دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۰:۱۶ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۱۰۶۱
فستیوال ها و جشنواره های هنری

پیش بینی برندگان احتمالی جوایز اسکار ۲۰۱۹

برندگان اسکار ۲۰۱۹,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

 مراسم اهدای جوایز اسکار که هر ساله توسط آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک آمریکا به بهترین آثار صنعت سینما اهدا می شود، در آستانه ۹۱ سالگی در ۲۴ فوریه ۲۰۱۹ در سالن دالبی تئاتر هالیوود به‌ صورت زنده برگزار و به نمایش گذاشته خواهد شد.

 

اگر چه با توجه به شیوه رأی گیری در میان داوران اسکار برای انتخاب برنده ها و همچنین اتفاقات غیرمنتظره ای که در اسکارهای سال های گذشته رخ داده، گمانه زنی با قاطعیت بالا در مورد این که چه فیلم های یا شخصیت هایی در بزرگ ترین شب سینمای جهان جوایز را از آن خود کنند دشوار شده است، اما در ادامه این مطلب به بررسی، ارزیابی و پیش‌بینی برنده شدن هر کدام از رقبا در بخش های مختلف بازیگری و کارگردانی می‌پردازیم.

 

کاندیداهای نقش اول مرد

کاندیداهای این بخش بردلی کوپر برای فیلم «ستاره ای متولد شده است» به کارگردانی خودش نقش خواننده مشهوری را که مشکل اعتیاد به الکل و مواد مخدر دارد را بازی می کند را با بازی خوب ایفا می کند، ویلیام دفو برای درام درخشان «بر دروازه ابدیت» به کارگردانی جولیان اشنابل که درباره روزهای آخر، پر آب و تاب و هنرمندانه زندگی ونگوگ است، یکی از بهترین نقش آفرینی هایش را دارد. او شخصیت وینسنت ونگوگ را با قدرت و به خوبی برای مخاطب به تصویر می کشد.

 

ویگو مورتنسن برای فیلم «کتاب سبز» به کارگردانی پیتر فارلی نقش یک محافظ ایتالیایی آمریکایی را بازی می کند که پس از بیکار شدن از شغل قبلی اش به عنوان یک راننده برای به مقصد رساندن یک پیانیست آفریقایی آمریکایی چیره‌دست است استخدام می‌شود و در اینجا کلمه‌ها قادر به توصیف نقش‌آفرینی شگفت انگیز ویگو مورتنسن نیستند.

 

ویگو مورتنسن این کاراکتر را با ظرافتی خاص و بسیار ماهرانه نه بازی بلکه کاملاً باور پذیر و دلنشین زندگی می کند، کریستین بل برای فیلم «معاون» به کارگردانیآدام مک کی نقش دیک چینی معاون رئیس جمهور آمریکا و چگونگی صعود سیاسی او و تبدیل شدن به قدرتمندترین معاون رئیس جمهور در تاریخ ایالات متحده آمریکا را ایفا می کند، رامی مالک بازیگر مصری آمریکایی برای فیلم «راپسودی بوهمین» به کارگردانی برایان سینگر در نقش فردی مرکوری رهبر گروه کوئین ظاهر شده است وفیلم حوادثی را که از زمان شکل گیری گروه یعنی طی سال ۱۹۷۱ تا اوایل دهه ۹۰ برای مرکوری و گروه کوئین رخ داد را به تصویر می کشد، بازی تاثیرگذار و روان رامی مالک بی نظیر است.

 

رقابت در بخش کاندیداهای نقش اول مرد بین کریستین بل و رامی مالک است که هر دو در نقش آفرینی شان بی نظیر بوده اند و شخصا به مراتب بازی کریستین بل برایم خوشایندتر است، اما به نظر می رسد امسال رامی مالک این جایزه را از آن خود خواهد کرد.

 

کاندیداهای نقش اول زن

کاندیداهای این بخش یالیتزا آپاریسیو برای فیلم «روما»؛ اثری خارق العاده به کارگردانی آلفونزو کوارون. آپاریسیو در این فیلم ایفاگر نقش زن جوانی به نام کلئو در محله روما که در شهر مکزیکو سیتی است و در منزل یک خانواده با از طبقه‌ متوسط متشکل از سوفیا، همسرش آنتونیو، چهار فرزند کوچکشان و ترزا مادر سوفیا، در کنار خدمتکار دیگری به نام آدلا کار می‌کند. داستان فیلم در سال ۱۹۷۰ رخ می‌دهد؛ سالی پر از اعتراضات دانشجویی و ناآرامی‌های اجتماعی. در این بین آنتونیو خانواده‌اش را به‌خاطر معشوقه‌ جوانش ترک می‌کند، نامزد کلئو او را باردار می‌کند و بلافاصله ترکش می‌کند و لیدی گاگا برای فیلم «ستاره ای متولد شده است» به کارگردانی بردلی کوپر در اولین حضور سینمایی خود بازی فوق العاده ای ارائه کرده و توانسته نظر داوران را جلب کند.ملیسا مک‌کارتی برای فیلم «هرگز می‌توانی مرا ببخشی» به کارگردانی ماریل هلر در نقش نویسنده ای که دومین حرفه اش را به عنوان یک جاعل ادبی آغاز کرده به خوبی می درخشد.

 

الیویا کلمن برای فیلم «سوگلی» به کارگردانی یورگوس لانتیموس نقش ملکه انگلیس در قرن هیجدهم را بازی می کند. او به زیبایی نقش ملکه رو به زوال رفته رادر یک کمدی سیاه با انرژی خشن و وصف ناپذیر با تمام اکسسوری، کلاه گیس و سر و صداها و جیغ‌های عجیبش نشان می‌دهد.

 

گلن کلوز برای فیلم«همسر»به کارگردانی بورن رونگه نقش زنی را به ایفا می کند که زندگی‌اش را هنگام سفر با شوهر خودشیفته‌اش به استکهلم برای دریافت جایزه نوبل ادبیات، بازنگری می‌کند. بازی تحسین برانگیزش جایگاه او را در این دوره از اسکار متفاوت می کند و به نظر می رسد که او در هفتمین بار نامزدی خود در بخش بهترین بازیگر زن بالاخره این جایزه را به دست خواهد آورد. اگر چه الیویا کلمن نیز در فیلم «سوگلی» بازی بسیار تحسین برانگیزی داشته اما با همه این تفاسیر گلن کلوز بیشتر از دیگران شایستگی دریافت جایزه اسکار این بخش را داشته و به احتمال فراوان اسم او به عنوان برنده نهایی اعلام خواهد شد.

 

کاندیداهای نقش مکمل مرد

کاندیداهای این بخش سم الیوت برای فیلم«ستاره ای متولد شده است» به کارگردانی بردلی کوپر ،سمرا کول برای فیلم «معاون» به کارگردانی آدام مک کی ، آدام درایور برای فیلم «بلککلنزمن» به کارگردانی اسپایک لی ،ریچارد ای گرنت برای فیلم «هرگز می‌توانی مرا ببخشی» به کارگردانی ماریل هلر با بازی بی نظیرش مخصوصاً بازی چشم و انتقال مفهوم به مخاطب در این فیلم او را به مراتب از نقش های دراماتیک قبلی که بازی کرده بسیار جذابتر و دلپذیر ساخته در حدی که نظر هالیود را برای دریافت نقش مکمل جلب کرده است.

 

اما در این میان ماهر شالا علی در فیلم «کتاب سبز» به کارگردانی پیتر فارلی نقش دکتر دان شایرلی که یک پیانیست آفریقایی آمریکایی چیره‌دست است را در کنار ویگو مورتنسن در نقش راننده اش بازی می کند،فیلم درباره ی سفر جاده ای این دو مرد استکه پر از اتفاقات شیرین استو مخاطب از لذت این سفر به مراتب بیش از خود آنها بهرمند می شود،ارتباط بین این دو کاراکتر کاملا” متناقض به قدری زیبا شکل می گیرد و تبادلات انسانی و روح بخش این دو بازیگر به قدری عالی پیش می رود که بی شک شما را در پایان فیلم به این نتیجه خواهد رساند که یکی از به یاد ماندنی‌ترین فیلم‌های زندگیتان را به تماشا نشسته اید.

 

در سکانس هایی از فیلم نواختن موسیقی‌ از شوپن با پیانو توسط ماهر شالا علی با دقت و حرکت انگشتان او بسیار تحسین برانگیز است و مخاطب ممکن استبه این فکر کند که آیا این نوازندگی او واقعی است یا خیر.

 

شخصیت پردازی بی نقص والبته بازی درخشان ماهر شالا علیدر قالب کاراکتر رسمی و باوقار که در سکانسی از فیلم کاملا می شکند وصف ناپذیر است، همچنین ناگفته نماند که او براحتی می توانست در کنار همبازی اش در فیلم ویگو مورتنسن در بخش نامزدهای بهترین بازیگر مرد نقش اصلی قرار گیرد.

 

اگر چه رقابت در این بخش شدید است ولی به احتمال قریب به یقین او خواهد توانست جایزه نقش مکمل مرد را از آن خودبنماید.

 

کاندیداهای نقش مکمل زن

کاندیداهای این بخش ایمی آدامز برای فیلم«معاون» به کارگردانی آدام مک کی، مارینادیتاویرا برای فیلم «روما» اثری شگفت انگیزبه کارگردانی آلفونزو کوارون ،‌راشل ویز برای فیلم «سوگلی» به کارگردانی یورگوس لانتیموس بازی متفاوتیرا در نقش ندیمه ملکه خلق کرده است.اوزمانی که ملکه بیمار است و با ضعف‌های جسمی و روحی‌اشدست و پنجه نرم می کند، کنترل امور کشور را به دست می‌گیرد اما بزودی ندیمه‌ای دیگر با بازی اما استون از راه می‌رسد و جایگاه او را متزلزل می‌کندو هر دو این بازیگران به شدت در نقش هایشان درخشان هستند و اما رجینا کینگ برای فیلم «اگر خیابان بیل می توانست حرف بزند» به کارگردانی بری جنکینز در نقش شارون ریورز حضور دارد و به خوبی درخشیده و بازی تأثیرگذار،رئال و موجهی را ارائه داده که می‌تواند بیشترین شانس را برای دریافت جایزه نقش مکمل زن برای او به همراه داشته باشد.

 

کاندیداهای بهترین کارگردانی

کاندیداهای بخش کارگردانی عبارتند یورگوس لانتیموس برای فیلم «سوگلی»،اسپایک لی برای فیلم «بلککلنزمن»،آدام مک کی برای فیلم «معاون»، پاول پاولیکوفسکی برای فیلم «جنگ سرد»وبا تفاوتی بسیار آلفونزوکوارون برای درام شگفت انگیز «روما».

 

این کارگردان خلاق مکزیکی فیلمی براساس دوران کودکی خود ساخته فیلمی درخشان که الهام گرفته از بزرگ شدن او در دهه ۱۹۷۰ میلادی در شهر مکزیکوسیتی و بیانگر رابطه پیچیده خانواده اش با پیشخدمت دوست‌داشتنی‌ شانکلئو است و به نوعی در ستایش قهرمان خاموش کودکی کارگردان استکسی که با همه مشکلاتش سعی در عشق ورزیدن به خانواده‌ای دارد که فقط و فقط خدمتکار آن است، در طول داستان می‌بینیم که او چطور به این خانواده در حال از هم پاشیدن و کودکانش عشق می‌ورزد و با همچنان با مشکلات شخصی خودش دست و پنجه نرم می‌کند.

 

پرداختن به موضوع نژاد، فرهنگ و طبقه اجتماعی در کنار بازی درخشان همه بازیگرانش این فیلم را به مهم‌ترین فیلم امسال تبدیل کرده است.

 

خود کوارون گفته در ساخت این فیلم، سه فاکتور اساسی را در نظر گرفته اینکه فیلم با محوریت کلئو خدمتکار خانواده خواهد بود، داستان بر اساس خاطره و بازسازی دقیق تمام فضاها و اتفاقات خواهد بود و فیلم‌برداری آن به‌صورت سیاه و سفیدمدرن و شفاف خواهد بود.

 

روایت فیلم که به طرز خارق العاده ای ساده و روان است، داستان فیلم با صحنه‌ی آب روان روی کاشی‌های حیاط خانه شروع می‌شود. چیزی که در این صحنه شاید جلب توجه کند این است که در یک قاب کوچک و شفاف ایجاد شده توسط آب روی کاشی، انعکاس یک هواپیمای در حال پرواز در آسمان دیده می‌شود. گویی که داستان بزرگ‌تری در پس‌زمینه در جریان است.

 

از نکات مثبت این اثر خارق العاده علاوه بر کارگردانی، فیلم‌برداری بسیار زیبای آن توسط خود کوارون است،کوارون استاد پلان های طولانی و ممتدش.

 

آنچه که می توان گقت بی شک گوی این مسابقه در بخش کارگردانی نیز در دستان همیشه پر کارگردان مکزیکی آن همچون فیلم «جاذبه» خواهد بود.

 

banifilm.ir
  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش