یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۰:۰۳ - ۰۸ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۲۰۵۷
موسیقی

محمد معتمدی در بوستان آب و آتش کنسرت رایگان برگزار می‌کند

محمد معتمدی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,موسیقی
محمد معتمدی که قرار است پنجشنبه و جمعه؛ هشتم و نهم شهریور در بوستان آب و آتش به صورت رایگان روی صحنه برود، معتقد است اعلام عمومی در مورد چنین کاری، پیش از انجام دادن رایزنی‌هایش، منجر به ایجاد حساسیت و انجام نشدن آن می‌شود.

به گزارش ایلنا، بحث کنسرت خیابانی در ایران، اگرچه از ابتدای مرداد سال جاری و پس از پست اینستاگرامی همایون شجریان (خواننده آواز اصیل ایرانی) و ابراز تمایلش برای برگزاری چنین رویدادی به صورت رایگان، داغ شد اما پیش از آن نیز سابقه برگزاری در شکل‌های مختلف بزرگ و کوچک را داشته است.

 

پیشنهاد همایون شجریان هرچند واکنش‌های همدلانه بسیاری را ازسوی مسئولان اعم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر موسیقی و شورای شهر تهران برانگیخت اما همه چیز در حد حرف باقی ماند. در این میان اما، دیگر خواننده بی‌حاشیه موسیقی سنتی ایرانی؛ محمد معتمدی، نخست در بوستان ولایت ساری روی استیج رفت و این‌بار در بوستان آب و آتش تهران اجرا خواهد کرد.   

 

محمد معتمدی,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,موسیقی

ترجیح می‌دهم خیلی در موردش حرف نزنیم

معتمدی در مورد این کنسرت که روزهای پنجشنبه و جمعه، هشتم و نهم شهریور ساعت ۲۱ در بوستان آب و آتش برگزار می‌شود، گفت: کنسرت خیابانی و رایگان اخیرا وارد مباحث خبری و رسانه‌ای شده است و بعضی دوستان بعد از مشکلاتی که در حوزه اقتصادی پیش آمد حرفش را بسیار پیش کشیدند ولی بدون شک قبل از این هم بوده است. من چند ماه پیش، حدودا سه یا چهار ماه قبل، در شهر ساری، کنسرتی داشتم که در بوستانی بزرگ به نام بوستان ولایت برگزار شد و فکر می‌کنم چیزی حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار بیننده داشت. ما با تمهیداتی که شهردار ساری اندیشیده بود؛ در آنجا اجرا کردیم و خیلی هم وارد مباحث رسانه‌ای نشدیم.

 

او ادامه داد: ترجیح من همچنان همان است که خیلی در موردش حرف نزنیم ولی اگر امکانی باشد، استطاعتی و توانی، گه‌گداری این کار را انجام دهیم که اجرا در بوستان آب و آتش هم در راستای همان فرصتی است که فراهم شده است و ما هم همه تلاش‌مان را می‌کنیم تا کسانی که تشریف می‌آورند، اجرا را دوست داشته باشند و خاطره خوبی در ذهن‌شان به‌جا بماند.

 

پیش رفتنی چراغ خاموش برای سنجیدن شرایط

معتمدی در مورد رایگان بودن این کنسرت هم توضیح داد: این کنسرت بلیت‌فروشی ندارد و رایگان است ولی تصمیم ما بر این بود که در موردش اعلام گسترده نکنیم تا روزهای قبل از کنسرت که ببینیم وضعیت به شکل پیش می‌رود. چون واقعیت امر این است که مخصوصا الان با توجه به حساسیتی که نسبت به این مسئله به وجود آمده است، بحث‌های امنیتی و کنترل جمعیت تبدیل به دغدغه اصلی مسئولین شهری و انتظامی شده است که حق هم دارند و ما سعی کردیم تا نزدیکی کنسرت چراغ خاموش جلو برویم و ببینیم شرایط چگونه پیش می‌رود.

 

مفاهیمی که صحبت کردن در موردشان، اوضاع را بغرنج‌تر می‌کند

این خواننده آواز ایرانی ادامه داد: صحبت کردن در مورد بعضی کارها پیش از انجام دادنشان مثل کنسرت در مشهد، کنسرت در استان خراسان، کنسرت خیابانی و... صرفا ایجاد حساسیت می‌کند. به هر حال روی این موضوعات حساسیت‌هایی هست که حرف‌ها و صحبت‌های ما در صفحات مجازی‌مان و مصاحبه‌هایمان در واقع نه تنها کمکی به اجرایشان نمی‌کند که قضیه را بغرنج‌تر هم می‌کند. من فکر می‌کنم ما به عنوان هنرمندان این جامعه در مورد کارهایی که می‌خواهیم انجام دهیم، اول باید در خصوص تمهیداتش رایزنی کنیم، بدون اینکه چیزی را اعلام کنیم. یعنی یک مقدار زمینه‌سازی‌هایش را انجام دهیم و بعد ان‌شالله به مرحله اجرا که رسید، مردم هم استفاده‌اش را ببرند.

 

او ادامه داد: من طبق تجربه‌ای که دارم، مثلا در مورد کنسرت‌هایی که قرار است در استان خراسان برگزار شود، قبلش خیلی از هنرمندان می‌آیند اعلام می‌کنند که ما قرار است در استان خراسان روی صحنه برویم، خب این یکسری حساسیت‌هایی برمی‌انگیزد و همان اعلام کردن‌ها باعث اجرا نشدنش می‌شود. کنسرت خیابانی هم همین است و من فکر می‌کنم ما باید با در نظر گرفتن صلاح و مصلحت‌هایی که در جامعه هست و رایزنی‌هایی که انجام می‌دهیم اول به تمهیداتش بیندیشیم و بعد اگر قابل اجرا بود به مردم اطلاع دهیم.

 

امیدوارم که مسئولین هم اگر این اجرا، اجرای خوبی شد و مشکل خاصی به وجود نیامد، مقدمه‌‌ای بدانندش که این گونه اجراها را در فضای شهری همه شهرهای ایران بیشتر داشته باشیم و هرازگاهی به بهانه‌های مختلف، به بهانه‌ها و مناسبت‌هایی که جامعه می‌طلبد که فضای شادی داشته باشد در فضای عمومی شهرها برگزارشان کنیم تا شاید منجر به ایجاد نشاط و شور و شعف اجتماعی شود.

 

ساری را هم اگر در موردش اطلاع‌رسانی می‌کردیم شاید به اجرا نمی‌رسید

معتمدی تصریح کرد: اشاره کردم که ما چند وقت پیش با همین تمهیدات در ساری روی صحنه رفتیم و نه اتفاقی افتاد و نه حساسیتی به وجود آمد و انجام شد و رفت. در صورتی که اگر من همان موقع اعلام می‌کردم که تصمیم داریم چنین کنسرتی در ساری برگزار کنیم احتمالا حساسیت بسیاری در موردش به وجود می‌آمد و اساسا منجر به نشدنش می‌شد. من توصیه‌ام به همکارانم این است که حتما پیگیر اقداماتی باشند که می‌خواهند در جهت ایجاد نشاط عمومی انجام دهند ولی اولین مرحله‌اش این است که رایزنی‌های سازمانی و اداری‌اش را انجام دهند، قبل از اینکه تصمیم‌شان را به صورت عمومی اعلام کنند.

 

رپرتواری که آن بار در برج میلاد اجرا شد و این‌بار در بوستان آب و آتش

معتمدی در مورد سابقه همکاری با ارکستر فرهنگ و هنر به رهبری علی‌اکبر قربانی و قطعاتی که در بوستان آب و آتش اجرا خواهد کرد هم گفت: در آخرین کنسرتم در تهران، در برج میلاد که ۲۶ اردیبهشت برگزار شد با ارکستر فرهنگ و هنر که رهبری‌اش را علی‌اکبر قربانی برعهده داشت روی صحنه رفتم و اجرای بوستان آب و آتش هم تقریبا همان رپرتوار است با تغییراتی که در ترکیب نوازندگان به وجود آمده است ولی همان رهبر است و همان رپرتوار با کمی تغییرات که آن بار در برج میلاد بود و این بار در بوستان آب و آتش.

 

برنامه‌های آینده معتمدی  

او در مورد برنامه‌های آینده‌اش هم گفت: یک هفته بعد از این کنسرت، کنسرت قطعات جدیدترم است که در حال تمرین‌شان هستیم و ان‌شاالله تا یک هفته دیگر آماده می‌شود و در سالن اندیشه حوزه هنری روی صحنه خواهیم رفت و این آخرین کنسرت من در این فصل کاری، پیش از آغاز محرم و صفر خواهد بود.

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش