سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۰۹:۱۱ - ۲۲ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۵۶۲۸
هنرهای تجسمی

پایان دهمین حراج تهران با مجموع فروش ۳۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان

دهمین حراج تهران,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی
دهمین دوره حراج تهران در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این دوره ۱۱۴ اثر از بیش از ۱۰۰ هنرمند چکش خورد. در میان آثاری که برای فروش در این رویداد عرضه شدند، ۱۴ اثر مجسمه، ۷۵ اثر نقاشی، ۶ اثر عکس و ۱۹ اثر نقاشی‌خط به چشم می‌خورد.

 

همچنین در میان ۱۰۵ هنرمند حاضر در این دوره حراج تهران با رویکرد معاصر، ۱۶ هنرمند درگذشته‌اند و ۸۹ هنرمند در قید حیات هستند.

 

چکش دهمین حراج تهران مانند چند دوره پیشین به دست حسین پاکدل بود.

 

در ابتدا اعلام شد شماره ۷۸ در کاتالوگ این حراج متعلق به فرامرز پیلارام از حراج حذف شده است. در این حراج دو اثر از پیلارام ارائه شده بود که یکی از آن‌ها از گردونه این رویداد خارج شد.

 

اولین اثری که در این حراج به فروش گذاشته شد، تابلوی رنگ روغن روی بوم علیرضا اسکندری بود که ۳۰ میلیون تومان چکش خورد. سپس اثر مرکب روی بوم عذرا عقیقی بخشایشی ۲۸۰ میلیون فروخته شد.

 

اثر شبدیز از مجموعه خسرو و شیرین مهدی فلاح نیز ۴۰ میلیون تومان خریداری شد. اثر اکریلیک روی بوم نصرالله افجه‌ای ۲۰ میلیون بالای بیشینه قیمت خود یعنی ۲۲۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

اثر هجوم از مجموعه کویری‌های علی فرامرزی که ۳۰ تا ۴۰ میلیون  قیمت پیشنهادی داشت، ۱۱۰ میلیون تومان به فروش رفت. تابلویی از مصطفی دشتی ۶۵ میلیون و اثر مهشید رحیم‌تبریزی با تکنیک اکریلیک روی بوم ۲۰ میلیون تومان خریداری شدند.

 

اثری دولته از هادی جمالی ۸۰ میلیون و اثری از مجموعه طبیعت مینیمال آرمان یعقوب‌پور ۵۰ میلیون و اثر حامد صحیحی ۳۶ میلیون تومان به فروش رفتند.

 

اثری دولته از  زنده‌یاد پروز کلانتری با تکنیک رنگ روغن و کاهگل روی بوم که ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون قیمت پیشنهادی آن بود، ۲۶۰ میلیون تومان چکش خورد و در ادامه اثری از جلال شباهنگی متعلق به سال ۱۳۹۳ به مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

همچنین اثری از منوچهر نیازی با قیمت پیشنهادی ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان، ۱۱۰ میلیون به فروش رفت. اثر مقداد لرپور با قیمتی بیش از بیشینه قیمت خود یعنی ۷۰ میلیون به فروش رسید.  

 

در ادامه اثر امید حلاج ۴۸ میلیون و تابلوی رنگ روغن روی بوم منوچهر معتبر متعلق به سال ۱۳۵۵، به قیمت ۸۵ میلیون تومان خریداری شدند.

 

عکسی تک نسخه از عباس کیارستمی که بیشینه قیمت پیشنهادی آن ۳۰۰ میلیون تومان بود، ۲۶۰ میلیون تومان چکش خورد. اثر بازی کردن ۴ مهرداد محب‌علی با تکنیک اکریلیک روی بوم ۲۴۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلوی بارگاه واحد خاکدان نیز ۴۰ میلیون بالاتر از بیشینه قیمت پیشنهادی خود یعنی ۳۴۰ میلیون تومان خریداری شد. تابلوی رنگ روغن روی بوم افشین پیرهاشمی هم که ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان قیمت پیشنهادی داشت، ۳۸۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

اثر رکنی حائری‌زاده هم با نام ان ول آب ۲ در دهمین حراج تهران که ۲۰۰ میلیون بیشینه قیمت پیشنهادی آن بود، ۳۶۰ میلیون خریداری شد.

 

در ادامه اثر ۴ لته رضا بانگیز متعلق به سال ۱۳۹۶ به مبلغ ۸۵ میلیون تومان خریداری شد و مجسمه‌ای که به گفته پاکدل، بزرگ‌ترین مجسمه ژازه تباتبایی است، ۴۰۰ میلیون بالای بیشینه قیمت پیشنهادی خود یعنی یک میلیارد تومان چکش خورد.

 

تابلوی وجد اثر هادی هزاوه‌ای ۱۰۰ میلیون و تابلوی سه سوار صادق تبریزی بیش از دوبرابر بیشینه قیمت پیشنهادی یعنی ۳۴۰ میلیون تومان به فروش رفت. تابلویی از ناصر اویسی متعلق به سال ۱۳۳۹، به مبلغ کمینه خود یعنی  ۱۲۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلوی پرسه ایرج کریمخان زند ۷۵ میلیون، تابلوی خودنگاره از کودکی اثر فرشته یمینی شریف ۳۰ میلیون و مجسمه آهن و برنز محمد حسین غلامزاده با نام عشق ۱۳۰ میلیون به فروش رفت.

 

اثر ۵ لته اختناق احمد مرشدلو هم بیشینه قیمت خود را رد کرد و ۱۷۰ میلیون خریداری شد. تابلوی ۲ لته رضوان صادق‌زاده با نام سال سگ ۶۰ میلیون، تابلوی تراریوم اثر مهناز پسیخانی ۲۲ میلیون، اثری از مجموعه پرسونای بابک روشنی‌نژاد ۷۰ میلیون به فروش رسیدند.

 

همچنین تابلوی خودنگاره از کودکی اثر وای.زی.کامی (کامران یوسف‌زاده) با تکنیک رنگ روغن و عکس روی بوم که ۸۰۰ تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون قیمت پیشنهادی داشت، یک میلیارد چکش خورد. اثر بیژن بصیری هنرمند ایرانی ساکن ایتالیا، از مجموعه تبخیر (چهره) نیز بیشینه قیمت خود را رد کرد و ۲۴۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلوی تصویر خیال اثر بهمن جلالی با تکنیک عکس و آیینه ۱۲۰ میلیون، تابلوی رنگ روغن روی بوم طلیعه کامران ۶۰ میلیون تومان و مجسمه برنزی بهمن دادخواه با نام گروگان متعلق به سال ۱۳۵۹ به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رفتند.

 

تابلوی عکس فتح خرمشهر از سعید صادقی که ۴۰ میلیون بیشینه قیمت پیشنهادی آن بود، ۷۵ میلیون تومان چکش خورد. همچنین عکس نیایش از جمشید بایرامی ۳۸ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلویی از مجموعه عصیان حسن روح‌الامین که امسال خلق شده، بیش از سه برابر بیشینه خود با قیمت ۶۵ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلوی شکار خاموش آبی اثر رضا درخشانی متعلق به سال ۱۳۹۱ نیز ۱۰۰ میلیون بالای بیشینه خود یعنی ۹۰۰ میلیون تومان چکش خورد. در ادامه تابلویی از مرتضی اسدی ۲۶ میلیون تومان و تابلوی رستم‌زاد نیلوفر قادری‌نژاد ۲۴ میلیون به فروش رفت.

 

تابلویی با تکنیک رنگ روغن روی بوم محمدعلی ترقی‌جاه ۲۸۰ میلیون، مجسمه‌ای از حامد رشتیان ۸۰ میلیون تومان، مجسمه شیران علم اثر رضا لواسانی ۲۸۰ میلیون، تابلو عکس چاپ دیجیتال با عطاالله امیدوار ۳۲ میلیون خریداری شدند.

 

اثر آیینه‌کاری و گچ روی چوب منیر فرمان‌فرماییان که ۲ تا ۳ میلیارد قیمت پیشنهادی آن بود، ۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

تابلوی پنجره‌ها اثر پری‌یوش گنجی با تکنیک رنگ روغن روی بوم ۸۰ میلیون، تابلوی منظره رویایی با تکنیک ترکیب مواد روی بوم و چیدمان ویدیویی اثر شهرام کریمی متعلق به امسال ۱۸۰ میلیون فروخته شدند.

 

تابلو کتایون مقدم از مجموعه درهم‌تنیدگی ۳۶ میلیون تومان خریداری شد. سپس تابلوی دولته ایرج اسکندری با نام خسرو و شیرین ۴۶ میلیون چکش خورد.

 

تابلویی از احمد محمدپور با تکنیک رنگ روغن روی بوم ۳۴ میلیون و تابلویی از فریدون امیدی با همین تکنیک به مبلغ ۶۰ میلیون خریداری شدند.

 

ادامه این دوره حراج تهران با فروش اثر فارسی سیاه روی سفید فرهاد مشیری همراه شد. این تابلو که یک میلیارد تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون قیمت پیشنهادی آن بود، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلویی متعلق به علی شیرازی که ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون قیمت پیشنهادی آن بود، ۲۶۰ میلیون تومان فروخته شد.تابلوی فرامرز پیلارام متعلق به ۱۳۵۰ با تکنیک اکریلیک و مرکب روی بوم نیز ۱۰ میلیون بیشینه خود را رد کرد و ۳۶۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

تابلویی از پروانه اعتمادی با تکنیک کلاژ روی مقوا از مجموعه یکی بود یکی نبود ۷۵ میلیون، تابلویی از طاهره صمدی طاری از مجموعه بی‌ثباتی ۶۵ میلیون و تابلوی داریوش قره‌زاد ۳۶ میلیون به فروش رسیدند.

 

همچنین تابلویی از ننه مکرمه (مکرمه قنبری) هنرمند خودآموخته‌ای که سال ۱۳۸۴ درگذشت، با تکنیک گواش روی فیبر که ۲۰ تا ۲۵ میلیون قیمت پیشنهادی آن اعلام شده بود، ۳۸ میلیون چکش خورد.

 

اثری از زنده‌یاد مهدی سحابی با تکنیک ترکیب مواد روی چوب متعلق به مجموعه صورتک‌ها بیش از دو برابر کمینه قیمت خود به مبلغ ۸۵ میلیون تومان خریداری شد. در ادمه تابلویی از نصرت‌الله مسلمیان ۱۲۰ میلیون تومان به فروش رسید.

 

تندیسی با نام کرگدن اثر امیرمسعود اخوان‌جم که امسال خلق شده است، ۱۸۰ میلیون خریداری شد. تابلویی سه‌لته از ژازه تباتبایی با فروشی ۱۵۰ میلیونی بالای بیشینه قیمت خود، ۷۵۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

تابلوی دیگری از ناصر اویسی متعلق به سال ۱۳۸۰، به مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان به فروش رسید. تابلویی از جعفر روح‌بخش که سال ۱۳۶۹ خلق شده زیر کمینه قیمت خود و با قیمت ۱۹۰ میلیون خریداری شد.

 

تابلوی دولته‌ای از منصور قندریز با تکنیک چاپ لینولئوم روی کاغذ که ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون قیمت پیشنهادی آن بود، ۴۰۰ میلیون تومان فروش رفت. همچنین اثری از اکبر میخک متعلق به امسال ۳۲ میلیون و تابلوی باران از محمد سعید نقاشیان ۴۲ میلیون‌ تومان خریداری شدند.

 

تابلویی از حسین زنده‌رودی متعلق به سال ۱۳۴۹ با نام پی‌+روز+جی با قیمت پیشنهادی ۳ تا ۴ میلیارد تومان، ۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان به فروش رسید.

 

تابلویی از سونیا بالاسانیان با تکنیک اکریلیک روی بوم، ۱۵۰ میلیون و تابلویی از صداقت جباری متعلق به مجموعه راز نهان با کمینه قیمت خود یعنی ۲۰۰ میلیون به فروش رفتند. همچنین تابلویی از حمید عجمی با تکنیک اکریلیک روی بوم ۴۲ میلیون تومان به فروش رسید.

 

تابلوی کوروش اثر محمود زنده‌رودی با بیشینه ۷۰ میلیون، ۱۸۰ میلیون‌ تومان چکش خورد. تابلویی از اسدالله کیانی ۶۰ میلیون، اثر حجم شاهد سرخ از پویا آریان‌پور که بیشینه آن ۴۰۰ میلیون تومان بود، ۵۵۰ میلیون خریداری شد. در ادامه اثر حجمی محمود بخشی با نام دیوار بهمن با تکنیک سیگار و آهنگ گانوالیزه ۴۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.

 

تابلوی رویای نیویورک، شماره ۲ از بیتا وکیلی ۹۰ میلیون خریده شد. سپس تابلوی آشوب کوروش شیشه‌گران با قیمت پیشنهادی ۸۰۰ میلیون تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان متعلق به سال ۱۳۸۹ با قیمت یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

اثر چشم خدا از مجموعه معراج متعلق به شهریار احمدی با تکنیک اکریلیک و ورق طلا روی بوم بیشینه خود را رد کرد و ۴۸۰ میلیون تومان فروخته شد.

 

اثری دیگر از پروانه اعتمادی متعلق به سال ۱۳۷۱ با تکنیک پاستل روی مقوا ۱۵۰ میلیون تومان چکش خورد. تابلویی از طاهر پورحیدری ۴۲ میلیون و اثری از سیاوش مظلومی‌پور با تکنیک رنگ روغن روی بوم ۵۵ میلیون به فروش رفت.

 

اثر حجمی تک نسخه مونا پاد از مجموعه وجود و ناوجود نیز ۷۰ میلیون فروش رفت. در ادامه تابلوی دیگری از حسین‌زنده‌رودی با کمینه قیمت پیشنهادی خود یعنی ۲۰۰ میلیون چکش خورد. اثر حجمی ایمان صفایی از مجموعه کوچه ۲۵ میلیون و اثر فرزانه وزیری‌تبار با تکنیک سنگ و آهن روی چوب ۳۲ میلیون خریداری شدند.

 

اثر دیگری از پرویز کلانتری که هفت سال از خلق آن می‌گذرد، ۲۵۰ تا ۳۵۰ میلیون قیمت‌گذاری شده بود که ۴۶۰ میلیون چکش خورد. نود و دومین اثر این حراج هم به فرهاد مشیری تعلق داشت، این اثر با نام یا ابوالفضل صد میلیون بالای کمینه قیمت خود یعنی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به فروش رسید.

 

اثر حجمی دولته محمدحسین عماد با نام جفت بیشینه خود را رد کرد و ۳۲۰ میلیون تومان خریداری شد. تابلویی با تکنیک رنگ روغن روی چوب اثر اصغر محمدی ۵۵ میلیون، تابلوی علی نصیر با تکنیک اکریلیک روی بوم ۵۵ میلیون چکش خوردند.

 

در ادامه تابلوی دولته‌ای از هانیبال الخاص متعلق به دهه ۵۰ شمسی، ۲۰۰ میلیون فروخته شد. تابلویی از شیده تامی با تکنیک رنگ روغن روی بوم ۲۲ میلیون و تابلویی سه‌لته از سعید احمدزاده از مجموعه اسپکتروم ۴۸ میلیون خریداری شدند.

 

پرتره‌ای از عباس کیارستمی که توسط فرشید مثقالی با تکنیک ترکیب مواد روی بوم امسال خلق شده است، ۱۴۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

همچنین اثر دیگری از منیر فرمان‌فرماییان که متعلق به امسال است و پیش‌بینی می‌شد چهار میلیارد تومان به فروش برود، با همین رقم به فروش رفت.

 

در این بخش پاکدل به شوخی گفت، باید صدای ضربات قلب هنگام فروخته شدن اثر فرمان‌فرماییان پخش شود که این اتفاق رخ داد و تا لحظه فروش این اثر این صدا در فضا پخش می‌شد.

 

در ادامه اثر حجمی سهند حسامیان ۲۹۰ میلیون خریداری شد. اثر باغ سوخته کاظم چلیپا ۴۲ میلیون تومان به فروش رفت. اثر مرتضی گودرزی با نام انتهای سکوت ۳۰ میلیون خریداری شد.

 

همچنین تابلوی حبیب‌الله صادقی با تکنیک ترکیب مواد روی بوم ۳۴ میلیون چکش خورد. تابلوی محمد خلیلی با تکنیک اکریلیک روی بوم ۴۰ میلیون به فروش رفت.

 

در ادامه اثر سه‌لته یحیی گمار با نام ستایش مجوسان دوبرابر کمینه قیمت خود با مبلغ ۵۰ میلیون تومان خریداری شد.

 

عکس سوم خرداد ۶۱- خرمشهر از محمد فرنود ۷۰ میلیون تومان چکش خورد. اثر حجمی تک نسخه بهمن محصص با متریال برنز با نام پرنده‌ها ۲ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان به فروش رفت.

 

اثر حجمی علیرضا معصومی با نام رئیس ۵۵ میلیون تومان و اثر هومن بیات با نام اورژینال که بیشینه قیمت آن ۱۲ میلیون تومان بود، ۳۰ میلیون تومان به فروش رفت.

 

اثر حجمی علی مشهدی‌الاصل ۳۴ میلیون و تابلوی محمدعلی بنی‌اسدی متعلق به امسال ۲۲ میلیون خریداری شد.

 

تابلوی حسین چراغچی با تکنیک اکریلیک روی بوم تنها اثری بود که در این رویداد فروخته نشد که بعد اعلام شد بعد از حراج ۱۵ میلیون تومان خریداری شده است.

 

تابلوی درخت از کوروش شیشه‌گران با تکنیک اکریلیک روی متعلق به سال ۱۳۹۶ بیشینه قیمت خود را رد کرد و ۷۲۰ میلیون تومان چکش خورد.

 

در نهایت مجموع فروش دهمین دوره از حراج تهران ۳۴ میلیارد و ۴۰۳ میلیون تومان اعلام شد.

 

 

  • 12
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش