شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳
۱۷:۵۶ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۷۱۳۹
تئاتر شهر

خداحافظی ۴۰ نمایش از صحنه‌های تئاتر

تئاتر,اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
با شروع ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع)، اجرای بسیاری از آثار نمایشی صحنه‌ای تا جمعه ۳۱ شهریور ماه خاتمه یافته و برخی از نمایش‌های روی صحنه نیز آخرین هفته خود را پشت سر می‌گذارند.

به گزارش هنرآنلاین، در آستانه آغاز ماه محرم و شروع ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع)، اجرای بسیاری از آثار نمایشی صحنه‌ای تا جمعه ۳۱ شهریور ماه خاتمه یافته و برخی از نمایش‌های روی صحنه نیز آخرین هفته اجرای خود را پشت سر گذاشته و پیش از آغاز شب‌های تاسوعا و عاشورای حسینی اجرای آن‌ها به پایان خواهد رسید.

 

به همت کانون تئاتر دینی اداره کل هنرهای نمایشی نیز همایشی با عنوان "عاشورا تا اربعین" از دهه دوم محرم با حضور بیش از ۴۰ گروه نمایشی صحنه‌ای و خیابانی در تهران و ۱۲ استان کشور برگزار خواهد شد. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به نمایش‌هایی که آخرین روزهای اجرای خود را پشت سر می‌گذارند و معرفی آثاری که در این همایش اجرا خواهند داشت.

 

نمایش‌هایی که اجراهای پایانی خود را طی می‌کند

محمد رحمانیان فیلم تئاتر "آینه‌های روبرو" را تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت اجرا می‌کند.

 

آرش شریف‌زاده نیز نمایش موزیکال "کلوچه‌های خدا" را تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن شماره سه پردیس، مخصوص گروه سنی کودک و نوجوان به روی صحنه دارد.

 

"شیرهای خان‌ بابا سلطنه" به نویسندگی و کارگردانی افشین هاشمی است که تا  ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱:۳۰ در پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

 

"شب دشنه‌های بلند" به نویسندگی و کارگردانی علی شمس در تئاتر مستقل تهران تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹ اجرا خواهد شد.

 

نمایش "نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه" عنوان نمایش دیگری است که به کارگردانی کیومرث مرادی در تماشاخانه مستقل تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱ به روی صحنه است.

 

"زبان تمشک‌های وحشی" نوشته نغمه ثمینی و کار شیوا مسعودی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۴۵ در سالن شماره ۱ تماشاخانه پالیز به صحنه می‌رود.

 

"خروس زری پیرهن پری و خاله سوسکه" عنوان نمایشی برگرفته از قصه‌های فولکلور احمد شاملو است که سینا نورائی آن را کارگردانی می‌کند. این نمایش تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۷ در سالن شمارهدو تماشاخانه پالیز روی صحنه است.

 

در تالار سایه مجموعه تئاترشهر نیز نمایش "شب شرقی" به نویسندگی و کارگردانی ناصح کامگاری تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ به روی صحنه است.

 

نمایش محیطی "خرده ریز" نوشته ادوارد آلبی و کارگردانی سارا کریمیان تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸ در کافه تریای تالار اصلی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.

 

"عشق لرزه" نوشته امانوئل اشمیت و کارگردانی محمدحسین خادمی در تماشاخانه استاد مشایخی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹ اجرا می‌شود.

 

تالار محراب با نمایش "برج‌های خاموش" نوشته و کار زهرا شایان‌فر تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ میزبان تماشاگران است. 

 

همچنین "اتاق سیاه" نوشته محسن عظیمی و اثر نمایشی گروهی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن کوچک تالار محراب به روی صحنه خواهد رفت.

 

همچنین فرهاد خوشه نمایش "قوی‌تر" نوشته یوهان آگست استریندبرگ را کارگردانی کرده است. این اثر نمایشی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۱ در  تماشاخانه باران اجرا می‌شود.

 

"ماه پیشونی" نمایشی نوشته ایوب آقاخانی و کار آزاده انصاری است که تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن استاد محمد پردیس خاوران به روی صحنه است.

 

"ببخش سایمون جان" عنوان اثری به نویسندگی عرفان اسلامیه و کارگردانی امیدرضا سپهری است، این نمایش تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۲۲ در این تالار نمایشی روی صحنه است.

 

آریان رضایی نمایش "خداحافظ" نوشته محمد یعقوبی را تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه پایتخت اجرا می‌کند.

 

نمایش "فالومی" نوشته پیتر شفر به کارگردانی کورش سلیمانی نیز تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ در سالن اصلی تالار مولوی اجرا می‌شود.

 

"نامه آخر" نام نمایشی به نویسندگی ساغر خواجه امیری و کارگردانی علی برجی است. این اثر نمایشی تا ۳۱ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در تماشاخانه ماه حوزه هنری اجرا می‌شود.

 

اردلان شجاع کاوه نیز نمایش "بازی بی پایان" را تا ۳۱ شهریور ماه در تماشاخانه مهر حوزه هنری اجرا می‌کند. این اثر نمایشی که نوشته الیزا اورامی است ساعت ۱۹ به صحنه می‌رود.

 

نمایش "دم خروس" به کارگردانی شیرین سپهراد تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۷:۳۰ در سالن خسرو شکیبایی تماشاخانه سه نقطه اجرا می‌شود.

 

سالن استاد رکن‌الدین تماشاخانه سه نقطه نیز تا ۳۰ شهریور ماه ساعت ۱۹:۳۰ با نمایش "شام با دوستان" به نویسندگی و کارگردانی ایوب (عماد) ابوالفتحی میزبان مخاطبان تئاتر است.

 

۱۶ نمایش و هفته پایانی اجرا

نمایش "چشمانی که مال توست"  اثری به نویسندگی و کارگردانی بهاره رهنماست که تا ۳ مهر ماه ساعت ۲۱:۳۰ در سالن شماره سه پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه است.

 

"کدو زری" اثری نوشته راضیه برومند و گیتی مرتضوی و کار محمد اعلمی است. این نمایش نیز تا ۷ مهر ماه ساعت ۲۰:۳۰ در سالن شماره سه پردیس تئاتر شهرزاد اجرا می‌شود.

 

"پچپچه‌های پشت خط نبرد" از آثار نمایشی حوزه جنگ و دفاع مقدس به نویسندگی علیرضا نادری و کارگردانی اشکان خیل‌نژاد تا ۷ مهر ماه ساعت ۲۰ در سالن شماره یک پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه است.

 

نمایش "شرقی غمگین" نوشته سجاد افشاریان و به کارگردانی سعید زارعی، با بازی سجاد افشاریان و سید هومن شاهی تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ و ۲۰:۳۰ در سالن شماره ۲ پالیز اجرا می‌شود.

 

"هزار شلاق" عنوان اثر نمایشی نوشته ناصر حبیبیان و کارگردانی احسان ملکی است که تا ۴ مهر ماه ساعت ۲۱ در سالن استاد ناظرزاده کرمانی ایرانشهر به روی صحنه می‌رود.

 

پارسا پیروزفر نیز نمایش "ماتریوشکا" را  تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۸ در تالار استاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر به روی صحنه دارد.

 

نمایش "رولور" به نویسندگی و کارگردانی پوریا کاکاوند تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۹:۱۵ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌شود.

 

جابر رمضانی همچنین نمایش "نمی‌تونیم راجع بهش حرف بزنیم" نوشته پیام سعیدی را تا ۶ مهر ماه ساعت ۲۱ در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر اجرا می‌کند.

 

نمایش "قند خون" به نویسندگی و کارگردانى لیلى عاج تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در پلاتو اجراى مجموعه تئاترشهر به روى صحنه است.

 

"فکر کنم فرشته است" به نویسندگی و کارگردانی نرگس صفدریان تا ۵ مهر ماه ساعت ۲۰:۳۰ در تماشاخانه استاد مشایخی اجرا می‌شود.

 

تئاتر باران نیز تا ۴ مهر ماه ساعت ۱۹ میزبان نمایش "حکایت حکایت طبیب اجباری مولیر" نوشته سیاوش طالبیان و کار رضا یزدانی و کاوه توکلی خواهد بود.

 

سعید حشمتی نمایش "خانه عروسک" اثر هنریک ایبسن را تا ۶ مهر ماه ساعت ۱۷ در تئاتر باران اجرا می‌کند.

 

تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان تا ۴ مهر ماه ساعت ۱۷:۱۵ میزبان نمایش "عروسان" نوشته و کار آرش سنجابی است.

 

نمایش "هنگامه‌ای که هملت به دست جادوگران مکبث کشته شد" به نویسندگی و کارگردان مسعود طیبی نیز تا ۴ مهر ماه ساعت ۲۱ در خانه هنرمندان اجرا می‌شود.

 

نمایش "اندر حکایت شمشک" نوشته امید اسدی و کارگردانی داوود اسدالهی تا ۵ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در خانه نمایش اداره برنامه‌های تئاتر به روی صحنه است.

 

نمایش"ماه هفتم" به نویسندگی و کارگردانی امیر زاوش تا ۵ مهر ماه ساعت ۲۰ در خانه نمایش اداره تئاتر  اجرا می‌شود.

 

نمایش‌های که روی صحنه می‌مانند

در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر نمایشی با عنوان "هفت عصر هفتم پائیز" به نویسندگی و کارگردانی ایوب آقاخانی تا ۲۸ مهر ماه ساعت ۱۹:۴۵ به صحنه خواهد بود.

 

"چه کسی سهراب را کشت" عنوان نمایش دیگری به نویسندگی و کارگردانی شهرام کرمی است که تا  ۲۰ مهر ماه ساعت ۱۹ در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر اجرا می‌شود.

 

نمایش "بخاطر خواب من" نوشته مهدی نصیری و کار کیانوش احمدی، تا ۲۱ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰ در سالن علی نصیریان پردیس اجرا می‌شود.

 

نمایش "پایان بازی" بر اساس نمایشنامه "رومولوس کبیر" با ترجمه سید محمد سعیدی و با بازنویسی و کارگردانی افشین زمانی تا ۱۹ مهر ماه ساعت ۱۸:۳۰در تماشاخانه سنگلج اجرا می‌شود.

 

"غسال‌خونه" عنوان نمایشی به نویسندگی سهند خیرآبادی و کارگردانی مصطفی ملک مکان است که تا ۱۴ مهر ماه ساعت ۱۹ در تالار حافظ به روی صحنه است.

 

نمایش "در باب ماراساد" اثری دیگر از رپرتوار "عصر تجربه" که از ۲۶ شهریور ماه ساعت ۱۷ به کارگردانی حسام‌الدین لک به روی صحنه آمده است، اجرای آن تا ۲۲ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

 

"کوریولانس" نیز نمایشی دیگر به نویسندگی حامد اصغرزاده و جواد ابراهیمی‌نژاد و کارگردانی حامد اصغرزاده از این رپرتوار است که از ۲۹ شهریور ماه ساعت ۱۷ به روی صحنه رفته و اجرای آن نیز تا ۳۰ آبان ماه ادامه دارد.

 

"۱۹۷۸" نام نمایشی از آثار رپرتوار "عصر تجربه"، به نویسندگی و کارگردانی محمد شجاعی تا ۳۰ آبان ماه ساعت ۱۶:۳۰ در تئاتر مستقل تهران اجرا می‌شود.

 

همایش "عاشورا تا اربعین"

در ادامه نیز مروری داریم بر آثاری که از دهه دوم محرم در همایش "عاشورا تا اربعین" اجراهای صحنه‌ای و خیابانی دارند که به زودی برنامه دقیق و محل اجراها از سوی دبیرخانه این همایش اعلام خواهد شد.

 

نمایش صحنه‌ای "راهمرد" به کارگردانی حامد هوشیاری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کاظم ساروقی" به کارگردانی ابوالفضل حاج علیخانی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "دل در کدام سوی سینه است" به کارگردانی امیر رضازاده (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "خاتون" به کارگردانی حسین عالم بخش (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن که گفت نه" به کارگردانی اکبر قهرمانی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای"بچه های محرم" به کارگردانی علیرضا ترمان (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "بازگشت منا" به کارگردانی مریم جعفری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کافی شاپ" به کارگردانی حسین علی بینوایی (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن سه نفر" به کارگردانی شهاب راحله (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "شافع محشر"به کارگردانی مرتضی کهن (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "فراموش خانه"به کارگردانی سیدرضا رضائیان (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "کتاب ممنوعه"به کارگردانی سعید مشکوری (تهران)

 

نمایش صحنه‌ای "آن کس که نیامده می داند" به کارگردانی محسن متین (بومهن)

 

نمایش صحنه‌ای "بینایی" به کارگردانی کاظم مژدهی (رشت)

 

نمایش صحنه‌ای "یک جرعه آب"به کارگردانی نگار داری (لاهیجان)

 

نمایش صحنه‌ای "پشت پرچین رویا پرواز دارند" به کارگردانی معصومه عموری (اهواز)

 

نمایش صحنه‌ای "بیداری در خواب هزاره من" مصطفی بوعزار (اهواز)

 

نمایش صحنه‌ای "از خواب هایم خون می چکد" به کارگردانی احسان جانمی (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "کابوس سرخ" به کارگردانی احمدرضا رافعی (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "شهادت خوانی" به کارگردانی محمد قاسمی (ملایر)

 

نمایش صحنه‌ای "نقل عاشقی" به کارگردانی ساجد قدوسیان (کرج)

 

نمایش صحنه‌ای "کرب و بلا" به کارگردانی اسدی مرام (کرمانشاه)

 

نمایش صحنه‌ای "هنگامه ای که آسمان شکافت" به کارگردانی حسین کارگر (ماهشهر)

 

نمایش صحنه‌ای "شب سیزدهم" به کارگردانی علی غلامی(آبادان)

 

نمایش صحنه‌ای "لیلاترین لیلا"به کارگردانی پژمان شاهوردی (بروجرد)

 

نمایش صحنه‌ای "غروب کن عاشورا" به کارگردانی محسن خسروی (کاشان)

 

نمایش صحنه‌ای "شاهد" به کارگردانی هادی وکیلی (تربت حیدریه)

 

نمایش صحنه‌ای "حرم داران" به کارگردانی حسن‌زاده (تربت حیدریه)

 

نمایش صحنه‌ای "مدافع حرم" به کارگردانی کاظم ارجمندنیا (بوشهر)

 

نمایش صحنه‌ای "رسم سم پاشی" به کارگردانی رضا گشتاسب (گچ ساران)

 

نمایش صحنه‌ای "گاهی دلم برای خودم تنگ می شود" به کارگردانی احمدشاهین (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "با من به جهنم بیا" به کارگردانی مالک آبسالان (ایلام)

 

نمایش صحنه‌ای "خورشیدکاروان" به کارگردانی ایزد دوست (اصفهان)

 

نمایش صحنه‌ای "افسانه" به کارگردانی هومن روح تافی (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "مرگ" به کارگردانی سعید ذبیعی (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "تعزیه علی اکبر" به کارگردانی داود بهمنی (اراک)

 

نمایش میدانی "آئین زیارت" به کارگردانی اسدی مرام (کرمانشاه)

 

نمایش میدانی "امیرکبیر" به کارگردانی مهدی دریانی (اراک)

 

نمایش میدانی "کله قندی" به کارگردانی سعید خیراللهی (ایلام)

 

نمایش میدانی "نوحه آخر" به کارگردانی پژمان شاه‌وردی (بروجرد)

 

نمایش میدانی "رهسپارخیمه ها" به کارگردانی مصطفی بوعزار (اهواز)

 

نمایش میدانی "محاربه با شمر" به کارگردانی حیدر رضایی (ایلام)

 

 

 

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش