چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۲۵ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۰۹۹۸
چهره ها در سینما و تلویزیون

گفت‌وگو با لیلی کالینز؛ از روزنامه‌نگاری تا سطح اول هالیوود

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

روز قبل از دیدارمان، لیلی کالینز تجربه‌ای که می‌توان آن را یک رویارویی مهم دانست تجربه کرد. در پایان یک مصاحبه کوتاه ویدیویی، از او در مورد محل زندگی اش می‌پرسد و او پاسخ می‌دهد، لس آنجلس، جایی که مادرش بدنیا آمده و بزرگ شده و همان جایی که لیلی کالینز از سن ۵ سالگی زندگی کرده و همان شهری که والدینش در آن از هم جدا شده اند. سپس از او در مورد محل زندگی اش پرسیده می‌شود و او می‌گوید که بیشتر در بریتانیا و البته گاهی نیز به صورت موقت در ایالات متحده.

 

دختر اکنون ۳۰ ساله فیل کالینز، موسیقیدان مشهور، از همسر دومش جیل تاولمن، تصدیق می‌کند که نام خانوادگی مشهورش به صورت اجتناب ناپذیری برخی در‌های پیشرفت را برای او باز کرده است، اما تاکید دارد که هیچ کس تاکنون یک تماس تلفنی برای پیش بردن کار‌های او انجام نداده است. وقتی در یک عصر بارانی در نیویورک با او ملاقات می‌کنم، لیلی شانه هایش را بالا می‌اندازد و می‌گوید: «به من گفته شده که می‌توانم از در‌های دیگر وارد شوم، اما من هیچگاه نمی‌خواستم این فرصت را به کسی بدهم که بگوید"خب، او فلان چیز یا بهمان چیز را به آن خاطر دارد". می‌دانستم که به تنهایی زمان بیشتری برای انجام این کار نیاز دارم، اما ارزشش بسیار بیشتر بود».

 

اصرار کالینز برای شخصاً هموار کردن راه خود اکنون نتیجه داده است و وی با بازی در فیلم‌های مهمی مانند «تولکین» (Tolkien) و «فوق العاده شرور، حیرت انگیز بی رحم و بداخلاق» (Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) و مینی سریال «بینوایان» (Les Miserables) از شبکه بی بی سی که در آن نقش فانتین نگون بخت را بازی می‌کند شانس خود را در زمینه نامزدی کسب جوایز متعدد سینمایی و تلویزیونی بالا ببرد. «تولکین» یک فیلم زندگینامه‌ای است که نیکلاس هولت در آن نقش جی آر آر تولکین، زبانشناس و نویسنده رمان‌های «هابیت ها» و «ارباب حلقه ها»، را بازی کرده و کالینز نیز نقش ادیث برت، معشوقه دوران کودکی و بعد‌ها همسرش را بر عهده دارد که الهام بخش شخصیت لوتین تینوویل (Lúthien Tinúviel)، پرنسس اِلف‌ها در میانه زمین داستان‌های تولکین شد.

 

کالینز خود در این مورد چنین می‌گوید: «برای بازی در نقش یک شخصیت الف در یکی از فیلم‌های پیتر جکسون تست دادم و موفق نشدم...، اما در نهایت توانستم نقش زنی را بازی کنم که الهام بخش آن پرنسس الف شد». این مهم‌ترین حضور او در عرصه هالیوود است که یکی از مورد انتظارترین فیلم‌های سال بوده و بسیار متفاوت از نقش‌های رمانتیک و کمدی است که ۵ سال پیش به او پیشنهاد می‌شد. اگر چه در فیلم «تولکین» تمرکز زیادی روی روابط دوستانه او با دیگر مردان وجود دارد، اما شخصیت همسرش نیز به طور کامل مورد توجه قرار می‌گیرد. کالینز می‌گوید: «او [برت]بسیار خلاق و مشتاق بود و او [تولکین]از لحاظ ذهنی توسط او تحریک می‌شد. در آن زمان، زنی در جایگاه و مقام او نمی‌توانست فرصتی برای جایگاه بالاتر بدست آورد، اما او را تشویق کرد که به مسیر خود ادامه دهد. بسیار فداکارانه بود و در آن زمان بسیار دردآور». تولکین و همسرش هر دو یتیم بودند.

 

او فداکاری مشابهی را در شخصیت فانتین می‌بیند، شخصیت روزگاری سرزنده او در مینی سریال «بینوایان» که برای تامین غذای نوزادش به روسپیگری روی می‌آورد و در ادامه مو‌ها و دندان هایش را نیز می‌فروشد. کالینز با خنده‌ای می‌گوید: «در روز دوم فیلم برداری مُردم». او عکسی از خودش در لباس این شخصیت را برای مادرش فرستاد و مادرش چنین پاسخ داد: «هیچ کسی نباید مجبور شود دخترش را در این حالت ببیند». کالینز در مورد نقش‌های اخیرش می‌گوید: «انتخاب‌های من به سمت تاریک شدن پیش می‌روند».

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

تنها سه روز از پایان فیلم برداری‌های مربوط به او در تریلر مورد انتظار «میراث» (Inheritance) می‌گذرد که در آن با سایمون پگ همبازی است: «این یکی هم به شکل بی سابقه‌ای تاریک است. واقعاً از بازی در نقش این شخصیت‌ها لذت می‌برم که زیر ظاهر خود چیزی‌های بسیار بیشتری از آنچه که به زبان می‌آورند دارند یا کسانی که ظاهراً به سختی می‌توانند روی پای خود بایستند. همیشه بر این باور بوده ام که درخواست کمک کردن نشانه ضعف نیست، یک قوت است. یک تتو دارم که می‌گوید ظرافت واقعی شکنندگی نیست. ممکن است ظریف به نظر برسید، اما این بدین معنی نیست که شما شکننده هستید».

 

حس می‌کنم که شاید در گذشته بسیاری لیلی کالینز را دستکم گرفته اند که او اکنون این سخنان را به زبان می‌آورد. بدون شک تاریک‌ترین شخصیتی که وی در پروژه‌های اخیرش در آن فرو رفته در فیلم «فوق العاده شرور، حیرت انگیز بی رحم و بداخلاق» در مورد تد باندی، قاتل سریالی مشهور و مخوف آمریکایی، باشد که بیش از ۳۰ دختر و زن را در دهه ۱۹۷۰ در ۷ ایالت به قتل رساند باشد. عنوان این فیلم از یادداشت‌های خلاصه قاضی رسیدگی به پرونده‌های تد باندی از حرکات او هنگام محکوم شدن به مرگ در این دادگاه گرفته شده است. کالینز در این فیلم نقش الیزابت کلوپفر، نامزد قدیمی تد باندی را بازی می‌کند که او را بیگناه می‌داند و زک افران نیز نقش باندی کاریزماتیک و قانع کننده را بر عهده دارد.

 

در مدتی که کالینز برای این نقش آماده می‌شد و در ایام تعطیلات کریسمس، او می‌گوید که هر شب ساعت ۳:۰۵ صبح از خواب بیدار می‌شد: «به طبقه پایین می‌رفتم و یک فنجان چای می‌نوشیدم و سعی می‌کردم بفهمم که چرا بار دیگر این ساعت از خواب بیدار شدم. با جرقه‌هایی از تصاویر مانند تجربیات بعد از یک تقلای شدید از خواب بیدار می‌شدم». او برای بررسی ماجرا از اینترنت کمک می‌گیرد: «فهمیدم که ساعت ۳ نیمه شب زمانی است که پرده بین دنیا‌ها نازک‌ترین بوده و می‌توان کسانی از دنیای دیگر را ملاقات کرد». بدین ترتیب کالینز به این نتیجه می‌رسد که زنان کشته شده توسط تد باندی سعی داشتند در نیمه‌های شب با او ارتباط برقرار کنند: «احساس ترس نمی‌کردم، حس می‌کردم از من حمایت می‌شود. حس می‌کردم کسانی می‌گویند"ما اینجا داریم گوش می‌دهیم. ما اینجاییم که از تو حمایت کنیم. ممنون از تو که این داستان را می‌گویی.»

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

کالینز مانند یک واقعیت منسجم در این مورد سخن می‌گوید طوری که انگار دریافت پیام‌هایی از قربانیانی که سال‌ها پیش مرده اند بخشی طبیعی از آماده شدن وی برای بازی در این فیلم بوده است. این تنها لحظه‌ای از مصاحبه ماست که کالینز بیشتر یک کالیفرنیایی به نظر می‌رسد تا یک بریتانیایی. حتی نگاه‌های او، صورت سفید و صاف، مو‌های تیره و ابرو‌های پرپشت و متفاوتش نیز بیشتر لندنی به نظر می‌رسند تا لس آنجلسی؛ و اگر چه لهجه اش کالیفرنیایی خالص است، اما در فیلم «تولکین»، ادای صوت‌ها و مصوت‌های بریده شده متعلق به شروع قرن بیستم میلادی بریتانیا بسیار بی نقص است، درست به بی نقصی همان لهجه طبقه کارگری فانتین.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

وقتی که این موضوع را به او می‌گویم می‌توان احساس رضایت و آرامش را در چشمانش دید. کالینز با خنده در این مورد می‌گوید: «نگران بودم که شاید مردم بگویند "خب، او در واقع بریتانیایی است، لهجه او باید بهتر می‌بود. یک سطح بالاتر از فشار وجود دارد. برای این که درست به هدف بزنم با یک مربی لهجه کار می‌کردم». کالینز در گیلفورد، سوری، و در اواج شهرت و موفقیت پدرش به دنیا آمد و ۶ ماه پس از تولد او بود که کالینز پدر آلبوم «روزی دیگر در بهشت» (Another Day in Paradise) را منتشر کرد. از او پرسیدم که راست می‌گویند التون جان در بزرگ کردن او نقش داشته است و او چنین پاسخ می‌دهد: «واقعاً باید والدینم را بنشانم و از آن‌ها در این مورد سوال کنم. مدت طولانی است که این موضوع را می‌شنوم، اما واقعاً چیزی در این مورد نمی‌دانم».

 

بعداز جدایی والدینش و نقل مکان به لس آنجلس همراه با مادرش در سن ۵ سالگی، لیلی کالینز به کالج مشهور هاروارد-وستلیک می‌رود جایی که بازیگران مشهوری مانند جیک و مگی جیلنهال در آن آموزش بازیگری دیده اند. پس از آن بود که لیلی شروع به دادن تست بازیگری برای سریال‌ها و فیلم‌های مختلف کرد. او می‌گوید که در ابتدا به خاطر نداشتن تجربه کاری موفق به بدست آوردن نقش نمی‌شد: «همیشه به من گفته می‌شد نه. نمایش‌های موزیکال و تئاتر‌هایی در مدرسه انجام داده بودم، اما در زمینه بازیگری یا هر چیز مشابهی درست نخوانده بودم و تست بازیگری دادن برای فیلم و سریال بسیار متفاوت است».

 

در این حین حرفه ژورنالیسم نیز برای لیلی کالینز جذابیت داشت. او در این باره می‌گوید: «می خواستم جوان‌ترین مجری تاک شو تاریخ باشم». بعد از رایزنی و ارائه ایده‌های خود به چندین سردبیر، کالینز شروع به نوشتن مقالاتی در Teen Vogue و Elle Girl کرد، مدتی به عنوان گزارشگر کانال کودکان Nickelodeon نیز مشغول به کار شد و در ادامه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۰۸ ایالات متحده و مراسم سوگند باراک اوباما را نیز پوشش داد.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

کالینز تصریح می‌کند: «۱۸ ساله بودم و تازه می‌توانستم رأی بدهم. از این رو با خودم می‌گفتم، "اوه عالیه، می‌روم تمام سوالاتی که دارم و جوابی برایشان پیدا نمی‌کنم را بپرسم». چیزی که او دوست نداشت، اما سوالاتی بود که به عنوان یک گزارشگر بی تجربه و سرگردان باید روی فرش قرمز می‌پرسید: با خودم می‌گفتم، اوه، این چیزی نبود که واقعاً می‌خواستم از این شخص بپرسم، اگر این سوال از من می‌شد از پاسخ به آن متنفر بودم». او اکنون در آنسوی میکروفون قرار دارد و سوالاتی وجود دارد که کالینز به راحتی از پاسخگویی به آن‌ها خودداری می‌کند، سوالاتی در مورد زندگی شخصی یا در مورد سیاست.

 

لیلی کالینز در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در رشته ژورنالیسم تلویزیونی کار کرده است، اما در دومین سال تحصیل خود در ۲۰۰۹ و پس از اینکه بعد از سال‌های تست بازیگری دادن برای بازی در نقش دختر ساندرا بولاک در فیلم «نقطه کور» (The Blind Side) انتخاب شد دانشگاه را رها کرد. مدت کوتاهی بعد در نقش سفید برفی در «آینه آینه» (Mirror Mirror) بازی کرد و در ادامه نقش رُزی دان در «با عشق، رُزی» (Love, Rosie) را ایفا کرد. اگر چه بازیگری باعث شد که کالینز از دنیای روزنامه نگاری و مجری گری دور شود، اما او هنوز هم یک نویسنده قهار است.

 

لیلی کالینز,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

در سال ۲۰۱۷، کالینز کتابی با عنوان «بدون سانسور: نه شرمندگی، نه پشیمانی، فقط خودم» (Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me) نوشت که مجموعه‌ای از سخنرانی‌های شخصی کالینز در مورد مشکلات و تردیدهایش، روابط با پدر و شرکای زندگی اش، دیدگاهش نسبت به بدن خود و بیماری‌های مربوط به غذا خوردن که او سال‌ها با آن‌ها مبارزه می‌کرد بود. او تاکید دارد: «بسیاری از زنان جوان در رسانه‌های اجتماعی [لیلی کالینز بیش از ۱۴ میلیون فالوور در اینستاگرام دارد]خطاب به من می‌نویسند " من فقط می‌خواهم به تو بگویم که این شرایط و احساس ناامنی من است نه چیزی که هیچگاه بتوانی آن را درک کنی" و من همیشه با خودم می‌گویم " نه من واقعاً می‌توانم درک کن».

 

تابستان امسال لیلی کالینز به فرانسه می‌رود تا صحنه‌های فیلم «امیلی در پاریس» (Emily in Paris) را فیلم برداری نماید، کمدی-درام جدیدی از دارن استار. لیلی در مورد پروژه جدیدش و سفر به پاریس چنین اظهار نظر می‌کند: «می دانستم که بار و بنه زیادی دارم که باید از دست آن‌ها خلاص شوم تا بتوانم بار و بنه تمام شخصیت‌هایی که بازی کرده ام را به دوش بکشم و لحظه‌ای که این کار را کردم، شغل و زندگی شخصی من به مسیر تازه‌ای رفت». به نظر می‌رسد که لیلی کالینز چه از لحاظ حرفه‌ای و چه شخصیتی به درون تاریکی کشیده شده و اکنون در حال رفتن به سمت نور و روشنایی است.

 

 

bartarinha.ir
  • 20
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش