به گزارش ایسنا، این بازیگر سینما و تئاتر که به همراه شیرین بینا و اعظم بروجردی جزو هیئت داوران این جشنواره بودند، با تاکید بر اینکه “باید به داوران جشنواره برای انتخابها و رایهایشان حق داد”، گفت: باید به داورها حق داد، البته اگر قضاوتشان بر اساس عدالت و بدون پارتی بازی باشد. اکنون متوجه میشوم که در جشنوارههای مختلف وقتی عدهای اعتراض میکنند و خواهان احقاق حقشان هستند، یعنی چه.
وی با بیان اینکه “دنیای هنر، دنیای نظر و سلیقه است” اضافه کرد: هر داوری سلیقه و نظر خاص خودش را دارد و اصولا هنر اینگونه است که ممکن است در آن واحد کسی شیفته یک اثر هنری باشد و کسی دیگر از آن خوشش نیاید و هنر بر اساس سلایق، تعریف میشود.
فرجاد با اشاره به اینکه “ما تلاش خودمان را کردیم که عادلانه رای بدهیم” گفت:ما هیچ کدام از شرکت کنندهها و گروهها را از قبل نمیشناختیم، به همین دلیل روابط دوستانهای بین هیچ یک از گروهها و داوران وجود نداشت و روابط، فقط کاری بود.
وی در ادامه افزود: این دوره جشنواره، بر اساس اخلاق مداری و اخلاق محوری بود و مانند دیگر جشنوارهها به بهترین بازیگر زن، بهترین بازیگر مرد، کارگردانی، نویسندگی و صحنه جوایزی داده شد.
مونا فرجاد با بیان اینکه “از بین کارهای استانی، ۵ کار برتر انتخاب شده است” اظهار کرد”:۵ نمایش برتر در این دوره جشنواره برای شرکت در بیست و پنجمین دورهی جشنواره سراسری سوره که در حوزه هنری برگزار میشود،انتخاب شده است و اجرای عمومی خواهند داشت.
وی در پایان تصریح کرد: این جشنوارهها کمک میکند که هنرمندانی که در شهرستانها وجود دارند دیده و شناخته شوند و کارگردانان به سراغشان بروند. واقعا بچههای شهرستان مخصوصا نمایش بچههای هرمزگان و مازندران بینظیر بود، بازیهای درخشان، کارگردانی عالی و متن خوبی داشتند.
پنجمین جشنواره منطقهای تئاتر از ۲۴ الی ۲۶ تیرماه در تالار هنر شهر اصفهان برگزار شد.
در این جشنواره ۹ تئاتر از ۸ استان اصفهان،کهگیلویه و بویراحمد،هرمزگان،مازندران،یزد،خوزستان،قم و مرکزی به روی صحنه رفتند.
- 14
- 2