شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۵۵ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۷۰۵۵
تئاتر شهر

گروه‏های نمایشی، با پایان انتخابات، سالن‏های مطرح پایتخت را پر کردند

بازگشت تئاتر به روزهای آرام فروش

اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر,تئاتر

به گزارش دنیای اقتصاد، در یک ماه گذشته بازار تئاتر و سینما در ایران فراز و فرود زیادی را تجربه کرد. درحالی‌که اکران فیلم «نهنگ عنبر- سلکشن رویا» توانست رکورد پرفروش‏ترین فیلم را در سه روز اول اکران بشکند، دیگر فیلم‏ها نتوانستند آمار قابل توجهی را در فروش یک‌ماهه خود تجربه کنند. در تئاتر هم وضعیت به همین منوال بود و در عین اینکه برخی از اجراها در برخی شب‏ها فروش ‏های بسیار بالایی داشتند، در مقابل بسیاری از اجراها چندان با استقبال مخاطبان مواجه نشدند.

 

فراز و فرود این دو هنر تحت تاثیر تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری و کاندیداهای شورای شهر، نارضایتی بسیاری از صاحبان آثار سینمایی و نمایشی را به دنبال داشت. با این حال از روز گذشته انتخابات تمام شده و آرام آرام روال اکران فیلم‌ها و اجرای تئاترها به شیوه معمول بازمی‏گردد. در این گزارش برخی از مهم‌ترین اجراهای تئاتر در هفته جاری را مرور می‌کنیم.

 

تالار مولوی

تالار مولوی که گویا دوباره به آن سطح جریان‏ساز خود رسیده است که در سال‏های دور از آن انتظار داشتیم این روزها میزبان دو نمایش سیاسی است. سینا راستگو در سالن اصلی تالار مولوی نمایش «دشمن مردم» را به صحنه می‏برد. این نمایش که یکی از مهم‌ترین متون هنریک ایبسن است از حضور محمدرضا ایمانیان، زهرا بهروزمنش، محمد حبیبی، امیر شاه علی، وحید شیخی، والا و بردیا عادلی، شهریار فرد، محمد مسگری، مرضیه موسوی، منصور نصیری به عنوان بازیگر بهره می‏برد. این اثر ساعت ۱۸ اجرا می‏شود.

 

در سالن اصلی تالار مولوی به تازگی نمایشی روی صحنه می‏رود که یک بازخوانی از سیاسی‏ترین تراژدی تاریخ تئاتر «مکبث» است. نمایش «روزی باید می‏مرد» به کارگردانی سیدرضا موسوی و دراماتورژی احسان زیور عالم ساعت ۲۰:۳۰ در تالار مولوی اجرا می‏شود. در این نمایش فریبا طالبی، ایرج تدین، تارا هجرت، نگار سلحشور، فاطمه سوهانی، نغمه گرجیان‏منش، سالار صمدیان، فهیمه قنبری، نیکی ابراهیم‏شاه، الناز معرفت‏خواه، مینا طبیجی و رضا موسوی به عنوان بازیگر حضور دارند.

 

تماشاخانه ایرانشهر

قطب‏الدین صادقی در ساعت ۱۹:۳۰ در سالن ناظرزاده کرمانی مجموعه ایرانشهر نمایش «مروارید» را به صحنه می‏برد. این نمایش که نوشته خود صادقی است از حضور مانلی حسین‏پور، سروش طاهری، محمدرضا آزادفرد و شیما حکیم‏پور به‌عنوان بازیگر بهره می‏برد. اما در همین سالن ساعت ۲۱:۳۰ مجید مظفری اولین تجربه کارگردانی خود را در معرض دید علاقه‏مندان تئاتر قرار می‏دهد. نمایش «نماینده ملت» نوشته براتیسلاو نوشیچ است که سجاد افشاریان آن را بازنویسی و اقتباس کرده است. در نمایش مظفری که یک کمدی سیاسی است، نیکی مظفری، سوسن پرور، مجید مظفری، وحید آقاپور، بهنام شرفی، سام کبودوند، محمد لقمانیان و صحرا جبل‏عاملی به عنوان بازیگر حضور دارند.

 

در ساعت ۱۹ بهزاد فراهانی نمایش «مطرب» را در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر به صحنه می‏برد. در این نمایش که به مانند دیگر آثار فراهانی در فضایی بومی می‏گذرد، شقایق فراهانی، سانیا سالاری، وحید دهشکار، مسعود رحیم‏پور و... به عنوان بازیگر حضور دارند. در سوی دیگر تماشاخانه ایرانشهر در سالن سمندریان بهاره رهنما نمایش «دیگری» را به صحنه برده است. نویسنده این نمایش انزو کرمن است و شیوا اردویی به همراه خود بهاره رهنما در این نمایش بازی می‏کنند. «دیگری» هر شب ساعت ۲۱ به صحنه می‏رود.

 

تئاتر شهر

در تالار چهارسوی تئاتر شهر ناصر حسینی‏مهر مترجم و پژوهشگر تئاتر نمایش «بوف کور» را به صحنه برده است. این نمایش نیز پیرو سبک و رویکردی که حسینی مهر در آثار پیشین خود اتخاذ کرده بود با حضور بازیگرانی جوان و نوجو به صحنه می‏رود و اثری برانگیزاننده از تلفیق دو داستان مهم ادبیات معاصر ایران است یعنی «بوف کور» و «سه قطره خون». بازیگران این نمایش بابک قهرمانی، مژگان خالقی، نیره سادات میرزایی، شاهو رستمی و... هستند. این نمایش ساعت ۲۰ اجرا می‏شود.

 

اما تالار سایه تئاترشهر میزبان نمایش «محفل بی‏عاری» است که ساعت ۲۰ اجرا می‏شود. در این نمایش تجربی، عرفان ابراهیمى، الهه افشارى، الاهه بخشى، مجتبى رجبى، علیرضا ساوه درودى، مهرداد مصطفوى و پرهام یداللهى به ایفای نقش می‏پردازند. اما در همین سالن نمایش «روح جهنمی» نوشته بابک محمدی با بازی شکرخدا گودرزی به صحنه رفته است. «روح جهنمی» هر روز ساعت ۱۸ به صحنه می‏رود. در سالن قشقایی تئاتر شهر محمد مساوات در ساعت‏ها ۱۷ و ۲۰ نمایشی به نام «بی‌پدر» را به صحنه می‏برد. در این نمایش حسین منفرد، ابراهیم نائیج، علی حسین‏زاده، میلاد آریافر، علیرضا گلدهی و کوروش شاهونه بازی می‏کنند.

 

پالیز

تماشاخانه پالیز مثل همیشه میزبان بازیگران مشهور است. در ساعت ۱۹:۱۵ دقیقه در سالن شماره یک این تماشاخانه، نمایش تک شخصیتی «ضیافت پنالتی» با بازی امیر جعفری اجرا می‏شود. پوریا کاکاوند نویسنده، طراح و کارگردان این نمایش است. در همین سالن نیز ساعت ۲۰:۳۰ نمایش «پپرونی برای دیکتاور» اجرا می‏شود. در این کمدی اقتباسی به کارگردانی علی احمدی بازیگرانی چون محسن کیایى، خسرو احمدى، نسیم ادبى، پژمان جمشیدى، على احمدى، سوگل قلاتیان و فریده سپاه‏منصور ایفای نقش می‏کنند.

 

  اما در سالن شماره دو پالیز نیز نمایش «عروسی خون» نوشته فدریکو گارسیا لورکا به کارگردانی محمد ولیزادگان ساعت ۲۰ اجرا می‏شود. این نمایشنامه مشهور نویسنده اسپانیایی را جابر رمضانی مورد بازخوانی قرار داده است و بازیگرانی که در آن به ایفای نقش می‏پردازند شامل مرضیه بدرقه، سارا رسول‏زاده، بانی پال شومون، محمد ولیزادگان و... هستند.

 

در همین سالن ساعت ۲۱:۳۰ رسول کاهانی نمایش «زبان اصلی» را اجرا می‏کند. در این اثر کمدی که لوح تقدیر بهترین بازیگر زن و مرد را از سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر از آن خود کرده است، بهرنگ علوی، آزاده صمدی و سعید زارعی ایفای نقش می‏کنند. اما نمایش «ولپن» که پیش از این در تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‏شد از ۲۱ اردیبهشت‏ماه اجرای خود را ساعت ۱۸ در تماشاخانه پالیز ادامه می‏دهد. در این نمایش که نوشته بن جانسون است و کارگردانی آن را مهدی کوشکی به عهده دارد، سجاد باقری، حسین برفی‏نژاد، ماهان خورشیدی و... به‌عنوان بازیگر حضور دارند.

 

باران

در تماشاخانه باران نیز از این هفته ۳ نمایش به صحنه رفته‏اند. در ساعت ۱۷ نمایش «دن‌کیشوت» به صحنه می‏رود. در این اثر که برداشتی آزاد از اولین رمان تاریخ ادبیات یعنی «دن کیشوت» سروانتس است، امیر اورعی، با همراهی مهدخت مولایی، ایمان اصفهانى، با حضور افتخاری میلاد کی‏مرام به عنوان بازیگر حضور دارند. در ساعت ۱۹ نمایش «سماعی‏زاده» نوشته و کار رضا بهاروند اجرا می‏شود. علی شادمان، باران وقار کاشانی، شیدا خلیق، احمد کاوری، تینو صالحی، فرانک کلانتر، سالار کریم‏خانی، مهدی زندیه و توران کیایی در این نمایش ایفای نقش می‏کنند. همچنین در ساعت ۲۱ سید علی هاشمی نمایشنامه «پاره‏های ساده» نوشته مهدی میرمحمدی را اجرا می‏کند. نمایشی واقع‏گرا که به زندگی روزمره یک زن می‏پردازد. در این نمایش سیما تیرانداز، الهام شکیب، کاوه خداشناس، الناز شاهوردی، علی دستانپور، هاله گرجی، فرزانه سکوتی، رضا سخایی و شکوفه هاشمیان به‌عنوان بازیگر حضور دارند.

 

تالار حافظ، تماشاخانه سنگلج و دیگران

امیر دژاکام این روزها نمایشنامه «صعود مقاومت‏پذیر آرتور و اویی» را اجرا می‏کند که با استقبال خوبی هم روبه‌رو شده است. در این نمایش امیر کربلایی‏زاده، بهرام ابراهیمی، نرگس محمدی، حمید فلاحی، مرتضی آقاحسینی، تینو صالحی، سروش طاهری، ملیحه کیا، شهره رعایتی، حسین شهبازی، هدیه آزاده، مهرنوش دارا، ابوالفضل جمشیدی و... به عنوان بازیگر حضور دارند. تئاتر مستقل تهران این روزها میزبان دو اثر است.

 

یکی با مایه‏ هایی اجتماعی و با رویکردی به مساله مهاجرت، دیگری هم نمایشی تجربی با دکوری عظیم و عجیب که منجر به ایجاد موقعیت‏های اجرایی و میزانسن‏های جالبی شده است. نمایش اولی که در تئاتر مستقل تهران به صحنه رفته است نامش «تو با کدام باد می‏روی؟» است. اثری نوشته جمال هاشمی به کارگردانی کمال هاشمی. کاظم سیاحی، محمد عباسی، شیوا فلاحی، سونیا سنجری و حامد نجابت در این نمایش بازی می‏کنند.

 

دیگر نمایشی که در تئاتر مستقل تهران اجرا می‏شود یک برداشت آزاد از رومئو و ژولیت است. شهروز دل‏افکار، رامین سیاردشتی، تابا فجرک، نازآفرین کاظمی، علیرضا کی‏منش و فرزین محدث بازیگران این نمایش را تشکیل می‏دهند. در خانه نمایش از ساعت ۱۸:۳۰ نمایش تک‌نفره «شال قرمز نارنجی زرد بنفش» نوشته و کار حسن جنت مکان اجرا می‌شود که امیر محمدی در آن ایفای نقش می‏کند.

 

در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان ایران ساعت ۱۸:۳۰ نمایشنامه «رقص روی لیوان‏ها» نوشته امیررضا کوهستانی را سید جواد روشن با همراهی بازیگرانی چون بابک خدایی، حمیدرضا تسلیخ و فاطمه عطایی به صحنه می‏برد. اما در همین سالن و در ساعت ۲۰:۳۰ زری اماد نمایشنامه «وصیت‏نامه خانم سارا» نوشته نغمه ثمینی را به صحنه می‏برد که در این نمایش مرضیه صدرایی، شهرام مسعودی، زری اماد و ارسلان قاسمی به عنوان بازیگر حضور دارند.

 

در تماشاخانه سرو نمایش «بزرگراه» نوشته و کار ابوالفضل حاجی علی خانی ساعت ۱۹ اجرا می‏شود که در آن بازیگرانی چون صادق توکلی، علی گل‏زاده، بهمن روزبهانی، حسین پرستار، ناصر پژنگ و... به‌عنوان بازیگر حضور دارند. نمایش «سرآشپز تقدیم می‏کند» هم به‌تازگی اجرای خود را در تماشاخانه سنگلج تهران شروع کرده است. در این کمدی تامل‏برانگیز آرش فلاحت‏پیشه، مهدی فریضه، محمد صدیقی مهر، امیررضا میرآقا به عنوان بازیگر حضور دارند. متن این نمایش که نوشته رضا شفیعیان است توسط محمدامیر یار احمدی بازنویسی و دراماتورژی شده شهاب‏الدین حسین پور کارگردان آن است.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش