چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۲۴ - ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۳۲۳۹
چهره ها در سینما و تلویزیون

سلبریتی هایی که زمانی گرفتار اعتیاد بودند

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بدون تردید اعتیاد به مواد مخدر یا الکل یکی از بدترین بلاهایی است که انسان می تواند بر سر خود بیاورد. اگرچه چهره های مشهور در ظاهر زندگی آسوده و بی دغدغه ای دارند اما حقیقت آن است که بسیاری از آن ها هم گرفتار این مسأله می شوند و در حقیقت ریسک بروز اعتیاد در آن ها به اندازه ی افراد عادی است. در ادامه به ماجرای چهره های مشهوری می پردازیم که روزگاری گرفتار اعتیاد بودند اما با اراده ای قوی موفق شدند زندگی خود را تغییر دهند.

 

۱- آنجلینا جولی

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

«تقریبا هر مواد مخدری که وجود داشت را امتحان کردم. واقعا روزهای تاریکی بود.»

 

باور کردنی نیست اما این ها صحبت های یکی از موفق ترین زنان دنیا است! زندگی آنجلینا جولی مملوء از اتفاقات تلخ است. او در دوره ای از زندگی اش با بی اشتهایی عصبی و افسردگی دست و پنجه نرم می کرد. با این حال، او تا پیش از بازی در نقش اول فیلم «لارا کرافت» به طور کامل اعتیاد را ترک کرده بود. بعد از درخشش جولی در این فیلم، او تبدیل به بازیگر مشهوری شد، کودکی را به فرزند خواندگی پذیرفت، رابطه ی عاطفی اش با برد پیت آغاز شد و دوباره کودکی را به فرزند خواندگی پذیرفت. آنجلینا کسانی را وارد زندگی خود کرد که ارزش آن را داشتند به خاطر آن ها به زندگی ادامه دهد. او با این کار توانست بر اعتیاد خود غلبه کند.

 

۲-  رابرت داونی جونیور

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

رابرت جوانی کاریزماتیک و از خانواده ای هنرمند بود و همیشه در تقدیرش بود که آینده ی درخشانی داشته باشد، اما بعد از کسب شهرت، نتوانست از این امتحان سربلند بیرون بیاید و تا مدت ها درگیر عیاشی و اعتیاد به مواد مخدر شد. این بی پروایی ها نتیجه ای جز رسوایی، از دست دادن فرصت های بزرگ کاری در سینما و مشکلات جدی قانونی نداشت.

 

رابرت ۱۶ ماه به زندان رفت و تحت درمان اجباری قرار گرفت. او نزدیک به یک سال را در یک کلینیک سپری کرد و بعد از آن، تصمیمی جدی گرفت تا مواد مخدر را ترک کند. دوستان رابرت به او کمک کردند تا نقش های جدیدی بازی کند و واکنش منتقدان نسبت به بازگشت او مثبت بود. داونی جونیور بعد از بازی در فیلم «مردان آهنین» به چنان موفقیتی دست یافت که حالا دیگر شرط و شروط خودش را برای کار با فیلمسازان هالیوودی دارد.

 

۳- ادل

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

ادل در ابتدای کارش، نگرانی زیادی در مورد موفقیتش در اجراهای صحنه ای اش داشت. او تصمیم گرفت با خوردن الکل قبل از اجراهایش، به نگرانی خود غلبه و شجاعت لازم را پیدا کند، اما این عادت به تدریج تبدیل به مشکلی بزرگ شد.

 

ادل در اینباره می گوید: «یک بار آنقدر مست بودم که وقتی روی صحنه رفتم متن آهنگم را فراموش کردم. بدترین شب زندگی ام بود.»

 

در سال ۲۰۰۹، ادل تصمیم گرفت این عادت را کنار بگذارد چون خماری بعد از آن روی صدایش تأثیر می گذاشت و باعث می شد روزهای کنسرتش خواب بماند. او بعد از عمل جراحی حنجره اش، مصرف الکل را کنار گذاشت و حالا سبک زندگی سالمی دارد.

 

۴- آنتونی هاپکینز

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

آنتونی هاپکینز می گوید: «وقتی جوان بودم فکر می کردم الکل کمک می کند آرامش پیدا کنم، احساس رهایی کنم و بنابراین بازیگر بهتری باشم. خیلی از همکارانم هم اینطور فکر می کنند. اما اشتباه می کنند.»

 

در سال ۱۹۶۴، هاپکینز کار در تئاتر ملی بریتانیا را شروع کرد، اما مدتی بعد در همان سال، به خاطر مست بودن اخراج شد. هاپکینز ۱۵ سال گرفتار این اعتیاد بود.

 

یک روز هاپکینز در حالی پشت فرمان ماشینش از خواب بیدار شد که اصلا نمی دانست کجاست و به خاطر نمی آورد چطور به آنجا رفته بود. هاپکینز می گوید: «وقتی مست می کردم گاهی اوقات پشت فرمان خوابم می برد. ممکن بود به یک ماشین بزنم یا یک عابر پیاده را زیر بگیرم.» بعد از این اتفاق، هاپکینز تصمیم گرفت الکل را کنار بگذارد.

 

آنتونی هاپکینز می گوید: «الکل من را تا دم مرگ برد. اگر ترکش نکرده بودم حالا جایی در مکزیکو سیتی خوابیده بودم، در بهترین حالت، توی جوب و در بدترین حالت، مرده زیر کاکتوس ها.»

 

حالا هاپکینز ۷۹ سال سن دارد و ۴۱ سال است که اعتیادش را ترک کرده، یعنی تقریبا نیمی از زندگی اش.

 

۵- درو بریمور

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

درو بریمور بسیار کم سن بود که به شهرت رسید، اما غفلت خود و اطرافیانش باعث شد در ۱۳ سالگی به الکل اعتیاد پیدا کند. رسوایی ها، پرخاشگری ها و اوردوزهای متعدد در نهایت کار او را به ۸ ماه حضور در یک کلینیک توانبخشی کشاند.

 

بعد از ترک کلینیک، او شروع به نوشتن خاطرات تلخ زندگی اش کرد که شباهتی به خاطرات زندگی یک دختر نوجوان نداشت. بعد از آن بریمور به صورت پاره وقت به عنوان پیشخدمت و مدل مشغول به کار شد و همزمان برای ورود دوباره به هالیوود تلاش کرد. حالا او یک بازیگر پرطرفدار و صاحب یک استودیوی فیلمسازی است و دو دختر دارد.

 

وقتی از بریمور پرسیدند چه چیزی به او کمک کرد تسلیم افسردگی نشود، او گقت: «گاهی اوقات زندگی شما را به زانو در می آورد. اما مگر این حالت برای دعا کردن مناسب نیست؟!»

 

۶- امینم

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

«سلام، من مارشال، یک معتاد هستم.» این جمله ای بود که امینم در یک فیلم مستند به زبان آورد. چند سال قبل، امینم چند ماده ی مخدر را باهم مصرف و اوردوز کرد. مداخله ی سریع پزشکی جان او را نجات داد.

 

چیزی که به او کمک کرد بالاخره خود را از چاه اعتیاد بیرون بکشد، حس مسئولیت در قبال دخترانش بود. حالا امینم یک پدر خوب است و به موسیقی اعتیاد روحی دارد.

 

۷- دنیل رادکلیف

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

موفقیت مجموعه فیلم هری پاتر باعث شد رادکلیف از داشتن یک زندگی طبیعی محروم شود و همین مسأله او را به تدریج گرفتار افسردگی کرد. در زمان فیلمبرداری اپیزود آخر، دنیل اغلب مست سر صحنه حاضر می شد.

 

در سال ۲۰۱۵، رادکلیف اقرار کرد که زمانی به الکل اعتیاد داشت. او در اینباره می گوید: «وقتی مست می کردم تبدیل به آدم دیگری می شدم. گاهی اوقات در یک آپارتمان ناآشنا از خواب بیدار می شدم و یادم نمی آمد چطور به آنجا رفته بودم. دائما وضعیت روحی بدی داشتم و همین باعث می شد در خوردن الکل زیاده روی کنم. بعد یک روز رفتم پیاده روی که پنج ساعت طول کشید. در این مدت حتی یک بار هم میلی به الکل پیدا نکردم. آنجا بود که فهمیدم باید در هوای آزاد پیاده روی و ورزش کنم. حالا این کارها را هر روز انجام می دهم و اصلا مشروب نمی خورم.»

 

۸- استینگ

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

حالا به سختی می توان باور کرد روزگاری استینگ به الکل و مواد توهم زا اعتیاد داشته، اما او حقیقتا در دوره ای از زندگی اش گرفتار این مسأله شده بود. شراب خواری دائمی استینگ حتی باعث شد همسر اولش او را ترک کند و فرزندان شان را با خود ببرد. بعد از آن، استینگ تصمیم گرفت زندگی جدیدی را شروع کند. طولی نکشید که آثار استینگ به موفقیت زیادی دست یافتند و آلبوم هایش فروش زیادی کردند. حالا استینگ همسری نمونه و پدر شش فرزند است.

 

۹- التون جان

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

سر التون جان مصرف مواد مخدر را در دوران جوانی برای غلبه بر خجالتش شروع کرد اما به تدریج خانواده و دوستانش از او فاصله گرفتند. حتی مادرش در نهایت کشور را ترک کرد. بعد از آن در سال ۱۹۷۵، اوردوز مواد مخدر التون را تا دم مرگ برد. در سال ۱۹۹۰، جان تصمیم گرفت اعتیادش را ترک کند و یک دوره ی کامل درمان توانبخشی را سپری کرد.

 

حالا التون جان از جوانی از دست رفته اش می گوید: «بخش زیادی از زندگی ام به هیچ گذشت چون به خاطر اعتیادم دائما در خودم فرو می رفتم.»

 

۱۰- بریتنی اسپیرز

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بریتنی اسپیرز بسیار کم سن بود که قدم در راه ستاره شدن گذاشت. او ابتدا در یک گروه کر آواز می خواند، سپس در برنامه های تلویزیونی شرکت کرد و در نهایت حرفه ی خوانندگی را به طور مستقل شروع کرد. ضبط سه آلبوم بسیار موفق ظرف سه سال، فشردگی برنامه های زندگی و کسب ثروت و شهرت، همگی کار بریتنی را به یک دوره مصرف مواد مخدر و الکل و رسوایی های خانوادگی کشاند. بریتنی از حق سرپرستی دو پسرش محروم شد و همین مسأله باعث تخریب روحی کامل او شد.

 

این پدر بریتنی بود که با تحت کنترل درآوردن تمام روابط دخترش، او را از لبه ی پرتگاه نجات داد. او روابط نادرست بریتنی را قطع کرد و حق قانونی او برای دیدار با فرزندانش را به او برگرداند. بریتنی با قرار گرفتن در کنار کسانی که به آن ها عشق می ورزد، به تدریج بهبود پیدا کرد.

 

اگرچه چیزی نمانده بود اسپیرز فرزندان، خانواده و کارش را از دست بدهد، اما در نهایت توانست اعتیادش را ترک کند و بازگشت موفقی به دنیای موسیقی داشته باشد.

 

۱۱- ساموئل ال. جکسون

 

اعتیاد سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

ساموئل از دوران جوانی به بازیگری علاقه داشت و برای تحصیل در این رشته به دانشگاه مورهاوس آتلانتا رفت. بعد از فارغ التحصیلی، او کارهایی جزئی در سینما، تئاتر و تلویزیون انجام داد که موفقیت چندانی برایش نداشت. اعتیاد ساموئل به الکل و مواد مخدر باعث شده بود کارگردان ها از کار با او امتناع کنند. در اواخر دهه ی ۱۹۸۰، جکسون در نهایت به یک مرکز توانبخشی رفت.

 

طبق گفته های جکسون، سخت ترین لحظه ی زندگی اش زمانی بود که در مرکز توانبخشی در چشم های همسر و دخترش نگاه کرد و گفت: «سلام، من سم، یک معتاد هستم.»

 

بعد از اتمام دوره ی درمان، ساموئل تا جایی در کارش پیشرفت کرد که توانست در بیش از صد فیلم بدرخشد و جوایز معتبر زیادی دریافت کند. از همه مهم تر آنکه او تبدیل به همسر و پدری نمونه شد.

 

 

  • 12
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش