پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۰ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۳۲۰۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

زندگی پرفراز و نشیب «کوین اسپیسی»؛ ستاره دیروز، رسوای امروز

برای سالیان متمادی کوین اسپیسی یکی از بهترین، خلاق ترین و موفق ترین بازیگران هالیوودی بود و با جوایز اسکار متعدد و یک سریال پربیننده تلویزیونی در نت فلیکس این موضوع را به اثبات رسانده بود. اما مشخص شد که زندگی او در تمام این مدت در هالیوود بی نقص و عاری از رسوایی و اتهامات شنیع نبوده است.

 

در ابتدای رسانه ای شدن بدرفتاری ها و سوء استفاده های جنسی هاروی واینستاین، خیلی زود خبر رسید که کوین اسپیسی نیز در سال های خیلی دور رفتار نامناسبی با آنتونی رپ داشته، آن هم زمانی که رپ تنها ۱۴ سال سن داشت.

 

بعد از این بود که اتهامات بیشتری در مورد این بازیگر شناخته شده مطرح شد و بدین ترتیب کوین اسپیسی بزرگ یک شبه از فرش به عرش رسید، همکاری ها با وی متوقف گردید و بسیاری از پروژه هایی که وی در آن ها شرکت داشت کنسل شده و یا صحنه های مربوط به او با حضور بازیگر دیگری بازسازی شد.

 

بدین ترتیب تصمیم داریم در این مطلب به بررسی زندگی پرفراز و نشیب یکی از بهترین بازیگران هالیوود از دوران حضور در مدرسه نظامی تا شکل گیری اتهامات جنسی به وی بپردازیم که دانستن آن ها خالی از لطف نخواهد بود.

 

کوین اسپیسی از مدرسه نظامی اخراج شده است

 

کوین اسپیسی با نام کامل کوین اسپیسی فائولر در سوث اورنج نیوجرسی بدنیا آمده و هنگامی که او کودکی بیش نبود همراه خانواده به کالیفرنیا نقل مکان کرد. بر اساس مصاحبه های متعددی که وی در دوران حرفه ای خود انجام داده است وی اعتراف کرده که در دوران بچگی رفتار و منش مناسبی نداشته است. برای مثال به گفته ی خودش زمانی که خانه درختی خواهرش را به آتش کشید به مدرسه نظامی فرستاده شد. اما حتی مدرسه نظامی نیز نتوانست از او آدم سر به راه و منظمی بسازد. بر اساس گزارش مجله هالیوود ریپورتر وی به دلیل اینکه یک لاستیک خودرو را به سمت سر یکی از پسران دیگر مدرسه نظامی کوبید از این مدرسه اخراج شد.

 

کوین اسپیسی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

جک لمون زندگی او را تغییر داد

 

در مصاحبه ای در سال ۲۰۱۴، کوین اسپیسی اعلام کرد که اولین بار زمانی که رفتارهای بدش در مدرسه باعث شد که یک مشاور انتخاب رشته از او بخواهد علاقمندی های تحصیلی اش را اعلام کند به بازیگری علاقمند شد. یکی از انتخاب های او بازیگری بود و خیلی زود یکی از معلمان به او توصیه کرد در یک کارگاه آموزشی بازیگری حضور یابد که در آن جک لمون، کمدین برنده جایزه اسکار، حضور داشت. به گفته ی کوین اسپیسی در انتهای این کارگاه آموزشی، جک لمون نزد اسپیسی ۱۳ ساله آمده و خیلی واضح به او می گوید که وی برای بازیگر شدن به دنیا امده است.

 

به گفته اسپیسی، گفته های لمون در آن لحظه زندگی او را به کلی تغییر داد. وی در این باره چنین گفته است:" این که جک لمون بلند شود به سمت شمایی که تنها ۱۳ سال دارد بیاید و دستش را روی شانه های شما بگذارد و بگوید: تو بازیگر بدنیا امده ای، باید این کار را بکنی، تو باید به نیویورک بروی و درس بخوانی؛ به شدت اعتماد به نفس شما را بالا می برد". اسپیسی در طول دوران حرفه ای خود چندین بار با لمون همکاری داشت که از آن میان می توان به فیلم «گلن گری گلن راس» (Glengarry Glen Ross) در سال ۱۹۹۲ و بازسازی نمایش «سفر طولانی روز در شب» (Long Day's Journey into Night) در سال ۱۹۸۶ در تلویزیون اشاره کرد.

 

او خیلی زود در برادوی به موفقیت دست یافت

 

اکنون که صحبت از تئاتر برادوی به میان آمد باید بگوییم که اسپیسی با بازی در چندین تئاتر توانست موفقیت خود را به عنوان یک بازیگر بااستعداد تثبیت نماید. بدنبال آن وی در مدرسه بازیگری بسیار شناخته شده جولیارد در منهتن حاضر شده و به کمک دوستش وال کیلمر توانست برای بازی در یک فیلم تست بازیگری بدهد. در سال ۱۹۹۱، اسپیسی جایزه تونی را برای بهترین بازیگر تئاتر به خاطر بازی در نقش نیل سیمون در نمایش «گمشده در یانکرز» (Lost in Yonkers) بدست آورد که در آن ها با مرسدس روهل و آیرین وورث همبازی بود.

 

کوین اسپیسی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

مایک نیکولز او را به دنیای فیلم وارد کرد

علاوه بر جک لمون، موفقیت حرفه ای کوین اسپیسی در هالیوود را باید به کارگردانی به نام مایک نیکولز نسبت داد که بعد از یک تست بازیگری در اوایل دهه ۸۰ به اسپیسی حق انتخاب داد که یا برای یک نمایش به نام «چیزهای واقعی» (The Real Thing) به مسافرت برود یا در نیویورک بماند و یا بازیگر جانشین یک نمایش جدید به نام «بهم ریختگی» (Hurlyburly) باشد. اسپیسی گزینه دوم را انتخاب کرد و شانس به او رو کرد زیرا توانست نقش های متعددی را روی صحنه بازی کند. در همان دوران، نیکولز اولین نقش را در دنیای فیلم به اسپیسی داده و بدین ترتیب وی در سال ۱۹۸۶ برای بازی در فیلم کمدی درام «Heartburn» انتخاب شده و در کنار ستارگانی مانند مریل استریپ و جک نیکلسون حضور یافت.

 

سناریو فیلم «مظنون همیشگی» برای کوین اسپیسی نوشته شد

 

نقطه عطف دوران کاری اسپیسی در سال ۱۹۹۵ رخ داد وقتی که در فیلم های موفق متعددی مانند «هفت» (Se7en)، «گریز» (Outbreak) بازی کرده و بعد از آن ها نیز فیلم «مظنونین همیشگی» (The Usual Suspects) که بخاطر آن اولین جایزه اسکارش را بدست آورد. در این فیلم، اسپیسی نقش مردی شرور را بازی می کند که موفق شد در انتهای فیلم یکی از پیچیده ترین تغییرات ناگهانی داستانی را در تاریخ هالیوود رقم بزند.

 

اگر این فیلم را دیده و با خود فکر کرده اید که این نقش را کسی جز اسپیسی نمی توانسته با این مهارت و زیبایی بازی کند باید بدانید که این نقش از همان ابتدا برای کوین اسپیسی نوشته شده بود. در مصاحبه هایی جداگانه با کارگردان فیلم و نویسنده فیلمنامه، به ترتیب برایان سینگر و کریستوفر مک کواری، مشخص شده که هنگام فیلم برداری فیلم «دسترسی عمومی» (Public Access) در سال ۱۹۹۳، کوین اسپیسی نزد این دو رفته و علاقمندی خود برای همکاری با آنان را اعلام کرده بود.

 

برایان سینگر در سال ۲۰۱۶ در مصاحبه با روزنامه گاردین در این باره چنین گفت:" آن زمان او چندان مشهور نبود و ما فکر می کردیم که این پیشنهاد فوق العاده است زیرا ما بازی او در فیلم گلن گری گلن راس را خیلی دوست داشتیم. شیطنت و بامزگی در او موج می زد که برای مغز متفکر شروری مانند شخصیت وربال بسیار بی نقص بود". مک کواری نیز در مصاحبه ای در سال ۲۰۱۴ چنین گفت:

 

" راستش را بخواهید من نقش هایی از دیگر فیلم نامه ها را برای او نوشته بودم. از این رو وقتی او اظهار علاقه کرد با خودم گفت بسیار خوب حال چطور باید او را در این نقش بیاورم؟ چطور باید شخصیتی تا این حد جذاب بسازم که یک بازیگر برنده جایزه تونی بخواهد آن را بازی کند؟ تماشاگران بسیار باهوش هستند. اگر بزرگ ترین بازیگر در این فیلم در نقش وربال قرار می دادید تماشاگر با خود فکر می کرد: خب داستین هافمن کی دست از لنگیدن و بازی کردن برخواهد داشت؟ کوین اما یک بازیگر بسیار بااستعداد بود که کسی انتظار نداشت یکباره شخصیت منفی داستان از آب دربیاید، به خصوص در آن دوره کاری که در آن قرار داشت".

 

کوین اسپیسی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

فیلم «مظنونین همیشگی» راه را برای موفقیت بیشتر هموار کرد

 

بردن جایزه اسکار برای بازی در فیلم «مظنونین همیشگی» درهای زیادی را در هالیوود برای اسپیسی باز کرد از جمله شانس همکاری با کورتیس هانسون. بر اساس مصاحبه ای که در سال ۱۹۹۹ داشت، کوین اسپیسی فاش کرد که هانسون برای سال های متمادی سعی داشته او را در یکی از فیلم هایش به کار گیرد اما استودیوهای فیلمسازی همواره با این موضوع مخالفت کردند.

 

وی در این باره چنین گفته است:" بعد از مراسم اسکار با من تماس گرفته شد و کورتیس گفت: من فکر می کنم که نقش را گرفتم و بر این باورم که این بار دیگر نه نخواهند گفت". این نقش در فیلم «محرمانه لس آنجلس» (L.A. Confidential) در سال ۱۹۹۷ بود که دو جایزه اسکار را بدست آورد و کوین اسپیسی در آن نقش جک وینسنس را بازی کرد.

 

در فیلم «زیبایی آمریکایی» مواد مصرف کرده بود

 

در سال ۱۹۹۹ نیز اسپیسی همچنان در مسیر موفقیت گام برمی داشت و در این سال بود که نقش لستر برنهام، پدری در حومه شهر که در میانسالی دچار بحران خانوادگی می شود، را در فیلم برنده جایزه اسکار «زیبایی آمریکایی» (American Beauty) ایفا کرد. برنهام در دوران میانسالی دچار بحرانی شدید شده و همراه با همسایه اش به کشیدن حشیش روی می آورد. سام مندز، کارگردان فیلم بر این باور است که در این صحنه ی بخصوص، اسپیسی از روش متد اکتینگ کمک گرفته بود.

 

وی در این باره چنین گفته است:" در «زیبایی آمریکایی» صحنه ای وجود دارد که او و دیگر شخصیت داستان در حال نئشه کردن هستند که شاید واقعاً حشیش مصرف می کنند. نمی توانم این موضوع را تایید کنم. در یک لحظه کوین خنده ای سر می دهد که می توان گفت تنها زمانی که کسی حشیش مصرف کرده رخ می دهد. او از خندیدن خسته شده بود و چشمانش در برابر دوربین باز و بسته می شد زیرا دنبال من می گشت که فیلم برداری را قطع کنم و بگویم که نخند، این چیزی نیست که من از تو می خواهم.

 

و من گفتم ادامه بده. به نظر من بسیار جادویی بود و او ادامه داد و این صحنه تمام فیلم را تحت الشعاع قرار داد". به هر ترتیب چه واقعاً حشیش مصرف کرده باشد و چه نباشد بازی خیره کننده اسپیسی در این فیلم جایزه اسکار بهترین بازیگر را برای وی به ارمغان آورد.

 

 

هزاره جدید چالش های جدیدی را برای وی به همراه داشت

 

اگر چه وی در اوایل قرن جدید دو جایزه اسکار را یدک می کشید، اما سال های اول قرن بیست و یکم با چندین شکست برای وی همراه بود که از آن میان می توان به فیلم های «به دیگری نیکی کن» ( Pay It Forward) و «کی-پکس» ( K-PAX) و دو فیلم دیگر که علی رغم امیدواری به مراسم اسکار در گیشه به شدت شکست خوردند، «اخبار کشتیرانی» (The Shipping News) و «زندگی دیوید گیل» ( The Life of David Gale)، اشاره کرد. کوین اسپیسی نیز بیش از یک بار در مورد این دوره ناخوشایند صحبت کرده و اعلام کرده که در این دوران بدترین بازی های خود را داشته است.

 

کوین اسپیسی به تئاتر باز می گردد

 

با توجه به شکست های متعدد در دنیای فیلم های سینمایی، اسپیسی به لندن رفته و کارگردانی در یک تئاتر خاص را بر عهده گرفت. اگر چه این دوران از فعالیت حرفه ای کوین اسپیسی با فراز و نشیب هایی همراه بود اما او همچنان تا سال ۲۰۱۵ در این نقش به فعالیت هنری ادامه داد و بار دیگر هنر خود را در این عرصه به رخ کشید.

 

کوین اسپیسی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

به شهرت رسیدن دوباره در تلویزیون

 

مانند بسیاری از بازیگران این عصر، کوین اسپیسی بار دیگر موفقیت را در تلویزیون یافت. این اتفاق در واقع در سال ۲۰۰۸ رخ داد، زمانی که وی برای بازی در درام سیاسی «بازشماری» (Recount) و همچنین تهیه کنندگی فیلم تلویزیونی «برنارد و دوریس» (Bernard and Doris) با بازی رالف فاینس و سوزان ساراندون نامزد دریافت جایزه امی شد. بدون شک این موفقیت ها باعث شد که نت فلیکس به فکر ساخت سریال تلویزیونی مشهور و تحسین شده «خانه پوشالی» (House of Cards) در سال ۲۰۱۳ بیفتد که جوایز گلدن گلوب و ۵ نامزدی جایزه امی را برای کوین اسپیسی در پی داشت.

 

انحرافات جنسی وی برای مدت مدیدی ورد زبان بوده است

 

مخفی نگه داشتن روابط شخصی و خانوادگی کوین اسپیسی در دو دهه اخیر باعث شده بود که شایعاتی همواره در مورد انحرافات اخلاقی وی وجود داشته باشد. برای مثال در سال ۱۹۹۷ وی در مصاحبه ای با مجله اسکوایر این ذهنیت را ایجاد کرد که ممکن است وی همجنسباز باشد. وی بعدها در مصاحبه ای در سال ۱۹۹۹ چنین گفت:" من ازدواج نکرده ام و در مورد زندگی شخصی ام صحبت نمی کنم، پس این شاید بدین معنا باشد که من همجنسباز هستم.

 

بسیاری از زنان فکر می کنند که  ادعاهای این مقاله ممکن است واقعیت داشته باشد. و این موضوع برای آن ها به یک چالش تبدیل می شود. آن ها می خواهند کسی باشند که من را تغییر می دهند. بگذارید سعیشان را بکنند". همان سال وی در مصاحبه ای با ساندی تایمز، همجنس بودن خود را رد کرد. با این وجود اما شایعات همچنان ادامه داشت و بسیاری برخی از صحبت های او در زندگینامه اش را دال بر همجنسباز بودن او دانسته اند.

 

در نهایت رسوایی اخلاقی همه چیز را روشن کرد

 

در اکتبر ۲۰۱۷، بازیگری به نام آنتونی رپ در مصاحبه ای با سایت بازفید ادعا کرد که کوین اسپیسی زمانی که او ۱۴ سال سن داشته سعی کرده با او رابطه نامتعارف برقرار کند، ادعایی که تمام هالیوود را شوکه کرد. وی گفت بعد از این که زنان زیادی داستان اذیت و آزارهایی که هاروی واینستاین در حقشان انجام داده بود را رسانه ای کردند وی نیز ترغیب شد که این موضوع را با رسانه ها در میان بگذارد.

 

بلافاصله پس از ادعای رپ، کوین اسپیسی مجبور به عذرخواهی شد و از این موقعیت برای اعلام این که همجنسباز است استفاده کرد. وی در این باره چنین گفت:" من می دانستم که داستان های دیگری آن بیرون در مورد من وجود دارد و بسیاری از آن ها به این دلیل قوت گرفته اند که من زندگی شخصی ام را پنهان نگه داشته ام. همانطور که افرادی که به من نزدیک هستند می دانند، در زندگی ام من با مردان و زنان متعددی ارتباط داشته ام. در طول زندگی ام روابط دوستانه ای با مردان داشته ام و اکنون انتخاب کرده ام که با مردان زندگی کنم. می خواهم در این مورد صادق باشم و آزادانه سخن بگویم و می خواهم این کار را با سوال کردن در مورد رفتار خودم آغاز کنم".

 

کوین اسپیسی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

اتهامات بیشتری در مورد او رسانه ای می شود

 

بعد از مصاحبه آنتونی رپ، مردان زیادی ادعا کردند که در طول این سال ها کوین اسپیسی با آن ها بدرفتاری داشته است. در این میان هری دریفوس، فرزند ریچارد دریفوس بازیگر مشهور، اعلام کرد زمانی که تنها ۱۸ سال داشته، کوین اسپیسی در شهر لندن او را مورد آزار جنسی قرار داده است. این اتهامات خیلی زود باعث شد که کوین اسپیسی اعتبار خود را از دست بدهد.

 

نت فلیکس به یکباره تمامی ارتباطات خود را کوین اسپیسی قطع کرد و آینده سریال «خانه پوشالی» را در ابهام فرو برد. ریدلی اسکات نیز اعلام کرد که صحنه های مربوط به کوین اسپیسی در فیلم «تمام پول دنیا» (All the Money in the World) را با بازیگری دیگر از نو و با کریستوفر پلامر فیلم برداری خواهد کرد. این فیلم در نهایت در دسامبر ۲۰۱۷ با بازی کریستوفر پلامر اکران شد. گفته می شود که اکنون کوین اسپیسی در حال درمان خود و اصلاح رفتاری خود است.

 

 

bartarinha.ir
  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش