جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۹:۰۷ - ۲۸ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۱۱۵
فیلم و سینمای ایران

فیلم «ساعت ۵ عصر» از جمعه در سینماهای کشور اکران می‌شود

خیز مهران مدیری برای تسخیر سینما

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران,ساعت 5 عصر
مهران مدیری، ستاره و چهره محبوب تلویزیون، پس از ۲۴ سال کارگردانی در تلویزیون با ساخت فیلم «ساعت ۵ عصر» به سینما آمده و باتوجه به فضای کمدی و متفاوت اثر، انتظار می‌رود اتفاقات خوبی را در مواجهه با مردم و گیشه رقم بزند. مراسم اکران خصوصی اولین فیلم سینمایی مدیری به عنوان کارگردان، شامگاه دوشنبه با حضور جمعی از چهره‌های سرشناس سینما، تلویزیون و موسیقی و اهالی رسانه در پردیس سینمایی کوروش برگزار شد؛ مراسمی که مهران مدیری آن را بزرگ‌ترین اکران خصوصی سینمای ایران خواند.

به گزارش جام‌جم، ساعت ۵ عصر که پیش‌فروش بلیت‌های آن در سینماها آغاز شده و از جمعه در سینماهای کشور اکران می‌شود، اولین فیلم سینمایی مهران مدیری است و همه منتظر هستند تا ببینند موفقیت این کمدین بزرگ و دوست‌داشتنی در سینما هم تکرار می‌شود یا نه. البته مدیری به عنوان بازیگر حضورهای هرازگاهی در سینما داشته و بازی در فیلم‌های «دیدار» (محمدرضا هنرمند)، «توکیو بدون توقف» (سعید عالم‌زاده)، «همیشه پای یک زن در میان است» (کمال تبریزی)، «دایره زنگی» (پریسا بخت‌آور) و «پل چوبی» (مهدی کرم‌پور) را در کارنامه دارد. به این آثار باید صداپیشگی در «تهران ۱۵۰۰» ساخته بهرام عظیمی را هم اضافه کرد.

 

اما این نخستین بار است که مدیری به عنوان کارگردان، در سینما فیلم می‌سازد و از این نظر بازخورد مخاطبان در این اولین گام، اهمیت فراوانی برای او دارد. البته پشتوانه درخشان کار در تلویزیون و ساخت مجموعه‌های موفق و پربیننده‌ای چون ساعت خوش، پاورچین، نقطه‌چین، شب‌های برره، مرد هزارچهره، درحاشیه و البته «دورهمی»، خیال این چهره و دوستدارانش را برای تضمین موفقیت در سینما تا حد زیادی راحت کرده است. درصورت موفقیت «ساعت ۵ عصر» که باتوجه به کیفیت و مضمون و ساختار متفاوت آن قابل پیش‌بینی هم است، سینمای ایران می‌تواند از این به بعد در کنار دیگر فیلمسازان و بازیگران موفق، روی حضور موفق مهران مدیری کارگردان هم حساب کند.

 

حضور چهره‌های سرشناس؛ از علیزاده تا فردوسی‌پور

مراسم اکران خصوصی ساعت ۵ عصر، پر از چهره‌های محبوب و سرشناس در رشته‌های مختلف هنری بود و باعث شد عیار برنامه بالا برود و شبی به یادماندنی و خاطره‌انگیز را برای حاضران بسازد.

 

هیاهوی مراسم و حضور انبوه چهره‌های آشنا، باعث شد توجه مردم حاضر در دیگر طبقات پردیس کوروش هم به ماجرا جلب شود و آنها برای دیدن و گرفتن عکس با بازیگران محبوب و دیگر اسم‌های شناخته شده در مقابل محوطه ورودی سالن پذیرایی و نمایش فیلم تجمع کنند. این حضور اگرچه کمی باعث بی‌نظمی شد، اما بر شورحال مراسم افزود و هنرمندانی که برای گرفتن عکس در جایگاه ویژه و مقابل عکاسان رسانه‌ها ژست می‌گرفتند، همزمان به ابراز احساسات مردم هم پاسخ می‌دادند.

 

به جز بازیگران و عوامل فیلم از جمله مهران مدیری، سیامک انصاری، امیر جعفری، آزاده صمدی و نگین معتضدی چهره‌هایی چون حسین علیزاده، رضا عطاران، همایون شجریان، سالار عقیلی، سامان احتشامی، رضا یزدانی، نادر مشایخی، مژده لواسانی، فرزاد حسنی، محمد سلوکی، رویا تیموریان، آزیتا حاجیان، ملیکا شریفی نیا، پژمان بازغی، امیرمهدی ژوله، علی انصاریان، علی اوجی، نرگس محمدی، کوروش تهامی، حسین پاکدل، عاطفه رضوی، الیکا عبدالرزاقی، سامان سالور، حبیب رضایی، رامبد جوان،‌مهتاب کرامتی، بهاره کیان افشار، علی ضیاء، سیدضیاءالدین دری، سامان مقدم، هوشنگ گلمکانی،شیلا خداداد، سام نوری، فرهاد اصلانی، بهمن فرمان‌آرا، علی قربان‌زاده، برزو ارجمند، کامران تفتی، بابک حمیدیان، مینا ساداتی، چنگیز جلیلوند، سروش جمشیدی و عادل فردوسی‌پور در این مراسم حضور داشتند. حضور محمدباقر نوبخت، معاون رئیس‌جمهور و سخنگوی دولت در این اکران خصوصی هم از نکات جالب توجه و قابل اشاره است.

 

اجرای سالار عقیلی و سامان احتشامی

سالار عقیلی، خواننده موسیقی سنتی کشورمان در شروع مراسم که با اجرای علی اوجی برگزار شد، همراه همسرش حریر شریعت‌زاده و گروهش روی صحنه آمد و دو قطعه موسیقی را برای حاضران اجرا کرد. سامان احتشامی، نوازنده پیانو هم در بخش دیگری از برنامه روی صحنه آمد و با پیانو شیرین کاری کرد و قطعات خاطره‌انگیزی از موسیقی ایران و جهان را برای مهمانان نواخت و آنها را سر ذوق آورد.

 

رفتار محترمانه مدیری

مهران مدیری در اولین اکران خصوصی فیلم خود، رفتاری محترمانه و صمیمانه داشت و کاری کرد که کمتر در چنین مراسم‌ها و رونمایی‌هایی نمونه آن را دیده بودیم. او در ابتدای مراسم، جایی از سالن سینما ایستاد و با لبخند و با روی گشاده به همه مهمانان خوشامد گفت و در پایان نمایش فیلم هم نزدیکی در خروج ایستاد و محترمانه آنها را بدرقه کرد. مهران مدیری در بخشی از مراسم و پیش از آغاز نمایش فیلم، روی صحنه آمد و دقایقی برای حاضران صحبت کرد. او در این بخش جای سه نفر را در این مراسم خالی کرد؛ هنرمندان فقید علی معلم، افشین یداللهی و عارف لرستانی.

 

کارگردان ساعت ۵ عصر گفت: امشب بزرگ‌ترین اکران خصوصی در تاریخ سینمای ایران است، هنرمندی نیست که در جمع ما نباشد! این شگفت‌انگیز و منتی است که بر سر من گذاشتید. تقریبا ۹۵ درصد همه اهالی سینما، تئاتر، رادیو، تلویزیون، موسیقی، منتقدان، رسانه‌ها و خبرنگاران حضور دارند و اگر من بخواهم اسم ببرم باید الان ۶۳۰ اسم را بگویم، ممکن است یک مقدار حوصله‌تان سر برود!

 

مدیری سپس به احترام تماشاگرانی که به دلیل تکمیل ظرفیت در سالن اصلی حضور نداشتند و در سالن ۲ بودند، دقایقی کوتاه به آنجا هم رفت و برای آنها صحبت کرد. او در برگشت به سالن اصلی سراسیمه روی صحنه آمد و ضمن نگرانی، شوخ‌طبعی همیشگی‌اش را هم فراموش نکرد. او از جمعیت پرسید: دخترم (شهرزاد) اینجاست؟ من گمش کردم. بعد حاضران جواب می‌دهند سالن ۲ است و دارد می‌آید. مدیری هم لبخندی زد و گفت: فکر کردم لابد مرا پیچانده!

 

مردی که فقط تا ۵ عصر وقت دارد

سیامک انصاری در «ساعت ۵ عصر» نمونه کامل همان شخصیت فلک زده و بدبیاری را بازی می‌کند که در برخی مجموعه‌های تلویزیونی مهران مدیری عهده دار بود. او یک روز صبح از خواب بیدار می‌شود، اما تلفنی از بانک به او می‌گوید که فقط تا ساعت ۵ عصر وقت دارد آخرین قسط خانه‌اش را بپردازد، وگرنه خانه را از دست خواهد داد. این تازه آغاز ماجراست و شخصیت مهرداد پرهام (انصاری) درگیر اتفاقات عجیب و غیرمنتظره‌ای می‌شود. کمدی اجتماعی مدیری، استاندارد و کیفیتی دارد که می‌تواند خوشایند تماشاگران طیف‌های مختلف قرار بگیرد و بحث‌هایی را هم میان مخاطبان ایجاد کند. آزاده صمدی، امیر جعفری، رسول نجفیان، نگین معتضدی و مهران مدیری، از دیگر بازیگران ساعت ۵ عصر هستند. مدیری نویسنده و تهیه‌کننده فیلم هم است.

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش