سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۱۳:۵۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۲۲۸۰
فیلم و سینمای ایران

شانس‌های اصلی اکران نوروز ۹۷ (+تصاویر)

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران
 به محض پایان یافتن جشنواره فیلم فجر تمام نگاه های اهالی سینمای ایران به اکران نوروزی در سال آینده ختم می شود و به همین جهت گمانه زنی‌ها از روزهای نخستین اسفند ماه برای اکران نوروزی آغاز می شود.

به گزارش میزان، به محض پایان یافتن جشنواره فیلم فجر تمام نگاه های اهالی سینمای ایران به اکران نوروزی در سال آینده ختم می شود و به همین جهت گمانه زنی‌ها از روزهای نخستین اسفند ماه برای اکران نوروزی آغاز می شود.

 

دیروز غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فهرست اولیه ۱۶ فیلم اکران نوروزی را به شرح زیر اعلام کرد:

 

خرگیوش - مانی باغبانی

 

فیلشاه - هادی محمدیان

 

ماه پیشونی ۲ - سید جواد هاشمی

 

لاتاری - محمدحسین مهدویان

 

لونه زنبور - برزو نیک نژاد

 

ما شما را دوست داریم خانم یایا - عبدالرضا کاهانی

 

مصادره - مهران احمدی

 

تگزاس - مسعود اطیابی

 

به وقت شام - ابراهیم حاتمی کیا

 

چهارراه استانبول - مصطفی کیایی

 

خاله قورباغه - مسعود کرامتی

 

فراری - علیرضا داودنژاد

 

خجالت نکش - رضا مقصودی

 

بی‌حساب - مصطفی احمدی

 

من دیوانه نیستم - علیرضا امینی

 

جاده قدیم - منیژه حکمت

 

 نگاهی به شانس های اصلی اکران نوروز ۹۷ از میان ۱۶ فیلم اولیه فهرست شورای صنفی نمایش انداخته که به شرح زیر است:

 

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

لاتاری

فیلم سینمایی "لاتاری" به نویسندگی و کارگردانی "محمدحسین مهدویان" توانست به انتخاب هیات داوران به سی و ششمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کند.

 

فیلم سینمایی لاتاری نام تازه‌ترین ساخته محمدحسین مهدویان است که حضور بازیگرانی همچون ساعد سهیلی، زیبا کرمعلی، هادی حجازی فر، حمید فرخ‌نژاد و جواد عزتی را در خود می بیند.

 

"زیبا کرمعلی" بازیگر گمنامی است که سابقه چندانی در عرصه بازیگری ندارد و این بار مهدویان قصد دارد همچون کشف هادی حجازی فر به دنبال ظهور استعدادی دیگر در عرصه بازیگری باشد.

 

لاتاری سومین همکاری مشترک هادی حجازی فر با محمدحسین مهدویان است و باید دید آیا این بار حجازی فر می‌تواند سیر صعودی خود طی دو جشنواره گذشته را ادامه داده و سیمرغ بلورین را به خانه ببرد؟ وی امسال با بازی در هفت فیلم یکی از پرکارترین بازیگران جشنواره فیلم فجر خواهد بود.

 

جواد عزتی نیز بعد از بازی متفاوت خود در فیلم ماجرای نیمروز که نقد مثبت و تحسین اکثر منتقدین را به همراه داشت برای دومین بار جلوی دوربین مهدویان رفته است.

 

لاتاری در ابتدا برای دریافت پروانه ساخت با مشکلاتی مواجه شد اما در نهایت توانست نظر مساعد شورای پروانه ساخت را جلب کند.موفقیت های مهدویان برای دو فیلم "ایستاده در غبار" و "ماجرای نیمروز" اتفاقی بود که او را به عنوان یک استعداد تازه در سینما معرفی کرد.

 

لاتاری، محصول موسسه سینمایی سیمای مهر و به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی است.

 

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

چهاراه استانبول

فیلم سینمایی "چهارراه استانبول" به کارگردانی "مصطفی کیایی" امسال برای حضور در بخش سودای سیمرغ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر انتخاب شده و برای کسب جایزه در بخش های مختلف به رقابت با دیگر فیلم ها می پردازد.

 

این فیلم با نگاهی متفاوت به حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو می پردازد. فیلم هایی همچون "خط ویژه"، "عصر یخبندان" و "بارکد" از جمله همین آثار هستند.

 

کیایی در سال ۱۳۸۸ با فیلم متوسط "بعد از ظهر سگی سگی" به عرصه کارگردانی پا گذاشت اما بسیار زود خاطره آن فیلم را اثر موفقی به نام "ضد گلوله" از ذهن ها" پاک کرد. وی توانست برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از سی‌امین جشنواره فیلم فجر را برای فیلم ضدگلوله از آن خود کند.

 

بهرام رادان، محسن کیایی، سحر دولتشاهی، رعنا آزادی ور، ماهور الوند، مهدی پاکدل، مسعود کرامتی، پوریا رحیمی سام، بابک بهشاد، سعید چنگیزیان، خسرو احمدی و تینو صالحی از جمله بازیگرانی هستند که در چهارراه استانبول به ایفای نقش پرداخته اند.

 

سحر دولتشاهی امسال با سه فیلم "چهارراه استانبول" به کارگردانی "مصطفی کیایی"، "عرق سرد" ساخته "سهیل بیرقی" و "امیر" به کارگردانی "نیما اقلیما" پرکارترین بازیگر زن جشنواره فیلم فجر لقب گرفته است.

 

نام قبلی این فیلم سینمایی "پلاسکو" بوده و به واقعه آتش سوزی ساختمان پلاسکو در تهران می پردازد.

 

"چهارراه استانبول" ششمین ساخته سینمایی مصطفی کیایی بعد از فیلم های "بعد از ظهر سگی سگی"، "ضد گلوله"، "خط ویژه"، "عصر یخبندان" و "بارکد" است و مانند ساخته های قبلی این کارگردان اثری پر بازیگر محسوب می شود.

 

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

خجالت نکش

خجالت نکش داستان زندگی زن و شوهری را روایت می‌کند که با داشتن عروس، داماد و نوه، در سن میانسالی بچه‌دار می‌شوند. این اتفاق آن هم در روستایی کوچک که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمی‌ماند، زن و شوهر را دچار اتفاقاتی کمیک و بامزه می‌کند. اتفاقاتی که در نهایت باعث جدال این دو با یکدیگر می‌شود.

 

مهران فر که سال گذشته با فیلم تحسین شده "ماجرای نیمروز" راهی جشنواره فیلم فجر شده بود امسال در سی و ششمین دوره از جشنواره فیلم فجر با فیلمی کمدی به نام "خجالت نکش" حاضر شده است.

 

در فیلم "خجالت نکش" به کارگردانی "رضا مقصودی" احمد مهران فر، شبنم مقدمی، لیندا کیانی، سام درخشانی و الناز حبیبی به ایفای نقش پرداخته اند.

 

از آنجا که سیمرغ بلورین بهترین نقش اول مرد به طور معمول به سختی به بازیگران کمدی داده شده مهران فر برای کسب این جایزه راه سختی را در پیش دارد.

 

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

به وقت شام

فیلم سینمایی "به وقت شام" به تهیه کنندگی محمد خزاعی دومین همکاری مشترک ابراهیم حاتمی کیا و سازمان اوج است که برای نخستین بار در سطح اول سینمای ایران به صورت مستقیم به حوادث منطقه و اسلام تکفیری می پردازد.

 

بازیگران مطرحی از کشورهای لبنان، سوریه، عراق و مصر در فیلم سینمایی "به وقت شام" جلوی دوربین ابراهیم حاتمی کیا رفتند.

 

پیر داغر، خالد السید، جوزیف سلامه، رامی عطاالله، لیث المفتی، علی سکر، سامر خلیلی، محمد شعبان از جمله بازیگرانی هستند که در کنار "هادی حجازی فر" و "بابک حمیدیان" به ایفای نقش پرداخته اند.

 

ساخت موسیقی فیلم سینمایی "به وقت شام" جدیدترین ساخته "ابراهیم حاتمی کیا" به "کارن همایون فر" سپرده شده تا بار دیگر این دو هنرمند همکاری داشته باشند.

 

"به وقت شام" دومین همکاری کارن همایونفر با ابراهیم حاتمی کیا پس از ساخت موسیقی فیلم "بادیگارد" به شمار می آید.

 

ابراهیم حاتمی‌کیا سال جاری همزمان با ماه مبارک رمضان تولید "به وقت شام" را کلید زد. اصرار ویژه حاتمی کیا مبنی بر اتمام مراحل تولید در سکوت خبری موجب شد تا اکثر اخبار در حد حدس و گمان مانده و در بیشتر مواقع از سوی مسئولینسازمان اوج رد شود.

 

هادی حجازی‌فر بازیگر مستعد این روزهای سینمای ایران یکی از نقش های اصلی به وقت شام را عهده دار است و به علاوه وی بابک حمیدیان که همواره بازیگر مورد علاقه حاتمی‌کیا بوده در این فیلم به نقش‌آفرینی پرداخته و مابقی بازیگران این فیلم را جمعی از بازیگران بین المللی سوری و عراقی تشکیل می دهند.

 

شانس‌های اصلی اکران نوروز 97,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

مصادره

مهران احمدی بازیگر محبوب سینما و تلویزیون که برای بازی در آثاری همچون پایتخت طرفداران بسیاری را برای خود دست و پا کرده بعد از کارگردانی فیلم کوتاه "ساکنین محترم" به سراغ کارگردانی فیلم بلند سینمایی رفته و در اولین تجربه اش به جشنواره فیلم فجر آمده است.

 

مصادره نخستین فیلم مهران احمدی در مقام کارگردان، نویسندگی علی فرقانی و تهیه‌کنندگی محمدحسین قاسمی در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به رقابت با سایر آثار می پردازد.

 

رضا عطاران، هومن سیدی، بابک حمیدیان، میرطاهر مظلومی، هادی کاظمی، مزدک میرعابدینی، سیامک صفری،مهران احمدی، لوسینه گیراگوسیان، میلنا واردانیان، آلیسا میلکستیان، امیرصدرا حقانی و هارمیک سوقومونیان از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم جدید احمدی به ایفای نقش پرداخته اند.

 

"بابک حمیدیان" بازیگر این فیلم امسال به عنوان پرکارترین بازیگر جشنواره فیلم فجر شناخته می شود. این بازیگر امسال برخلاف کم کاری سال گذشته با چهار فیلم راهی جشنواره فیلم فجر شده و امیدوار است تا با فیلم "مصادره" به سیمرغ جشنواره دست پیدا کند.

 

رضا عطاران بازیگر نقش اول این فیلم تاکنون یک بار برای بازی در فیلم "طبقه حساس" به کارگردانی "کمال تبریزی" سیمرغ بلورین را به دست آورده و امسال می خواد بار دیگر با فیلمی کمدی این جایزه را به خانه ببرد.

 

جاده قدیم

کارگردان: منیژه حکمت

 

نویسنده: منیژه حکمت، مصطفی خرقه پوش، پوریا عالمی

 

تهیه‌کننده: منیژه حکمت

 

بازیگران: مهتاب کرامتی، آتیلا پسیانی، پرویز پورحسینی، ترلان پروانه، محمدرضا غفاری، شیرین یزدان بخش، لیلی رشیدی، محمدرضا هدایتی، بهناز جعفری، بانیپال شومون، پوریا رحیمی سام، هدی زین العابدین، شیرین آقارضاکاشی

 

 

 

 

  • 18
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش