشرفت گامهای موثر برداریم.

 

وی در ادامه افزود: روزنامه بانی فیلم همیشه در همه عرصه ها به عنوان یک عنصر بی طرف عمل کرده است و به جای اینکه به سمت گروه یا دسته خاصی سوگیری کند، همیشه مردم و کشور را دیده است. به همین دلیل وقتی در صفحات بانی فیلم نظرات هنرمندان، پژوهشگران و استادان دانشگاه را درج می کنید یعنی روزنامه ای می خواهد همایش عظیمی برای وطن و کشور بگذارد. اگر قرار باشد ما یک همایش عظیم برای کشورمان بگذاریم، به نظرم هنرمندان ضمیر ناخودآگاه ملت را بیدار می کنند. می خواهم بگویم که این هنرمندان نیستند که مرجعیت دارند، بلکه مرجعیت خود مردم هستند. هنرمندان تذکر دهنده و هشدار دهنده هستند. گاهی مردم که مرجعیت اصلی هر نظام اجتماعی، فرهنگی و سیاسی هستند، قهر می کنند، در حال استراحت هستند و یا گوشه گیری می کنند، اینجاست که هنرمندان به مردم متذکر می شوند و این ملت به یاد می آورند که همه با اختلاف سلیقه ای که دارند یک پارچه هستند، از یک بدنه اجتماعی و از یک تمدن دیرینه هستند. وقتی این موارد را به یاد مردم بیاوریم مردم مشارکت بیشتری خواهند داشت.

 

حاجیان با بیان اینکه هنرمندان باید به شش نامزد انتخابات نیز تذکر بدهند، تأکید کرد: اولین تذکر را خودم می دهم که به مردم دروغ نگوییم. از طرفی خواسته های هنرمندان از نامزدهای انتخابات این است که اقتصاد دانش بنیان مبتنی بر فناوری و در بستر فرهنگ و ادب و هنر مقدم بر سیر کردن موقت شکم مردم است. این نامزدها به یاد داشته باشند که اگر قرار است ما به سمت نقطه امید نهایی و اقتصاد پویا و بالنده حرکت کنیم هنرمندان و فرهیختگان و نخبگان باید در مدیریت راهبردی کشور به عنوان مشاوران قوی در صحنه حضور داشته باشند. اگر هنرمندان فقط بخواهند مردم را برای رأی دادن تحریک کنند دوباره چهار سال می گذرد و نزدیک به زمان انتخابات ما از هنرمندان می پرسیم که مردم چگونه باید عمل کنند. نکته دیگر این است که به نظرم رسانه ها و مطبوعات به ویژه مطبوعاتی که بی طرف عمل می کنند،  مقدم بر صدا و سیما عمل می کنند. صدا و سیما باید یک کانال را صرفاً برای انتخابات اختصاص دهد و این کانال در اختیار مردم باشد و با مردم گفت و گو کنند. حال که این اتفاق نیفتاده این کار را مطبوعات و رسانه ها انجام می دهند بنابراین تاثیر مطبوعات از رسانه ملی بیشتر خواهد بود، این را باید جدی بگیریم و مسوولان هم جدی بگیرند.

 

این استاد دانشگاه اضافه کرد: هنرمندان ما دو دسته هستند؛ یک دسته هنرمندانی هستند که ابداً در این عرصه ها ورود نمی کنند یعنی کار و حرفه شان همین است. به همین دلیل است که افلاطون شاعران را از عالم مُثُل بیرون می کند و می گوید شاعران احساسی کار می کنند، هنرمندان هم گاهی احساسی اند. دسته دیگر هنرمندانی هستند که این هنرمندان خودشان به دو گروه تقسیم می شوند گروهی که تحصیلات دانشگاهی دارند و با رویدادهای اجتماعی، سیاسی و فرهنگی مأنوس اند. دسته دوم کسانی هستند که در مبارزات اجتماعی، سیاسی و مناسبات اجتماعی و فرهنگی حضور فعال دارند، آنها فیلمساز و جریان‌ساز هستند و یا شاعر و آهنگساز هستند. این دسته از هنرمندان به دلیل اینکه در لایه های اجتماعی مردم حضور دارند می توانند در مردم تاثیر بگذارند. بحث مرجعیت بودن هنرمندان در این گروه و دسته جای دارد. یعنی هنرمندی که رو در رو و در میان مردم است و با مشکلات مردم آشنایی دارد طبیعتاً می تواند مرجعیت داشته باشد و بعد با حضور خود و با بیانیه ای که صادر می کند – مشروط بر اینکه خودش هم پدیدار شود- مردم هم می پذیرند. مردم آنچه که ما می گوییم نمی پذیرند بلکه آنچه که ما به آن عمل می کنیم می پذیرند. وقتی خودمان هم در این صحنه های اجتماعی باشیم مردم هم از ما می پذیرند. طبیعتاً خودم هم برای حمایت از تداوم امید و برای حمایت از عقلانیت و تدبیر برای کشور و حمایت از اقتصاد دانش بنیان و مقاومتی و حمایت از فرهنگی که بتواند در میدان دیگری هویت و تمدن ایران را مطرح کند حتماً حضور خواهم داشت، علیرغم اینکه دلگیرم، انتقاداتی هم دارم و نقدهای بسیار جدی حتی بر رسانه ملی دارم، ولی برای سرنوشت کشورم رأی خواهم داد.

 

 

 

 

 

banifilm.ir
  • 11
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش