دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۸:۴۳ - ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۶۵۹۹
چهره ها در سینما و تلویزیون

ایرج طهماسب: من نمی‌روم و تا انتها هستم

ایرج طهماسب,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
ایرج طهماسب در مراسم تقدیرش در اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه «حسنات» گفت: باید بگویم که نه! من نمی‌روم و تا انتها هستم.

به گزارش ایسنا، در بخش تقدیر از ایرج طهماسب با نام «لاله های واژگون»، ابتدا متنی که توسط فریدون خسروی کارشناس، کارگردان و فیلم‌نامه‌نویس اصفهانی نگارش شده بود قرائت شد و سپس ایرج طهماسب بر روی صحنه آمده و با حاضران سخنانی گفت.

 

طهماسب در این مراسم گفت: اصفهانی ها سلام! پیش از این هم گفته‌ام که من تاسف می خورم چرا اصفهانی نیستم، صحبت از لاله شد و من یاد لاله های واقعی افتادم.

 

او با بغض و گریه ادامه داد: ما نوکر مردم هستیم و من اصلا در برابر آنها عددی نیستم.

 

وی در ادامه با خنده بیان کرد: چند سال پیش برای من بزرگداشتی گرفتند و من این را گفتم «اگر فکر می کنید برای من بزرگداشت بگیرید، من می روم، اشتباه می کنید»، اکنون نیز همان جملات را تکرار می‌کنم، باید بگویم که نه! من نمی‌روم و تا انتها هستم.

 

در این لحظه محمدحسین لطیفی نیز که برای بزرگداشت ایرج طهماسب به اصفهان سفر کرده بود لحظاتی پشت تریبون رفته و در سخنانی کوتاه مطرح کرد: من امسال بارها به اصفهان سفر کردم و آن را و همه بچه‌های اصفهان را بسیار دوست دارم.

 

لطیفی خطاب به طهماسب،ادامه داد: پیش از این گفته‌ام و باز هم خطاب به «ایرج» می‌گویم که بچه‌های ما غیر از شما کسی را ندارند، پس  بی‌مهری‌های ما را به حساب دیگری گذاشته و همیشه حضور داشته باشید تا ما هم از وجود و کارهای زیبای شما لذت ببریم.

 

او گفت: من به شخصه هنوز و هنوز می توانم از ایرج طهماسب بیاموزم.

 

آیین اختتامیه هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه"حسنات" شامگاه ۲۵ اردیبهشت ماه در اصفهان با حضور جمعی از مسئولان و هنرمندانی چون محمدرضا فروتن، کیومرث پوراحمد، ایرج طهماسب، محمدحسین لطیفی، امرالله احمد جو کارگردان «روزی روزگاری» و دیگر هنرمندان برگزار شد.

 

حسین ملایی، رییس جشنواره حسنات با بیان اینکه بسیار خرسندیم که امسال نیز توفیق یافتیم تا هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات با موضوع احسان و نیوکوکاری را در شهر اصفهان برقرار کنیم،‌افزود: سال‌های گذشته به تنهایی قادر به برگزاری این جشنواره نبودیم و نهادهای استان با ما همکاری کردند که امیدواریم در آینده نیز با همت دست اندرکاران و مسئولان استانی این رویداد فرهنگی ادامه پیدا کند.

 

نسل جوان به جشنواره‌هایی مانند حسنات چشم دوخته‌اند

وی با بیان اینکه جشنواره حسنات برای اصفهان و ایران دارای اهمیت است، گفت: نسل جوان به این جشنواره ها چشم دوخته اند تا خود را بیازمایند و با ساخت فیلم‌های کوتاه آن را میدانی برای تجربه در زمینه فیلمسازی قرار دهند.

 

وی با ابراز اینکه با مشاهده داوران جوان که با علاقه‌مندی در این صحنه حضور دارند به واقع به آینده کشور امیدوار می‌شویم، تصریح کرد: این افراد با عشق و علاقه به میدان فیلمسازی گام نهادند و در آینده کشور نقش ویژه دارند.

 

ملایی با تشکر از تمام هنرمندانی که از سال‌های گذشته تاکنون در این جشنواره حضور یافتند، بیان کرد: در سال‌های گذشته میزبان هنرمندان معروف کشور بودیم که دارای آثار گران بهایی در عرصه هنر بودند و دستی در کارهای خیر نیز داشتند و بر این اساس امسال نیز در خدمت هنرمندانی مانند همایون اسعدیان، حسن اکلیلی و ایرج طهماسب هستیم.

 

وی اضافه کرد: بزرگداشت ایرج طهماسب امشب برگزار می شود و دو هنرمند گرامی دیگر نیز در افتتاحیه هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان تجلیل شدند.

 

مردم کشور به شادمانی نیاز دارند

رییس جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان تاکید کرد: فراموش نکنیم که مردم کشورمان از کودک، نوجوان، جوان و پیر به شدت به شادمانی نیاز دارند و ما حضور هنرمندانی که در این امر مقدس نقش دارند را در جشنواره حسنات گرامی می داریم.

 

وی افزود: گرچه ما بضاعت کافی برای تقدیر از این هنرمندان نداریم اما تمامی افرادی که دغدغه فرهنگ هنر و اعتلای فرهنگ کشور را دارند در نزد ما عزیز و مورد تقدیر هستند.

 

ملایی با گرامیداشت یاد زاون اظهار داشت: جشنواره حسنات با همت والای زاون قوکاسیان شکل گرفت و پس از وی حضور صدرعاملی به عنوان دبیر جشنواره به ما این توان و امید را داد که با قدرت بیشتری این راه را ادامه دهیم.

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه کانون حسنات یک موسسه خیریه خصوصی است، گفت: بر این اساس برگزاری این جشنواره با این ویژگی ها در کشور از سوی یک کانون قرض الحسنه بی نظیر است و ما برآنیم که نگاهی که به احسان و نیکوکاری داریم با همت شما هنرمندان مشوق کار خیر و نیکوکاری گسترش دهیم.

 

می‌توان با اندک کار خیری احساس انسانی را ارتقاء بخشید

رییس جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان گفت: هر فردی می‌ تواند در صورت اراده با زبان، قدم و قلم کاری در راه خیر و نیکی یه سرانجام رساند، برای این امر لازم نیست حتما از مکنت مالی برخوردار باشیم بلکه با اندکی کار خیر مانند دست نابینایی را گرفتن، کمک به یتیم و بیماران می توان این احساس انسانی را ارتقا بخشید.

 

وی گفت: امیدواریم که انسان‌ها با کمک به یکدیگر هم در شادی و آرام یکدیگر شریک باشند تا همگی به سمت نهادینه سازی جامعه سالم حرکت کنیم.

 

در ادامه این مراسم پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرائت شد و سپس  علیرضا رضاداد دیگر مهمان این مراسم نیز گفت: برگزاری جشنواره «حسنات» یکی از کارهای نیک است که توسط زاون قوکاسیان راه اندازی شده است. باید اعلام کنم برگزاری جشنواره کودک و نوجوان در اصفهان دایمی شده است و  این نوید را می‌دهم که به پیشنهاد اعضای شورای شهر اصفهان در جلسه دبیرخانه، جایزه زاون قوکاسیان برای جشنواره کودک و نوجوان طراحی شده است که توسط خود هنرمندان اصفهانی داوری میشود.

 

هنگام نوبت اهدای جوایز نیز ابتدا برگزیدگان بخش فیلمنامه جشنواره معرفی شدند و دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی بهترین فیلمنامه کوتاه در این بخش به «مغاک» نوشته لیلا حکمت نیا از تهران رسید و جایزه بهترین فیلمنامه کوتاه پویانمائی نیز به «پرنده آرزوها» نوشته زیبا ارژنگ از اراک تعلق گرفت.

 

فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره حسنات بسیار درخشان بود

رسول صدرعاملی، دبیر هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات نیز در این آیین گفت:  هفتمین دوره جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان به سرانجام رسید و شاهد اتفاقات درخشانی بودیم که تکامل بخش تلاش های دوره ششم و ماقبل آن است.

 

وی با بیان اینکه دوره هفتم جشنواره حسنات بسیار شگفت انگیز بود، افزود: از دیدگاه من این تنها اتفاق در جهان است که یک کانون خیر صندوق قرض الحسنه با سینما در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند تا به این نتیجه برسیم هیچ حسنه‌ای بالاتر از نیکوکاری نیست که این امر نیز فقط از راه سینما امکان پذیر است.

 

دبیر جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان تاکید کرد: بیش از ۳۰ فیلم بخش مسابقه امسال با فاصله زیادی از سال‌های قبل بسیار درخشان بودند و امیدواریم این فیلم‌ها پس از جشنواره تکثیر شود و در اختیار همگان قرار گیرد.

 

جشنواره اصفهان منحصر به اصفهانی‌ها نیست

وی با بیان اینکه این جشنواره فقط منحصر به اصفهانی‌ها نیست بلکه جشنواه‌ای ملی است و در ادامه می خواهیم جهانی بیاندیشد، تاکید کرد: بسیاری از کشورهای جهام از ما خواستند فیلم‌های آنها درباره احسان و نیکوکاری رابه نمایش بگذاریم که این سال آینده رخ می دهد.

 

فیلمنامه های برگزیده جشنواره حسنات چاپ می شود

صدرعاملی با بیان اینکه این درخواست را داشتیم که فیلمنامه های برگزیده چاپ شود، بیان داشت: امسال در زمینه پویانمایی نیز رشد چشمگیری داشتیم.

 

مبلغ حسنات در فضای مجازی باشید

وی اضافه کرد: جشنواره حسنات از آغاز تاکنون به طور متوسط سه تا چهار فیلمساز حرفه ای را به سینمای ایران معرفی کرده است که به پویایی ذهن خلاق فیلمسازانی مربوط است که در سرتاسر این سرزمین زندگی می‌کنند.

 

دبیر جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان تاکید کرد: هیات انتخاب جشنواره بسیار سخت گیرانه عمل کردند و از میان دو هزار فیلم ۳۰ مورد را برگزیدند که این انتخاب شش تا هفت ماه مانده به جشنواره بسیار وقت گیر بوده است.

 

وی با بیان اینکه جشنواره حسنات  نگاه به  دست دولت نداشته و افتخار میکند که توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، گفت: از همه شما می‌خواهم که مبلغ حسنات در فضای مجازی مانند اینستاگرام باشید و تک تک شما به عنوان یار حسنات ما را تنها نگذارید.

 

حسنات هنرمندان خلاق به جامعه هنری عرضه می‌کند

قدرت الله نوروزی شهردار اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه خوشحالم که در جمع هنرمندان اصفهانی هستم، اظهار داشت: هفتمین جشنواره ملی فیلم کوتاه حسنات اصفهان را پشنت سر گذاشتیم، جشنواره‌ای که می تواند همه هنرمندان را در عرصه خدمت به کودکان و بزرسالان و نوجوانان توانمند کند.

 

وی افزود: این جشنواره در طول هفت دوره برگزاری فرهنگ احسان و نیکوکاری را توسعه می‌دهد و و هر بار در راستای ترویج رفتار همراه با اخلاق و رعایت حقوق شهروندی توفیقات بیشتری به دست آورده است.

 

شهردار اصفهان با اعلام این خبر که دیروز جشنواره بین‌المللی کودک و نوجوان به طور دایمی مختص اصفهان شد، بیان داشت:  با امضای توافق نامه‌ای میان شهرداری اصفهان و وزارت ارشاد قرار است این جشنواره هرسال در اصفهان برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: در کنار این جشنواره، «حسنات »که از تجربه طولانی در طول شش سال برخوردار بوده  است شهر خلاق اصفهان را در زمینه هنر برای هنرمندان تواناتر می کند و هنرمندانی خلاق به جامعه هنری عرضه می کند.

 

نوروزی با بیان اینکه اصفهان هرسال درخشان تر از گذشته در عرصه هنر خودنمایی می کند، گفت: اصفهان شهری خلاق است که می تواند جلوه گر همه هنرها باشد  همانگونه که در چند سال گذشته در عرصه فیلمنامه نویسی و ساخت فیلم بسیار خوب درخشیده است.

 

هنرمندان اصفهان را کانون هنر در همه عرصه‌ها معرفی کنند

وی با بیان اینکه بهره مندی هنرمندان می تواند اصفهان را کانون هنر در همه عرصه ها به ویژه فیلم وسینما معرفی کند، ابراز داشت: اصفهان، شهری که مظهر همه زیبایی ها و هنرمندان برجسته است و همه هنرمندان ایرانی به آنها علاقه دارند، آنها می توانند در کنار کسانی که برای برگزاری این جشنواره‌ها هزینه می‌کنند  قرار گیرند تا سطح کیفی آثار ارتقا یافته و شاهد فیلمهای موثر و آموزنده در  عرصه احسان و نیکوکاری باشیم.

 

شهردار اصفهان  اضافه کرد: از دست اندرکاران جشنواره که این جمع را گرد هم آورده و از هنرمندان تقدیر کردند سپاسگزاری می کنم و امیدواریم در جشنوارهای بعدی از شخصیتهای برجسته هنری مانند ایرج طهماسب بیشتر بهره ببریم.

 

وی گفت: علاقه مندیم تا آقای طهماسب برای جشنواره بین المللی کودک نیز بیشتر فعال باشند و همانگونه که علاقه وافر خود به اصفهان را نشان دادند در این عرصه نیز بیشتر فعالیت کنند.

 

تجلیل از برترین‌ها

در بخش فیلم‌های کوتاه داستانی، مستند و پویانمایی به انتخاب هیات داوران جوان، فیلم «حیوان» به کارگردانی بهمن و بهرام حاج ابول لو(ارک)از تبریز موفق به کسب عنوان بهترین فیلم کوتاه داستانی از نگاه داوران جوان شدند و مهدی اسدی از تهران نیز جایزه بهترین فیلم کوتاه مستند از نگاه داوران جوان را برای فیلم «جمعه قالی» دریافت کرد. همچنین جایزه بهترین فیلم کوتاه پویانمائی از نگاه داوران جوان به « ایکی » به کارگردانی پرستو کاردگر از تهران تعلق گرفت.

 

بخش مستند فیلم «بی‌گدار» به کارگردانی علیرضا دهقان از یزد موفق به کسب عنوان بهترین فیلم کوتاه مستند شد و فاطمه مرزبان از گرگان نیز جایزه بهترین بهترین کارگردانی فیلم کوتاه مستند را برای فیلم «من می‌مانم» دریافت کرد.

 

همچنین جایزه بهترین پژوهش به «مرز مه‌آلود» به کارگردانی آتبین حسینی از تهران تعلق گرفت و هیأت داوران جایزه ویژه خود در بخش فیلم مستند را به حجت طاهری از نورآباد ممسنی برای فیلم « زندگی در خور موسی » تقدیم کردند.

 

در این بخش هیأت داوران جشنواره از دو فیلم « داستان عروسک‌ها» به کارگردانی سید مصطفی فخاری نیری از یزد و «داداسلطنه» به کارگردانی هادی احمدی از بانه تقدیر کردند و جایزه دبیرخانه جشنواره نیز به فیلم «رودنامه خوانی»از فرشاد احمدی دستگردی از اصفهان تعلق گرفت.

 

دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و جایزه نقدی بهترین فیلم کوتاه پویانمایی به «داش آکل» به کارگردانی هاجر مهرانی از بوشهر رسید و پرستو کاردگر از تهران نیز جایزه بهترین بهترین کارگردانی فیلم کوتاه پویانمایی را برای فیلم «ایکی» دریافت کرد.

 

همچنین هیات داوران جایزه ویژه خود در بخش پویانمایی را به معین صمدی از کرمانشاه برای فیلم «جمشید، مرثیه‌ای بر یک اسطوره» تقدیم کردند و جایزه بهترین فیلمنامه فیلم کوتاه پویانمائی نیز به فیلم «پیشخدمت » نوشته محمدرضا عابدی از اصفهان تعلق گرفت.

 

در پایان برگزیدگان بخش داستانی جشنواره نیز فیلم «مانیکور» به کارگردانی آرمان فیض از تهران موفق به کسب عنوان بهترین فیلم کوتاه داستانی شد و طوفان نها قدرتی از تهران نیز جایزه بهترین بهترین کارگردانی فیلم کوتاه داستانی را برای فیلم «زونا» دریافت کرد.

 

همچنین جایزه بهترین بهترین فیلمنامه فیلم کوتاه داستانی به «مانیکور» به کارگردانی آرمان فیض از تهران تعلق گرفت و هیأت داوران جایزه ویژه خود در بخش فیلم کوتاه داستانی را به عاطفه محرابی از تهران برای فیلم «ساعت چهار» تقدیم کردند.

 

در این بخش جایزه زاون به فیلم «حیوان» به کارگردانی بهمن و بهرام حاج ابول لو (ارک) از تبریز اهداء شد و هیأت داوران جشنواره از فیلمنامه فیلم کوتاه داستانی « لابلای درختان» به کارگردانی محسن نبوی از شیراز تقدیر کردند.

 

همچنین در بخش فیلم‌های کوتاه داستانی جایزه بهترین تصویربرداری نیز به علی آبپاک از تبریز برای فیلم «حیوان» رسید.

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش