شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۵۴ - ۲۹ دي ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۰۰۱۴۸۲
فیلم و سینمای جهان

با بدترین‌های سینما در سال آشنا شوید

مدت‌هاست که این رسم به‌وجود آمده که منتقدان باید در انتهای هرسال بهترین آثاری که در طول ۱۲ماه گذشته دیده‌اند را انتخاب کنند. رسمی که دیگر برای ارگان‌های مختلف کارشناسی سینما به مسئله‌ای حیاتی مبدل شده است و گاهی با انتخاب‌های عجیب باعث تعجب هنردوستان می‌شود. از سویی دیگر رسم انتخاب بدترین فیلم‌های سال با سختی بیشتری در محافل هنری جا افتاده است.

 

در دهه‌های پیش اگر بحث بدترین فیلم سال به‌وجود می‌آمد بسیاری از هنرمندان با بازخوردی تند خواهان تغییر فهرست بدترین‌ها بودند. اما تفاوت میان جوامع پیشرفته و متوسط در همین نکته‌ها خودنمایی می‌کند. نمی‌توان سالی سینمایی (یا هر هنر دیگر) را پشت‌سر گذاشت و آثار ضعیفی که هزینه‌های زمانی و مالی مخاطبان را هدر داده اند شماتت نکرد. از این رو هر سال شاهد اهدای جایزه زرشک طلایی به بدترین آثار سال هستیم. منتقدان هالیوود ریپورتر اما امسال دست به عملکردی بهتر زده‌اند. آن‌ها ده نکته بد در بدنه سینما (ازجمله کلیت یک فیلم، یک بازیگر یا طراحی‌لباس یا چهره‌پردازی) را در فهرست بدترین‌های سال خود جا داده‌اند.

 

این رویکرد شاید در نگاه اول کمی تند به‌نظر برسد ولی مگر می‌توان بدون نقد منفی پیشرفت کرد. مگر می‌توان بدون این‌که بدانیم در کاری عملکردی ضعیف داشته‌ایم به‌صرافت برطرف کردن این مشکلات بربیاییم. شاید بهترین ویژگی دنیای مدرن در همین نکته‌هاست. انگشت اشاره گرفتن به‌سوی نکته‌ای که از منظر کارشناسی در رشته‌اش ضعیف است. این رویکرد شاید باعث و بانی آزرده‌خاطر شدن عده‌ای خاص شود ولی درنهایت سطح یک کلیت خاص را بالا خواهد برد و پیشرفت تنها واژه‌ای‌ است که منجر به چنین عملکردهای مثبتی می‌شود. با این مقدمه توجه شما را به ۱۰ نکته ضعیف (بدترین‌ها) در سالی که گذشت جلب می‌کنیم.

 

۱۰ – فیلم «خانواده هولار»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,بدترین‌های سینما

در دومین دست‌درازی به نوشته‌ها و تفکرات دیوید فاستر والاس فقید که در سال ۲۰۰۹ فیلم «مصاحبه‌ای کوتاه با انسان‌های مخوف» را از او به‌خاطر داریم‌، جان کرازینسکی کارگردانی و بازیگری فیلمی خانوادگی با نام «خانواده هولار» را برعهده داشت. اثری که نکات ثبت شده در آن بسیار آشنا به‌نظر می‌رسد؛ تعامل طنز لودگی با احساسات رقیق و مثلا صادقانه؟ بله؛ در فیلم وجود دارد. انبوهی از کاراکترهای دمدمی‌مزاج و عصبی اما با روحی مهربان؟ بله؛ در فیلم وجود دارد. شعارهای جهانی زندگی زیباست، مرگ حق است، تعهد مهم است و درنهایت خانواده برای آدم می‌ماند؟ بله؛ در فیلم وجود دارد. موسیقی فولک راک برای تک‌تک صحنه‌ها؟ بله در فیلم وجود دارد. شما تنها با بررسی کوتاه کتابچه راهنمای فیلم‌های ساندنس متوجه می‌شوید که فیلم بر چه اساسی و برای چه سلیقه‌ای ساخته شده است. این رویکرد در سال ۲۰۱۶ جواب نمی‌دهد، هرچه نباشد از روی کتاب‌های آموزشی که نمی‌شود فیلم ساخت!

 

۹ – براد پیت در فیلم «متحد»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,بدترین‌های سینما

براد پیت باردیگر به دل بحبوحه‌های جنگ‌جهانی بازگشته است. آن‌هم با کت‌و‌شلواری که به‌شکل عجیبی بر تنش زار می‌زند و در تریلری جنگی سعی دارد حس عاشق‌پیشه بودن را به مخاطب القا کند. چیزی از این تکراری‌تر در خاطر دارید!؟ اثر رابرت زمیکیس می‌توانست با انتخاب بازیگری دیگر رنگ و جان تازه‌ای بگیرد ولی براد پیت با آن مسئول لباس‌های همیشگی‌اش مانند تمامی وضعیت‌های قبلی‌اش است، شما به‌عنوان مخاطب هیچ تفاوتی در پوشش پیت در «متحد» با «در کنار دریا» نمی‌بینید. این در حالی است که ما از پیت یک فرمانده دیوانه در «حرامزاده‌های بی‌آبرو» و یک فرمانده تلخ‌اندیش و دلیر در «خشمگین» به‌خاطر داریم که فوق‌العاده با قدرت ایفا شده‌اند. در «متحد» او نجیب‌زاده‌ای کانادایی است که برای اجرای عملیاتی ویژه از طرف دولت بریتانیا وارد میدان می‌شود. در تمام صحنه‌های فیلم او به ما احساس ناراحتی و بی‌تفاوتی منتقل می‌کند. گویی برای نقش مناسب نیست و هیچ‌گاه نمی‌تواند خود وجودی‌اش را رها کند.

 

۸ – جسی آیزنبرگ در «بتمن برعلیه سوپرمن»

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,بدترین‌های سینما

شخصیت منفی فیلم پر زرق‌و‌برق زاک اسنایدر لکس لوتر توسط جسی آیزنبرگ تجسم بخشیده شد. شخصیتی که در فیلم به‌شدت آزاردهنده و غیرقابل تحمل است. این ویژگی در نقش‌آفرینی آیزنبرگ به‌اندازه‌ای بارز است که شما دعا می‌کنید بتمن و سوپرمن هرچه زودتر با هم درگیر شوند یا حداقل با هم آشتی کنند که شما حتی برای یک لحظه هم چشمتان به این موجود نیفتد. این شخصیت به ما حس بدبختی می‌دهد، گاهی فکر می‌کنید این همان شخصیت مارک زوکربرگ در فیلم «شبکه اجتماعی» است که وارد دنیای ابرقهرمان‌ها شده است. تهدید‌های کلامی کلیشه است و ادا و اطوار‌‌هایی مصنوعی و تیک‌های صوتی که از دهانش بیرون می‌آید به‌شدت نفرت‌انگیز است.

 

۷ – کلاه‌گیس‌های بد

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,بدترین‌های سینما

شما می‌توانید به‌راحتی فیلم «شیر» را تماشا کنید و شک نکنید که نیکول کیدمن پوسته نارگیل را با کمی موی مصنوعی تلفیق کرده و روی سرش گذاشته است. از طرفی گویی مقداری آناناس و موی نوزاد (بله مو ندارد) به‌صورت تصادفی بر سر جولیا رابرتز در «روز مادر» فرود آمده است و قسم می‌خورم هر آدمیزاد با دقت و بی‌دقتی، از چندکیلومتری می‌تواند متوجه مصنوعی بودن کلاه‌گیس شیلن وودلی در فیلم «اسنودن» بشود. این نکته جدا از زشت بودن موهایی است که برای وودلی در فیلم پرهزینه الیور استون انتخاب کرده‌اند. بهتر بود با این هزینه‌های گزافی که صرف ساخته‌شدن فیلم‌ها می‌شود از مسئولان چهره‌پردازی و آرایش مو می‌خواستیم که تنها چند دلار بیشتر خرج این کلاه‌گیس‌ها کنند.

 

۶ – دنباله‌های بسیار بسیار دیر

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,بدترین‌های سینما

امسال گویی جادوی جورج ‌ای رومرو، روی سینما تاثیری مستقیم گذاشته است. عده‌ای که سال‌هاست پرونده‌هایشان بسته شده و به‌گور پیوسته‌اند مانند زامبی از زیر خاک سربرآورده و راهی سینماها شدند. آثاری که عمدتا بسیار ضعیف بودند. «بریجت جونز»، «روز استقلال»، «زولاندر»، «بابانوئل بد» و «عروس چاق یونانی من» به‌غیر از «بریجت جونز» ادامه تمامی این آثار غیرضروری است زیرا مدت زمان بسیار زیادی از مرگ آن‌ها گذشته و معنی دنباله را زیرسوال می‌برند.

 

۵ – فیلم «یه شغل پیدا کن»

فیلم‌های زیادی در مورد چالش‌های همزمان عاطفی، مالی و دانشکده‌ای وجو دارد، اما فیلم «یه شغل پیدا کن» متاسفانه جزو ضعیف‌ترین آن‌هاست. شاید بهتر است بگوییم جزو این زیرژانر دوست‌داشتنی نیست، اما دلش می‌خواهد جزو این زیرژانر باشد. بازیگران اثر مایلز تلر و آنا کندریک درحقیقت در فیلم تلف شده‌اند زیرا «یه شغل پیدا کن» دارای وقایعی به‌شدت کودن‌وار، احساساتی به‌شدت رقیق و خسته‌کننده و متمرکز بر نگرانی‌‌هایی به‌شدت کهنه است. فیلم در سال ۲۰۱۲ فیلمبرداری شده و به‌دلایلی سال گذشته موفق به اکران شده است و شما می‌توانید بر تک‌تک فریم‌های اثر گرد و غبار کهنگی را احساس کنید.

 

۴ – فیلم «بن هور»

اصلا هدف از بازسازی فیلمی چون «بن هور» چیست!؟ استفاده از جلوه‌های ویژه کامپیوتری برای بازسازی مسابقه ارابه‌رانی‌!؟ که آن هم درست درنیامده و در اتاق تدوین تکه‌پاره شده است! جایگزین کردن بازیگران متوسط و سطح پایین برای بازآفرینی نقش‌های ماندگار نسخه اصلی!؟ حداقل بازیگر مشهور می‌آوردید! یا استفاده از موسیقی پاپ مدرن در انتهای فیلم!!!؟

 

از ۱۳۶ سال پیش که کتاب «بن هور» نوشته شد، اشخاص زیادی برای به تصویر کشیدن ملودرام‌های آن علاقه نشان دادند، شاهزاده‌ای یهودی که رویداد بزرگی چون به صلیب کشیده شدن حضرت عیسی را از نزدیک نظاره می‌کند. هرچه باشد در این یک قرن و نصفی داستان کمی تکراری شده و دو فیلم پرفروش دیگر از رویش ساخته شده است. بازسازی چنین داستانی از هیچ منظری عقلانی نیست.

 

۳ – فیلم «دریای درختان»

گاس ون‌سنت، وقتی بد است، خیلی بد است، مخصوصا زمانی که به‌صورت عجیب‌و‌غریبی سعی دارد از روی دست خود تقلید کند. ما از وی آثاری چون «یافتن فارستر» یا «بی‌قرار» را به‌خاطر داریم که آثاری احساساتی است اما این‌‌بار ون‌سنت بیش از حد احساساتش را خرج کرده و «دریای درختان» بیش از این‌که احساسات مخاطب را درگیر کند به علاقه‌مندان ون‌سنت خبر از افسردگی حاد او می‌دهد. متیو مک‌کاناهی در یکی از بدترین نقش‌آفرینی‌هایش به جنگل خودکشی واقع در ژاپن می‌رود و قدم می‌زند. واقعیت این است که نه دلیل عملکرد مک‌کاناهی از این کار مشخص است نه عمق دریای درختِ ابتذالی که ون‌سنت در این فیلم گرفتارش شده است.

 

۲ – فیلم « ۹ جان»

کوین اسپیسی در این فیلم نقش پدر غافل از زندگی و خانواده‌ای را بازی می‌کند که روح می‌شود و در قالب یک گربه شاهد زندگی خانواده‌اش است. یک کمدی بی‌مزه و سرد که واجد جلوه‌های ویژه سی جی‌ای از نوع جلف است. فیلم به‌شکل وحشتناکی بد است و گویی کارگردان قصد داشته دست به خودکشی هنری بزند. داستان فیلم سعی دارد جناس مناسبی میان ۹ جان داشتن گربه و زندگی انسان پیدا کند که ایده‌ای به‌غایت احمقانه است و حتی پتانسیل جنیفر گارنر در بازیگری را نیز تلف کرده است.

 

۱ – فیلم «آخرین چهره»

این فیلم هنوز اکران عمومی هم نشده است و فقط در فستیوال‌‌هایی چون کن و سن‌سباستین به‌نمایش درآمده است. با این احوال هیچ نکته‌ای در سال گذشته نمی‌تواند جای تازه‌ترین اثر شان پن را برای قرار گرفتن در جایگاه اول این فهرست بگیرد. «آخرین چهره» یک اثر خود‌مهم‌پندار به‌شدت تصنعی است، اثری که بر پایه شقاوت موجود در برخی کشورهای جهان سوم ساخته شده است و روایت عاشقانه بسیار آبکی و عجیبی دارد. فیلم به‌گونه‌ای از درد، رنج و نقض قوانین حقوق بشر سخن می‌گوید که حتی امکان دارد این مسائل را از سکه بیندازد و مخاطبش را نسبت به این قبیل فجایع بی‌اعتنا کند! دو زیبا‌روی این روزهای هالیوود خاویر باردم و چارلیز ترون سعی دارند از پس رابطه عاطفی به‌ظاهر عاطفی، روح انسان‌ها را نسبت به نقش قوانین حقوق بشر بیدار کنند. امری که باعث می‌شود شما به‌مدت دو ساعت و ۱۰ دقیقه بدون‌وقفه عذاب بکشید. فیلم به‌شدت کند پیش می‌رود و برخلاف هدفش گوش روح شما را ناشنوا می‌کند زیرا فیلم به‌شدت زیاده‌خواه و گستاخانه با مخاطبانش برخورد می‌کند و شما را به‌صرافت ترک‌کردن سالن می‌اندازد.

 

 

 

 

 

 

khabargozarisaba.ir
  • 9
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش