دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۳:۱۶ - ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۶۰۶۱
فیلم و سینمای جهان

نقش‌های تلویزیونی که بازیگران هالیوود آرزوی آن‌هارا داشتند

تلویزیون چنان به رسانه ی جذاب و پرسودی تبدیل شده که دیگر حتی بازیگران سرشناس و سوپراستار سینمای هالیوود نیز برخلاف گذشته به راحتی وارد دنیای سریال های تلویزیونی می شوند.

در گذشته دنیای هالیوود از هر نظر بر دنیای تلویزیون برتری داشت و قاعدتاً سریال های تلویزیونی نسبت به فیلم های هالیوودی از ارزش و منزلت بسیاری بالاتری برخوردار بودند اما با ظهور پلتفرم های پخش آنی فیلم موسوم به استریمینگ و تلویزیون های کابلی و ماهواره ای، دنیای تلویزیون به شهرت و اعتباری دست یافته است که در هیچ زمانی شاهد نبوده ایم و در برخی از موارد نیز حتی گوی سبقت را از هالیوود ربوده است.

 

تلویزیون چنان به رسانه ی جذاب و پرسودی تبدیل شده که دیگر حتی بازیگران سرشناس و سوپراستار سینمای هالیوود نیز برخلاف گذشته به راحتی وارد دنیای سریال های تلویزیونی می شوند. بدون شک این عصر را باید عصر شکوفایی و دوران طلایی تلویزیون نامید. در ادامه می خواهیم نقش هایی را در سریال های تلویزیونی ذکر کنیم که حتی بزرگ ترین بازیگران هالیوودی نیز آرزوی ایفای آن را دارند.

 

۱-«والتر وایت» در سریال بریکینگ بد

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

به این دیالوگ خیره کننده توجه کنید:" من خود خطر هستم! مردی در رو باز می کنه و تیر می خوره و تو فکر می کنی که این شخص منم؟ نه من اونی هستم که در می زنه". این دیالوگ خیره کننده‌س مگه نه؟! یک معلم شیمی مبتلا به سرطان به سلطان تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی تبدیل می شود و دیالوگ بالا را در یک مجادله با همسرش به زبان می آورد.

 

برایان کرانستون در نقش والتر وایت در سریال «بریکینگ بد» و در ۵ فصل از این سریال توانست ۴ بار جایزه ی امی بهترین بازیگر مرد در سریال های درام را بدست آورد. سازنده ی سریال، وینس گیلیگان از زمانی که کرانستون در سال ۱۹۹۸ در یکی از اپیزودهای سریال «فایل های مجهول» (The X-Files) حضور داشت عاشق بازی او شد اما مدیران شبکه ی AMC باور نمی کردند که بازیگری که بیشتر در فیلم های کمدی بازی می کرده بتواند نقش یک قاچاقچی سنگدل را بازی کند و به دنیال نام های بزرگی مانند جان کیوزاک و متیو برودریک رفتند.

 

حتی هر دوی آن ها برای بازی در فیلم آماده شده بودند تا این که گیلیگان نسخه ای از بازی کرانستون در سریال «پرونده های مجهول» را به آن ها نشان داد مدیران شبکه موافقت خود را اعلام کرده و حتی سن شخصیت والتر وایت را در سناریو تغییر دادند تا با ظاهر کرانستون همخوانی بیشتری داشته باشد.

 

 

۲- «دان دریپر» در سریال مردان دیوانه

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

شخصیت دان دریپر در سریال «مردان دیوانه» (Mad Men) بهترین تبلیغ کننده شرکت استرلینگ کوپر است که می تواند هر محصولی را با قدرت کاریزماتیک خود به فروش برساند و جان هام نیز برای این که مسئولان شبکه ی AMC و سازنده سریال، متیو وینز را متقاعد کند او بهترین گزینه برای ایفای این نقش است دست به فروش کالاهایی به صورت واقعی زد.

 

در آن زمان وی جز حضورهای کوتاه در چند فیلم نه چندان معتبر و سریال های معمولی رزومه ی کاری چندانی نداشت و شاید آخرین نفر بود که برای این نقش در نظر گرفته شده بود. هام خود گفته که تیم انتخاب بازیگر این سریال ابتدا به سراغ توماس جین رفتند ولی وی به آن ها گفت که نقش تلویزیونی بازی نخواهد کرد.

 

جان اسلتری، بازیگر نقش راجر استرلینگ نیز در ابتدای برای ایفای نقش دان دریپر تست داده بود اما از همان ابتدا وی را برای نقش استرلینگ می خواستند. در نهایت هام توانست در هتلی در نیویورک با اجرای یک فروش واقعی نوشیدنی در برابر چشمان تیم انتخاب بازیگر نقش را بدست آورد.

 

 

۳- «سایر» در سریال گمشدگان

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

 

 

شبکه ی تلویزیونی ABC پخش سریال تلویزیونی «گمشدگان» (Lost) را در سال ۲۰۰۴ آغاز کرد و تماشاگران را با مسافران عجیب و غریب یک پرواز آشنا نمود که در یک جزیره سقوط می کند و در میان آن ها یک خلافکار دوست داشتنی به نام جیمز سایر فورد وجود دارد.

 

جی جی آبرامز که سازنده ی این سریال بود در ابتدا قصد داشت فارست ویتاکر را برای این نقش دعوت کند اما او تصمیم گرفت در فیلم دیگری بازی کند و آبرامز مجبور شد که از نیمی از بازیگران سریال برای ایفای نقش سایر تست بگیرد اما در نهایت جاش هالوی توانست نقش سایر را از رقبا برباید و در مدت ۶ فصل به شخصیت محبوب تماشاگران و ستاره ای نوظهور تبدیل شود.

 

 

۴- «مایکل اسکات» در سریال اداره

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

استیو کارل به خاطر بازی استادانه و تحسین برانگیز خود در نقش مایکل اسکات در سریال «اداره» (The Office) به یک ستاره تبدیل شد. وقتی که مسئولان شبکه ی NBC تصمیم گرفتند سریال کمدی ساخته ی ریکی گروایس و استفن مرچنت برای شبکه ی بی بی سی را با همان نام برای مخاطبان آمریکایی بازسازی کنند بازیگران متعددی برای تست دادن انتخاب کردند و اولین شخصی که برای ایفای نقش مایکل تست داد راین ویلسون بود اما سازنده ی سریال، گرِگ دانیلز به این نتیجه رسید که وی برای ایفای نقش دوایت شورت حریص قدرت انتخاب بهتری است.

 

بن فالکون، هانک آزاریا، باب اودنکرک و آلن تودیک همه برای ایفای این نقش تست دادند اما رییس شبکه این نقش را به پل چیاماتی برنده جایزه اسکار پیشنهاد داد ولی او نپذیرفت. در نهایت استیسی اشنایدر که از روسای کمپانی یونیورسال پیکچرز است مسئولان شبکه را تشویق کردن که استیو کارل را برای این نقش به کار گیرند و نتیجه این شد که کارل نقش را به زیبایی هر چه تمام تر ایفا کرد.

 

 

۵- «الین» در سریال سینفلد

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

وقتی سریال «سینفلد» (Seinfeld) برای اولین بار در سال ۱۹۸۹ پخش شد شخصیت الین بنس حتی در اپیزود اول حضور نداشت و شخصیت او بعد از آن اضافه شد که مدیران شبکه ی NBC حس کردند سریال بیش از حد مرد محور است.

 

لری دیوید و جری سینفلد این شخصیت را بر اساس زن های زیاد و متفاوتی که می شناختند ترسیم کردند و وقتی که دنبال بازیگری برای ایفای نقش الین می گشتند در واقع می خواستند یکی از دوستان یا آشنایان بامزه خودشان این نقش را بازی کند. رُزی اودانل و دیوید قبلاً با هم استندآپ کمدی اجرا کرده بودند از این رو او در میان کسانی قرار داشت که پتانسیل بازی در این نقش در او دیده می شد.

 

حتی پاتریشیا هیتون و مگان مولالی نیز مد نظر بودند. اما در نهایت قرعه به نام جولیا لوییس دریفوس افتاد که قبلا در برنامه ی زنده شنبه شب با لری دیوید دیدار کوتاهی داشته بود. وقتی دیگر بازیگران در نظر گرفته شده برای نقش الین رد شدند، دیوید نسخه ای از سناریو را برای او فرستاد و او نیز موافقت کرد.

 

 

۶- تمامی بازیگران سریال کارآگاه واقعی در فصل دوم

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

وقتی که سریال «کارآگاه و اقعی» (True Detective) در سال ۲۰۱۴ آغاز شد تماشاگران و منتقدان تلویزیونی از داستان جذاب و بازی های خارق العاده به ویژه وودی هارلسون و متیو مک کانهی شگفت زده شدند. همان قسمت های کوتاه نیز نامزدی ها و جوایز متعددی را بدست آورد به همین دلیل چراغ قرمز برای فصل دوم نیز داده شد و نیمی از بازیگران هالیوود خواستار حضور در آن بودند.

 

برای فصل دوم اسم بازیگرانی مانند الیزابت موس، جسیکا چستین، برد پیت، مایکل فاسبندر، کریستین بیل، کیت بلنشت، ایوان مک گرگور و خواکین فینیکس نیز به گوش رسید اما در نهایت وینس واون، کالین فارل، تیلور کیش و راشل مک آدامز برای این فصل انتخاب شدند و باید منتظر فصل سوم نیز باشیم.

 

 

۷- «نیگان» در سریال مرده متحرک

 

بازیگران هالیوود,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

طرفداران سریال «مرده متحرک» (Walking Dead) ماه ها مشتاقانه منتظر ماندند تا شخصیت نیگان که شرورترین و بدذات ترین شخصیت منفی داستان بود معرفی شود. البته تولید کنندگان سریال در ابتدا باید بهترین بازیگر را برای ایفای نقش انتخاب می کردند.

 

هنری رولینز خواننده و بازیگر سرشناس گفته بود که در ابتدا وی قرار بوده این نقش را ایفا کند. رابرت کرکمن، سازنده سریال گفته است که وی ابتدا جان هام را برای ایفای نقش نیگان در نظر داشته است و هام نیز علاقه ی خود را به این نقش اعلام کرده.

 

 

bartarinha.ir
  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش