ژانر ماجراجویی
فیلم های ماجراجویی از محبوبیت خاصی در سینما برخوردار است و همواره سلیقه عمومی و امکانات و محدودیت های تولید به آن شکل داده است. از انواع ژانرهای فیلم می توان به فیلم ماجراجویی اشاره کرد که داستان های هیجان انگیزی در موقعیت های جدید و مناطق عجیب دارد. ساختار این فیلم ها شباهت بسیاری به فیلم های اکشن دارد و تفاوتشان در اینست که به جای خشونت و مبارزه، ماجراجویی از طریق سفر، اکتشافات، ایجاد امپراتوری و مبارزه های شخصیت های تاریخی و قهرمانان است.
بهترین فیلم های ژانر ماجراجویی
بهترین فیلم های ماجراجویی عبارتند از:
>> فیلم کتاب جنگل:
پسر جوانی در میان گرگ های جنگل زندگی می کند که به او موگلی میگویند و از کودکی توسط گرگ ها بزرگ شده است. او نه تنها با گله گرگ ها بلکه با دیگر حیوانات جنگل هم به تعامل رسیده و اقدام به آموختن راه و رسم زندگی در حیات وحش کرده است.
دراین بین ببر شروری که به شیرخان، معروف است؛ زندگی موگلی را تهدید می کند. به این جهت، پیشنهاد باگیرا به موگلی، چنین بود که او را به دهکده انسانها ببرد تا از خشم ببر درامان باشد. موگلی درطول مسیر با موجودات دیگری همچون ماری حیله گر ، کینگ لویی و خرسی تنبل به نام بالو اشنا می شود و بالو سریعا او را راهنما می کند و به یکی از دوستان عزیزش تبدیل می شود.
کتاب جنگل بازسازی از دید برخی از منتقدان، جذاب تر از نسخه های قبلی است که برای استفاده از CGI استاندارد جدیدی را ارائه داد.
>> فیلم چارلی و کارخانه شکلات سازی:
یک پسر جوان از خانواده ای تهیدست، مجور حضور در توری باشکوه را پیدا کرد که از بزرگترین و شگفت انگیزترین کارخانه شکلات سازی جهان به شمار می رفت و اداره ی آن بر عهده ی ویلی وونکای معروف بود.
یکی از تصمیمات ویلی ونکا، اجازه ورود پنج کودک به کارخانه شکلات سازی اش بوده است تا آنها را در طول گشت و گذار، زیر نظر بگیرد و ببیند که کدامیک از آنها برای همکاری با او در اداره کارخانه، مناسب هستند. وی به این نتیجه رسید که چارلی باکت نسبت به بقیه، متفاوت است و همان کسی است که دنبالش بود.
>> فیلم نقاب زورو:
زورو از شخصیت های محبوب دنیای سینما به شمار می رود ، به طوریکه تا به حال ، آثار متعددی از خودش برجای گذاشته است ولی زمانی با دون دیه گو دلاوگا در فیلم نقاب زورو اشنا می شویم که سن و سالی از او گذشته و آمادگی روبرو شدن با دشمن قدیمی اش رافائل مونترو را ندارد. به همین خاطر، او الخاندرو موریتا را تحت تعلیم خود قرار می دهد تا برای خودش جانشینی شایسته بسازد.
>> فیلم در جستجوی انسان های یالدار( شکار انسان های سرگردان):
تصمیم بلا و هکتور این بود که کودک یتیمی به نام ریکی را به فرزند خواندگی قبول کنند، او تاکنون در محیط ثابتی زندگی نکرده بود و مداما از این یتیم خانه به یتیم خانه دیگری منتقل میشد. در ابتدا همه چیز خوب بود تا اینکه خاله بلا فوت کرد و هکتور فهمید که حالا باید دست تنها و بدون کمک، از ریکی مراقبت کند ولی مشکلش این بود که او و پسر خوانده اش نمیتوانند با هم کنار بیایند.
از طرف دیگر، هکتور فهمید که پس از مرگ بلا و به خاطر این که ریکی، قیم ندارد توسط مسئولان خدمات دولتی و مددکاران اجتماعی مجددا به یتیم خانه منتقل میشود. از این رو او و هکتور در سرزمین های وحشی نیوزلند گم می شوند. درحالی که به دنبال صدرو دستور تعقیب برای آنها ، در پی کشفشان هستند.
>> مسافران ۲۰۱۶ Passengers:
این فیلم، بیانگر داستان ۵ هزار مسافر به خواب رفته در محفظه هاییست که باید در طول سفر ۱۲۰ ساله ی این فضا پیما برای رسیدن به سیاره در حالت خواب باشند اما فضا پیما در این حین، یک نقص فنی پیدا می کند و یک مسافر از فضای خود ۹۰ سال زودتر از خواب بیدار می شود و از این جا داستان فیلم Passenger آغاز می شود.
تنها مسافری که ۹۰ سال زودتر از خواب بیدار شد، جیم پرستون( با بازی کریس پرت) بود که تنها با وجود یک ربات انسان نما به نام آرتور( با بازی مایکل شین) در مکانی که در کافه ی فضا پیما کار میکرد یکسال از عمرش را گذراند. او که تمام تلاش خود را در این مدت برای دوباره خواب کردنش می کند، نتیجه ای نمی گیرد و دیگر این وضعیت را ترک می کند و نقشه ای برای خودکشی میکشد ، ولی زمانیکه از کنار محفظه ی خواب، عبور میکند؛ میفهمد که یکی از مسافر ها به نام آئرورا( با بازی جنیفر لارنس) با اختلال مواجه شده است…
>> فیلم املی( Amelie):
« املی» بیانگر روایتی زیبا از زندگی دختریست که بسیاری از احساساتش در دوران کودکی سرکوب شده است و قادر به برقراری ارتباطات با دیگران نیست. املی، دختر بی گناهیست که در پاریس زندگی می کند و تصمیم به برقراری عدالت دارد. او همواره میخواهد به اطرافیانش کمک کند تا به عشق دستیابد. بسیاری از منتقدان برای سرنوشت شگفت انگیز املی پولن، نظرات مثبتی را ارائه دادند.
>> فیلم نیمه شب در پاریس:
فیلم« نیمه شب در پاریس» به یک نویسنده اشاره دارد که بهمراه نامزد و خانواده نامزدش به پاریس می روند. او به شهر پاریس، علاقه وافری دارد و به طرز مرموزی در یکی از پیاده روی های شبانه اش به دهه ۱۹۲۰ می رود و نویسندگان آن دوره را می بیند؛ از نظر او چنین دهه ای را عصر طلایی میگویند. نیمه شب در پاریس، متوجه میشود که عقیده ی انسان همواره اینست که دوره های پیشین برای زندگی، مناسبتر بوده اند و معمولاً رضایت کافی از زمان حال ندارد.
گردآوری: بخش هنر و سینما سرپوش
- 17
- 1