جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۰۸ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۵۹۹۸
چهره ها در سینما و تلویزیون

انتقادات تند تماشاگران از فیلم «لس آنجلس – تهران » در فضای مجازی

فیلم لس آنجلس تهران,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

شاید اگر الان بگوییم «ما ازهمان زمان که آنونس فیلم را رویت کردیم، حدس زده بودیم با چه فیلم بی مزه ای مواجه خواهیم بود »، نوعی بدجنسی به نظر برسد! از خدا پنهان نیست، از شما هم پنهان نباشد،ولی واقعا تماشای آنونس «لس آنجلس – تهران » نشان از آن داشت که فیلم با وجود ادعای کمدی بودن بشدت بی مزه، لوس و حتی کهنه است. واقعیتی که از چشم تماشاگران فیلم پنهان نمانده و تقریبا از هر راهی که سراغ داشته اند به فیلم تینا پاکروان تاخته اند. برخی متوسل به بخش کامنت سایتها شده اند و گروهی به پیج سازندگان فیلم بویژه بازیگران اصلی اش رفته و انتقادات تند و تیز خود را روانه آن کرده اند.

 

اگرچه «لس آنجلس – تهران » که آخرین سانسهای سه شنبه شب هفته گذشته را در اختیار گرفت و اکران خود را آغاز کرد، تا عصر جمعه بیش از ۶۰۰ میلیون فروخت، اما گویا این رقم فروش امیدوار کننده نباید ملاک اصلی برای ارزیابی نظرات تماشاگرانش قرار بگیرد. سینماروهایی که برای این فیلم بلیت خریدند، در خلاف جهت آرزوهای سازندگان برای فروش رکوردشکن آن مشغول انتشار انبوهی از نظرات منفی درباره این فیلم هستند. پرویز پرستویی که به طرز عجیبی درباره فیلم در فضای مجازی سکوت کرده و تنها پوستر فیلم را در استوری اینستاگرامش منتشر کرد، نسبت به کامنتهای منفی کاربران زیر دیگر پستهایش درباره این فیلم هم موضعی نگرفته.

 

تعدادی از کامنتهای مردم در اینستاگرام پرستویی را درباره این فیلم بخوانید تا قضیه دستتان بیاید: «لس آنجلس تهران بی شک یکی از بی سر و ته ترین و مزخرف ترین فیلم های سینمای بی محتوای این روزهای ایران بود. از شما اصلا توقع نداشتیم به شدت متاسف شدم اصلا باورم نشد شما در چنین فیلمی»،«میگن با کاپیتان امِریکا برابری میکنه! ، سلام جناب پرستویی عزیز، ازتون گله مندم.راستش نمیدونم چه دلیلی پشت قبول بازیگری در فیلم بشدت ضعیف تهران لس آنجلس داشتید، ولی من به شخصه تنها و تنها به دلیل حضور شما پس از سالها در یک نقش طنز و به انتظار دیدن اثری مثل مارمولک و مومیایی و لیلی با من است و… دیشب بلیت خریدم و بشدت ناراضی هستم از اینکه احساس میکنم وقت و اعصاب و پولم رو به باد دادم واسه دیدن اثری که حتی ارزش ۵ دقیقه وقت گذاشتن هم نداره.

 

حالا اونا به جهنم فدا یه تار موی شما، ولی واقعا شوکه شدم، مگه میشه پرویز پرستویی یکی از بهترین و متمایز ترین مراجع تقلید بازیگری همچین فیلمی بازی کرده، لباس جلف میپوشه و از همه بدتر تو ماشین رپ میخونه»،«استاد با تمام احترامی که برای شما قایل هستم، نمیدونم چرا فیلم لس آنجلس تهرانو بازی کردید؟! اصولا این فیلم جز توهین به شعور مخاطب و اتلاف وقت و پول او چه هدفی دارد؟ ، مارمولک، مرد عوضى و لیلى با من است آرزوست، حتى اگر فیلم هایی طنز باشند….، وزنه اى هستید در سینماى ما، وجهه خودتون رو با بازى در فیلم هاى سطح پایین (حتى نه در حد گیشه)خدشه دار نکنید» ، «فیلم تهران لس انجلس اشغال ترین فیلمی بود که دیدم…از شما بعیده…هنرمندی که به خاطر پول هنر خودشو زیر سوال ببره برای ما دیگه ارزشی نداره…چون فقط به خاطر حضور شما فکر کردیم این فیلم خوبه…تو این شرایط اقتصادی که تنها تفریح ما جوون ها شده سینما رفتن…ظلمه که فیلم رو تبلیغ هم میکنید» و … .

 

جالب آنکه پرستویی این کامنت تند یکی از کاربران را دراینستاگرامش لایک هم کرده: «دیشب لس آنجلس -تهران رو دیدم، افتضاح بود، از شما بعید بودهمچین فیلم مسخره ای، به هوای «لیلی با من است » و «مارمولک » رفتم سینما،اما این کجا و اونها کجا »! اقدامی که مورد توجه چند کاربر دیگر هم قرار گرفته تا یکی از آنان خطاب به پرستویی اینطور بنویسد: «فکر کنم استاد یه جورایی مجبور بوده این فیلمو بازی کنه وگرنه این کامنتو لایک نمی کرد… به هر حال انتقاد پذیریتون رو عشقه آقای پرستویی !»

 

کاربران اینستاگرام، مهناز افشار دیگر بازیگر فیلم را هم از این دست کامنتها بی نصیب نگذاشتند. یکی از این کامنتها را به نقل از پیج او بخوانید: «خانم افشار واقعا واستون متاسفم که انقدر نسبت به طرفداراتون بی تفاوتین. واقعا واسه این فیلم مسخره و بی محتوا که بازی کردین یه عذر خواهی به مردمی که وقت و پولشونو واسه این فیلم گذاشتن بدهکارین .»

 

اوضاع فیلم در سایتها و خبرگزاری ها هم مساعد نیست. برای درک این مسئله کافی است نگاهی به نظرات مردم در چند سایت بیندازیم: «حتی ارزش نقد و نظر نوشتن هم نداره این فیلم مزخرف حیف استعداد آقای پرستویی»،«فاجعه، مزخرف، افتضاح ۱.۵ ساعت بخوابی تو خونه خیلی بهتر از دیدن این فیلمه ، آقای پرستویی متاسفم که در این فیلم مبتذل و بی سروته ایفای نقش کردید.واقعا افتضاح ترین فیلمی بود که تا بحال دیدم.خانم پاکروان کاش به درک مخاطبانتان باور داشتید وگرنه چنین فیلم مزخرفی را به خورد تماشاگران نمی دادید ، کی فیلم سخیف و افتضاح؛به همراه دخترم وقتمون رو تلف کردیم به امید دیدن کی فیلم با کیفیت از جناب پرستویی ولى افسوس که حتى توى سینما هم این مردم جدى گرفته نمیشن و به شعورشون توهین میشه،مزخرفترین فیلمى که تو عمرم دیدم متاسفانه»،«برای دیدن فیلمی کمدی با حضور آقای پرستویی به سینما رفتیم تا حال خوشی پیدا کنیم. متأسفم که بدحال، ک جخلق و بازنده از سینما خارج شدیم.

 

هر هنرمند و اندیشمند و فرهیخته در کارنامه هنری و حرفه ای خود ممکن است مرتکب اشتباهاتی شود؛ دعا می کنم پرویز عزیز این کار را جزو اشتباهات خود در نظر بگیرد، مانند مرد هزار چهره با گفتن من اشتباهی بودم کمی اندوه مخاطب را تسلی بخشد»،«داستانی بسیار ضعیف، توهینی که بیش از هرچیز لیاقت عوامل است متوجه مخاطب شد. حیف از وقت و پول مخاطب این سینما. این سینما باید ورشکسته باشد»،«خواهشن نرید این فیلم رو تا عوامل فیلم متوجه بشن که سلیقه مخاطبان خیلی بالاتر از کی فیلم سوپر مارکتی هست واقعا از استاد پرستویی بعید بود کی همچین کاره چیپی را بازی کنند. البته قبلا کی همچنین کارهایی از استاد عبدی هم شاهد بودیم.

 

امید است که چرخه سینما جوری بچرخد که اساتید آن برای گذراندن امرار معاش زندگیشان به ناچار مجبور به بازی در این فیلم ها نشوند» ، «غافلگیری فیلم در اینه که اصلاً انتظار فیلمی به این بدی را ندارید و تعجب میکنید که پرویز پرستویی و مهناز افشار چطور حاضر شدن در این فیم بازی کنن. نه داستان، نه سر، نه ته، نه منطق، هیچی در این فیلم وجود نداره. یکی از بدترین کارگردانیها که بازی ها را هم خراب کرده. یک آهنگ آخرم میخونن که این قدر بچه گانه اس که فکر میکنی جای چند تا عروسک کودکانه کنارشون خالیه.

 

یکی دو جا می رقصن که می خوان فیلم به این وسیله جذاب بشه ولی اصلاً این طور نیست»،«یک ماشین قدیمی دارن که فکر میکنن سوارش بشن فیلم فانتزی می شه. اشکالات فیلمنامه و شخصیت پردازی را بخوام بگم اصلاً جا نمی شه. قبل از دیدن این فیلم بدترین فیلمی که دیده بودم یک دزدی عاشقانه بود و الان این فیلم افتخار بدترین فیلم را داره. توی گیشه هم فکر کنم شکست بخوره با وجود تبلیغات و بازیگرهای خوب. وقت تلف کردن محضه. به دیوار خیره بشه آدم حس بهتری داره. فقط نفر جلویی ما که به دوستش گفت من حاضر نیستم دونگم رو بدم! »

 

مروری بر این کامنتها نشان از آن دارد که فیلم بزودی با آگاهی سایر سینماروها از کیفیت نازلش با افت فروش شدیدی مواجه شود. مگر آنکه گروهی بخواهند برای درک بهتر مشکلات فیلم و کنجکاوی نسبت به دلایل نظرات منفی مردم در قبال آن، خودشان به سینماهای نمایش دهنده اش مراجعه کنند که بعید می نماید..

 

البرز کوشیار

 

banifilm.ir
  • 75
  • 11
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۱۸
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
افتضاح ترین فیلمی که تو عمرم دیدم همین فیلم (لوس آنجلس تهران) بود.تا چند دقیقه کاملا شوک شده بودم از اینکه آقای پرویز پرستویی رو توی این نقش مسخره می دیدم. خانم گوهر خیراندیش و مهناز افشار که دیگه نگو!!!!.... وقت و پولمون رو الکی هدر دادیم.
متاسفانه من با توجه به بازیگرانی مثل پرویز پرستویی و خانم افشار بلیط رو خریدم و حتی چندتا از آشناها که از شهرستان اومده بودن هم دعوت کردم که پیش همه شرمنده شدم همش فک میکردم آخر فیلم خوب میشه اما هیچ اتفاقی نیفتاد دیگه نمیشه حتی به بازیگران مطرح هم اعتماد کرد
از اینکه این فیلم بیمزه رو دیدم ناراحتم ولی بیشتر برای اقای پرستویی ناراحتم که چرا این فیلمو بازی کرد مارمولک لیلی با من است مرد عوضی اینها کجا لس انجلس کجا
افتضاح ترین فیلمی که دیدم همین بود واقعا مسخره و بی مزه بود
فیلمی سیاه در کارنامه پرویز پرستویی. پرویز جان باور کن با "خاک خاک " کردن فقط وجهه خودت را در سینما خرابتر کردی بادیگارد کجا ، این کجا متاسفم بابت وقتی که برای دیدن این فیلم بی محتوی سخیف گذاشتم
افتضاحترین فیلمی که تا به حال دیده بودم . برای خودم متاسفم که وقتم رو برای این فیلم تلف کردم . از آقای پرستویی هم بعید بود واقعا . همون بهتر فیلم بازی نمی کردی
متاسفم برای کسانی که سلیقه مخاطبان را در این حد نازل می بینند. فیلم افتضاح بود...
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش