چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۴
۱۲:۵۸ - ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۰۰۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

مدونا، بیورک،جورج هریسون و ....

ستاره‌های معروفی که از سوء قصد جان سالم به در بردند

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
تلاش برای ترور اشخاص مهم مانند سران مملکت‌ یا بازیگران معروف سینما، همیشه تیتر یک خبرگذاری‌ها در دهه‌های گذشته بوده که خوشبختانه امروزه کمتر شاهد این اخبار هستیم. ما برای شما داستان‌هایی که تعدادی از سلبریتی‌ها بعد از ماجرای زنده ماندن‌شان تعریف کرده‌اند، جمع آوری کردیم تا ببینید واقعا چه بر سرشان آمده است.

اکثر اشخاصی که این ترورها را انجام می‌دهند یا بخاطر پولی که در ازای این کار می‌گیرند، بوده است یا بدلیل اینکه آن‌ها مریض‌های روانی اند و متوجه کاری که انجام می‌دهند، نیستند. اما طبیعتا بیشتر اشخاص مهم جان سالم بدر می‌برند چرا که بادیگاردهای آن‌ها جان خود را فدای رئیس‌شان می‌کنند.

 

عموم مردم از پشت پرده این حملات و قتل‌ها داستان‌های بسیاری می‌سازند که طبیعتا قابل اتکا و حقیقی نیستند. اما خیلی جذاب است اگر شخصی پیدا شود و تمام حقیقت را بگوید. داستان به اینجا ختم نمی‌شود چرا که می‌تواند جذاب‌تر هم‌ باشد هنگامی که حقیقت را خود شخص مورد حمله قرار گرفته بازگو کند. ما برای شما داستان‌هایی که تعدادی از سلبریتی‌ها بعد از ماجرای زنده ماندن‌شان تعریف کرده‌اند، جمع آوری کردیم تا ببینید واقعا چه بر سرشان آمده است.

 

۱. جورج هریسون (George Harrison)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

در ۳۰ سپتامبر سال ۱۹۹۹ میشل آبرام (Michael Abram) در حالی که یک چاقوی بزرگ به همراه داشت پنجره خانه جورج هریسون را شکسته و وارد خانه او می‌‌شود و با جورج و همسرش اولیویا (Olivia) روبرو می‌شود. آبرام چندین بار چاقو را در قفسه سینه جورج فرو می‌کند و بعد به سراغ همسر جورج می‌رود و او را با کابل برق خفه می‌کند. اما در نهایت پلیس سر رسیده و آبرام را دستگیر می‌کند.

 

قصه از این جا جالب می‌شود که قاتل در دادگاه اظهار می‌کند که گروه Beatles (که جورج هم عضوی از این گروه بوده)، گروهی جادوگر هستند و او از طرف خداوند ماموریت داشته که هریسون را بکشد. هریسون بعد از این حمله زنده ماند اما دو سال بعد به دلیل سرطان جان خود را از دست داد. دادگاه هم در آخر تشخیص داد که آبرام مجرم نیست چراکه او دیوانه شده و عقل خود را از دست داده است. 

 

۲. بیورک (Bjork)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 در سال ۱۹۹۶، ریکاردو لوپز (Ricardo Lopez) یک بمب به خانه‌ بیورک، خواننده‌‌‌ی پاپ ایسلندی در لندن فرستاد اما قبل از اینکه منفجر شود توسط پلیس شناخته و خنثی شد. لوپز که فرستنده این بمب بود بعدها جنازه‌اش را در خانه‌اش همراه با دفتر خاطرات و ۲۲ ساعت ویدیو که از خودش گرفته بود، پیدا شد.

 

او خودکشی کرده بود. لوپز در دفتر خاطرات ۸۰۰ صفحه‌ای اش، از خاطرات روزانه که مربوط به بیورک نیز می‌شد گرفته تا اقدام به خودکشی خود را نیز نوشته بود. همچنین صحنه‌ی شلیک به خود در ویدیو هم موجود بود. 

 

۳. کورتیس جیمز جکسون (۵۰ Cent)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

جکسون روز به روز معروف‌تر می‌شد و طبیعی بود که دشمنانی هم پیدا کند. روزی جکسون از خانه مادربزرگ خود بیرون می‌آمد که خودرویی در آن طرف خیابان ایستاد و شروع به تیر اندازی به سمت او را کرد. ۹ تیر به دست، قفسه سینه، هر دو پا و حتی به صورتش شلیک شد اما با این حال او زنده ماند و ۱۳ روز در بیمارستان بستری بود. بعد از بیمارستان هم تا ۵ ماه در خانه و در دوران نقاهت به سر می‌برد.

 

شخصی که گلوله را شلیک کرد هیچ گاه به درستی شناخته نشد ولی تصور می‌شود بادیگارد سابق مایک تیسون بوده است که به خدمت گرفته شده تا جکسون را از دور خارج کند چرا که او به عنوان ارباب مواد مخدر محلی به شمار می‌رفت. بادیگارد تیسون هم سه هفته بعد به ضرب گلوله‌ای کشته شد و این ماجرا بدون پایان مشخصی باقی ماند.

 

۴. مدونا (Madonna)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

مدونا خواننده سرشناس، از مدت‌ها قبل درگیری‌های متعددی با روبرت هاسکینز (Robert Dewey Hoskins) داشت اما این درگیری ها زمانی تشدید گرفت که او در سال ۱۹۹۶ وارد عرصه هالیوود شد. روبرت هاسکینز ادعا کرده بود یا با مدونا ازدواج می‌کند یا سر او را از تنش جدا می‌کند اما یکی از بادیگاردهای مدونا او را دستگیر کرده و به زندان منتقل می‌کند. هاسکینز بیکار ننشسته و برای کشتن مدونا از زندان فرار می‌کند اما این بار هم باز دستگیر می‌شود. 

 

۵. ترسا سالدانا (Theresa Saldana)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

ترسا یک بازیگر در حال پیشرفت و مشهور بود که در فیلم‌های «Raging Bull» و «I Wanna Hold Your Hand» بازی کرده بود. یکی از طرفداران ناخوشایند سالدانا که جذب وی شده بود مردی ۴۷ ساله به‌ نام جکسون از اسکاتلند بود. جکسون به طور غیر قانونی وارد ایالات متحده شده و با هدف پیدا کردن و کشتن سالدانا و پیوستن به وی در زندگی پس از مرگ، اقدام به قتل او می‌کند.

 

جکسون یک بازرس برای پیدا کردن شماره تلفن مادر سالدانا استخدام می‌کند و درنهایت شماره را پیدا کرده و به مادر سالدانا زنگ می‌زند. در حالیکه  خود را Martin Scorsese معرفی می‌کند، از مادرش آدرس و تلفن محل زندگی‌اش را می‌گیرد. زمانی که مادر سالدانا بی‌خبر از نقشه وی آدرس را به جکسون داد، جکسون حرکت کرده و خود را به سالدانا می‌رساند و با ۱۰ ضربه متوالی با چاقو او را مجروح می‌کند.

 

سالدانا درنهایت زنده ماند و بهبودی کامل خود را بازیافت و جکسون نیز به موسسه روانی فرستاده شد، جایی که در سال ۲۰۰۴ در آن فوت کرد. پس از بهبود سالدانا، وی شخصی مصمم برای دفاع از حقوق قربانیان شد. او حتی در فیلمی درباره حمله‌ای که به او شد بازی کرده است.

 

۶. پائولی پرت (Pauley Perrette)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

پائولی در نوامبر ۲۰۱۵ توسط یه ترنس به نام دیوید مرک مورد حمله قرار گرفت. به گفته پلیس پائولی در لس آنجلس در حال پیاده روی بود که مرک او را گرفت و قصد داشت او را بدزدد. اما پائولی مرک را در همان لحظه متقاعد کرد که او را رها کند و پس از دور شدن از او با پلیس تماس گرفت و پلیس مرک را دستگیر کرد اما او زیر بار این اتهام نرفت.

 

۷. لاری فلاینت (Larry Flynt)

 

ترور اشخاص مهم,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

لاری نویسنده، سخنران و ناشر مجله‌های متفاوت است که در سال ۱۹۷۸ توسط یک تک تیر انداز هنگامی که در حال خروج از دادگاه بود مورد شلیک قرار گرفت و فلج شد. تیر انداز شخصی نژاد پرست بنام Joseph Paul Franklin بود که بعد بدلیل دو فقره قتل دستگیر شد و  حمله به لاری را نیز به عهده گرفت و اظهار داشت که او این کار را بخاطر یک عکس که لاری در مجله‌اش منتشر کرده و باعث عصبانیت وی شده بود، انجام داده است. در آخر فرانکلین در سال ۲۰۱۳ اعدام شد.

 

ترجمه از محمد پارسا حاتمی

 

bartarinha.ir
  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش