جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۰۷:۰۹ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۳۱۰۰
رادیو و تلویزیون

تلویزیون برای دهه فجر چه کرده است؟

دهه فجر به روایت تلویزیون و مشروطه به روایت ‌ورزی

اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

همه ساله در ایام دهه فجر تلویزیون تمام زورش را می‌زند تا با یک منوی کامل روزهای خوشی را برای مخاطبانش که به‌خصوص در شهرهای کوچک و روستاها کم هم نیستند، فراهم آورد. این روند البته اگر چه در سال‌های اخیر تا حد زیادی کمرنگ‌تر از سابق شده، اما باز هم در قیاس با روزهای معمولی تلویزیون همزمان با ایام دهه‌ فجر تلاش بیشتری برای جلب رضایت مردم به انجام می‌رساند.

 

ظاهرا امسال نیز از این قاعده مستثنی نیست و صداوسیمای ایران با آمادگی کامل با پخش چهار سریال جدید به استقبال دهه فجر می‌رود. سریال‌هایی چون رنج پنهان، آنام، هست و نیست و شبکه که از اواسط بهمن ‌ماه و همزمان با دهه فجر از شبکه‌های تلویزیونی پخش خواهند شد.

 

انقلاب زیبا

انقلاب زیبا که تقریبا همه ساله در سال‌های اخیر در ایام دهه فجر روی آنتن شبکه‌های مختلف رفته، امسال نیز قرار است تماشاگران را میهمان ضیافت تکراری تلویزیون کند! سریال تلویزیونی انقلاب زیبا از این هفته هر شب روی آنتن شبکه افق می‌رود و این جای شگفتی دارد که شبکه‌ای که در سابقه‌اش سریال دشوار و پرهزینه‌ای چون آسمان من را می‌بیند، چگونه برای مناسبتی با این اهمیت دست به نمایش یک سریال تکراری محصول شبکه‌ای دیگر زده است؟ انقلاب زیبا مجموعه‌ای تلویزیونی محصول‌ سال ۱۳۹۳ به کارگردانی بهرنگ توفیقی است که اول‌بار از شبکه یک سیما روی آنتن رفت. این سریال ماجراهای زندگی زیبا و حامد را روایت می‌کند که در یک شرکت معماری همکار هستند. آنها تصمیم می‌گیرند با هم ازدواج کنند، اما جابر، ناپدری زیبا در کودکی زیبا و مادرش را ترک کرده و از کشور خارج شده است. از طرفی پدر حامد و پدر و مادر واقعی زیبا در مبارزات قبل از انقلاب در زندان‌های حکومت پهلوی کشته شده‌اند و حامد با مادر خود زندگی می‌کند. زیبا در خانواده‌ای با تفکرات مدرن بزرگ شده و در این زمینه تفاوت‌هایی با حامد دارد، اما با وجود این هر دو به یکدیگر علاقه‌مندند. حامد و زیبا در تدارک برگزاری مراسم عروسی هستند که اتفاقی غیرمنتظره روی می‌دهد. بازگشت پدر زیبا از خارج پس از سال‌ها باعث یادآوری خاطره و ماجرای تلخی در گذشته می‌شود که خانواده‌ها را تا مرز از هم پاشیدگی پیش می‌برد.

 

آتیلا پسیانی، آزاده صمدی، علیرضا کمالی، فریبا کوثری، نوش‌آفرین رحمانی، مجید واشقانی، اکبر معززی، ماریه تهرانچی، رضا افشار، شقایق فراهانی، مجید مظفری و نیوشا مدبر ازجمله بازیگران این سریال هستند.

انقلاب زیبا در ۲۳ قسمت از شنبه ۳۰ دی هر شب به جز پنجشنبه و جمعه‌ها ساعت ٢٣:٣٠ از شبکه افق پخش می‌شود و تکرار آن هم روز بعد ساعت ٩:٣٠ روی آنتن می‌رود.

 

هست و نیست

در روزهای دهه فجر شبکه دو سیما به نظر دست پری دارد و با کاری از یک کارگردان کهنه‌کار پای به کارزار رقابت با دیگر شبکه‌ها گذاشته است. این شبکه در این روزها سریال هست و نیست را به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده به روی آنتن خواهد برد. نکته مهم اما در مورد این سریال که قرار است پس از مجموعه‌ سایه‌بان روی آنتن رود، این است که بسان رنج پنهان این یکی سریال نیز هنوز کارش تمام نشده و به عبارت بهتر در مرحله پایانی ساخت قرار دارد و هیچ بعید نیست که مثل ایام محرم امسال تلویزیون به ناگاه دست خود را در پوست گردو دیده و موفق به رساندن هیچ یک از این دو سریال نشود.

 

هست و نیست یک ملودرام اجتماعی است که در ۳۰ قسمت برای پخش از شبکه دو سیما تولید شده است. این مجموعه داستان دو دوست به نام‌های احمد و ناصر است که دوستی آنها به سال‌های کودکی در محله‌ سرچشمه‌ تهران بازمی‌گردد. خلاصه داستان این سریال حکایت این دو دوست را در جملاتی مبهم خلاصه آورده است: گاهی بود و نبود و هست و نیست آدم‌ها به وسوسه‌ای گره می‌خورد که به سادگی باز نمی‌شود...!

 

سریال هست و نیست محصول گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما است و در قیاس با رنج پنهان سریال پرستاره‌تری به شمار می‌آید. از بازیگران این مجموعه می‌توان به فرهاد قائمیان، حمیدرضا پگاه، الهام پاوه‌نژاد، نگار عابدی، امیر دژاکام، سولماز حصاری، نازنین کریمی، سیامک اطلسی، اکبر رحمتی، سیاوش خیرابی و معرفی چند چهره جوان و جدید اشاره کرد. آخرین اخبار رسیده از تلویزیون حاکی از این است که بنا بر برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته مقرر شده این سریال از ۱۴ بهمن‌ماه روانه آنتن شبکه دو سیما شود.

 

آنام

بعد از لیسانسه‌ها که در زمان پخش‌اش توانسته بود حواس تمام سریال‌بین‌ها را معطوف به شبکه سه کند، این شبکه با نیت ادامه این روند گام به روزهای دهه فجر می‌گذارد، تا بتواند در این روزها نیز گزینه اول سریال دوستان شود. گفته می‌شود برگ برنده این شبکه در این روزها آنام خواهد بود. سریالی که براساس تبلیغات تلویزیونی که نوید پخش آن را همزمان با ایام دهه فجر می‌دهد، سریالی خوش بر و رو با لحظاتی پرتحرک و پرتنش است که حداقل با استناد به تیزرش از پس ساخت و ارایه فضای قبل از انقلاب به خوبی برآمده است.

 

سریال اجتماعی خانوادگی آنام محصول گروه فیلم و سریال شبکه سه با مشارکت دفتر آموزش و ارتقای سلامت و دفتر سلامت است که به کارگردانی جواد افشار ساخته شده و با توجه به این‌که گفته شده بود قرار است پخش روزانه آن از هفتم بهمن‌ماه آغاز شود، به نظر می‌رسد در قیاس با دیگر سریال‌ها سر وقت مناسب و با فراغ بال بیشتری ساخته شده است. گلچهره سجادیه، عبدالرضا اکبری، مهرانه مهین‌ترابی، شبنم قلی‌خانی، مجید واشقانی، سیامک صفری، امیر دلاوری، سامیه لک، کوروش زارعی، ناصر‌ هاشمی، سیروس گرجستانی، خسرو شهراز، فریبا متخصص، لاله مرزبان و جمعی از بازیگران آذری و نیز کاظم بلوچی از بازیگران این سریال هستند. این مجموعه تلویزیونی به تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه در گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما تولید شده و از زندگی مادری به نام آنام می‌گوید که در کشاکش مسائل زندگی، خانواده و شهرش قرار گرفته است. این سریال اجتماعی در ۴۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای به قلم امیرعباس پیام نگارش شده است.

 

میرزا کوچک‌خان

سریال تاریخی کوچک جنگلی داستان قیام میرزا کوچک‌خان علیه استبداد رضاخانی و استعمار انگلیسی هم همزمان با دهه‌ فجر از ۱۰ بهمن‌ماه روی آنتن شبکه تماشا می‌رود. سریال تلویزیونی کوچک جنگلی یکی از مجموعه‌های تلویزیونی پرطرفدار دهه ۶۰ است؛ کاری در ژانر تاریخی، حماسی و سیاسی به کارگردانی بهروز افخمی و با حضور جمع زیادی از هنرمندان که زندگی و مبارزات میرزا کوچک‌خان جنگلی در مبارزه با استبداد رضاشاهی و استعمار انگلیس را به تصویر می‌کشد. این سریال کوشیده است زوایایی از قیام میرزا کوچک‌خان و مردم گیلان را با نگاهی تحلیلی به نمایش بگذارد.

 

رنج پنهان

این سریال که برای تسهیل و تسریع کار از دو کارگردان استفاده کرده، همچنان در حال تصویربرداری است و هیچ بعید نیست به‌خصوص در روزهای آخر دهه فجر کارش به پخش روزانه برسد.  نکته مهم درباره کارگردانان این سریال اما این‌که هر دو کارگردان کار ازجمله سینماگران و سریال‌سازان خوش‌سابقه هستند: بیژن میرباقری کارگردان فیلم‌هایی چون روز برمی‌آید و حال همه ما خوب است کارگردانی گروه اول را به عهده دارد و سید جمال سیدحاتمی که فاز نخست سریال محکومین را ساخته بود و‌ سال گذشته هم فیلم لاک قرمز را از او شاهد بودیم، به‌تازگی به گروه تولید سریال ویژه دهه فجر اضافه شده است.

 

این سریال به تهیه‌کنندگی رضا جودی به ۶۵‌درصد از ساخت رسیده است. گروه اول این روزها در اداره ساواک و در لوکیشنی که حوالی جاده مخصوص کرج واقع شده است و همچنین گروه دوم در خیابان محمودیه تهران و در خانه دکتر کیانی مشغول تصویربرداری هستند. هنوز شبکه‌ای برای پخش مجموعه در ایام دهه فجر رسما اعلام نشده است.

 

سریال رنج پنهان داستان پر فرازونشیبی دارد و هیچ بعید نیست درنهایت جزو کارهای پرطرفدار و پربیننده تلویزیون به شمار آید. در خلاصه داستان این سریال آمده: در ‌سال ۵۳ مرگ جوانی در دانشگاه برادر و دوستانش را برمی‌آشوبد. بحران آن سال‌ها، اختناق فضای موجود و شور جوانی یوسف را وارد بازی پیچیده‌ای می‌کند که اسلحه و خشونت تنها راهکار عملی او است. کار به جایی می‌رسد که او باید مخفیانه در شهر تهران روزگار بگذراند؛ حال سکوت خفته راهکار دیگری را پیشنهاد می‌کند.

 

نکته مهم دیگر درباره رنج پنهان استفاده این سریال از چهره‌های کمتر شناخته‌شده به‌ عنوان بازیگر است. در حقیقت به جز چند نقش اصلی در بقیه نقش‌ها نام‌هایی را می‌شنویم که تاکنون کمتر به گوش رسیده‌اند و این همان‌قدر که در ابتدا می‌تواند ارتباطی دشوارتر با مخاطبان عام را باعث شود، در عین حال در صورت موفقیت می‌تواند جزو ارزش‌های کار نیز باشد. کاوه خداشناس در نقش یوسف، قطب‌الدین صادقی، اتابک نادری، فرشید زارعی فرد، سمیرا حسینی، آزاده سدیری، نسرین نکیسا، رویا اسکندانی، کریم امینی، علی غلامی، مهدی سقا، مهربانو باطبی، سونیا اسماعیلی، جواد زیتونی، فرهاد روشن، مهران میرزایی، علی شجاع، مهرزاد حسینی، پانته‌آ میرفصیحی و سارا توکلی از بازیگران این سریال هستند.

 

نفس

مجموعه تلویزیونی نفس که برای نخستین‌بار به زبان عربی دوبله شده است، در ایام دهه فجر برای مخاطبان عرب‌زبان شبکه تماشا به ‌نمایش گذاشته می‌شود.

 

نفس به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان، داستانی پرحادثه در بستر رویدادهای انقلاب دارد و بازیگرانی همچون مسعود رایگان، ژاله صامتی، علیرضا کمالی، بهناز جعفری، داریوش فرهنگ، فاطمه گودرزی، هدایت ‌هاشمی، ‌هادی حجازی‌فر و ساناز سعیدی در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. این سریال به مناسبت دهه فجر از شبکه تماشا روی آنتن می‌رود.

 

سارقین روح

دیگر محصول تلویزیون در ایام دهه فجر که به سیاق سریال‌های شبکه پنج به کارگردانی احمد معظمی ساخته شده، سارقین روح نام دارد که البته این روزها شنیده می‌شود این سریال به شبکه تغییر نام داده است که با هر متر و معیاری حتی پیش از خواندن داستان یا دیدن چند فصل از سریال نیز پیداست نام بهتر، مناسب‌تر و جذاب‌تری به حساب می‌آید. به قول یکی از دوستان که به شوخی می‌گفت: آخه سارقین روح هم شد اسم برای سریال؟!

بگذریم...

 

سریال سارقین روح یا همین شبکه خودمان که با موضوع امنیت نرم و آسیب‌های اجتماعی درحال تولید است، از نیمه‌های بهمن از شبکه پنج سیما روی آنتن خواهد رفت. این سریال برگرفته از یک ایده و طرح پژوهش‌محور است که به موضوع امنیت نرم و آسیب‌های اجتماعی می‌پردازد و کارگردانی آن را احمد معظمی عهده‌دار است.

درباره شبکه گفته شده که این سریال داستان تقابل خیر و شر است و دانیال حکیمی بازیگر اصلی این مجموعه به حساب می‌آید که در ردای یک کارشناس امنیتی قرار گرفته و جلوی دوربین می‌رود.

 

ستارخان

دستپخت جدید محمدرضا ورزی برای تلویزیون و البته مردم مخاطب تلویزیون این‌بار قرار است ستارخان را به مردم بشناساند؛ مثل شاه سابق که جناب ورزی چنان ابعاد ناگفته‌ای از او کشف کرده بود که در باور هیچ ‌کس حتی مدیران تلویزیون نیز نمی‌گنجید و دیدید که حتی این مدیران نیز نتوانستند از کارگردان محبوب‌شان مقابل سیل انتقادها و نیز بی‌توجهی مردم دفاع کنند. اما ستارخان... سریال ۱۰ قسمتی ستارخان که گفته می‌شود برشی از مجموعه ۲۷ قسمتی ایراندخت است، قرار شده است روایتی تاریخی از دلاوری‌ها و پایمردی‌های ستارخان، دوستان و هم‌پیمانان او باشد و درواقع به زندگی و مبارزه و مرگ این بزرگمرد تاریخ ایران بپردازد.

 

مجموعه ستارخان در ۱۰ قسمت ۵۰ دقیقه‌ای آماده شده است و از ۱۲ بهمن‌ماه همزمان با آغاز جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از شبکه یک سیما پخش می‌شود. ستارخان روایتی از سال‌های پایانی زندگی این سردار بزرگ است که محمدرضا ورزی، کارگردان و مصطفی شریفی، تهیه‌کننده آن هستند. سعید نیک‌پور، شکرخدا گودرزی، حسین مسافرآستانه، مسعود آب‌پرور، شایسته ایرانی، سام قریبیان، پندار اکبری، آرزو نبوت، علی زارع، باران زمانی، داریوش کاردان، ژرژ پطروسی، بهزاد خداویسی، رضا فیاضی، فخرالدین صدیق‌شریف، شهراد بانکی، حمیرا عظیمی و عزت‌الله مهرآوران در این سریال ایفای نقش می‌کنند. موسیقی این اثر را بابک زرین ساخته و رویا میرفخرایی ترانه آن را سروده و سالار عقیلی نیز خواننده آن است.

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش