دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۰۸:۴۰ - ۱۵ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۹۳۰
چهره ها در سینما و تلویزیون

جرم‌های باورنکردنی ستاره‌های مشهور هالیوود

اعتیاد، قاچاق، انحراف اخلاقی و حتی جنایت تا به حال سلبریتی های زیادی را از اوج به پایین کشیده و انگشت نما کرده است که در این مطلب به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

ستاره بودن جذاب است. ستاره ها پول در می‌آورند، محبوب می‌شوند، اسم شان سر زبان‌ها می‌افتد و گاهی الگویی می شوند که خیلی‌ها از سبک زندگی شان تقلید می‌کنند. این همه شهرت و محبوبیت و ثروت جنبه می‌خواهد که خیلی از آنها ندارند.

 

بعضی از آنها هم خواسته و ناخواسته در حاشیه‌هایی غرق می‌شوند که زندگی شان را از این رو به آن رو می کند. اعتیاد، قاچاق، انحراف اخلاقی و حتی جنایت تا به حال سلبریتی های زیادی را از اوج به پایین کشیده و انگشت نما کرده است که در این مطلب به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

 

جانی دپ

 

کاری که جانی دپ با همسر سابق اش، امبر هرد، انجام داد، واقعا تکان دهنده بود. امبر هرد ادعا کرد که جانی درگیر و دار جدایی مدام او را مورد اذیت و آزار لفظی و فیزیکی قرار می داد. او حتی یک بار تلفن همراهش را به سمت صورت امبر پرتاب کرد. 

 

امبر می گوید: «من مدام از این وحشت داشتم که مبادا جانی از راه برسد و مرا مورد آزار جسمی قرار دهد. آن روز پس از این که او گوشی موبایلش را به صورت من کوبید و صورتم را زخمی کرد، قصد بلند شدن از روی مبل را داشتم که از پشت موهای مرا کشید تا به زمین بخورم.»

 

کیسی افلک

 

کیسی افلک، برنده اسکار سال گذشته، به دلیل ارتکاب آزار و اذیت جنسی برای بازی در «منچستر کنار دریا» از شرکت در مراسم اسکار ۲۰۱۸ منع شد. او مرتکب آزار جنسی دو زن شده است که با او در مستندی محصول ۲۰۱۰ کار کرده بودند. زنان به افلک اتهام زده‌اند که برای آنان متن‌های تهدیدآمیز فرستاده و از آنان خواسته اتاق هتل شان را با او شریک شوند. او حتی درِ اتاق یکی از آنان را به رویش قفل کرده است. برخی ها گفته اند: «اهدای جایزه در مراسم اسکار افتخاری ا‌ست که کیسی افلک لایق آن نیست. به آکادمی بگویید کار درست را انجام دهد.»

 

مارک والبرگ

 

مارک در جوانی به دلیل ایجاد مزاحمت برای دیگران، سرقت و معامله‌ی مواد مخدر چیزی بین ۲۰ تا ۲۵ بار توسط پلیس دستگیر شد. در سن ۱۳ سالگی مدرسه را رها کرده و معتاد به کوکائین شد. او یک نژاد پرست بود و در سن ۱۵ سالگی پبه خاطر کودک آزاری محکوم شد. دفعه‌ نخست برای آزار رساندن به یک خواهر و برادر سیاه پوست و بار دوم نیز به خاطر اذیت کردن یک گروه از بچه‌های مدرسه‌ سیاه پوستان که با پرتاب سنگ به آنها و گفتن واژه‌های نژاد پرستانه سعی در بیان نفرت خود نسبت به آنها داشت. 

 

او در ۱۶ سالگی با یک چوب بزرگ به جان یک مرد میانسال ویتنامی افتاد و درحالی که عبارت «ویتنامی کثیف لعنتی» را فریاد می‌زد، با ضربات متعدد وی را بیهوش کرد! او در همان روز به یک مرد ویتنامی دیگر هم حمله کرد، کسی که در جنگ ویتنام یکی از چشمانش را از دست داده بود. مارک برای این حمله‌ها به جرم تلاش برای قتل دستگیر و به مدت دو سال به کانون اصلاح نوجوانان فرستاده شد، اما فقط ۴۵ روز آنجا ماند.

 

او. جی. سیمپسون

 

یکی از ستاره هایی که بیشترین جرم و جنایات را در این لیست به خود اختصاص داده، او. جی. سیمپسون است. او. جی. سیمپسون، بازیکن فوتبال آمریکایی و هنرپیشه، در سال ۱۹۹۴ متهم به قتل عمد همسر سابق خود، نیکول سیمپسون، و مردی به نام ران گلدمن شد اما در دادگاه تبرئه گردید و به جای آن مبلغ ۳۳.۳ میلیون دلار را باید بابت خسارت به خانواده خود بر می گرداند. 

 

دادگاه وی رکورددار پوشش خبری در آمریکا بود و توسط بسیاری از صاحب‌نظران، لقب «محاکمه قرن» را گرفت. وی در سال ۲۰۰۸ به علت سرقت مسلحانه دستگیر و محاکمه شد و به ۳۳ سال زندان با امکان آزادی مشروط پس از گذشت حداقل ۹ سال محکوم شد. سیمپسون هم ‌اکنون در زندان لاولک، نوادا، در آمریکا دوران حبس خود را می‌گذراند. از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است می‌توان به «کاپریکورن یک» و «گذرگاه کاساندرا» اشاره کرد.

 

مل گیبسون

 

مل گیبسون چندین بار به علت سرعت زیاد در رانندگی ناشی از مصرف الکل دستگیر شد. گزارشات حاکی از آن است که میزان الکل خون او در حین رانندگی ۱۲درصد بوده، در حالی که حد قانونی آن در کالیفرنیا ۰۸/۰درصد است. در حال حاضر وی موظف است هفته‌ای پنج بار و به مدت ۴ ماه و نیم در جلسات الکلی‌های ناشناس شرکت کند و پس از آن نیز به مدت هفت ماه و نیم هفته‌ای سه بار این روند را ادامه دهد.

 

مل گیبسون یک بار دیگر نیز به دلیل خشونت مورد بازجویی قرار گرفت. گرگورییوا، نامزد سابق او، ادعا کرده بود که او وقتی در حال جر و بحث بودند در مقابل دختر ۸ ماهه شان وی را به تخته موج سواریش زده و در حالی که دخترشان در آغوش گریگورییوا بوده با مشت به صورت او کوبیده و دندان هایش را شکسته است.

 

بیل کازبی

 

بیل کازبی، کمدین آمریکایی، به جرم آزار و اذیت جنسی محاکمه شد. او که دو بار برنده جایزه گلدن گلوب شده، متهم است که در سال ۲۰۰۴، به زنی به نام آندرآ کانستاند داروی خواب آور داده و سپس او را مورد اذیت و آزار جنسی قرار داده است. نه تنها یک مورد بلکه تاکنون بیش از ۵۰ زن ادعا کرده اند که بیل کازبی آنها را مورد اذیت و آزار جنسی قرار داده اما این اولین بار است که این هنرپیشه برای چنین اتهامی مورد محاکمه قرار می گیرد.

 

کریس بروان

 

در سال ۲۰۰۹ ، در آستانه برگزاری مراسم گرمی، کریس براون در ماشین خود به نامزد سوپر استارش، ریحانا، حمله کرد و او را کتک زد و در نتیجه روابط عاشقانه آنها به خشونت و دعوا تبدیل شد! در سال ۲۰۱۱، زمانی که در مورد این کار از کریس سوال کردند، در جواب یک صندلی را به سمت آینه اتاق پروش پرت و با عصبانیت ساختمان را ترک کرد. او بعدها اعتراف کرد: «مردم همیشه به خاطر این جریان به من حمله و مرا سرزنش می کنند.

 

این انتقادها و سرزنش ها هر روز و همیشه با من است و همچنان ادامه دارد اما هیچ کس مرا نمی شناسد. دیگر این سرزنش ها مرا اذیت نمی کند. آنها می توانند هر طور که می خواهند قضاوت کنند اما واقعیت این است که آنها هیچ چیزی در مورد مم نمی دانند. من از آن شب به بعد چیزهای بسیاری یاد گرفته ام و بسیار بزرگ تر و عاقل تر شده ام. در آن زمان من جوان بودم و بسیاری از چیزها را نمی فهمیدم. حمایت کسانی که مرا می شناختند و طرفداران بی نظیرم سبب شد که من این بحران را پشت سر بگذارم.»

 

رابرت داونی جونیور

 

رابرت داونی جونیور(Robert Downey Jr) بازیگر معروف هالیوود، بین سال های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ به هرویین معتاد بوده است. او چند بار به دلیل مصرف و حمل هرویین دستگیر شد. خودش در این باره گفته: «من خیلی اتفاقی گرفتار هرویین شدم. در واقع ۸ سالم بود که پدرم این ماده مخدر را به من معرفی کرد و بعد از دومین بار مصرف به آن معتاد شدم و بالاخره هم این کار بند کفش هایم را به هم گره زد و اجازه نداد حرکت کنم!»

 

اعتیاد به مواد مخدر حیات حرفه ای رابرت داونی جونیور را تقریباً نابود کرد. علیرغم اینکه او بخاطر مواد مخدر راهی زندان و از دنیای هالیوود دور شد، ولی پس از ترک اعتیادش قوی تر به روی پرده بازگشت و حالا تبدیل به یکی از بزرگترین ستاره های سینمایی روی کره زمین شده است.

 

لیل وین

 

لیل وین، رپر آمریکایی، جرم های زیادی انجام داده است که اشاره به آنها در اینجا نمی گنجد، به همین دلیل تنها به برخی از مهمترین های آنها می پردازیم. او در سال ۲۰۰۷، به دلیل حمل اسلحه غیر مجاز به یک سال زندان رفت. در بین سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ نیز بد شانسی های زیادی آورد. به عنوان مثال او یک بار به دلیل مصرف ماری جوآنا، کوکائین و بار دیگر به دلیل حمل مواد مخدر در اتوبوس مسافرتی دستگیر شد. امیدواریم که او از این دیوانه گی هایش عبرت بگیرد.

 

پردیس بختیاری

 

 

bartarinha.ir
  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش