سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۰۹:۳۱ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۹۷۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

حمید معصومی‌نژاد: رُ م رفتم پزشکی بخوانم خبرنگار شدم

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

بیراه نگفته‌ایم اگر از او به‌عنوان یکی از شناخته شده‌ترین خبرنگاران ایرانی یاد کنیم؛ کسی که با جمله مشهورش که حسن ختام گزارش‌هایش است بین ایرانیان معروف شده: «حمید معصومی‌نژاد، خبرگزاری صداوسیما، رُم»؛ البته هنگام تلفظ رم باید کمی کشیده‌تر آن را ادا کنید. دقیقا مثل خود معصومی‌نژاد که اصلا همین لحن صحبت‌هایش چنان جذاب است که او را از خبرنگاران دیگر متمایز کرده.

البته تمایز او فقط به اینها ختم نمی‌شود و جالب است بدانید که او از معدود خبرنگارانی است که به تنهایی کار می‌کند و همه فعالیت‌های تولید خبر، فیلمبرداری، تدوین و... را خودش انجام می‌دهد. این در حالی است که او همه رویدادهای مهمِ ایتالیا را هم به خوبی پوشش می‌دهد. او همچنین به‌عنوان «خبرنگار موبایلی» خبرگزاری صدا و سیما بسیار فعال است و شاید به همین‌خاطر باشد که هیچ خبری را از دست نمی‌دهد. خیال همه‌ ما تا حدود زیادی راحت است که هر اتفاق مهمی که در ایتالیا رخ می‌دهد، معصومی‌نژادی هست که گزارش آن را برایمان تهیه کند. به مناسبت ۱۷مردادماه، روز خبرنگار گفت‌وگویی با او که ساکن شهر رم است، انجام داده‌ایم.

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

شما برای تحصیل در رشته پزشکی عازم ایتالیا شدید و به گفته خودتان به‌خاطر علاقه‌تان به خبرنگاری، پزشکی را رها کردید؟ از انتخاب خود پشیمان نیستید؟ پیش آمده که با خود بگویید کاش رشته پزشکی را ادامه داده بودم تا استرس و سختی کارم کمتر از خبرنگاری می‌شد؟

از دوران نوجوانی بسیار علاقه‌مند بودم که تحصیلاتم را در دانشگاه در رشته‌های پزشکی  یا خبرنگاری ادامه بدهم. پس از ورودم به ایتالیا، در آزمون پزشکی دانشگاه «لاساپینتسا» رم شرکت کردم و قبول شدم. اما پس از مدتی، پزشکی را به‌خاطر علاقه‌ام به حرفه خبرنگاری رها کردم. شاید حرفه پزشکی از برخی ابعاد می‌توانست برایم بهتر از خبرنگاری باشد اما از این انتخاب خود پشیمان نیستم. چون به دنبال آنچه واقعا دوست داشتم رفته‌ام. خبرنگاری حرفه‌ای آمیخته از عشق، خلاقیت و تجربه است.

بسیاری شما را محبوب‌ترین خبرنگار ایرانی فعال در خارج از کشور می‌شناسند. راز این محبوبیت‌تان را در چه می‌دانید؟

این‌که چنین نسبتی به من داده می‌شود واقعا لطف هموطنان است. همانطوری که پیش‌تر اشاره کردم من کارم را با عشق انجام می‌دهم و آن ‌را خالصانه به مردم تقدیم می‌کنم.

از تلخ‌ترین و شیرین‌ترین خاطرات خبرنگاری‌تان در ایتالیا برایمان بگویید.

بدترین خبرها همیشه مخابره یک واقعه تلخ مثل وقوع زلزله، فوران آتشفشان یا جان باختن مردم است و شیرین‌ترین خاطرات گزارش‌هایم از موفقیت‌های هموطنان ایرانی در ایتالیا و معرفی دستاوردهای آنهاست که همیشه موجب خوشحالی و افتخار من شده است.

برای تولید خبر و تدوین و ارسال آن مسلما یک تیم خبری نیاز دارید. اما ما گاهی شما را به تنهایی با دوربین و میکروفن به‌دست برای تهیه گزارش‌ها دیده‌ایم. حتی گفته شده شما خودروی شخصی هم ندارید و در زمستان و تابستان، تمام رفت‌وآمدهای شما در سطح شهر و حتی خارج از شهر با وسایل نقلیه عمومی صورت می‌گیرد. از سختی‌های تولید خبر از آن سوی مرزها برایمان بگویید.

 هر کاری سختی‌های خودش را دارد و خبرنگاری هم از این قاعده مستثنا نیست. ولی با وجود اینکه این حرفه، آن هم برای خبرنگاران خبرگزاری صدا‌و‌سیما در خارج از کشور و به‌ویژه در غرب، یکی از حرفه‌های دشوار به شمار می‌آید اما جذابیت‌ها و زیبایی‌های خودش را هم دارد. من هم‌اکنون نزدیک به ۲۵سال است که افتخار همکاری با صدا‌و‌سیما را دارم و در تمام این سال‌ها کاملا تنها کار کرده‌ام. یکی از علت‌های اصلی این کار، علاوه بر مشکلات مالی، این است که برای تهیه گزارش و به‌ویژه تصویربرداری حساسیت‌های زیادی دارم و باید حتما خودم با دقت تصویربرداری کنم چون اعتقاد دارم باید گزارش‌ها همراه با تصاویر متنوع و جذاب باشد تا بیننده خسته نشود.

البته خبرنگاری کوله‌پشتی، آن هم برای فردی که هر روز به تنهایی در پی پیدا کردن سوژه‌ای جدید و هدفمند همراه با مصاحبه با مقامات سیاسی و کارشناسان است، کار ساده‌ای نیست. در ضمن ایستادن مقابل دوربین بدون تصویربردار آن هم در برخی از رویدادهای شلوغ به‌ویژه در خیابان، از دیگر سختی‌های خبرنگاری کوله‌پشتی در ایتالیاست. همانطوری که در پرسش‌تان اشاره کردید اینجانب خودروی شخصی ندارم و تمام فعالیت‌های خبری‌ام را با اتوبوس، تراموا و مترو و گاه دوچرخه اجاره‌ای انجام می‌دهم که این مسئله نیز به نوبه‌خود بر سختی‌های تولید خبر می‌افزاید که البته دیگر عادت کرده‌ام.

وظیفه خودم می‌دانم که این را هم بگویم که کار خبر و اطلاع‌رسانی فقط منحصر به خبرنگار نیست بلکه شامل مجموعه‌ای از عناصر ارزشمندی است که باید از آنها نیز تقدیر شود که من به نوبه‌خودم همین جا از تمامی تلاش‌های شبانه‌روزی همه مدیران و همکاران پرتلاشم در خبرگزاری صداوسیما و به‌ویژه در اخبار نمایندگی‌های خارجی سپاسگزاری می‌کنم.

در چند سال اخیر ویدئوهایی از شوخی‌های دوستانه شهروندان ایتالیایی با شما حین ضبط برنامه، پخش شده است که البته نشان از صمیمیت شما با آنها دارد. گویا در ایتالیا هم خبرنگار محبوبی هستید؟ البته ناگفته نماند پخش این ویدئوها در فضای مجازی برای لحظاتی اسباب شادی و خنده هموطنان را فارغ از صدها دغدغه و مشکل فراهم می‌کند.

 بسیار خوشحالم که طنزها و شوخی‌های مردم با من، موجب شادی و خنده هموطنانم می‌شود.

ایتالیا اماکن تاریخی و دیدنی بسیاری دارد. همچنین غذاهای خوشمزه و بی‌نظیر. از زندگی در این کشور بگویید.آیا زندگی در رم ذائقه غذایی شما را به پیتزا پپرونی و پاستای ایتالیایی نزدیک کرده است یا نه هنوز طرفدار غذاهای ایرانی هستید؟

ایتالیا کشور بسیار زیبا با مردمی خونگرم است. در اینکه پیتزا و پاستا ازجمله غذاهایی خوشمزه ایتالیایی هستند، هیچ تردیدی نیست و من هم در طول هفته چندین بار از این غذاها صرف می‌کنم. ولی باید بگویم که با وجود این همچنان غذاهای ایرانی را به غذاهای ایتالیایی ترجیح می‌دهم.

خانواده چطور؟ در تهیه خبر با شما همکاری دارند؟ فرزندان شما راه شما را ادامه می‌دهند؟

من هر روز صبح زود از منزل خارج می‌شوم و شب‌ها دیر وقت به خانه برمی‌گردم و متأسفانه عملا هیچ‌کدام از اعضای خانواده‌ام را در طول روز نمی‌بینم. فرزندانم با توجه به مشغله بالای کاری‌ام و سختی و استرس کار خبرنگاری به هیچ‌وجه علاقه‌ای به این حرفه ندارند و راه دیگری را برای آینده خود انتخاب کرده‌اند.

لحن و صدای شما حین گزارش خاص است و مردم تکیه‌کلام‌هایی از شما را همیشه در ذهن دارند. به‌ویژه تأکیدی که شما روی کلمه «رم» دارید. بازخورد مردم از این لحن متفاوت و جذاب گزارشگری شما چیست؟

 بله، هموطنان به دفعات این نکته را به من گفته‌اند و حتما هم همینطور است اما راستش خودم زیاد متوجه این مسئله نمی‌شوم.

اگر اجازه می‌دهید کمی سؤال‌هایمان را خصوصی‌تر کنیم. آیا شما که در ایتالیا زندگی می‌کنید، خبرنگار ثروتمندی هستید؟

 بعید می‌دانم خبرنگاران، حداقل خبرنگاران رسانه‌های ایرانی، ثروتمند باشند. خود من پس از گذشت نزدیک به ۳۰سال زندگی در ایتالیا، نه فقط خودروی شخصی یا حتی دوچرخه‌ای ندارم بلکه تمام دارایی‌ام تنها یک خانه کوچک ۶۰متری در یکی از محله‌های معمولی شهر رم، آن هم در طبقه چهارم و بدون آسانسور است که هنوز باید وام آن‌را برای سال‌های زیادی پرداخت کنم. ان‌شاءالله روزی با کمک سازمان صدا‌و‌سیما که همواره در شرایط سخت در کنار من بوده است خودرو هم می‌خرم‌.

شما همچنین مدتی است که به‌عنوان «خبرنگار موبایلی» خبرگزاری صدا‌و‌سیما نیز بسیار فعال هستید. در مورد تهیه گزارش‌های خبری با تلفن همراه برای ما توضیح بیشتری بدهید.

کاربرد تلفن همراه هوشمند و نقش‌اش در زندگی ما هر روز پررنگ‌تر می‌شود. تلفن همراه هوشمند علاوه بر کاربردهای گوناگون می‌تواند ابزار بسیار خوبی برای تهیه گزارش‌های خبری باشد. گوشی‌های تلفن همراه هوشمند تقریبا در حد دوربین‌های حرفه‌ای فیلمبرداری، مجهز به دوربین تصویربرداری باکیفیت هستند و همگی دارای امکاناتی هستند که کار تهیه خبر و انتشار محتوای آن را آسان می‌کند. گوشی‌های موبایل هوشمند امروزی دستگاهی قابل‌برنامه‌ریزی است که می‌توان قابلیت‌های پیشرفته‌ای مانند ویرایش و تدوین را به آن افزود. البته تهیه یک گزارش حرفه‌ای با تلفن همراه کار ساده‌ای نیست، اما با کمی خلاقیت و پشتکار می‌توان با آن گزارش‌های جالبی تهیه کرد. من از حدود ۲سال پیش تهیه و ارسال گزارش‌های کوتاه موبایلی را به خبرگزاری صدا‌و‌سیما آغاز کرده‌ام و هم‌اکنون هر هفته در کنار گزارش‌های تصویری عادی خودم چند گزارش موبایلی هم از رویدادهای جالب در این کشور تهیه و ارسال می‌کنم که با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است.

سخن آخر.

من سال‌های زیادی است که در ایتالیا هستم و به این کشور علاقه دارم و از همان روز نخست که به‌عنوان یک شهروند ایرانی وارد ایتالیا شدم تا به امروز برحسب وظیفه به تمام قوانین این کشور احترام گذاشته‌ام و هیچ‌گاه هم قصد ندارم در مورد ایتالیا سیاه‌نمایی کنم، چون این مسئله را غیراخلاقی و غیرحرفه‌ای می‌دانم. ایتالیا مانند هر کشوری صحنه اخبار مثبت و منفی است و من به‌عنوان یک خبرنگار و در حد توانایی‌ام همواره تلاش می‌کنم هر دو روی این سکه را باصداقت و بی‌طرفی به هموطنانم ارائه بدهم.

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

دریافت جایزه بین‌المللی خبرنگاری و ادبی ایتالیا

از دیگر افتخارات معصومی‌نژاد می‌توان به دریافت جایزه بین‌المللی خبرنگاری و ادبی ایتالیا موسوم به «مارتسانی» اشاره کرد. این جایزه توسط انزو پارتسیاله، رئیس «انجمن کامپانیا، اروپا، مدیترانه» در شهر «به نه ونتو» در جنوب ایتالیا به معصومی‌نژاد اعطا شد. پارتسیاله با تأکید بر اینکه خبرنگار رسانه ملی ما در ایتالیا یکی از فعال‌ترین خبرنگاران در این کشور در عرصه خبر است، گفت: «حمید معصومی‌نژاد، خبرنگار خط مقدم است و ما به همین دلیل این جایزه را به خبرنگار صدا‌و‌سیما در ایتالیا اعطا کرده‌ایم». این جایزه توسط هیأت داوری متشکل از خبرنگاران، استادان دانشگاه، هنرمندان و سیاستمداران به ۱۱ خبرنگار و نویسنده ایتالیایی و خارجی که با تعهد، استقلال و به‌صورت حرفه‌ای و در راستای این ارزش‌ها فعالیت می‌کنند اعطا شده است. ناگفته نماند این جایزه بین‌المللی از حمایت مجلس نمایندگان و وزارت امور خارجه ایتالیا، کمیسیون اروپایی و استان کامپانیا ایتالیا برخوردار است. براساس این گزارش در کتابچه‌ای که در این مراسم درباره معصومی‌نژاد با عنوان «خبرنگار خط مقدم» نوشته شده آمده است: «معصومی‌نژاد خبرنگاری حرفه‌ای و نویسنده و خبرنگار رادیو و تلویزیون دولتی ایران در ایتالیاست. وی مولف ۲کتاب و نویسنده مقالات متعدد در ارتباط با تاریخ، فرهنگ و تمدن ایران به زبان ایتالیایی است.

این خبرنگار نه‌تنها در ایران بلکه در ایتالیا نیز چهره‌ای بسیار شناخته شده و عملکرد حرفه‌ای و علاقه وافرش به روزنامه‌نگاری مورد تقدیر همگان قرار گرفته است. این خبرنگار ایرانی پس از گذراندن دوره جوانی خود در ایران و مشارکت در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی، برای تحصیل راهی ایتالیا شد و متعاقبا پا به حرفه روزنامه‌نگاری گذاشت و مسئولیت خبررسانی برای رادیو و تلویزیون دولتی ایران را عهده‌دار شد. معصومی‌نژاد با کنجکاوی، تعهد، نگاهی تازه و عشق به حقیقت، به‌صورت مستمر در پی شکار اخبار است و هیچ‌گاه از زیبایی جست‌وجو و تلاش برای تقویت و تعمیق هر چه بیشتر شناخت بین دو ملت دارای تمدن و فرهنگ چند هزار ساله غافل نمی‌شود». معصومی‌نژاد پیش‌تر نیز به‌عنوان خبرنگار برتر جشنواره سیسیل ایتالیا انتخاب شده و جایزه گرفته بود.

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

یک خبرنگار همه‌فن حریف

مجموعه عکس‌هایی که به تازگی از پشت صحنه فعالیت‌های خبری حمید معصومی‌نژاد، خبرنگار مستقر صداوسیما در ایتالیا در ۲دهه اخیر منتشر شده، علاوه بر نمایش محدودیت‌ها و کمبود امکانات در رسانه ملی، نشان از مهارت و خلاقیت این خبرنگار قدیمی دارد. جالب است بدانید معصومی‌نژاد از معدود خبرنگاران صدا‌و‌سیماست که به تنهایی کار می‌کند و همه فعالیت‌های تولید خبر، فیلمبرداری، تدوین و... را خود انجام می‌دهد. حتی چندی پیش محمد حسن‌زاده، عکاس و مستندساز ایرانی مقیم ایتالیا از پشت صحنه فعالیت‌های خبری حمید معصومی‌نژاد، خبرنگار صدا‌و‌سیما در رم (ایتالیا) نمایشگاهی برگزار کرد که مجموعه‌ای از لحظات پشت صحنه فعالیت‌های این خبرنگار را در حال شکار رویدادهای خبری در ایتالیا در‌بر می‌گرفت.

حسن‌زاده در‌این‌باره می‌گوید: بخش اصلی این عکس‌ها را خودم تهیه کرده‌ام و در کنار آنها تعدادی عکس نیز از سوی چند ایتالیایی در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفت. در این نمایشگاه همچنین نماهنگی از پشت صحنه‌های فعالیت‌های معصومی‌نژاد پخش شد. این نمایشگاه با همکاری فرهنگسرای سرو، زهرا نجفیان عکاس و گرافیست صدا‌وسیما و همچنین کتابرانه (کتابخانه سیار) پایتخت برگزار شد تا گوشه‌ای از تلاش این خبرنگار فعال ایرانی در خارج از این مرز و بوم نشان داده شود. البته ناگفته نماند ایتالیا مانند بسیاری از کشورهای اروپایی چندان خبرساز نیست و بنابراین این خبرنگار است که باید با کنجکاوی و ابتکار عمل به شکار رویدادهای روزمره جذاب برود؛ کاری که معصومی‌نژاد به خوبی انجام می‌دهد. خودش می‌گوید: «در انتخاب سوژه، توجه به موقعیت‌های پیرامون بسیار‌‌ مهم است.

گاهی به هنگام راه رفتن در خیابان‌ یا نشستن در اتوبوس، دیدن رفتارهای مردم یا خواندن یک تیتر روزنامه جرقه اصلی یک گزارش می‌شود، شاید چون دور‌و‌بر من خیلی سوژه‌های هیجانی وجود ندارد، ‌مجبورم مرتب برای مخاطب ایرانی دنبال سوژه باشم. تلاش من این است که گزارش‌های خبری‌ام متنوع باشد و کارهایم برای بینندگان و شنوندگان صدا و‌سیما جمهوری اسلامی ایران، خسته‌کننده نباشد».

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

انتشار کتابی در ایتالیا برای خبرنگار ایرانی

حمید معصومی‌نژاد,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

در نمایشگاه کتاب امسال نشر سروش از کتابی با عنوان «حمید معصومی‌نژاد، رم» رونمایی کرد؛ کتابی که یک نویسنده ایتالیایی درباره زندگی پرفراز و نشیب معصومی‌نژاد نوشته است. حمیدمعصومی‌نژاد درباره این کتاب هم توضیحاتی می‌دهد و می‌گوید:«۲سال پیش یک خانم روزنامه‌نگار ایتالیایی به نام الساندرا مولاس گفت که می‌خواهد کتابی درخصوص فعالیت‌های روزمره خبری من در ایتالیا و همچنین آزار و اذیت‌های پلیس و دستگاه‌های امنیتی ایتالیا علیه اینجانب و به‌ویژه توطئه زندانی شدنم در زندان قدیمی رم بنویسد. در نهایت پس از گذشت یک سال، آن را نوشت و منتشر کرد.

امسال، ترجمه این کتاب، توسط انتشارات سروش با عنوان حمید معصومی‌نژاد، رم منتشر شد. این روزنامه‌نگار ایتالیایی در این کتاب با ذکاوت، واقعیت‌ها و تناقض‌های موجود در نظام غرب را که این بار در قالب اتهامات پوشالی به خبرنگار خبرگزاری صدا‌و‌سیما در رم ظاهر شده در برابر خواننده کتاب قرار می‌دهد و او را به تامل و تلاش برای یافتن حقیقت ترغیب می‌کند. این کتاب زمانی منتشر شد که دادگاه رم هنوز من را از این اتهامات تبرئه نکرده بود. دادستان میلان در سال ۲۰۱۰میلادی، اینجانب را به این بهانه که ارتباط بسیار گسترده‌ای با روزنامه‌نگاران و خبرنگاران ایتالیایی و همچنین سیاستمداران این کشور دارم، به‌عنوان «مامور ارشد اطلاعاتی ایران» معرفی و دستور دستگیری من را صادر کرده بود.

البته جالب است بدانید درحالی‌که در آن زمان، دستگیری من با جار‌و‌جنجال رسانه‌ای و به‌عنوان خبر اول رسانه‌های ایتالیایی و خارجی منتشر شد، در زمان تبرئه‌ام، تمام رسانه‌های جمعی ایتالیا سکوت اختیار کرده و آن‌را منتشر نکردند. خانم الساندرا مولاس در کتابش همچنین مصاحبه‌ای اختصاصی با من ، یادداشت‌های روزانه‌ام در زندان به همراه اظهارات ۳۰روزنامه‌نگار ایتالیایی و خارجی درباره بنده را گنجانده است». البته ناگفته نماند خود معصومی‌نژاد هم در چند سال اخیر ۲کتاب به زبان ایتالیایی درباره تاریخ، فرهنگ و جاذبه‌های گردشگری ایران در ایتالیا منتشر کرده که در جشنواره رسانه‌ای ایتالیا در جزیره سیسیل در میان ۵۳ خبرنگار از ۲۳ کشور جهان، ‌خبرنگار برتر انتخاب شد.

پس از گذشت نزدیک به ۳۰سال زندگی در ایتالیا، نه فقط خودروی شخصی یا حتی دوچرخه‌ای ندارم بلکه تمام دارایی‌ام تنها یک خانه کوچک ۶۰متری در یکی از محله‌های معمولی شهر رم، آن هم در طبقه چهارم و بدون آسانسور است که هنوز باید قسط وام آن‌را برای سال‌های زیادی پرداخت کنم

الناز عباسیان

newspaper.hamshahri.org
  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش