پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۲۹ - ۲۴ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۶۳۶۱
رادیو و تلویزیون

در پشت صحنه مسابقه «برنده باش» چه خبر است؟

مسابقه برنده باش,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
تهیه‌کننده برنامه برنده باش با بیان اینکه اشکالات وارد به اپلیکیشن برنامه را می‌پذیرد، درباره شائبه هک شدن اپ این برنامه گفت: بسیاری از مردم ما به دانش کامپیوتر آشنا هستند و در فضای مجازی نیز همه امکانی وجود دارد.

به گزارش ایلنا، مسابقه تلویزیونی «برنده باش» این روزها بهترین دوران خود را سپری می‌کند. این برنامه در آخرین نظرسنجی صداوسیما توانست گوی سبقت را از برنامه‌هایی همچون «حالا خورشید» رضا رشیدپور و «نود» عادل فردوسی‌پور برباید و حال از حیث تعداد مخاطبان تنها برنامه خندوانه را بالای سر خود می‌بیند. به بهانه موفقیت این روزهای «برنده باش» به پشت صحنه این برنامه رفتیم تا از نزدیک اتمسفر موجود در فضای آن را لمس کنیم و حال و روزش را جویا شویم.

 

با اینکه لوکیشن این برنامه خلیج فارس نام داشت، از دریا هیچ خبری نبود. هرچه بود بیابان بود و سکوت. برای پیدا کردن آدرس از خیابانی در خلیج فارس تهران به خیابان دیگر آن می‌رفتیم تا اینکه در کنار زندانِ موتور سیکلت‌های مجرم، جمعیتی را دیدیم که عجیب خودنمایی می‌کردند. از جمعیت پرسیدیم: برنده باش که می‌گویند همینجاست؟ یکی از دخترها که سن کمی داشت با ناراحتی گفت: محمدرضا گلزار اینجاست! انگار همین الان رفت داخل.... همه رفتن داخل.... در و بستن و ما را راه نمی‌دهند....

 

از ماشین پیاده شدیم و با مدیر روابط عمومی برنامه تماس گرفتیم تا هماهنگی‌های لازم برای ورودمان را انجام دهد. در این حین تعدادی از جمعیت با تمنا می‌گفتند اگر می‌توانید ما را هم با خود داخل ببرید. هوا سرد است و ما به خاطر سوپراستارمان آمده‌ایم ولی انگار کسی ما را نمی‌خواهد.....

 

گفتم: من خبرنگارم و برای این برنامه آفیش شده‌ام و نمی‌توانم فرد دیگری را به داخل ببرم ولی وقتی داخل رفتم حتما می‌گویم که شما بیرون منتظرید.

 

با گذشت چند دقیقه‌ای هماهنگی‌ها انجام گرفت و به داخل سوله رفته و از راهرو عبور کردیم. به این صورت به استودیویی بزرگ وارد شدیم که روی دیوارهای آن پوسترهای مختلفی را نصب کرده بودند.

 

کنار در ورودی استودیو برنامه، تعداد زیادی از مردم در حال ورود بودند که در زمزمه‌های خود هرکدام راه‌های مختلفی را برای بودن در بین بینندگان برنامه اعلام می‌کردند و به نظر می‌رسید از حضورشان در آنجا خوشحال هستند. به این ترتیب کارت‌های ملی آنها چک شده، گوشی‌هایشان را تحویل داده و به داخل می‌رفتند.

 

سعی کردیم سریع از بین آنها بگذریم و در پی دیدن اتفاقات‌های کمتر دیده شده این برنامه، به داخل سرک بکشیم.در داخل چند دقیقه‌ای را با مدیر برنامه‌ریزی برنامه بودم تا هماهنگی‌ها را برای حضورم در برنامه اصلی انجام دهد. به او از بیرون ماندن عده‌ای از علاقمندان گفتم و او این‌طور توضیح داد: روند شرکت در برنامه از راه اپلیکیشن است. این دوستان از طریق پیج‌های هواداری آقای گلزار از زمان فیلمبرداری برنامه اطلاع پیدا کردند و به اینجا آمدند ولی متاسفانه چون ثبت‌نام نکرده‌اند، نمی‌توانیم آنها را راه بدهیم.

 

با پایان صحبت‌های او، فردی از راه رسیده و ما را بدون گوشی همراه به داخل استودیو اصلی هدایت کرد. در استودیو مردم روی صندلی‌های شرکت‌کنندگان نشسته و در این صحنه محمدرضا گلزار تنها کسی است که از برنده باشی که در تلویزیون می‌بینیم، کم شده است. به جای او اما خانمی حضور دارد که در میدان اصلی برنده باش، درست در جای گلزار ایستاده و به مردم توضیحاتی می‌دهد.

 

از رعایت سفت و سخت حجاب می‌گوید و مردم از سینما می‌گویند. خانم در میانه میدان می‌ایستد و تفاوت سینما و تلویزیون را به مردم توضیح می‌دهد. خونسرد است و سعی می‌کند با احترام به عقاید افراد، همه را قانع کند. در نهایت موفق شده و مردم گوش به او می‌سپارند. 

 

بعد هم توضیحاتش را ادامه می‌دهد. از حرکت‌های بی‌مورد می‌گوید و اینکه ممکن است یک حرکت سبب حذف قسمتی مهمی از برنامه شود و به این صورت؛ خواسته یا نا خواسته حق بسیاری از افراد ضایع شود. به این ترتیب از مردم می‌خواهد تا در هنگام فیلمبرداری از حرکات اضافه خود کم کنند. به آنها می‌گوید در هنگام رای دادن حضار باید کاملا هماهنگ با هم، وسیله‌های رای گیری را بالا بیاورید و تشویق‌هایتان زودتر از موعد نباشد. در پایان از آنها می‌خواهد که پر انرژی باشند و در قسمت‌های مختلف دست بزنند. 

 

سپس فیلمبرداری از مردم را آغاز می‌کنند و تشویق‌ها، مدل رای‌گیری و موارد دیگر را ضبط می‌کنند. یکی از عوامل برنامه در این باره به من اینطور توضیح می‌دهد: برای اینکه در ضبط اصلی که مجری حضور دارد به مشکل نخوریم، قسمت‌های تماشاگران را در ابتدا که انرژی بیشتری دارند ضبط می‌کنند تا در ضبط اصلی مشکلی به وجود نیاید و وقت چندانی هدر نشود.

 

از این قسمت خارج می‌شوم تا قسمت‌های دیگری از برنامه را نیز ببینم که ناگهان محمدرضا گلزار را می‌بینم که برای حضور در برنامه آماده شده است. هرچه به او درباره فواید مصاحبه کردن توضیح می‌دهیم، توپ را به زمین روابط عمومی انداخته و از مصاحبه ممانعت می‌کند. می‌گوید از ایجاد حاشیه بیزار است و به همین دلیل صحبت کردن را به زمان دیگری موکول می‌کند. سپس به تمرین آیتم‌هایی که در میانه برنامه گفته می‌شود، پرداخته و برای اجرای برنامه می‌رود.

 

مسابقه برنده باش,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

مجددا به استودیو برنامه می‌رویم. ورود گلزار با تشویق گرمی از سوی مخاطبان همراه می‌شود. گلزار با مردم گرم می‌گیرد و از احوالشان می‌پرسد. مردم از کنسرت تهران آقای سوپراستار می‌پرسند و او توضیحاتی را ارائه می‌دهد. 

 

کات می‌دهند، گلزار تمام سعی خود را می‌کند تا پلاتو اول را بدون تپق بخواند ولی بار اول موفق نمی‌شود و مرتبه دوم را به خوبی پشت سر می‌گذارد. چهار شرکت‌کننده یکی پس از دیگری به مسابقه می‌پردازند و سپس برنامه با معرفی یک کتاب از سوی گلزار برای مردم تمام می‌شود. مردم سلانه سلانه از جای خود برخاسته، رهسپار بیرون رفتن می‌شوند اما عده‌ای از آنها انتظار گرفتن عکس با گلزار را دارند. بسیاری در پشت در استودیو منتظر می‌مانند تا گلزار بیاید.

 

مسابقه برنده باش,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

به سراغ هاشم رضایت (تهیه‌کننده این برنامه) می‌رویم تا درباره کم و کیف آن صحبت کنیم.

 

در تاریخ تلویزیون ما مسابقات سوال، جوابی زیادی داشتیم که از جمله آنها می‌توان به مسابقاتی که مرحوم نوذری، علیرضا خمسه، ناصر ممدوح و... اجرا می‌کردند اشاره کرد. ولی هیچ کدام از آنها جوایزی همچون جایزه‌های برنامه برنده باش را به شرکت‌کنندگان خود نمی‌دادند. مزیت این نوع برنامه برای اسپانسر و تولیدکنندگان آن چه میزان است که سبب شده تا چنین هزینه‌ای را برای آن متقبل شوند؟ 

در صحبت‌های شما اینطور احساس کردم که می‌خواهید بگویید این برنامه خوب است، چون هدایای بالایی دارد. ولی اینجوری نبوده و نیست. از نظر بنده یک برنامه خوب به عوامل دیگری بستگی دارد.

 

در برنامه‌ای که ساخته می‌شود، اتاق فکری وجود دارد که در حال فکر کردن به موارد مختلف آن است. بر همین اساس اتاق فکر در حال مشورت هستند که آیا همین ۲۰۰ میلیون تومان بماند یا رقم آن پایین بیاید و به ۱۰۰ میلیون برسد. چراکه واقعا تا به حال کسی ۲۰۰ میلیون تومان را نبرده است. البته این احتمال است. ولی جدا از این موضوع ما در حال تولید یک برنامه مسابقه‌ای هستیم که مردم برای وارد شدن به آن مطالعه می‌کنند. اکنون شما در تلویزیون، روزنامه‌ها و فضای مجازی می‌بینید که قرعه‌کشی‌هایی انجام می‌شود که بدون هیچ چیز دیگری است.

 

یعنی فقط افراد به یک تیم رای دادند و براساس قرعه‌کشی ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان پول و یا خودرو می‌گیرند. در صورتی که اینجا اصلا به این صورت نیست. شرکت‌کنندگان در این برنامه خودشان را روی ترازوی سنجش قرار می‌دهند و بعد به اندازه توان خودشان جایزه‌ای را هم برنده می‌شوند. ولی تا به حال تنها دو نفر توانستند به رقم ۱۰۰ میلیون تومان برسند. جالب است که هیچکس نمی‌آید بگوید که در بازی ایران و تیم دیگری یا در مسابقاتی که افراد تنها یک رای می‌دهند، شما به یک نفر ۲۰۰ میلیون تومان پول دادید.

 

ولی در این برنامه که شرکت‌کنندگان با مطالعه بسیار زیاد وارد مسابقه می‌شوند و حتی می‌گویند که یک ماه وقت مطالعه گذاشتند و در هفته آخر ۲۴ ساعت وقت گذاشتم، مطالعه کردم و سوالات را جواب می‌دادم و در نهایت ۲۰ میلیون تومان بردم، می‌گویند که چرا به این صورت شد. این به نظرم بی‌انصافی نسبت به این برنامه است. اگر شما می‌خواهید درباره اپلیکیشن و اسپانسر بگویید، این موضوع ارتباطی به تهیه‌کننده ندارد. ما فقط هزینه برنامه را با شبکه هماهنگ می‌کنیم ولی آن اپلیکیشن و درآمدشان و موارد دیگر را ما هیچ اطلاعی ندارم. 

 

یعنی اسپانسر هزینه‌هایی که در اینجا انجام داده را از طریق اپلیکیشن تامین نمی‌کند؟

ما قرارداد را با یک شرکتی که اسپانسر ماست انجام دادیم. شبکه برآوردی کرده و به آنها اعلام کرده است که هزینه ساخت آن؛ این میزان است و قراردادی بسته شده و هزینه تولید برنامه از طریق شبکه به ما داده شده است. به همین دلیل هیچ اطلاعی نداریم که چه چیزهایی در قرارداد بوده است. این موضوع مثل همه برنامه‌های دیگر بوده و ما جدا از آنها نیستیم. آمار شرکت‌کنندگان اپلیکیشن را هم ما نمی‌دانیم. خود دوستان اپ می‌دانند.   

 

ما کار تولید انجام می‌دهیم، بنده خودم طوری برنامه‌ریزی کردیم که در کار اپلیکیشن و حیطه کار اسپانسر هیچ ورودی پیدا نکنیم و بیشتر تمرکز ما روی تولید و کیفیت برنامه‌هاست. 

 

در اپلیکیشن این برنامه شائبه‌هایی وجود دارد. به عنوان مثال بعضا شرکت‌کنندگان می‌گویند که از یک رتبه‌ای به بعد که نزدیک به ۱۰ نفر اول می‌شوند، دیگر هرچه سوال درست جواب می‌دهند، رتبه آنها تغییری نمی‌کند. گفته می‌شود که گاهی اوقات اپ برنامه را هک کرده‌اند، این موضوع تا چه حد انجام شده و عملیاتی است؟

از این اشکالات زیاد به ما منعکس شده است. بالاخره در فضای مجازی همه امکانی وجود دارد. متاسفانه و خوشبختانه در ایران کسانی که با کامپیوتر و علم کامپیوتر و هک کردن آگاهی دارند، بسیار زیاد هستند. خوشبختانه جوانان ما در این موارد خیلی وارد هستند. به نظر من بیشتر این اشکالات وارد است و ما هم آن را به دوستان اسپانسر منتقل کردیم و آنها در حال تصحیح اپلیکیشن خودشان هستند ولی هنوز ایراد هست و ما آن را قبول می‌کنیم. این روند مکرر است. یعنی بازخورد ایرادات و بعد اصلاح آنها که مرتب در حال انجام است.

 

خیلی از سوال‌هایی که در برنامه مطرح می‌شود در اپلیکیشن هم موجود بوده و شرکت‌کنندگان به آنها پاسخ داده‌اند ولی گاها در برنامه می‌بینیم که افراد سوالات به مراتب آسانی را جواب نمی‌دهند. در این باره توضیح دهید؟

بله این موضوع درست است. اگر همین حالا من از شما سوالاتی بپرسم ممکن است به راحتی جواب دهید ولی اگر در جایگاه شرکت‌کننده جلوی ۳۰۰ نفر در حالی بنشینید که نور روی شما افتاده و دوربین‌ها به علاوه آقای گلزار در مقابل شما قرار دارند، شاید نتوانید به این سوال که شما غیر از غذا چه چیزی می‌خورید و جواب آن آب است، پاسخ دهید. یعنی اینقدر استرس و هیجان شما را می‌گیرد که تمرکزتان کم می‌شود.

 

روند انتخاب سوال‌ها برای شرکت‌کنندگان به چه صورت است و برنامه برنده باش تا کی ادامه پیدا می‌کند؟

به صورت رندوم ۱۵ سوال برای هرکس انتخاب می‌شود. این برنامه نیز تا هر وقت که مردم آن را بخواهند، ادامه پیدا خواهد کرد. شبکه دوست دارد که یک برنامه بیننده داشته باشد. بنابراین تا وقتی که این برنامه بیننده داشته باشد، هست.

 

برنامه برنده‌باش، یک مسابقه تلویزیونی است که پنجشنبه و جمعه هرهفته با اجرای «محمدرضا گلزار» و تهیه‌کنندگی «حمید رحیمی نادی» و «هاشم رضایت» روی آنتن شبکه سوم سیما می‌رود. هدف از تولید این برنامه افزایش سطح مطالعه و بالا بردن آگاهی و اطلاعات عمومی بین مخاطبان اعلام شده و به شرکت‌کنندگانی که بتوانند به سوالات پاسخ درست بدهند جوایز نقدی تعلق می‌گیرد.

 

مسابقه برنده باش,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش