سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۰۷:۱۹ - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۳۶۵۷
چهره ها در سینما و تلویزیون

لطیفه‌های نیم میلیاردتومانی آقای کمدین!

حسن ریوندی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

تالار وزارت کشور این روزها میزبان کنسرت خنده حسن ریوندی است. کمدین، شومن، مقلد صدا و یا هر چیز دیگری که شما بنامیدش؛ که تمام متر و معیار و رکوردهای برنامه‌های این چنینی را رد کرده و به دستاوردهایی رسیده که بیا و ببین!سال گذشته در چنین روزهایی که شهر در التهاب انتخابات می‌سوخت؛ یکی از مهمترین خبرگزاری‌های این دیار خبری داد که بعد از گذشت یک‌سال هنوز هم نمی‌شود هضمش کرد. آن خبرگزاری معتبر از بلیت‌های ٣٠٠‌هزار تومانی کنسرت خنده یکی از ستارگان دنیای مجازی خبر داده بود. ستاره‌ای به نام حسن ریوندی؛ که درحالی بلیت‌های ٢٥٠ و ٣٠٠‌هزار تومانی برای کنسرتش فروخته بود که تا آن زمان گران‌ترین بلیت‌هایی که در کنسرت‌های ایران به فروش رفته بود، بلیت‌های کنسرت کیتارو آهنگساز جهانی مطرح ژاپنی بود که مرغوب‌ترین ردیف‌هایش به قیمت ۱۹۵‌هزار تومان فروخته شده بود.

 

حالا کسانی که این عصرها از مقابل تالار وزارت کشور می‌گذرند خبر می‌دهند که جدیدترین کنسرت‌های خنده این چهره که از رسانه‌های مجازی رشد کرده، حتی شلوغ‌تر از کنسرت‌های‌ سال گذشته‌اش شده است. کنسرت‌هایی که به گفته سایت ایران کنسرت، قیمت بلیت‌هایش از ٤٠‌هزار تومان آغاز شده و درنهایت به بلیت‌های ۲۰۰، ۲۵۰ و حتی ۳۰۰‌هزار تومانی ردیف‌های جلو ختم می‌شود و این یعنی در این شهر کسانی هستند که ٣٠٠‌هزار تومان می‌دهند تا یک ساعت به جوک‌های ریوندی بخندند‍ و به طور متوسط  درآمد نیم‌میلیارد تومانی به جیب برگزارکنندگان کنسرت خنده بریزند.

 

حسن ریوندی کیست؟

کمدینی که در کنسرت‌هایش رکوردهای قیمتی را یک به یک فرو می‌ریزد؛ برای مخاطبانش چهره چندان آشنایی نیست. کسی که جز یک‌سری هنرنمایی‌ آن چنانی دربرخی کانال‌های تلگرامی و نظایر آنها؛ نه سابقه‌ای دیگر دارد و نه سلیقه آشکار و ظرفیت و استعدادی. تنها اطلاعاتی که درباره ریوندی می‌شود یافت در بخشی از کاتالوگ یکی از اجراهای این استندآپ کمدین آمده: ریوندی کار خود را با تقلید صدای شخصیت‌های کارتونی شروع کرد و سپس به تقلید صدای خوانندگان سنتی ایران ازجمله شهرام ناظری و خوانندگان پاپ همچون ناصر عبداللهی و علیرضا عصار پرداخت. اما این‌که این شومن در کنسرت‌هایش چه می‌کند که مخاطبانش با طیب خاطر دست در جیب کرده و ٣٠٠‌هزار تومان می‌دهند؛ علاوه بر این‌که در عمق خود «کم‌ فرهنگی قشری که قاعدتا آن‌قدر مرفه و متمول است که می‌تواند بلیتی با چنین قیمتی را برای خود و خانواده‌اش خریداری کند» را به نمایش می‌گذارد؛ که همچنین راحتی کار کمدین‌های این دیار را هم نشان می‌دهد. ریوندی درباره کنداکتور برنامه‌هایش گفته که «در کنسرت خنده به‌عنوان یک استندآپ کمدین به مدت یک ساعت و نیم مطالب طنز اجتماعی می‌گویم.» همین. ظاهرا خنده در این مرز و بوم متاسفانه بدل به کالایی چنان کمیاب شده که برنامه‌ای چون کنسرت خنده با کنداکتوری که یک در میان لطیفه‌گویی است و تقلید صدا؛ می‌تواند گل سرسبد تمام برنامه‌های تفریحی به شمار آید. اما هنوز هم که هنوز است خیلی‌ها بر این باورند اگر قرار باشد بلیت چنین برنامه‌ای ٣٠٠هزار تومان باشد؛ آن وقت هزینه آبونمان کانال‌های ماهواره‌ای که پر از تقلید صدای خوانندگان هستند، نباید چندبرابر این مبلغ باشد؟آیا سالن وزارت کشور مناسب ریوندی است؟

 

همه‌چیز ممنوع؛ خنده آزاد

پاسخ این پرسش نیاز به یک مقدمه‌چینی تاریخی دارد. تالار وزارت کشور که از آن به رسمی‌ترین سالن کشور یاد می‌شود، سالنی است که در سال‌های اخیر به‌خصوص در زمینه موسیقی با سخت‌گیری‌های فراوان، بیشتر مشتاقان اجرای برنامه را رنجانده و درنهایت به اجرا در تالارهای دیگر واداشته. سالنی که‌ سال گذشته در همین روزها مدیرش با افتخار گفت که موسیقی پاپ واجد کیفیت لازم برای اجرا در این سالن نیست.

 

سالنی که در برنامه‌ سال گذشته‌اش می‌توان به نام‌هایی چون همای، عالیم قاسیموف، همایون شجریان، سالار عقیلی و شهداد روحانی برخورد که نشان می‌دهد معیارهای انتخاب خوانندگان به‌طور جدی در این سالن رعایت می‌شود. به‌خصوص که نام این تالار، وزارت کشور است که می‌تواند به این معنا باشد که اجراهای این سالن تا حد زیادی از معیارهای مدنظر دولت بهره‌مندند. حالا ناگهان این‌که می‌بینیم حسن ریوندی در این سالن روی صحنه می‌رود، آن هم با قیمتی که همان‌گونه که قبلا در این صفحه اشاره شده بود، حتی در کنسرت‌های غول‌هایی چون استاد شجریان و شهرام ناظری نیز مناقشه‌برانگیز است؛ آیا مشکوک نیست و نمی‌تواند بحث را به جاهای خاصی بکشاند؟

 

قیمت بالای کنسرت خنده

ریوندی: یک پزشک هم ماهی ٨٠٠‌میلیون می‌گیرد!!

در پاسخ به کسانی که قیمت بلیت کنسرت خنده را بالا می‌دانند؛ حسن ریوندی مواردی چون افزایش هزینه‌های برگزاری کنسرت و تبلیغات گران را جزو دلایل گرانی بلیت این برنامه زنده می‌داند. اما ادامه حرف‌های او بامزه است: خیلی‌ها به من می‌گویند که خوش به حالت که درآمد سرشاری داری. من از این حرف‌ها تعجب می‌کنم. بارها گفته‌ام درحالی‌که یک تاجر با یک تلفن میلیاردها تومان پول جابه‌جا می‌کند یا یک پزشک جراح در ماه حدود ٨٠٠‌میلیون تومان درآمد دارد؛ این ارقام کجایش زیاد است؟ ببینید همتاهای من در آمریکا و‌ اروپا سالی ٣٥‌میلیون دلار درآمد دارند.

 

قیمت شادی چقدر است؟ یک‌بار پس از اجرای برنامه دیدم شخصی که افسردگی شدید داشته، نیم ساعت سر اجرای من قهقهه زده است و پزشکش گفت نیم‌ساعت خنده او برابر با سه سال مراقبت ویژه است. من می‌خواهم بیماری‌های روان را از مردم دور کنم تا بتوانم سلامت جسم و روح را هدیه دهم و این برای من مثل عبادت می‌ماند.

 

میهمانان ویژه حسن ریوندی

هنرپیشگان کنسرت‌های خنده

درباره کنسرت‌های خنده نکته مهم این‌ است که علاوه بر مردم عادی قشر خاصی با ادعاهای روشنفکری نیز از این کنسرت‌ها استقبال می‌کنند. صفحه شخصی ریوندی پر است از عکس‌های هنرمندانی که در کنسرت‌های خنده حضور یافته و خوب هم خندیده‌اند. شاهد این مثال عکس‌های پرشمار سوپراستارهایی چون امین حیایی، محمدرضا گلزار، الناز شاکردوست، رامبد جوان، سیامک انصاری، محمد اصفهانی، احمد پورمخبر، هرمز شجاعی‌مهر و... است که در کنسرت خنده حسن ریوندی یک‌ساعت‌ونیم خندیده‌اند. اکبر عبدی، پوریا پورسرخ، نرگس محمدی، لیلا بلوکات و نسرین مقانلو هم میهمان ویژه این کنسرت بوده‌اند...

 

مقایسه قیمت بلیت کنسرت ریوندی با دیگر آثار هنری

حسن ریوندی درحالی بلیت‌های کنسرت خنده را ٣٠٠تومان می‌فروشد؛ که کنسرت‌ها و برنامه‌هایی در حوزه‌های دیگر ارقامی در چنین حد و اندازه‌هایی را در رویایشان هم نمی‌توانند تصور کنند. آن‌هم درحالی ‌که برنامه‌های ارزشمندی که در سال‌های اخیر با ده‌ها عوامل هنری و فنی و طراحی‌های ویژه صحنه و لباس ساخته شده‌اند؛ خودشان با اتهام گرانفروشی روبه‌رو بوده‌اند. مثلا نمایش الیور توئیست با بازیگرانی چون نوید محمدزاده، مهناز افشار و آتیلا پسیانی؛ و کنسرت نمایش سی با حضور همایون شجریان، بهرام رادان، سحر دولتشاهی و صابر ابر...

اطاله کلام نمی‌کنیم و فقط مروری داریم بر قیمت بلیت‌های برخی کنسرت‌ها و برنامه‌های سال‌های اخیر.

  کنسرت خنده ٢٥٠ و ٣٠٠‌هزار تومان

  نمایش الیورتوئیست ٤٠‌هزار تا ٩٠‌هزار تومان

  کنسرت نمایش سی ٢٥‌هزار تا ١٩٠‌هزار تومان

  کنسرت سالار عقیلی ٣٥ تا ١٥٠‌هزار تومان

  کنسرت علیرضا قربانی ٣٠ تا ١٥٠‌هزار تومان

  کنسرت رضا یزدانی ٣٥ تا ١٥٠‌هزار تومان

  کنسرت سیمین غانم ٤٠ تا ١٠٠‌هزار تومان

  كنسرت حسين عليزاده ٤٠ تا ١٠٠‌هزار تومان

  ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی ٤٠ تا ١٠٠‌هزار تومان

  کنسرت شهرام و حافظ ناظری ٣٠ تا ١٣٠‌هزار تومان

  سیرک بین‌المللی ایران پرتقال ٢٥ تا ٤٠‌هزار تومان

نمونه‌ای از لطیفه‌های ریوندی در کنسرتش

اگر تاکنون شانس یا فرصت یا ٣٠٠ هزار تومان ناقابل نداشتید که بنشینید پای برنامه فاخر حسن ریوندی؛ نمی خواهم بگویم چیزی را از دست نداده اید. اتفاقا چرا. جوک های حسن آقا را از دست داده اید. جوک هایی که چند تا از آن بامزه هاشان را انتخاب کرده ایم تا با فضای کنسرت خنده آشنا شوبد. اما اگر حس می کنید چندان هم بامزه نیستند، به خدا تقصیر ما نیست. این ها تازه بامزه ترین ها هستند!

 

    پسرهای ایرانی اول شکست عشقی به دنیا میان بعد دست‌وپا در می‌آورند.

    پسره به خاطر دختره رگ دستشو زده بود بردنش بیمارستان درجا عاشق پرستارشد. مدام عاشق میشن.

    یکی از رفقا میگفت کاش خدا قبل از این‌که ما رو از دنیا ببره ٥دقیقه قبلش فرصت بده گوشی‌هامونو فرمت کنیم. و الا نه‌تنها مجلس ختم نمی‌گیرن بلکه جنازه‌مان را هم آتش می‌زنند.

 

    صحبت از سربازی شد در مراسم خواستگاری می‌گفتن سربازی تنها راهیه که پسرها میرن و آدم میشن اما دخترا چی؟ نگران نباشید دخترا فرشته‌اند. اما این را بدانید مقام آدم از فرشته بالاتره تو خارج تو فیلم‌ها آدم می‌بینه پلیس می‌زنه به شیشه قربان شما تخلفی مرتکب شدید میگه اجازه هست مدارکتونو ببینم حالا تو ایران میگه ننویس آقا، جان مادرت ننویس دستشو می‌بوسه پاشو می‌بوسه.

 

    یک درس بسیار مهم خواستگاری. اگر خواستگار یک در‌میلیون آمد، اگر خواستگار اومد و شما سینی چایی آوردید، اگر از دورترین نقطه چای برداشت بسیار خوشش آمده مطمئن باشید از شما خوشش آمده بله را بگید که دیگه کار تمومه اگر از وسط سینی برداشت بعدها خوشش میاد بردار بله را بگو فرصت را از دست نده، اگر از همون جلو برداشت یکم بد قلقه اما عاشقتون میشه. می‌خوام بگم بله را بگید هدف من این بود نذارید بره این بره خدا می‌دونه بعدی کی بیاد.

 

    بالاترین میزان صدقه را ما ایرانی‌ها می‌دهیم، بیشترین میزان تصادف را ما داریم. نمی‌دونم پولا پول نیستن یا صندوق‌هارو سیخ‌کاری کردن.

 

دریا فرج‌پور

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 17
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش