پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۵۰ - ۰۱ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۰۰۲۳
ستاره گرام

واکنش چهره ها به پخش نشدن نود

نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون
چهره ها و سلبریتی ها در شبکه های اجتماعی واکنش های متفاوتی را به پخش نشدن برنامه نود نشان دادند.

به گزارش سرپوش، پخش نشدن برنامه عادل فردوسی پور  باعث واکنش بسیاری از هنرمندان و ورزشکاران شد. در ادامه با ما همراه باشید.

 

واکنش رشیدپور در برنامه حالا خورشید به پخش نشدن برنامه نود

‍‍ رشیدپور در برنامه امروز حالا خورشید  به عدم پخش برنامه نود،واکنش نشان داد و گفت :علیرغم اینکه آدم ورزشی ای نیستم، برنامه نود را می‌بینم/ از مسئولان شبکه سه میخواهم با شفافیت در این باره اطلاع رسانی کنند. امیدوارم در یک چارچوب حرفه ای مشکلات حل شود.

 

نود از برنامه های بسیار موفق رسانه ملی است و شخصا خواهش میکنم مدیران رسانه ملی در این حوزه شفاف با مردم صحبت کنند

 

هرکمکی از دست ما بربیاید حتما با کمال میل انجام میدهیم. من شب گذشته به دلیل ضبط یک آیتم که تا نیمه شب طول کشید متوجه عدم پخش برنامه نشدم.

 

 

نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش رضا داوود نژاد
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش امیر حسین رستمی
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش مهراب قاسم خانی
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش نعیمه نظام دوست
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش حسن آقامیری
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش آزاده نامداری
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش نیوشا ضیغمی
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش امیر مهدی ژوله
نود,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,بازیگران سینما و تلویزیون واکنش علیرضا فغانی

 

 

واکنش محمد رضا زائری به پخش نشدن برنامه نود

محمد رضا زائری در اینستاگرامش نوشت، موقت برنامه نود ابعاد جدیدی پیدا کرده است. گذشته از آنکه تهیه‌کننده یک برنامه علیه شبکه سوم صداوسیما شیطنت‌هایی کرد و خود را بزرگ‌تر از این رسانه پنداشت، حالا محمدرضا زائری تصویر جدیدی از ای اتفاق را روایت کرده است.

 

او در این باره نوشت: «دیشب به جای برنامه نود، تلویزیون برنامه مخاطب خاص - از کربلا- را پخش کرده است!

 

١-در حسن نیت مسؤولان صدا و سیما و سلامت نفس مدیران شبکه سوم که از دوستان خوب من هستند سر سوزنی شک و تردید ندارم.

 

٢-به مدیریت صدا و سیما هم از نظر حرفه ای کاملا حق می دهم که در تعارض سیاست های کلان خود با رفتار سلیقه ای یک مجری قاطعانه مدیریت خود را اعمال کند و چارچوب سازمانی را بر هم نریزد.

 

٣-در عین حال مثل روز روشن است که وقتی مخاطبان یک برنامه میلیونی و جذاب و موفق، منتظر و چشم به راه تماشای آن برنامه هستند و می بینند به جای برنامه محبوبشان چیز دیگری - هر چه می خواهد باشد- پخش می شود ناخواسته و ناخودآگاه از سر عصبانیت و آزردگی نسبت به آن برنامه جدید واکنش منفی نشان می دهند و ناسزا می گویند و بدوبیراه نثار سخنران و مجری و در و دیوار و هر صحنه ای می کنند که تلویزیون در آن لحظه به آنها نشان می دهد!

 

متصدی پخش و مسؤول تأمین برنامه شبکه سه در آخرین لحظات و از سر ناچاری تصمیم نسنجیده و احمقانه ای را برای پخش برنامه امام حسین علیه السلام به جای برنامه فوتبالی نود گرفته اما فحش و بدوبیراهش را نه صداوسیما و نه حتی جمهوری اسلامی و رهبری، که دین و امامت و کربلا و مقدسات می شنوند!

 

اگر مسؤولان صدا و سیما سیاسی بودند و مثلا با رییس جمهوری دشمنی داشتند باید فیلمی از شیخ حسن روحانی پخش می کردند یا اگر می خواستند مردم را از غرب متنفر سازند باید برنامه ای از فلان کشور خارجی نشان می دادند تا بینندگان تلویزیون در ضمیر ناخودآگاهشان به هر چه می بینند کینه و بغض پیدا کنند!

 

اما برعکس، می گردند و جستجو می کنند و هیچ چیز دیگری - نه مستند و نه سریال و نه سرگرمی - جز برنامه اربعین و کربلا و سیدالشهدا نمی یابند!

 

واقعا چه کنیم با این دوستان دلسوز و مخلص و باصفا و مؤمن که ذره ای هم در حسن نیت و دلسوزی شان تردید نداریم، ولی نمی دانند که اگر در آن ساعت تصویر برفک پخش می شد بهتر بود!دوستان جوان ما همین یک مثال را داشته باشند تا بدانند در طول این چهل سال تنها با غفلت و بی توجهی و حتی بدون سوء نیت، در دستگاهها و نهادهای مختلف ما - از آموزش و پرورش تا قوه قضاییه و از بسیج تا شهرداری- چه گذشته است.

 

نه روزی یک مورد یا هفته ای یکبار... اگر در این چهل سال فقط ماهی یک موضوع مثل این رخ داده باشد، آیا برای دین گریزی و مذهب ستیزی جماعت کافی نیست؟

 

 

 

  • 71
  • 12
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۹
جدیدترین
قدیمی ترین
عادل جان خیلی ناراحت شدم ولی بااین شناختی که از طرز تفکروسواد ودانش وبینش اقایون سراغ دارم اصلا شگفت زده نشدم....کلا همینه،،مشت نمونه خرواراست
سلام خسته نباشید آقا ی فردوسی پور شما اولی نیستید آخریش هم نخواهی بود من برنامه شمارو خیلی کم می دیدم اما ارادت خواستی بهتون دارم شما پیش کسوت هستید وبرای فوتبال ایران خیلی زحمت کشیدید انشالله هرجا که هستید سالم و بدور از خطر باشید دوستتون داریم کوچیک و بزرگ پیرو جوان ایرانی زنده باشی
دوستان.هرآغازی پایانی دارد.نگران نباشید.همیشه ودرهمه جا...فقط عادل پرسپولیسی
فردوسی پور خیلی جذاب و پر انرژی هستش(۱۰۰۰ماشاله) و حتی با صدای پر انرژی یش در بازی نه چندان خوب هم ببیننده رو میخکوب میکنه جلوی تلویزیون خیلی ها هم در گزارش ورزشی سعی میکنند ادای فردوسی پور عزیز و در میارن ولی اصلا جذاب نمیشن چون فتوکپی میشه نه اصل زنده و پا برجا باشی مرد پر انرژی و با صداقت.
وقتی که یه بچه را با پارتی بازی می زارن مدیر شبکه سه نتیجه اش همین بچه بازیهاس دیگه، به قول عادل (این اتفاقات عجیب و غریب ) تو صدا و سیمای جمهوری اسلامی عادیه
عادل جااان بالا برن پایین بیان به مولا دوستت داریم من بخاطر دیدن برنامه ی تو اون روز من جریمه شدم .چون برنامتو دوست دارم انتقاد های سازنده تو دوست دارم و مهمونات عالین .عواملت عالین /مجری رو نگو گله بخدااااا یه دونه ای ب مولا داداش دلمون واست تنگ شده ...امروز صداتو ،گزارشتو بازی السد و پرسپولیس شنیدم بگم بغض کردم. بعدش خندیدم باورت نشه...چطوری کریس...چطوری ژاوی دوستت داریم عادل...!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش