به گزارش مهر به نقل از ورایتی، هفته منتقدان ونیز با فیلم «کارمالینک» ساخته جیک واچل کارگردان آمریکایی کارش را شروع میکند و «زالاوا» ساخته ارسلان امیری یکی از فیلمهای این بخش خواهد بود.
در فهرست فیلمهای این بخش از ۹ فیلم بینالمللی یاد شده که همه آنها اولین اکران بینالمللی خود را در این جشنواره تجربه میکنند و ۷ فیلم از این میان در بخش رقابتی جای دارند.
فیلم «کارامالینک» که فیلمی بودیستی است که در کامبوج میگذرد در بخش خارج از رقابت بخش هفته منتقدان ونیز نمایش داده میشود. این فیلم درباره پسر ۱۳ سالهای است که با همراهی دوست باهوشش در جستجوی مجسمه طلایی هستند که به زندگیهای گذشته پسرک مرتبط است.
به جز «زالاوا» دیگر فیلمهایی که در بخش رقابتی حضور دارند شامل «آنها مرگ را حمل میکنند» فیلمی از سال ۱۴۹۲ به کارگردانی کارگردانهای اسپانیایی هلنا گیرون و ساموئل دلگادو، «پاک کردن فرانک» ساخته گابور فابریسیوس درامی درباره رهبر یک گروه ممنوعه پانک در سال ۱۹۸۳ بوداپست و شورش وی علیه توتالیتاریسم، «دنیای سگی» درامی درباره تلاش یک پسر یتیم ۱۳ ساله در جنوب ایتالیا ساخته آلساندور چلی هستند که در همین بخش به نمایش درمیآیند.
«رگه مادری» درامی با روایت رآلیسم جادویی درباره فشار اقتصادی در معادن آند ساخته متئو تورتونه ایتالیایی، «مسیرهای انحرافی» ساخته یکاترینا سلکینا درامی که در مسکو میگذرد و درباره یک توزیع کننده مواد مخدر است که از اینترنت برای کارش استفاده میکند، «بچه سمندر» ملودرامی درباره یک زوج جوان در برزیل ساخته آلکس کاروالو، دیگر فیلمهای این بخش هستند.
«زالاوا» داستان اوراح با عناصر نوآر و ملودرام در دوره پیش از انقلاب ایران، نیز در بخش رقابتی نمایش داده میشود. این فیلم نخستین فیلم ارسلان امیری به عنوان کارگردان است و نوید پورفرج، پوریا رحیمی سام، و هدی زینالعابدین از بازیگران آن هستند.
فیلم دیگر این بخش که در بخش خارج از مسابقه نمایش داده میشود «آخرین فصل» ساخته جیانلوکا متارسه کارگردان ایتالیای درباره مردی شصت ساله و مکالمه وی با زنی جوان درباره جهان است.
مدیر هنری هفته منتقدان ونیز این آثار را ترکیبی از فیلمهای معتبر ژانر، تغزلی یا خشمگنانه، غریزی، صمیمانه و مهمتر از همه آزاد، معتبر و زنده خواند.
فیلمهای بخش اصلی رقابتی ونیز ۲۶ جولای معرفی میشوند.
هفتاد و هشتمین دوره جشنواره ونیز از یکم تا ۱۱ سپتامبر برگزار میشود.
- 13
- 5