دوشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۳
۱۵:۱۲ - ۱۲ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۳۰۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

چهار بازیگر و یک خواننده‌ که در جریان انتخابات نقش داشتند به برخی اقدامات دولت انتقاد کردند

جرقه‌ای که با اعتراض سلبریتی‌ها زده شد

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
هنرمندان در سال‌های اخیر نقش پررنگی در ایجاد جریان‌های سیاسی و اجتماعی داشته‌اند، یکی از مهمترین نمودهای آن انتخابات ریاست جمهوری بود و از نمونه‌های متاخر واکنش به تصمیمات دولت در شبکه‌های اجتماعی، جرقه‌ای که انعکاس گسترده‌ای یافت.

به گزارش خبرآنلاین، حدود یک ماه پیش بود که افزایش عوارض خروج از کشور و قیمت نان واکنش‌هایی را در جامعه به همراه داشت، در این میان برداشتی که از اعتراض تعدادی از هنرمندان نسبت به این افزایش ها صورت گرفت پشیمانی از  رای دادن به رییس جمهور در انتخابات بود؛ نکته ای که از سوی اغلب این هنرمندان معترض رد شد اما این تکذیب ها چندان خوشایند رسانه هایی که بر طبل پشیمانی هنرمندان می کوبیدند خوش نیامد و پژواک نیافت.

 

 

نقش هنرمندان و به طور مشخص چهره های سرشناس و سلبریتی ها در جریان فعالیت های سیاسی و اجتماعی در سال های اخیر بسیار پررنگ تر از گذشته شده است. زمانی اهمیت این فعالیت ها بیشتر می شود که بستر بروز و ظهور آن رسانه های بسیار پربازدید اجتماعی باشند. در همین فضاست که تک جمله ای از یک هنرمند می تواند تا مدت ها موضوع بحث محافل مختلف باشد، سر از تلویزیون و اخبار دربیاورد یا در روزنامه ها، سایت ها و خبرگزاری ها بارها و بارها و از منظر هر رسانه خاص، تحلیل و بازنشر شود.

 

شاید همین باعث شد با وجود تعداد کم هنرمندانی که به وضعیت موجود تصمیم گیری در مورد قیمت ها واکنش نشان دادند بسیار گسترده پخش شود و مورد توجه افراد و رسانه ها قرار بگیرد و اعتراض چند جمله ای سر از بخش های خبری، مصاحبه ها و خبرگزاری در بیاورد.

 

مهدی فخیم‌زاده، باران کوثری، نوید محمدزاده، مهدی پاکدل و رضا صادقی از جمله هنرمندانی بودند که در زمان انتخابات حمایت جدی از حسن روحانی داشتند و در ماه گذشته به برخی تصمیمات دولت انتقاد داشتند که این انتقادها از سوی برخی رسانه ها تعبیر به پشیمانی شد.

 

در ادامه مروری بر اظهارات این هنرمندان و واکنش هایی که به همراه داشت صورت می‌گیرد.

 

پشیمانی هنرمند همیشه همراه رییس جمهور

مهدی فخیم‌زاده از هنرمندان نزدیک به حسن روحانی بود که فعالیت تبلیغاتی گسترده ای در انتخابات دوره گذشته برای او داشته است و حتی در برخی از سفرهای انتخاباتی به عنوان حامی روحانی را همراه می کرد.

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

او با انتشار عکسی از یکی از همین سفرهای استانی در اینستاگرام ضمن ابراز پشیمانی از فعالیت های گذشته خود نوشت: «انتخابات ریاست جمهوری، مشهد. همراه تعدادی از سینماگران مثل کیومرث پوراحمد، ابوالحسن داوودی، سعید سهیلی به مشهد رفته بودیم تا در مراسم سخنرانی آقای روحانی حضور داشته باشیم و برای ایشان تبلیغ کنیم. راستش را بخواهید الان پشیمان هستم.»

 

انعکاس اعتراض باران کوثری به افزایش عوارض خروج در ۲۰:۳۰

باران کوثری یکی از هنرمندانی است که همیشه واکنش های متعددی به جریانات سیاسی و اجتماعی ایران در صفحه خود در اینستاگرام داشته است، صفحه‌ای که انتسابش به کوثری اوایل از سوی این بازیگر تکذیب می‌شد و اما در اکثر مواقع واکنش های به روز این بازیگر به مسایل مختلف جامعه در آن منتشر و در جامعه بازنشر می شد.

 

مسئله افزایش عوارض خروج از کشور هم در ماه گذشته با واکنشی از سوی این بازیگر همراه شد و اظهارنظر باران کوثری درباره این موضوع در اینستاگرام بازخورد بسیار گسترده‌ای نسبت به اظهارنظر مستقیم او در جامعه داشت، به حدی که بخش خبری ۲۰:۳۰  که به دنبال القای پیشمانی حامیان حسن روحانی از رای خود به جامعه بود، در گزارشی این پست اینستاگرامی او را نشانگر پشیمانی‌اش دانست.

 

این بازیگر شش روز بعد در پستی دیگر در اینستاگرام اعلام کرد که از رای خود پشیمان نیست، کوثری در این باره نوشت: «من با صراحت دولتی که به آن رای داده ام را نقد می کنم و این به معنای پشیمانی از رای نیست، من مطالباتم را تکرار می کنم.»

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

او در تکمیل این موضع گیری اینطور توضیح داد: «من، باران کوثری، هیچ‌کجا از رای‌ که به حسن روحانی دادم ابراز پشیمانی نکردم. من رای دادم که فرصت نقد و تکرار مطالباتم رو داشته باشم. طبیعتا من هم مثل هر کس دیگه‌ای بر اساس خواسته‌ها و نیازهای خودم و توصیه‌ کسانی که قبولشون دارم کاندیدای موردنظرم رو انتخاب می‌کنم و این نه خودخواهی است نه به فکر مردم نبودن، این یعنی رییس جمهور بر اساس نیاز اکثریت انتخاب شود، اگر کاندیدای موردنظر شما انتخاب نشده یعنی خواسته‌هایتان در اولویت اکثریت نیست.

 

مطمئنم نقد امثال من به این دولت اگر بیشتر از بقیه نباشد کمتر نیست، فکر می‌کنم از همین صفحه‌ اینستاگرام هم این مشخص است. خیلی متاسفم که روند کند تحقق وعده‌های دولت این‌طور بهانه به دست صفحه‌ها و آدم‌های تندرویی داده که ما را سیبل خالی کردن خشمشان از شکست در انتخابات کرده‌اند اما من از رای‌ام پشیمان نیستم، تکرار می‌کنم رای ندادن در انتخابات ریاست جمهوری جز گزینه‌های من نیست و در بین نامزدهای انتخابات ۱۳۹۶ حسن روحانی همچنان انتخاب من و نقد دولتی که به آن رای دادم حق طبیعی من است.»

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

کوثری از جمله هنرمندان فعال در زمینه تبلیغات برای حسن روحانی در دو دوره انتخابات گذشته بود و در همایش‌هایی که طرفداران او حضور جدی و موثری داشت.

 

وقتی عوارض خروج صدای بازیگر سرشناس را در می‌آورد

نوید محمدزاده بازیگر سینما و تلویزیون هم از جمله سینماگران حامی حسن روحانی در دوران انتخابات بود که با اتکا به افزایش عوارض خروج در بودجه سال ۹۷ پستی را در اینستاگرام به اشتراک گذاشت.

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

او با انتقاد از این افزایش قیمت انتقاد کرده و با کنایه نوشته بود: «خب خداروشکر که بودجه سال ۹۷ هم داره تامین میشه.»

 

محمدزاده همچنین بیان کرده بود: «عوارض نوشته می شود اما شما بخوانید جریمه.»

 

دفاع از شرافت مردم ایران

مهدی پاکدل دیگر هنرمندی حامی رییس جمهور دولت دوازهم در دوان انتخابات بود، او رویکرد متفاوت تری نسبت به سایر هنرمندان داشت و به صورت غیرمستقیم و با اشاره به افزایش عوارض خروج از کشور انتقادات خود از دولت فعلی را مطرح کرد.

 

این بازیگر با انتقاد از اینکه این موج انتقادات تنها چند روز جریان دارد و پس از آن همه مسایل برایمان یکنواخت می شود، نوشت: «آقا پيشنهاد ميكنم براى سفرهاى داخلى هم عوارض بگيرين. البته اونايى كه با هواپيما سفر ميكنند. اونايى كه با ماشين ميرن رو كه ميگيرين. شما دقت كن ببين اين عكس رو هفته پيش از سفرى كه داشتم از پنجره هواپيما از ناحيه خرم آباد گرفتم. خيلى منظره قشنگيه. خوب نبايد بابت ديدن و ثبت كردن اين تصوير عوارض بدم.

 

زيادم ناراحت نباشيد. با اين موضوع عوارض هم يك هفته دور هم شاديم و جوك ميسازيم و بعدش يادمون ميره اصل موضوع چى بود ولى پول را مثل بچه آدم ميديم. مثل هزارتا موضوع ديگه. بنزين، مسكن، دارو و...

 

دوستان عزيز اين مردم خيلى بيشتر از اينا شريف اند. هر چقدر شما وقيحيد اين مردم شريف اند و با سيلى صورت خودشونو سرخ نگه ميدارن.

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

پس زودتر نرخ عوارض سفرهاى داخلى هم اعلام كنيد. زياد بود چشممون كور پياده ميريم، براى سلامتى مون بهتره. والا.»

 

پشیمانی خواننده پاپ: از حال و روز ما خبر ندارید آقای رییس جمهور

رضا صادقی خواننده سرشناس پاپ، از جمله هنرمندان حوزه موسیقی بود که به صورت مستقیم و جدی با اشاره به گرانی ها و وضعیت نامناسب زلزله‌زدگان از رای خود به حسن روحای ابراز پشیمانی کرد. او از این مسئله گلایه مند بود که رییس جمهور خبری از حال و روز مردم ندارد.

 

این خواننده در استوری اینستاگرام خود پستی را با این مضمون به اشتراک گذاشت: «سلام آقای رییس جمهور، رای دادیم، حمایت کردیم، توهین شنیدیم و تهمت شنیدیم.

 

اینستاگرام بازیگران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

حرف من عوارضی قیمتش،نون و قیمتش، زلزله زده و محرومیتش،گرونی و مصیبتش،حتی نان و ترس نداشتنش نیست.درد اینجاست که انگار از حال و روزمان خبر ندارید.

 

چشم یاری داشتیم، حیف، خودمان به داد خودمان برسیم. خداحافظ آقای رییس جمهور.»

 

مهدی درستی

 

 

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش