سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۳:۱۶ - ۱۶ تير ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۴۰۴۳۰۶
چهره ها در سینما و تلویزیون

بهترین بازیگران در تاریخ فیلم‌های اکشن هالیوود

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
ژانر اکشن چیزی فراتر از اسلحه، خونریزی و انفجار است. در این مطلب از فیلم های اکشن کلاسیک تا شاهکارهای مدرن، شما را با برخی از بهترین نقش آفرینی ها در تاریخ ژانر اکشن آشنا می کنیم.

به گزارش برترین ها، ژانر اکشن چیزی فراتر از اسلحه، خونریزی و انفجار است. این ژانر دارای تاریخی بسیار طولانی و پرجزییات است که به سال ۱۹۰۳ باز می گردد، زمانی که تماشاگران روی صندلی های خود نشسته و فیلم صامت «سرقت بزرگ قطار» (The Great Train Robbery) را تماشا می کردند.

 

از آن زمان به بعد تماشاگران با فیلم های شاهکاری در این ژانر مانند «بولیت» (Bullitt)، «ارتباط فرانسوی» (The French Connection)، «جان سخت» (Die Hard) و «جان ویک» (John Wick) آشنا شده اند که در هر یک شاهد هنرنمایی های خیره کننده بازیگران آن ها بوده ایم. در این ژانر است که استعداد بسیاری از بازیگران با نشان دادن شجاعت، آسیب و غم مشخص می شود. از فیلم های اکشن کلاسیک تا شاهکارهای مدرن، شما را با برخی از بهترین نقش آفرینی ها در تاریخ ژانر اکشن آشنا می کنیم.

 

۱- سیلوستر استالونه در نقش جان رمبو در فیلم «اولین خون» (۱۹۸۲)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

علیرغم بازی های پرفراز و نشیب استالونه وی بازیگر خارق العاده است و راجر ایبرت او را با مارلون براندو در دوران جوانی مقایسه کرده است. وی برای بازی در فیلم «کرید» (Creed) نامزد دریافت جایزه اسکار شد و بازی اش در فیلم هایی مانند «راکی» (Rocky) و «سرزمین پلیس ها» (Copland) با تحسین منتقدان روبرو شد. اگر چه گاهی صحنه های مجموعه فیلم های «رامبو» مضحک می شود اما استالونه بهترین بازی اش را در فیلم «اولین خون» (First Blood) ارایه داد که در آن نقش یک کهنه سرباز جنگ ویتنام را بازی می کرد که صورتی مهربان و بدنی سخت و ذهنی ترسیده داشت.

 

بازی او در این فیلم بسیار متفاوت از بازی های بعدی او بود. وی در این فیلم نقش شخصیت اصلی داستان را مانند یک بچه بازی می کند، مردی مهربان و دل نرم که برای برقرار کردن تماس چشمی نیز مشکل دارد. او خسته است و در جهنمی که برای او ساخته اند جایی برای آرام گرفتن نمی یابد.

 

از این رو وقتی سعی می شود او را از بین ببرند صورت او از درماندگی و ناامیدی تلخ فرو می رود تا این که رفته رفته به یک ماشین قاتل تبدیل می شود. بازی او با چشم هایش در این فیلم بی نظیر است. گاهی چشم هایش مانند یک حیوان به دام افتاده از حدقه بیرون می زنند و گاهی مانند یک سگ وحشت زده خرناس می کشد.

 

۲-مل گیبسون در نقش مارتین ریگز در فیلم «اسلحه مرگبار» (۱۹۸۷)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

مل گیبسون بازیگر فوق العاده ای است و مهارت بالایی در ترکیب دیوانگی، مردانگی و زمانبندی کمیک دارد. برای تایید این مطلب می توان به فیلم «اسلحه مرگبار» (Lethal Weapon) توجه کرد که بدون شک بهترین فیلم پلیسی با ترکیب مضامین طنز و اکشن است. وی در این فیلم نقش یک پلیس از کنترل خارج شده را بازی می کند که به پیشواز مرگ می رود و از همان ابتدای فیلم مشخص است که با مردی دیوانه روبرو هستیم.

 

تغییر شخصیت او در طول روز و شب بسیار باورنکردنی است. شب مست می کند و در فکر خودکشی است اما صبح پلیسی مغرور و با اعتماد به نفس است که با چشمانی از حدقه بیرون زده در تعقیب تبهکاران است. وی با ترکیب احساسات و دیوانگی توانسته شخصیتی در این فیلم بسازد که به شدت بیننده را با خود همراه می سازد هرچند هیچ پلیسی دوست ندارد با او همکار باشد.

 

۳- ناتالی پورتمن در نقش ماتیلدا لاندو در فیلم «لنون: حرفه ای» (۱۹۹۴)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

معمولاً بهترین نقش آفرینی های بازیگران نوجوان در فیلم های درام و ترسناک دیده می شود اما ناتالی پورتمن وقتی در نقش ماتیلدا لاندو در فیلم «لئون: حرفه ای» (Leon: The Professional) به کارگردانی لوک بسون نقش آفرینی کرد به بازی کودکان در فیلم های اکشن اعتبار تازه ای بخشید. او در سن ۱۱ سالگی با یک تست بازیگری خارق العاده این نقش را بدست آورد و با بازی خیره کننده خود در کنار ژان رنو و گری اولدمن توانست باعث حیرت تماشاگران و منتقدان شود به طوری که بازی او بین یک شخصیت بزرگسال انتقام جو و یک کودک معصوم در نوسان بود. او چنان با اعتماد به نفس در این نقش ظاهر شده که به سختی می توان باور کرد این اولین فیلم پورتمن بوده است.

 

بازی کنترل شده و حضور همراه با بلوغ او در صحنه های فیلم انسان را به فکر فرو می برد. شاید به یاد ماندنی ترین صحنه این فیلم زمانی باشد که وی در حال قدم زدن در راهرو آپارتمان است و وقتی متوجه کشته شدن خانواده اش می شود به سمت در خانه لئون می رود و دیدن ترسی که در نگاه این دختر است انسان را حیرت زده می کند.

 

۴- جینا دیویس در نقش سامانتا کین/چارلی بالتیمور در فیلم «بوسه طولانی شب بخیر» (۱۹۹۶)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سال ۱۹۹۶ سال بسیار مهمی برای ژانر اکشن بود و تماشاگران در این سال با فیلم های بلاک باستر زیادی مانند «روز استقلال» (Independence Day)، «عملیات غیرممکن» (Mission: Impossible)، «صخره» (The Rock) و بسیاری دیگر آشنا شدند. در این میان فیلم «بوسه طولانی شب بخیر» (The Long Kiss Goodnight) کمتر مورد توجه قرار گرفت، شاهکاری با بازی جینا دیویس در نقش زنی که دو شخصیت کاملاً متفاوت داشت.

 

از یک طرف او سامانتا کین است که دوست داشتنی ترین زن خانه دار جهان با رازهای سر به مهر است و از طرف دیگر او چارلی بالتیمور است یک قاتل جذاب که در ناخودآگاه سامانتا پنهان شده است. به لطف داستان پیچیده فیلم که شامل هویت های پنهان و فراموشی است، بدون شک دیویس کار سخت و البته لذتبخشی در به تصویر کشیدن دو نقش متفاوت داشته است.

 

او به عنوان یک زن خانه دار ساده در پی یک حادثه در می یابد که مهارت زیادی در استفاده از چاقو دارد و وقتی که یک تفنگ در دست می گیرد به راحتی و بدون لحظه ای تفکر آن را سرهم کرده و حیرت و تعجب را می توان در چهره او دید. اما وقتی پای چارلی به میان می آید دیویس به یک شخصیت تاریک بسیار متفاوت تبدیل می شود.

 

۵- اوما تورمن در نقش بئاتریکس کیدو در فیلم «بیل را بکش» (۲۰۰۳)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

اگر فهرستی از بزرگ ترین قهرمانان فیلم های اکشن تاریخ تهیه کنیم بدون شک نام بئاتریکس کیدو نیز در آن خواهد بود. او در زمینه ورزش های رزمی آموزش دیده و تشنه انتقام است و نقش او را اوما تورمن با مهارت تمام بازی کرده است به نحوی که بسیار سخت است کسی غیر از تورمن را در این نقش دید.

 

واقعیت این است که تارانتینو از همان ابتدا این نقش را برای اوما تورمن نوشته بود و تورمن نیز با بهره گیری از استعداد بازیگری خود توانست تمامی احساسات طبیعی یک انسان را در دو فیلم با عنوان «بیل را بکش» (Kill Bill) به نمایش بگذارد. بازی او در قسمت اول و دوم فیلم کاملاً متفاوت است. در قسمت اول او عروسی است که از کما خارج شده و در مسیر انتقام هر آن کس که سر راهش قرار بگیرد را می کشد.

 

بازی او همراه با خشم و عزمی مثال زدنی است و توانایی جسمانی او بی نظیر است. در قسمت دوم اما جنبه های ملایم انسانی بئاتریکس کیدو آشکار می شود و در حالی که تحت تعلیم ورزش های رزمی قرار می گیرد شاهد ناامیدی، درماندگی، تحقیر و خواست او برای موفقیت هستیم. وقتی که کیدو می فهمد دخترش زنده است زنانگی او بیش از هر زمان دیگری نمود پیدا می کند. بازی او در این فیلم کلاسیک بسیار زیبا و فراموشی نشدنی است.

 

۶- دنزل واشنگتن در نقش جان کریزی در فیلم «مردی در آتش» (۲۰۰۴)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

دنزل واشنگتن در تمام فیلم هایی که بازی کرده کانون توجه فیلم بوده است حتی اگر نقش اول داستان نبوده باشد اما نقش آفرینی او در فیلم «مردی در آتش» (Man on Fire) که تریلری کمتر دیده شده از تونی اسکات بود بسیار ویژه بوده است. وی در این فیلم نقش یک مامور سابق سازمان سیا را بازی می کند که در الکل غرق شده اما زمانی که برای محافظت از یک دختر نوجوان ثروتمند استخدام می شود خود را در شانس تازه ای می بیند.

 

رفته رفته بین او و دخترک رابطه عمیق و احساسی شکل می گیرد و بعد از مرگ دختر، به جای احساسات، خشمی مرگبار جایگزین آن شده و شخصیت اول داستان انتقامی سخت از قاتلان او می گیرد. دنزل واشنگتن شخصیت کریزی را به عنوان یک مرد تودار و محافظه کار که رابطه خوبی با احساسات ندارد به زیبایی هر چه تمام تر ایفا می کند اما همزمان عشقش به دخترک را در قالب تمامی حرکات بدنی اش نشان می دهد. نکته کلیدی در مورد بازی واشنگتن در این فیلم حرکات اوست که از ابتدا تا انتهای فیلم زبان او برای ابراز عشق به دخترک و در نهایت انتقامی سخت از قاتلان اوست.

 

۷- تام کروز در نقش وینسنت در فیلم «وثیقه» (۲۰۰۴)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

در فیلم «وثیقه» (Collateral) به کارگردانی مایکل مان، تام کروز نقش وینسنت را بازی می کند، یک شخصیت خونسرد با موهای خاکستری که شخصیتی کاریزماتیک دارد اما رفته رفته وی به شخصیت منفی داستان تبدیل می شود. در واقع وینسنت یک قاتل است قربانیانش را تنها اسامی می بیند که باید از یک فهرست حذف شوند. وقتی زمان کشیدن ماشه می رسد او هیچ مشکلی ندارد و به راحتی این کار را انجام می دهد.

 

کروز نقش وینسنت را مانند یک شیطان مجسم بازی می کند، با استادی، خونسردی و اعتماد به نفس تمام به قابلیت های خودش. او شخصیتی است که تنها به کارش علاقه داشته و با دل و جان آن را انجام می دهد و همزمان می تواند بهترین دوست و بدترین دشمن شما باشد. کروز همواره بازیگر خلاقی بوده اما بازی او در فیلم «وثیقه» به او اجازه داد که نیمه تاریک درون خود را نیز به زیبایی به نمایش بگذارد.

 

۸- لیام نیسون در نقش جان اوتوی در فیلم «خاکستری» (۲۰۱۱)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

فیلم «خاکستری» (The Grey) تنها یک فیلم در مورد گرگ های درنده نیست بلکه فیلمی است در مورد میل به زنده ماندن، وجود خدا و جایگاه یک انسان در دنیای مادی. برای چنین فیلمی که ترکیبی از اکشن و موعظه گری پوچ گرایانه است باید شخصیت اول فیلم بین ویژگی های مردانه و صداقت عاطفی در نوسان باشد و لیام نیسون بهترین انتخاب برای این امر است. اگر چه وی در فیلم های اکشن بسیاری حضور داشته اما در «خاکستری» بازی وی استاندارد جدیدی را در نقش آفرینی های وی تعریف می کند.

 

وی در این فیلم نقش مردی خسته را بازی می کند که می توان غم را به وضوح در چهره اش دید و گاه و بیگاه به خودکشی فکر می کند اما بعد از سقوط در آلاسکا و مواجهه شدن با گرگ هایی درنده، هدفی برای زنده ماندن می یابد.

 

بدون شک بازی او در این فیلم لیاقت نامزدی اسکار را داشت. گاهی او را درمانده و گمشده می بینیم و وقتی که در مورد دوران جوانی و پدرش صحبت می کند لحن صدایش حزن انگیز است و وقتی که با خدا حرف می زند صدایش پر از خشمی ناشی از درماندگی است و البته وقتی یکی از همکارانش در حال خونریزی منتهی به مرگ است نجواهای او آرامش بخش می شود. بازی او در نقش رهبر یک گروه کارگر در مقابل دسته ای گرگ کاملاً باورپذیر است.

 

۹-بنیسیو دل تورو در نقش آلخاندرو گیلیک در فیلم «سیکاریو» (۲۰۱۵)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

فیلم اکشن «سیکاریو» (Sicario) به کارگردانی دنیس ویلنوو فیلمی پر از بازی های خیره کننده است؛ از شخصیت خوب و بد جاش برولین تا بازی خیره کننده امیلی بلانت در نقش یک مامور اف بی آی. اما اگر بخواهید یک بازی را به عنوان بهترین نقش آفرینی انتخاب کنید بدون شک باید بنیسیو دل تورو در نقش آلخاندرو گیلیک را انتخاب کنید، مردی با چشم هایی که مرگ از آن ها می بارد.

 

او وکیلی است که اکنون به یک قاتل بیرحم تبدیل شده، مردی خطرناک و خونسرد مانند یک مار زنگی. هر حرکتی که او می کند می تواند حرکتی مرگبار باشد و بازی فیزیکی دل تورو در این شرایط بسیار منحصر به فرد است، برای مثال صحنه ترسناک و آشفته کننده برداشتن ظرف آب را به یاد بیاورید. صحنه شکنجه یکی از اعضای کارتل مواد مخدر و حان برنثال را که می بینید به خشونت و بیرحمی غیرقابل توصیف این شخصیت در عین خونسردی او پی می برید. صحنه آخر رویارویی او با امیلی بلانت نیز بسیار ترسناک است.

 

دل تورو به آرامی بازوی بلانت را گرفته و با انگشتش اشک های او را پاک می کند بدون این که احساس آرامشی در بلانت یا تماشاگر ایجاد شود. هر حرکت او ظاهراً اتفاقی و غیرجدی است اما در واقع طوری دقیق برنامه ریزی شده که بیشترین تاثیر را داشته باشد. صحنه ای که وی در انتهای داستان سرکرده کارتل و خانواده او را به قتل می رساند اوج خشونت و نفرتی است که در این مرد وجود دارد.

 

۱۰- جیمی فاکس در نقش بتس در فیلم «بچه راننده» (۲۰۱۷)

 

بازیگران فیلم‌های اکشن,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

شاید جیمی فاکس یکی از بهترین بازیگران هالیوودی باشد که کمتر به او توجه شده و مورد تقدیر قرار گرفته است. در فیلم «وثیقه» او شخصیتش را بی نقص بازی می کند و در «جانگوی آزاد شده» (Django Unchained,) نیز بازی او خیره کننده است و برای بازی در نقش ری چارلز نیز برنده جایزه اسکار شد. اما وقتی آن نقش آفرینی ها را با نقش بتس در فیلم اکشن «بچه راننده» (Baby Driver) نگاه می کنید متوجه می شوید که فاکس لیاقت حضور در این فهرست را دارد.

 

هر بار که وی در این فیلم در مقابل دوربین ظاهر می شود کانون توجه فیلم می شود. او نقش مردی را بازی می کند که اطرافیانش باید بسیار مواظب و ملاحظه کار باشند. کوچکترین حرف نامربوطی مرگ در یک کوچه خلوت را برای شما در پی خواهد داشت.

 

او همواره سعی می کند اطرافیانش را تحقیر و تهدید کند و دست از سر آن ها نیز برنمی دارد. وی گفته که این شخصیت بسیار نزدیک به شخصیت یکی از دوستانش در زندگی واقعی بوده است. هر جمله ای که بتس به زبان می آورد یک تهدید است و برخلاف دیگر فیلم هایش، در «بچه راننده» وی یک شخصیت بسیار ترسناک دارد.

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش