به گزارش ایسنا، در حالی که اولین روز برگزاری جشنواره حسنات ساعات پایانی خود را طی میکرد فیلمنامهنویسان اصفهانی در نشستی با کامبوزیا پرتوی به بحث و تبادل نظر پرداختند؛ نظراتی که فیلمسازان را تشویق میکرد یا برای ادامه کار به فکر فرو می برد.
این فیلمنامه نویس در این جلسه اظهار کرد: برای پیدا کردن روایتهایتان باید در رابطه با همان موضوع مطالعات زیادی داشته باشید تا بتوانید روایت را پیدا و فیلمنامهتان را یادداشت کنید.
پرتوی افزود: نوشتن هر فیلمنامه نیازمند اقتضای دوره زمانی خود است. در زمان جنگ نقاشی کودکان سیاه و سفید بود به همین دلیل آن روز جامعه نیازمند فیلم شاد بود، به همین دلیل "دستمال گلدار گلنار" تولید شد، اما اکنون نیازها تغییر کرده است و به همین دلیل "کامیون" نوشته میشود.
او با اشاره به مهمترین بخش فیلمنامه که روایت کردن است، گفت: اول باید بدانیم فیلنامه چیست و از نوشتن شروع کنیم. اگر دقت کنیم نوشتن اصل موضوع است، همانطور که در قرآن آمده "قسم به قلم "و در انجیل آمده خدا کلمه را آفریده است.
پرتوی با بیان اینکه برای اثر گذاشتن باید روایت را برای فیلمنامه در نظر بگیریم، خاطرنشان کرد: فیلمنامه حرفی است برای گفتن، گفتن برای دیگران با هدفی مشخص که در ذهن داریم. ما با فیلمنامه باید حرف و هدف را همزمان ارائه دهیم.
- 18
- 6