چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۰۲:۰۵ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۲۲۳۳
شبکه نمایش خانگی

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی/ رقابت مهران مدیری، نوید محمدزاده ، محسن تنابنده و ...

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی
افت کیفی سریال‌های تلویزیون و محدودیت‌هایش در یک دهه اخیر، بازیگران را ترغیب به حضور در محصولات شبکه نمایش خانگی کرده است.

به گزارش ایرنا، سریال‌های «سووشون»، «آکتور»، «سقوط»، «طوطیا»، «عتیقه‌ها»، «پدرگواردیولا»، «نیسان آبی۲»، «آمستردام»، «عقرب عاشق»، «آهوی من مارال»، «بهشت تبهکاران» و «مترجم» به زودی راهی شبکه نمایش خانگی می‌شوند. تعدادی از این آثار مراحل مختلف تولید را می‌گذرانند و تعدادی دیگر آماده پخش هستند.

افت کیفی سریال‌های تلویزیون و محدودیت‌هایش در یک دهه اخیر، بازیگران را ترغیب به حضور در محصولات شبکه نمایش خانگی کرده است. بینندگان هم اقبال بیشتری به سریال‌های شبکه نمایش خانگی همچون فیلیمو، نماوا، فیلم‌نت و ... نشان داده‌اند. در حالی که از شبکه‌های مختلف تلویزیون به صورت میانگین دو یا سه سریال ایرانی پخش می‌شود، در شبکه نمایش خانگی بیش از ده سریال جدید در حال پخش است. همچنین بازار سریال‌سازی هم بسیار داغ و پررونق است و سریال‌های مختلف در انتظار نوبت پخش هستند. در این گزارش مروری داریم بر سریال‌هایی که به زودی روانه شبکه نمایش خانگی می‌شوند.

آغاز «سووشون» از شیراز

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

سریال سووشون ساخته نرگس آبیار برداشتی از رمان «سووشون» نوشته سیمین دانشور است که به روایت جنایت‌ها و ظلم‌های استعمارگران در اواخر دوران پهلوی می‌پردازد. این سریال با هدف معرفی تاریخ شیراز و تبیین رشادت‌های مردم فارس در مقابل بیگانگان در حال ساخت است.

نرگس آبیار برای نقش اصلی این کار با بهنوش طباطبایی به توافق رسیده است.

فیلمبرداری بخش‌هایی از این سریال، چهارشنبه هشتم تیرماه در ارگ کریم‌خان از آثار تاریخی دوره زندیه آغاز شد.

این مجموعه تلویزیونی پیش از این در مناطق دیگری از شهر شیراز جلوی دوربین رفت که در میان آنها، باغ عفیف‌آباد به خاطر بحث برانگیزی برپایی سازه‌های موقت در محدوده این باغ بیشتر به چشم آمد.

نوید محمدزاده «آکتور» می‌شود

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

سریال «آکتور» ساخته نیما جاویدی با بازی نوید محمدزاده و هانیه توسلی به زودی از شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود.

سریال آکتور اولین تجربه ساخت سریال نیما جاویدی است که پیش از این ۲ فیلم سینمایی ساخته است.

داستان آکتور درباره زندگی پر فراز و نشیب چند بازیگر مستعد تئاتر است که بعد از پیشنهادی که به آن‌ها می‌شود زندگی‌شان دستخوش ماجراهایی پیچیده می‌شود. چند جوان در هیاهوی جامعه و مشکلات مختلفی که با آن درگیر هستند، ناچارند برای گرفتن حقشان با جریان هایی درگیر شوند.

نوید محمدزاده، هستی مهدوی فر، هانیه توسلی، احمد مهرانفر، گلاره عباسی و هومن برق نورد بازیگران این سریال هستند.

تصویربرداری این سریال تا آذر ادامه خواهد داشت و احتمالا از اوایل آبان از فیلیمو و نماوا پخش خواهد شد.

نخستین فیلم جاویدی با نام ملبورن یک داستان اجتماعی است که با حضور پیمان معادی و نگار جواهریان ساخته شد. دومین ساخته جاویدی، سرخپوست یکی از پرمخاطب‌ترین فیلم‌های ایران در دهه ۹۰ است.

جاویدی با پشتوانه ساخت این دو فیلم به سراغ ساخت سریال رفت و نقش اول آن را هم به نوید محمدزاده سپرد تا بعد از سرخپوست این دومین همکاری مشترک این بازیگر و کارگردان باشد.

«سقوط»؛ درام عاشقانه کردی

سجاد پهلوان‌زاده، تدوینگر باسابقه سینما و تلویزیون، در اولین تجربه کارگردانی خود مینی سریال سقوط را برای شبکه نمایش خانگی می‌سازد.

تهیه کنندگی این سریال را محمدرضا منصوری بر عهده دارد و این درام عاشقانه کردی که یک اثر متفاوت در شبکه نمایش خانگی محسوب می‌شود را اعظم بهروز به نگارش درآورده است.

به زودی دیگر عوامل و بازیگران این سریال معرفی خواهد شد.

«طوطیا» تنابنده را پیر کرد

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

طوطیا عنوان سریالی است که این روزها به کارگردانی شهرام شاه حسینی مراحل تصویربرداری خود را پشت سر می‌گذارد. محسن تنابنده یکی از بازیگران اصلی این سریال است.

تنابنده در سریال طوطیا ایفاگر نقش یک پیرمرد سالخورده است.

هوتن شکیبا، مهدی حسینی‌نیا، آزاده صمدی و هدا زین العابدین هم دیگر بازیگران این سریال هستند. همچنین یوسف تیموری هم در قسمت سوم برنامه جوکرتایم اعلام کرد که در سریال جدید شهرام شاه حسینی ایفاگر یک نقش جدی است.

شاه حسینی دوسال قبل سریال پر مخاطب می‌خواهم زنده بمانم را برای شبکه نمایش خانگی ساخت و طوطیا دومین سریال او برای این شبکه محسوب می‌شود.

پرسش سروش صحت: «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟»

سروش صحت مدتی است که درگیر کارگردانی نخستین سریال شبکه نمایش خانگی اش است، سریالی که با نام عتیقه‌ها کلید خورد و حالا قرار است به مگه تموم عمر چند تا بهاره؟ تغییر نام دهد.

نخستین سریال نمایش خانگی سروش صحت به تهیه کنندگی محمد رضا تخت‌کشیان جلوی دوربین رفته و قرار است مانند سریال دراکولا به شکل همزمان از هر دو پلتفروم فیلیمو و نماوا پخش شود. این سریال هم اکنون در مرحله تولید است و تاکنون هیچ خبر و عکسی از آن رسانه‌ای نشده است.

سروش صحت فیلمنامه سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره؟ به مانند کارهای اخیرش با همکاری ایمان صفایی نوشته است. در این سریال علی مصفا، کاظم سیاحی ، وحید آقاپور و سیاوش چراغی پور بازی دارند و قدرت اله ایزدی معروف به آقارشید هم عهده دار یکی از نقش های اصلی است.

سریال پرستاره «پدرگواردیولا»

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

تصویربرداری سریال پدر گواردیولا به کارگردانی سعید نعمت الله به پایان رسیده و این سریال آماده پخش در شبکه نمایش خانگی است.

پدرگواردیولا عنوان نخستین تجربه کارگردانی سعید نعمت الله در شبکه نمایش خانگی است که تصویر برداری آن به تازگی در تهران به پایان رسیده است.

تصویربرداری سریال پدرگواردیولا از زمستان سال ۱۴۰۰ در محله‌های جنوب شهر تهران با حضور تعدادی از ستارگان سینما و شبکه خانگی شروع شد. این سریال یکی از پر بازیگرترین تولیدات شبکه خانگی است و مهران مدیری، حمید فرخ نژاد، ستاره اسکندری، امیرمهدی ژوله، علیرضا خمسه، مرجانه گلچین، سیامک صفری، نسیم ادبی، نرگس محمدی، علی اوجی، مریم بوبانی، محمدرضا علیمردانی، امیریل ارجمند، فریبا نادری، مسعود شریف، محمدرضا هاشمی، سارا محمدی، داریوش سلیمی، سهیل قاصدی، باران سلیمانی، زینب رفیعی، داریوش مهربان، مصطفی حبیبی منش، عباس صیاد، جانان نعمت الله، هنگامه قاضیانی، پریوش نظریه، مهدی سلطانی سروستانی، سارا خوئینی ها و آرش عدل پرور گروه بازیگران سریال را تشکیل می‌دهند.

نعمت اله این سریال را براساس فیلمنامه‌ای از خودش کارگردانی کرده است. همچنین سعید براتی مدیریت فیلمبرداری اثر را بر عهده دارد.

پدرگواردیولا با سرمایه شخصی تولید شده و به زودی پلتفرم پخش‌کننده آن به شکل رسمی اعلام خواهد شد.

نیسان آبی به فصل دوم رسید

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

منوچهر هادی چند ماه پیش با انتشار عکسی از عوامل سریال نیسان آبی، از تدارک برای ساخت فصل دوم خبر داد.

هادی با انتشار تصویری از خودش در کنار تهیه‌کننده و نویسندگان سریال و با به کار بردن عنوان نیسان آبی۲، نوشت: اولین جلسه با حضور منوچهر هادی، کارگردان، احسان ظلی‌پور، تهیه‌کننده و سعید دولتخانی و سعید هوشیار به عنوان نویسنده.

فصل اول سریال «نیسان آبی»، به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور، سال گذشته از شبکه نمایش خانگی پخش شد.

مهران غفوریان، حسین یاری، یکتا ناصر، بهناز جعفری، جمشید هاشم‌پور، علیرضا خمسه، گیتی قاسمی، رضا نیکخواه و ... از بازیگران این سریال کمدی بودند.

هنگامه قاضیانی مسافر «آمستردام»

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

سریال آمستردام به کارگردانی ناصر قراگزلو و تهیه کنندگی مرتضی شایسته آماده پخش از شبکه نمایش خانگی شد.

آمستردام عنوان سریالی‌است که به کارگردانی ناصر قراگزلو برای پخش از شبکه خانگی تولید شده است.

در این سریال مهدی سلطانی، هنگامه قاضیانی، شهرام حقیقت‏ دوست ،مهدی پاکدل، مینا ساداتی، مجتبی پیرزاده، روشنک گرامی و… بازی دارند.

این سریال با سرمایه گذاری ایمان افشار تولید شده است.

پلتفرم پخش کننده آمستردام هنوز مشخص نشده است . از تیزر این سریال دوشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۱ رونمایی شد.

محمدرضا فروتن با «عقرب عاشق» می‌آید

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

حسین سهیلی زاده بعد از مانکن و ملکه گدایان در نمایش خانگی، سومین سریال نمایش خانگی خود به نام عقرب عاشق را ساخت. سریال شبکه نمایش خانگی عقرب عاشق به کارگردانی حسین سهیلی زاده و تهیه‌کنندگی رضا محقق است که به زودی منتشر می شود.

سریال عقرب عاشق در ۲۰ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید شده اسـت.

در خلاصه داستان عقرب عاشق آمده است: بهداد با بازی آرمان درویش می‌میرد، او را در سردخانه می گذارند. همه چیز برای او و اطرافیانش تمام می شود. مدتی بعد او سر حال و سر زنده در خیابان های تهران به دنبال خون می گردد، خونی برای عقرب ...

محمدرضا فروتن، آرمان درویش، ساقی حاجی‌پور، سیاوش خیرابی، متین ستوده، رضا بهبودی، علی صلاحی، سمیرا حسینی، رضا فیاضی، مهران رنج‌بر، رویا جاویدنیا، شیدا یوسفی، هدایت‌ الله سجادی، رضا پژوهی، خاطره جهانگیری، پارسا صحرایی، هادی الیاس، آتنه فقیه‌نصیری و حسین پاکدل بازیگران این سریال هستند.

عاشقانه‌های ناصرالدین شاه در «آهوی من مارال»

سریال‌های جدید شبکه نمایش خانگی,شبکه نمایش خانگی

قصه سریال آهوی من مارال در دوره قاجار می گذرد و در ۲ فصل برای پخش از شبکه نمایش خانگی ساخته می شود که فصل اول ۱۵ قسمت است.

در خلاصه قصه آهوی من مارال آمده است: ناصرالدین شاه، دست به ماشه برده تا آهویی صید کند که آهو چشمی، چون باد از راه رسیده و چون برق می‌گذرد و به دنبالش حال سلطان، صاحبقران می‌شود و...

سریال آهوی من مارال به کارگردانی مهرداد غفارزاده، تهیه کنندگی مشترک سعید خندق آبادی و بهروز خوش رزم است.

سازندگان مجموعهٔ تلویزیونی آهوی من مارال در زمستان ۱۴۰۰ گفتند که جیران از طرح سریال‌شان کپی شده‌است و از این جیران شکایت کردند. شکایت آن‌ها بررسی شد و طبق نظر آرا جیران تبرئه شد.

الهام کردا، ترلان پروانه، جواد یحیوی، حسن معجونی، روزبه حصاری، شبنم مقدمی، علیرضا آرا، علیرضا کمالی، فریبا کوثری، لیلا بلوکات، متین ستوده و … اشاره کرد در این سریال به ایفای نقش پرداخته‌ اند.

«مترجم»؛ معمایی و هیجان‌انگیز

مترجم سریالی درام و رازآلود به نویسندگی و کارگردانی بهرام توکلی و تهیه‌کنندگی سعید ملکان است. مترجم اولین سریال بهرام توکلی در شبکه نمایش خانگی و در ادامه همکاری‌های موفق او با سعید ملکان است.

مترجم با داستانی معمایی و هیجان‌انگیز به زودی و به صورت اختصاصی از نماوا پخش خواهد شد.

توکلی پیش‌تر فیلمنامه سریال بیمار استاندارد را برای نوروز ۱۳۹۵ شبکه یک و فیلمنامه سریال نهنگ آبی را برای شبکه خانگی نوشته بود. مترجم براساس فیلمنامه خود بهرام توکلی و به تهیه‌کنندگی سعید ملکان تولید شده و صابر ابر، مجتبی پیرزاده، مهتاب ثروتی از جمله بازیگران آن هستند. داستان فیلم درباره یک مترجم جوان است که در شغلش مسیرهای تازه‌ای را کشف می‌کند و به رازی خانوادگی پی می‌برد که روی زندگی‌اش سایه می‌اندازد.

«بهشت تبهکاران» و ملی شدن صنعت نفت

بهشت تبهکاران به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی هم چندی پیش از ساترا مجوز ساخت دریافت کرد.

مسعود جعفری جوزانی در دهه هشتاد سریال تاریخی درچشم باد را برای شبکه یک ساخت و بهشت تبهکاران دومین تجربه او در زمینه سریال سازی است. هنوز جزئیاتی از تولید این سریال رسانه‌ای نشده است. این مجموعه اثری تاریخی است که داستانش در اواخر دهه ۲۰ اتفاق می افتد. داستان فیلم بهشت تبهکاران در سال ۱۳۲۹ روایت می‌شود. سالی که احمد دهقان نماینده مجلس، روزنامه نگار و مدیر تئاتر نصر ، توسط حسن جعفری در خیابان لاله‌زار تهران به قتل می‌رسد. همچنین در این فیلم به بخشی از وقایع ملی شدن صنعت نفت نیز پرداخته می‌شود.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش